Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Vanaf 3,69 per dag!

Beoordeeld door 3400+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Vliegvelden in Duitsland

Duitsland

Door de grootte van het land kent Duitsland een grote hoeveelheid particuliere luchthavens. Hierdoor heeft het land een ontzettend groot aanbod en kunt u vaak voordelig vliegen naar honderden bestemmingen. Hieronder leest u meer over de verschillende luchthavens en de parkeermogelijkheden. Naast Duitsland kunt u op onze website ook meer informatie vinden over de luchthavens in Belgie en Frankrijk.

Düsseldorf Airport
Düsseldorf Airport staat op de 3e plek van drukste luchthavens van Duitsland. Jaarlijks komen er ongeveer 25 miljoen passagiers door de deuren van het vliegveld. De aantrekkingskracht van Düsseldorf Airport zit voornamelijk in de brede keuze. Zo vindt u 180 bestemmingen met 75 luchtvaartmaatschappijen. De luchthaven werd geopend in 1927 en zag in 1996 de ergste brand in de luchthaven geschiedenis. Sindsdien in Düsseldorf in zijn geheel vernieuwd. De luchthaven vindt u ten noorden van de stad Düsseldorf. Hier kunt u onder andere parkeren bij Park & Fly Düsseldorf voor valet parking en ParkenFlughafen DUS voor shuttle parking.

Frankfurt Airport
Frankfurt Airport is een van de belangrijkste hubs in Europa en is de drukste luchthaven van Duitsland. Het huidige airport werd geopend in 1935 en trek sindsdien meer dan 69 miljoen jaarlijkse reizigers. De grootte van Frankfurt Airport is ook te zien in het vliegaanbod. Zo zijn er 88 luchtvaartmaatschappijen actief. Zij vliegen naar 247 bestemmingen in 100 landen. Door het enorme aanbod is Frankfurt een populaire locatie. De luchthaven is gelegen ten zuidwesten van de stad Frankfurt am Main en is te bereiken vanaf de snelweg 6. Bij Frankfurt Airport kunt u onder andere parkeren bij PT-Planet Park Terminal Valet voor valet parking en Frankfurt Airport Service voor shuttle parking.

Hahn Airport
Hahn Airport opende in 1951 als een militaire vliegbasis van de Franse luchtmacht. Na een overname van de U.S. Air Force kwam in 1993 de luchthaven in handen van Duitsland zelf. Na de overname werd het omgebouwd naar een civiele luchthaven. Tegenwoordig heeft Hahn Airport 46 bestemmingen. De meeste vluchten hiervan worden verricht door Ryanair. Hoewel de luchthaven ook wel eens Frankfurt-Hahn Airport wordt genoemd, is het te vinden op ongeveer 120 km afstand van Frankfurt. U kunt bij Hahn Airport onder andere parkeren bij CC Car Check en Hotelparkplatz Zur Morschbach.

Keulen Airport
Keulen Airport werd geopend in 1939 en was tijdens de Tweede Wereldoorlog in bezit van de Britten. Na de oorlog werd de luchthaven weer geopend voor burgers. Naast het vervoeren van passagiers worden er ook veel pakketten vervoerd. Keulen Airport is daardoor de Europese hub van UPS. Tegenwoordig ziet de luchthaven ongeveer 13 miljoen jaarlijkse passagiers en bedient het 129 bestemmingen in 31 landen. Keulen-Bonn Airport ligt ten zuidoosten van Keulen en is te bereiken vanaf de snelweg 59. U kunt bij Keulen Airport onder ander parkeren bij Parking Airea en Trema Parken Cologne.

Stuttgart Airport
Het huidige Stuttgart Airport werd geopend in 1939 nadat de voorganger “Böblinger” te klein werd geacht. Na een korte overname van de Amerikaanse luchtmacht werd de burgerluchtvaart weer hervat. De luchthaven heeft jaarlijks ongeveer 12 miljoen passagiers naar 40 bestemmingen. Hoewel de luchthaven een breed aanbod heeft, is het rustiger dan de grote luchthavens. Hierdoor is Stuttgart een goed alternatief. De luchthaven ligt ten zuiden van Stuttgart en is te bereiken vanaf de snelweg 8. Hier kunt u onder ander parkeren bij Fly Away Service Valet

Weeze Airport
Weeze Airport was sinds de jaren 50 bekend onder de naam RAF Laarbruch. Deze naam werd gegeven door de Britse luchtmacht, die tot ongeveer 2003 de eigenaar was. Na 2003 werd het overgenomen door investeerders uit Nederland. RAF Laarbruch werd hernoemd naar Weeze Airport en werd omgebouwd tot civiele luchthaven. Sindsdien vliegt Weeze Airport naar meer dan 40 bestemmingen in 14 landen. Jaarlijks trekt de luchthaven ongeveer 1,2 miljoen passagiers. U kunt onder andere parkeren bij Parking Weeze Airport P1.

Klantenservicemedewerker ParkCare

Wij staan voor u klaar

Vanuit Groningen werkt het team van ParkCare elke dag volop om voor u een aanbod te creëren wat past bij uw wensen en eisen. Zo vindt u bij ons parkings voor zowel kort en lang parkeren, als goedkoop parkeren. Door onze vergelijkings- en boekingstool reserveert u vooraf, online, uw parkeerplaats. U bent hierdoor gegarandeerd van een luchthaven parking bij aankomst. U kunt uw parking al boeken in slechts enkele minuten. Ook boekt u op ParkCare altijd tegen de laagste prijsgarantie. Hierdoor maken wij het parkeren rondom vliegvelden zo aangenaam mogelijk.
Heeft u vragen over ParkCare, uw boeking, een parkeeraanbieder of wilt u wat anders bespreken? Neem dan vooral contact met ons op. De klantenservice helpt u graag verder!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

Prijsbeker

Wij van ParkCare vinden het belangrijk dat de klant op plek 1 komt. Daarom staan wij in direct contact met onze klanten. Dit gebeurt onder andere door gebruik te maken van recensies. Alleen klanten die via ons geboekt hebben en daadwerkelijk de parking bezocht hebben, kunnen een review achterlaten. Aan de hand van deze recensies beoordelen wij of een parkeeraanbieder goed binnen ons aanbod past. Ook eventuele klachten of opmerkingen kunnen wij zo behandelen en terugkoppelen met de parkeeraanbieder. U bent er dus van verzekerd dat u bij ParkCare op de 1e plaats komt te staan.

Klantenservicemedewerker ParkCare

Staat uw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Veelgestelde vragen over de luchthavens van Duitsland

De grootste luchthaven van Duitsland is Frankfurt Airport. Jaarlijks ziet de luchthaven ongeveer 70 miljoen mensen. Frankfurt Airport staat hierdoor op de 4 plek op de ranglijst van grootste luchthavens van Europa. De luchthaven vliegt naar 247 bestemmingen in 100 landen.

Duitsland heeft meer dan 30 commerciële luchthavens. De grootste 5 luchthavens zijn: Frankfurt Airport, München Airport, Düsseldorf Airport, Berlijn Airport en Hamburg Airport. Op onze website vindt u de meest relevante luchthavens voor passagiers vanuit België.

De luchthavens die het dichtst in de buurt liggen van de Belgische grens zijn Frankfurt Airport, Keulen Airport en Düsseldorf Airport.

Duitsland heeft veel keuze als het aankomt op luchthavens. Hierdoor heeft u verschillende opties voor het vliegen naar dezelfde, of een vergelijkbare, bestemming. Hierdoor kan het soms goedkoper zijn om via het buitenland te reizen. Ook hebben niet alle landen dezelfde vakanties. Het is dus altijd de moeite waard om de prijzen van vluchten te vergelijken met elkaar. Let hierbij wel op dat u meer kosten maakt door het rijden naar een verdere bestemming.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe