Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parking Rotterdam Airport

Vanaf 6,97 per dag!

Beoordeeld door 3900+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Parkeren bij luchthaven Rotterdam (RTM)

Rotterdam Airport

Bij Rotterdam Airport parkeren wordt gemakkelijk gemaakt met ParkCare. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool van parkeert kunt u vooraf al uw parkeerplek reserveren en hoeft u zich geen zorgen te maken of er nog een plekje voor u over is. Ook kunt u met de vergelijkingstool de prijzen van de verschillende aanbieders rond luchthaven Rotterdam in een makkelijk overzicht zien. Zo bent u binnen enkele minuten verzekerd van een parkeerplek die voordelig is en aansluit op uw wensen.

Rotterdam Airport, of Rotterdam The Hague Airport, biedt veel verschillend vluchten aan naar ruim 50 verschillende Europese bestemmingen. Het ligt ten noorden van de stad Rotterdam en is makkelijk te bereiken vanaf de snelwegen A20 en A13. Hierdoor komen ook veel reizigers met de auto om de rit zo aangenaam mogelijk te maken en het openbaar vervoer te vermijden. Hiervoor is het handig dat u bij ParkCare vooraf het parkeren bij Rotterdam Airport kunt regelen en met een gerust hart aan uw reis kunt beginnen.

Op deze pagina vindt u informatie met betrekking tot het vliegveld, het reserveren van de parkeerplek, de verschillende parkeervormen en een overzicht van beschikbare aanbieders. Op deze manier bent u zo goed mogelijk geïnformeerd en kunt u zorgeloos de beste Rotterdam Airport parking vinden die bij u past. Mocht u na het doorlezen van de website nog steeds onduidelijkheden hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!  

Belangrijke informatie voor parkeren bij Rotterdam Airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 8 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Park Simply
✈️ Dichtstbij vliegveld: Garant Parking

De opties voor een goedkope parking bij vliegveld Rotterdam

Wanneer u namelijk uw parking boekt bij ParkCare, bent u er van verzekerd dat u goedkoop een parkeerplek vindt. Dit kan voor zowel kort parkeren, als lang parkeren. De parkings kunnen wij goedkoop aanbieden, doordat wij dezelfde prijzen hanteren als die van de parkeeraanbieders, en soms zelfs lager. Daarnaast worden er meerdere parkeeraanbieders aangeboden, waardoor u zelf kunt bepalen welke parkeeraanbieder met welk budget het beste bij u past. Verder hoeft u geen boekingskosten te betalen wanneer u een parkeerplek voor Rotterdam Airport reserveert. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de kosten voor u laag blijven en dat u het geld kan gebruiken om bijvoorbeeld uw reis nog leuker te maken. Reserveer direct om gebruik te maken van het voordelige tarief!

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

Prijsbeker

Wij van ParkCare vinden het belangrijk dat de klant op plek 1 komt. Daarom staan wij in direct contact met onze klanten. Dit gebeurt onder andere door gebruik te maken van recensies. Alleen klanten die via ons geboekt hebben en daadwerkelijk de parking bezocht hebben, kunnen een review achterlaten. Aan de hand van deze recensies beoordelen wij of een parkeeraanbieder goed binnen ons aanbod past. Ook eventuele klachten of opmerkingen kunnen wij zo behandelen en terugkoppelen met de parkeeraanbieder. U bent er dus van verzekerd dat u bij ParkCare op de 1e plaats komt te staan.

Klantenservicemedewerker ParkCare

Wij staan voor u klaar

Vanuit Groningen werkt het team van ParkCare elke dag volop om voor u een aanbod te creëren wat past bij uw wensen en eisen. Zo vindt u bij ons parkings voor zowel kort en lang parkeren, als goedkoop parkeren. Door onze vergelijkings- en boekingstool reserveert u vooraf, online, uw parkeerplaats. U bent hierdoor gegarandeerd van een luchthaven parking bij aankomst. U kunt uw parking al boeken in slechts enkele minuten. Ook boekt u op ParkCare altijd tegen de laagste prijsgarantie. Hierdoor maken wij het parkeren rondom vliegvelden zo aangenaam mogelijk.
Heeft u vragen over ParkCare, uw boeking, een parkeeraanbieder of wilt u wat anders bespreken? Neem dan vooral contact met ons op. De klantenservice helpt u graag verder!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Het overzicht voor parkeren vliegveld Rotterdam

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Rotterdam Airport

Nabij Rotterdam Airport zijn verschillende parkeerterreinen te vinden. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen officiële parkeerterreinen en onofficiële parkeerterreinen. We leggen graag voor u uit wat dit inhoudt. De officiële parkeerterreinen zijn parkings die door de luchthaven zelf wordt aangeboden, in dit geval door Rotterdam Airport. Daarnaast zijn er parkings, de onofficiële parkings, die worden aangeboden door parkeeraanbieders van buitenaf, maar tevens zo betrouwbaar. De officiële parkeerterreinen liggen meestal op loopafstand van Rotterdam Airport. De onofficiële parkeerterreinen liggen vaak wat verder weg en zijn (vaak) goedkoper.

De officiële parkings vindt u in het handige overzicht. Zo kunt u bijvoorbeeld inschatten hoe groot de parkeerterreinen zijn en hoe ver ze van de terminal gelegen zijn.

Hoe boek ik gemakkelijk en snel een parking bij luchthaven Rotterdam?

Het boeken van een parking bij Rotterdam Airport kan eenvoudig en snel gedaan worden. U kunt een parkeerplaats boeken voor zowel kort parkeren, als lang parkeren. Wij leggen in enkele stappen graag voor u uit hoe dit werkt. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u de juiste parkeerplaats vindt bij luchthaven Rotterdam die het beste aansluit bij uw wensen.

Kies bij 'Vliegvelden' voor Airport Rotterdam en vul dan de gewenste parkeerdata in. Hierbij kunt u de vertrek- en terugkomstdatum invullen. Bovendien kunt u de parkeertijden invullen, dit is echter niet noodzakelijk. Nadat u deze gegevens heeft ingevuld krijgt u een overzicht te zien van de beschikbare parkeeraanbieders voor deze periode.

In het overzicht ziet u gelijk de beschikbare parkeeraanbieders van Rotterdam Airport op een rijtje staan. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om de parkeeraanbieders met elkaar te vergelijken. In het overzicht kunt u dit gemakkelijk doen, hier ziet u bijvoorbeeld gelijk van welke parkeervorm gebruik wordt gemaakt, maar ook de gemiddelde score van klanten. Wat de parkeervormen inhouden leest u verderop. Wilt u meer informatie van de parkeeraanbieders lezen? Klik dan op de knop 'Meer informatie'.

Nadat u de geschikt parking heeft gevonden nabij luchthaven Rotterdam, kunt u deze gelijk reserveren. Dit kunt u doen door op de knop 'Reserveren' te klikken. Hierna hoeft u alleen nog maar uw gegevens in te voeren. Hierbij kunt u denken aan persoonsgegevens als naam, adres, kentekennummer. Vervolgens kunt u de reservering betalen met een van de betrouwbare betaalmethodes zoals iDeal, PayPal en creditcard. Door vooraf te betalen bent u niet afhankelijk van een wisselend parkeertarief en bent u vaker goedkoper uit.

Na het reserveren ontvangt u van ons de reserveringsbevestiging. Hierop staan de gegevens van de parkeergegevens, de gegevens van de parkeeraanbieder en de gekozen parkeerplaats. De bevestiging krijgt u via de e-mail. Het kan voorkomen dat deze in uw spam-mail terechtkomt, controleer deze vooraf. Mocht het zo zijn dat u de bevestiging niet heeft ontvangen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Diverse parkeervormen: van shuttle tot valet parkeren

Voor het parkeren van uw auto bij Rotterdam Airport zijn er veel diverse parkeervormen beschikbaar, van Shuttle Parking tot Valet Parking. Zo kunt u er dus voor kiezen om uw auto te parkeren op een parking dichtbij luchthaven Rotterdam, om vervolgens met een shuttle bus naar de airport gebracht te worden. Wilt u liever direct doorrijden naar Rotterdam Airport? Dan is Valet Parking als optie voor Parkeren Rotterdam Airport een mooie keuze. Shuttle Parking is daarentegen vaak goedkoper dan Valet Parking. Voor luchthaven parkeren bij Rotterdam Airport heeft u dus veel diverse keuzes uit niet alleen parkeeraanbieders, maar ook parkeervormen. Zo bent u gegarandeerd van het feit dat er altijd een parking is die past bij uw wensen en eisen.

Shuttle parkeren is een van de meest voorkomende parkeervormen. Hierbij parkeert u zelf de auto op een parkeerterrein. Daar kunt u gebruik maken van een shuttlebus die u naar het vliegveld brengt. De shuttlebus brengt u op de terugreis weer terug naar uw auto. Doordat deze parkeerlocaties vaak iets verder van de luchthaven vandaan liggen zijn ze vaak goedkoper dan andere parkings. De afstand wordt makkelijk overbrugd door de shuttle en omdat u niet met het openbaar vervoer hoeft is het een aantrekkelijke optie.

Bij de parkeervorm Valet Parking rijdt u naar Rotterdam Airport zelf. Hier zal het personeel van de door u gereserveerde parkeeraanbieder naar u opwachten. Het personeel neemt de auto van u over en zal deze naar de parkeerplaats brengen. Hierdoor kunt u binnen 5 minuten al bij de terminal zijn. Bij terugkomst van uw reis wordt de auto weer naar de luchthaven gereden, zo auto weer voor u klaarstaat. Met Valet Parking kunt u dus snel uw reis vervolgen.

Bij de parkeervorm Park & Walk, rijdt u naar een parkeerplaats die dichtbij Rotterdam Airport ligt. Hierdoor kunt u binnen enkele minuten bij de luchthaven zijn. Bij deze vorm kunt u (meestal) uw autosleutels behouden tijdens uw reis. Bij terugkomst kunt u snel weer naar uw voertuig lopen.

Als er parkeeraanbieders zijn die Park, Sleep & Fly aanbieden, reserveert u niet alleen een parkeerplaats, maar ook een overnachting in een hotel. De auto parkeert u dan bij dit hotel en vervolgens overnacht u hier, de volgende dag brengt het personeel van het hotel u naar luchthaven Rotterdam. Bij terugkomst wordt u weer opgehaald bij de luchthaven en naar uw auto gebracht.

De beschikbare parkeeraanbieders van Rotterdam Airport

Hier vindt u een lijst van de beschikbare parkeeraanbieders bij luchthaven Rotterdam. Bij dit overzicht kunt u kort lezen wat de parkeeraanbieders aanbieden, hierbij kunt u denken aan de parkeervorm, faciliteiten en sleutelbehoud. Door het ruime aanbod, kunt u voor uzelf de juiste keuze maken, uw auto parkeren bij Rotterdam Airport wordt hierdoor prettiger. Als u meer wilt weten van de aanbieders, dan kunt u op de desbetreffende aanbieder klikken.

Laatste blogartikelen

Hier kunt u de laatste nieuwtjes en blogartikelen vinden van parkeren rondom Rotterdam Airport. U vindt niet alleen informatie over de parkeeraanbieders, maar ook kunt u hier meer lezen over informatie van luchthavens. Bent u geïnteresseerd in een artikel? Dan kunt u op de knop 'Lees meer' klikken.

Klantenservicemedewerker ParkCare

Staat uw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Veelgestelde vragen Parking Rotterdam Airport

De prijzen voor het parkeren van uw auto nabij de luchthaven kunnen erg verschillen. De prijzen zijn namelijk van verschillende situaties afhankelijk. Er worden verschillende parkeeraanbieders aangeboden met diverse faciliteiten, wij hanteren dezelfde prijzen die de aanbieders aanbieden, en soms zelfs lager. De faciliteiten hebben invloed op de kosten, tevens als de parkeervormen en de afstand van het parkeerterrein naar de luchthaven. Een parking die gebruikt maakt van Park & Walk of Valet Parking kan bijvoorbeeld wat prijziger zijn dan wanneer u gebruik maakt van Shuttle Parking. Daarentegen bent u met Park & Walk of Valet Parking wel sneller bij de terminal. Op de vergelijkingspagina kunt u alle prijzen zien staan, de prijzen worden per dag aangegeven.

Ja, dat is het zeker. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u uw voertuig veilig kunt parkeren terwijl u op reis bent. Dan vraagt u zich vast af hoe wij het kunnen garanderen dat uw voertuig veilig geparkeerd staat. Dit kunnen wij doen doordat wij de parkeerterreinen van onze parkeeraanbieders persoonlijk controleren en omdat wij in nauw contact staan met de aanbieders, zodat we altijd op de hoogte blijven van de laatste aanpassingen. De terreinen beschikken meestal over camerabewaking en bewakers, en zijn vrijwel altijd afgesloten. Welke veiligheidsmaatregelen er worden getroffen vindt u in het vergelijkingsoverzicht, door op 'Meer informatie' te klikken bij de aanbieders.

Als u op reis gaat met het vliegtuig, dan wordt er eigenlijk altijd aangeraden om enige tijd voordat uw vlucht vertrekt, aanwezig te zijn bij de luchthaven. Het is bij Rotterdam Airport afhankelijk van de luchtvaartmaatschapij hoelang u van tevoren kunt inchecken bij de incheckbalie.

De luchthaven ligt aan een grote Nederlandse snelweg en is dus eenvoudig te bereiken. De meest directe route is vanaf de E19, ten noorden van Antwerpen.

Als u mensen wilt ophalen en wegbrengen dan kunt u het beste gebruik maken van de Kiss en Ride zone van Rotterdam Airport. Hier kunt u maximaal 5 minuten staan. Kijk voor meer informatie ook naar de routekaart van de Kiss en Ride van Rotterdam Airport.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe