Parking Zaventem prijs

muntgeld op tafel met logo

Een parking vinden nabij Zaventem is niet alleen afhankelijk van de locatie, maar ook van de prijs. Daarom kan u op de website van ParkCare eenvoudig de beschikbare parkeerplaatsen vergelijken en filteren op prijs en/of locatie. Daarnaast hebben wij een klein overzicht met de parkeeraanbieders en bijbehorende parkeertarieven voor u gemaakt. Op die manier kan u eenvoudig zien met welke prijs u rekening moet houden voor het boeken van een parking nabij de luchthaven van Zaventem. Als u een parking boekt via onze website, dan kan dit al vanaf slechts 6,21 euro per dag.

Zaventem lang parkeren doet u tegen deze prijs

Het kan goed voorkomen dat u bij Zaventem wilt lang parkeren, bijvoorbeeld als u een lange reis gaat maken. In dat geval kunnen de kosten voor airport parkeren snel oplopen. Door u vooraf te oriënteren op de mogelijkheden en uw parkeerplek online te reserveren via ParkCare kan u tegen de laagste garantie boeken. De onderstaande parkeeraanbieders en parkings zijn momenteel beschikbaar. U ziet dat er een dagtarief en weektarief genoemd wordt in de tabel. Hierdoor kan u eenvoudig een indicatie maken voor de kosten voor het parkeren nabij airport Zaventem. Onderstaande parkeertarieven kunnen soms wel afwijken van de parkeerduur en periode waarin u parkeert. Het kan namelijk zijn dat de prijzen wat hoger liggen in de vakantieperiodes, en lager in het laagseizoen. U boekt hoe dan ook tegen de beste prijs en betaalt geen boekingskosten als u uw parking reserveert via onze website. Bekijk nu het huidige aanbod en de bijbehorende parkeerprijs op de pagina van parkeren bij Zaventem.

ParkeeraanbiederDagtariefWeektarief*ParkeervormBinnen parkeren?
Aeropark 10007,0856,65Shuttle parkingNee
Express Parking10,3082,40Shuttle parkingJa


*Het weektarief geldt voor 8 dagen, ofwel 7 nachten. Prijzen kunnen variëren aan de hand van het seizoen en data.

Aeropark 1000
Aeropark 1000 is een shuttle parkeerplaats vanaf waar u in ongeveer 6 minuten op Brussels Airport staat. Ook is de parking voorzien van een autowasserij, beveiligingscamera's. een afgesloten parkeerterrein en zijn er geen hoogte restricties aanwezig. Mocht u gebruik willen maken van een invalidenparkeerplaats, dan kan dat ook bij deze aanbieder.

Prijs per week: €56,65
Parkeervorm: Shuttle parking


Express Parking
Binnen parkeren bij een overdekte parkeerplaats kan bij Express Parking. Er zijn beveiligingscamera's aanwezig en het parkeerterrein is afgesloten. De maximale doorrijhoogte is 2,50 meter en er is ook nog eens bewaking aanwezig om de veiligheid van uw auto te waarborgen. Met de shuttlebus van deze aanbieder staat u met ongeveer 5 minuten op de luchthaven van Zaventem.

Prijs per week: €82,40
Parkeervorm: Shuttle parking

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe