Beoordelingen voor Eazzypark A1 Schiphol

bij Schiphol -
9.3 Uitstekend, beoordeeld door 721 klanten
Eazzypark A1 Schiphol foto 1
Gemiddelde beoordeling 9.3 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 9.4
Prijs/kwaliteit 9.0
9.3 Klantenservice
« Terug naar Eazzypark A1 Schiphol

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Linda be 8.3 Geparkeerd van 30/06/2024 tot 11/07/2024

Goede service. Ik neem jullie volgende keer terug

Vincent be 7.5 Geparkeerd van 29/06/2024 tot 07/07/2024

Alles prima geregeld. Ook vervoer naar en van Schiphol. Goedkoper dan bij Schiphol zelf.

Mari be 9.2 Geparkeerd van 24/06/2024 tot 05/07/2024

goed alternatief voor parkeren op schiphol. We werden vrij snel opgehaald nadat we doorgebeld hadden dat we de koffers hadden.

Bram be 10 Geparkeerd van 30/06/2024 tot 04/07/2024

Zeer vriendelijk personeel. Kreeg zelfs een koffie aangeboden. Ze doen er alles aan om je zo snel als kan op het vliegveld te krijgen. Telefoondienst om opgehaald te worden werkt perfect.

Birgit de 10 Geparkeerd van 27/06/2024 tot 04/07/2024

Hat alles hervorragend geklappt. Mitarbeiter sehr freundlich und hilfsbereit. Transfer zum Flughafen hat super funktioniert, alles einfach durch gute Organisation. Gerne wieder.

Ronald be 8.3 Geparkeerd van 25/06/2024 tot 01/07/2024

Aardige mensen. Snel weggebracht en gehaald. Kost natuurlijk wel serieus geld maar overweeg het de volgende keer zeker weer te doen

B. be 10 Geparkeerd van 19/06/2024 tot 01/07/2024

Snelle service! Als je je koffers hebt, bel je en binnen 10 minuten staat de taxi vlbij Schiphol. Na nog eens 10 minuten ben je bij je auto!

Heike de 10 Geparkeerd van 24/06/2024 tot 01/07/2024

Super Erfahrung mit EazzyPark Schiphol. Alles ging reibungslos, das Personal war nett und kompetent. Gern wieder.

Rob be 8.3 Geparkeerd van 13/06/2024 tot 27/06/2024

Voor de eerste keer 2 weken geparkeerd. We werden keurig op tijd op Schiphol afgezet. Toen we thuiskwamen hebben we gebeld, in no time stond er een shuttlebusje klaar. De chauffeur hielp bij de bagage. Een kleine 10 minuten onderweg naar de parkeerplaats. Auto opgehaald en weer hielp de chauffeur mee met de bagage. Chappeau. Wij zijn zeer tevreden.

karine be 10 Geparkeerd van 21/06/2024 tot 25/06/2024

super tevreden! snel, vriendelijk, vlakbij luchthaven! een aanrader!

  • ...

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken