Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Reserveer in 3 klikken
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parking Rotterdam Airport

Vanaf 7,14 per dag!

Beoordeeld door 5700+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Belangrijke informatie voor parkeren bij Rotterdam Airport

Bekijk de officiële parkeerlocaties op de plattegrond

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Rotterdam Airport

Bekijk de parkeerlocaties op de kaart

Parking bij Rotterdam Airport (RTM)

Parking bij Rotterdam Airport is eenvoudig met de service van ParkCare. Met de vergelijkingstool bekijkt u het gehele aanbod voor vliegveld Rotterdam in een handig overzicht. Vervolgens kiest u de aanbieder die het beste bij u past en boekt u direct. Zo heeft u uw parking in enkele klikken geregeld.

Airport Rotterdam beschikt over een paar officiële parkings voor lang parkeren en kort parkeren: P1, P2, P3, P4 en P5. Daarnaast is het ook mogelijk om bij niet-officiële parkeerplaatsen te parkeren. Deze zijn van derden en kunnen een lagere prijs vragen voor dezelfde betrouwbaarheid. Voor het beschikbare parkeeraanbod bij het vliegveld van Rotterdam kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool.

Inhoud

 1. Goedkoop parkeren luchthaven Rotterdam
 2. Lang parkeren luchthaven Rotterdam
 3. Parking Rotterdam Airport prijs
 4. Tips parking airport Rotterdam
 5. Hoe werkt parking bij Rotterdam The Hague Airport met ParkCare
 6. De parkeeropties bij Rotterdam luchthaven
 7. De aanbieders voor parking op Rotterdam Airport

Goedkoop parkeren luchthaven Rotterdam

Rotterdam Airport staat op nummer 3 van drukste luchthavens in Nederland (bron: CBS). Rotterdam Airport heeft ook een groot aanbod aan vluchten van vliegmaatschappijen zoals Transavia. Vanwege het grote volume aan reizigers is het handig om ruim van te voor uw parking te boeken. Zo kiest u uit het grootste parkeeraanbod en bent u verzekerd van een goedkope parking bij luchthaven Rotterdam. Hieronder ziet u de 3 goedkoopste parkings.

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Park Air 80,75 12 min Binnen Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Speedparking Rotterdam 89,00 5 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 04:00 - 00:00
Valet Parking Rotterdam Airport 121,38 1 min Binnen Valet Parking 24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Rotterdam Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 03/08/2024 t/m 10/08/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parking Rotterdam Prijs.

Lang parkeren luchthaven Rotterdam

Als u langer op reis gaat, maakt u gebruik van lang parkeren bij Rotterdam Airport. Voor lang parkeren is het verstandig om het dagtarief laag te houden. Zo kunt u bij een goedkope parking tientallen euro’s besparen. Kijk ook naar de veiligheidsmaatregelen van de aanbieder om er zeker van te zijn dat uw auto veilig staat. Om de beste keuze te maken kunt u ook de reviews van parking bij Rotterdam Airport lezen.

Parkeeraanbieder Prijs voor 14 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Speedparking Rotterdam 119,00 5 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 04:00 - 00:00
Park Air 128,25 12 min Binnen Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Valet Parking Rotterdam Airport 164,08 1 min Binnen Valet Parking 24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Rotterdam Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 03/08/2024 t/m 17/08/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parking Rotterdam Prijs.

Parking Rotterdam Airport prijs

Hieronder ziet u een overzicht van de parkeertarieven bij Rotterdam Airport. De tarieven worden dagelijks bijgewerkt en zijn gebaseerd op een periode van 7 dagen. Voor de exacte prijzen van de uw parkeerduur kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool. Kijk voor meer informatie naar de prijzen van parking bij Rotterdam Airport.

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Park Air 80,75 12 min Binnen Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Speedparking Rotterdam 89,00 5 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 04:00 - 00:00
Valet Parking Rotterdam Airport 121,38 1 min Binnen Valet Parking 24 uur per dag geopend
Park Simply 125,00 1 min Binnen Valet Parking 24 uur per dag geopend
Park Air Valet 156,49 1 min Binnen Valet Parking 24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Rotterdam Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 03/08/2024 t/m 10/08/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parking Rotterdam Prijs.

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

Prijsbeker

Wij van ParkCare vinden het belangrijk dat de klant op plek 1 komt. Daarom staan wij in direct contact met onze klanten. Dit gebeurt onder andere door gebruik te maken van recensies. Alleen klanten die via ons geboekt hebben en daadwerkelijk de parking bezocht hebben, kunnen een review achterlaten. Aan de hand van deze recensies beoordelen wij of een parkeeraanbieder goed binnen ons aanbod past. Ook eventuele klachten of opmerkingen kunnen wij zo behandelen en terugkoppelen met de parkeeraanbieder. U bent er dus van verzekerd dat u bij ParkCare op de 1e plaats komt te staan.

Tips parking airport Rotterdam

Rotterdam Airport

Om het parkeren bij Rotterdam Airport zo zorgeloos mogelijk te maken kunt u gebruik maken van de onderstaande tips.

 1. Boek van te voren: Door uw luchthaven Rotterdam parking ruim van tevoren te boeken, kunt u kiezen uit het grootste aanbod. Ook kunt u geld besparen met vroeg boeken en verzekerd u uzelf van een parking.
 2. Vergelijk de aanbieders: Door het grote aanbod kunt u kiezen uit diverse aanbieders. Door te vergelijken kunt u een keuze maken dat het beste aansluit op uw wensen.
 3. Lees u goed in: Rotterdam Airport biedt aanbieders met verschillende parkeervormen. Door u in te lezen weet u precies wat u kunt verwachten bij elke parking en komt u niet voor verrassingen te staan.
 4. Plan uw reis ruim: Het kan gebeuren dat u door verkeershinder langer onderweg bent naar de luchthaven of uw parking. Trek daarom wat extra tijd uit voor uw heenreis, zodat u zeker weet dat u op tijd bij uw gate bent.

Hoe werkt parking bij Rotterdam The Hague Airport met ParkCare

Het boeken van een parking bij Rotterdam Airport kan eenvoudig en snel gedaan worden. U kunt een parkeerplaats boeken voor zowel kort parkeren, als lang parkeren. Wij leggen in enkele stappen graag voor u uit hoe dit werkt. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u de juiste parkeerplaats vindt bij luchthaven Rotterdam die het beste aansluit bij uw wensen.

Kies bij 'Vliegvelden' voor Airport Rotterdam en vul dan de gewenste parkeerdata in. Hierbij kunt u de vertrek- en terugkomstdatum invullen. Bovendien kunt u de parkeertijden invullen, dit is echter niet noodzakelijk. Nadat u deze gegevens heeft ingevuld krijgt u een overzicht te zien van de beschikbare parkeeraanbieders voor deze periode.

In het overzicht ziet u gelijk de beschikbare parkeeraanbieders van Rotterdam Airport op een rijtje staan. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om de parkeeraanbieders met elkaar te vergelijken. In het overzicht kunt u dit gemakkelijk doen, hier ziet u bijvoorbeeld gelijk van welke parkeervorm gebruik wordt gemaakt, maar ook de gemiddelde score van klanten. Wat de parkeervormen inhouden leest u verderop. Wilt u meer informatie van de parkeeraanbieders lezen? Klik dan op de knop 'Meer informatie'.

Nadat u de geschikt parking heeft gevonden nabij luchthaven Rotterdam, kunt u deze gelijk reserveren. Dit kunt u doen door op de knop 'Reserveren' te klikken. Hierna hoeft u alleen nog maar uw gegevens in te voeren. Hierbij kunt u denken aan persoonsgegevens als naam, adres, kentekennummer. Vervolgens kunt u de reservering betalen met een van de betrouwbare betaalmethodes zoals iDeal, PayPal en creditcard. Door vooraf te betalen bent u niet afhankelijk van een wisselend parkeertarief en bent u vaker goedkoper uit.

Na het reserveren ontvangt u van ons de reserveringsbevestiging. Hierop staan de gegevens van de parkeergegevens, de gegevens van de parkeeraanbieder en de gekozen parkeerplaats. De bevestiging krijgt u via de e-mail. Het kan voorkomen dat deze in uw spam-mail terechtkomt, controleer deze vooraf. Mocht het zo zijn dat u de bevestiging niet heeft ontvangen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

De parkeeropties bij Rotterdam luchthaven

Bij vliegveld Rotterdam heeft u keuze uit twee parkeervormen. Hieronder vindt u een korte beschrijving van elke parkeervorm om uw keuze makkelijker te maken. Klik op de gele knop voor meer informatie over de parkeervormen.

Shuttle parking is een van de meest voorkomende parkeervormen. Hierbij parkeert u zelf de auto op een parkeerterrein. Daar kunt u gebruik maken van een shuttlebus die u naar het vliegveld brengt. Na uw reis zal de shuttlebus u weer ophalen bij de luchthaven. Doordat deze parkeerlocaties vaak iets verder van de luchthaven vandaan liggen zijn ze vaak goedkoper dan andere parkings. De afstand wordt makkelijk overbrugd door de shuttle en omdat u niet met het openbaar vervoer hoeft is het een aantrekkelijke optie.

Meer informatie over shuttle parking bij Rotterdam Airport

Bij de parkeervorm valet parking rijdt u naar Rotterdam Airport zelf. Hier zal het personeel van de door u gereserveerde parkeeraanbieder naar u opwachten. Het personeel neemt de auto van u over en zal deze naar de parkeerplaats brengen. Hierdoor kunt u binnen 5 minuten al bij de terminal zijn. Bij terugkomst van uw reis wordt de auto weer naar de luchthaven gereden, zo auto weer voor u klaarstaat. Met valet parking kunt u dus snel uw reis vervolgen.

Meer informatie over valet parking bij Rotterdam Airport

Klantenservicemedewerker ParkCare

Wij staan voor u klaar

Vanuit Groningen werkt het team van ParkCare elke dag volop om voor u een aanbod te creëren wat past bij uw wensen en eisen. Zo vindt u bij ons parkings voor zowel kort en lang parkeren, als goedkoop parkeren. Door onze vergelijkings- en boekingstool reserveert u vooraf, online, uw parkeerplaats. U bent hierdoor gegarandeerd van een luchthaven parking bij aankomst. U kunt uw parking al boeken in slechts enkele minuten. Ook boekt u op ParkCare altijd tegen de laagste prijsgarantie. Hierdoor maken wij het parkeren rondom vliegvelden zo aangenaam mogelijk.
Heeft u vragen over ParkCare, uw boeking, een parkeeraanbieder of wilt u wat anders bespreken? Neem dan vooral contact met ons op. De klantenservice helpt u graag verder!

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Veelgestelde vragen Parking Rotterdam Airport

De prijzen voor het parkeren bij Rotterdam Airport kunnen erg verschillen. De prijzen zijn namelijk van verschillende situaties afhankelijk. Er worden verschillende parkeeraanbieders aangeboden met diverse faciliteiten, wij hanteren dezelfde prijzen die de aanbieders aanbieden, en soms zelfs lager. De faciliteiten hebben invloed op de kosten, tevens als de parkeervormen en de afstand van het parkeerterrein naar de luchthaven. Een parking die gebruikt maakt van Park & Walk of Valet Parking kan bijvoorbeeld wat prijziger zijn dan wanneer u gebruik maakt van Shuttle Parking. Daarentegen bent u met Park & Walk of Valet Parking wel sneller bij de terminal. Op de vergelijkingspagina kunt u alle prijzen zien staan, de prijzen worden per dag aangegeven.

Ja, dat is het zeker. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u uw voertuig veilig kunt parkeren terwijl u op reis bent. Dan vraagt u zich vast af hoe wij het kunnen garanderen dat uw voertuig veilig geparkeerd staat. Dit kunnen wij doen doordat wij de parkeerterreinen van onze parkeeraanbieders persoonlijk controleren en omdat wij in nauw contact staan met de aanbieders, zodat we altijd op de hoogte blijven van de laatste aanpassingen. De terreinen beschikken meestal over camerabewaking en bewakers, en zijn vrijwel altijd afgesloten. Welke veiligheidsmaatregelen er worden getroffen vindt u in het vergelijkingsoverzicht, door op 'Meer informatie' te klikken bij de aanbieders.

Als u op reis gaat met het vliegtuig, dan wordt er eigenlijk altijd aangeraden om enige tijd voordat uw vlucht vertrekt, aanwezig te zijn bij de luchthaven. Het is bij Rotterdam Airport afhankelijk van de luchtvaartmaatschapij hoelang u van tevoren kunt inchecken bij de incheckbalie.

De luchthaven ligt aan een grote Nederlandse snelweg en is dus eenvoudig te bereiken. De meest directe route is vanaf de E19, ten noorden van Antwerpen.

Als u mensen wilt ophalen en wegbrengen dan kunt u het beste gebruik maken van de Kiss en Ride zone van Rotterdam Airport. Hier kunt u maximaal 5 minuten staan. Kijk voor meer informatie ook naar de routekaart van de Kiss en Ride van Rotterdam Airport.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken