Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Reserveer in 3 klikken
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parking Keulen Airport

Vanaf 5,52 per dag!

Beoordeeld door 5700+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Belangrijke informatie voor parkeren bij Keulen Airport

Bekijk de officiële parkeerlocaties op de plattegrond

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Keulen Airport

Bekijk de parkeerlocaties op de kaart

Parkeren bij luchthaven Keulen (CGN)

Parkeren bij Keulen-Bonn Airport doet u snel en eenvoudig via ParkCare. Hier kunt u gebruik maken van een vergelijkingstool waarmee u alle beschikbare parkeeraanbieders voor de luchthaven op een rij kunt zien. Vervolgens reserveert u een parkeerplek vooraf, waardoor u verzekerd bent van een parkeerplek, en vaak minder betaalt. Ook betaalt u bij ParkCare geen extra boekingskosten. Zo weet u dat u kunt parkeren tegen de laagste prijs en meer geld overhoudt voor uw trip.

Keulen-Bonn Airport, vaak Keulen Airport geheten, is een middelgroot vliegveld in het westen van Duitsland die jaarlijks meer dan 12 miljoen passagiers trekt. Door de nabijgelegen grenzen van zowel België als Nederland komen veel reizigers naar het vliegveld toe. Keulen Bonn Airport heeft een groot aanbod aan vluchten voor zowel binnen als buiten Europa. Ook is het makkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Door de gunstige bereikbaarheid van het vliegveld, komen veel mensen met de auto. Hierdoor is het erg handig als u vooraf al verzekerd bent van uw parkeerplek.

Op deze pagina leggen wij uit hoe u een parkeerplek kunt reserveren, welke beschikbare parkeervormen er zijn en hebben wij een kort overzicht gemaakt van mogelijke aanbieders waar u uit kunt kiezen. Zo bent u goed geïnformeerd, en weet u zeker dat u een goede keuze kunt maken. Zo kunt u zorgeloos op vakantie en weet u dat uw auto veilig staat. Wanneer u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. Boek direct uw parking om uw voordelig parkeertarief nu al vast te zetten!

De mogelijkheden voor kort en lang parkeren nabij Keulen Airport

Bent u van plan om voor een langere tijd op reis te gaan? Dan kunt u de auto langer parkeren bij Keulen Airport. Hier hoeft u uiteraard geen gebruik van te maken als u voor een kortere periode op reis gaat, kort parkeren wordt namelijk ook gewoon aangeboden. Als u optijd een parkeerplek reserveert bij ParkCare, dan bent u ervan verzekerd dat u daadwerkelijk een parkeerplek heeft. Dat scheelt tijd en kosten. De prijzen voor kort parkeren zullen uiteraard voordeliger zijn dan wanneer u voor een langere periode gaat parkeren. De diverse aanbieders voor parkeren bij Keulen Airport en de faciliteiten hebben ook invloed op de prijs. Bekijk daarom snel de mogelijkheden op deze pagina of op onze gehele website, u bepaalt altijd zelf welke aanbieder het beste bij u past.

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

Prijsbeker

Wij van ParkCare vinden het belangrijk dat de klant op plek 1 komt. Daarom staan wij in direct contact met onze klanten. Dit gebeurt onder andere door gebruik te maken van recensies. Alleen klanten die via ons geboekt hebben en daadwerkelijk de parking bezocht hebben, kunnen een review achterlaten. Aan de hand van deze recensies beoordelen wij of een parkeeraanbieder goed binnen ons aanbod past. Ook eventuele klachten of opmerkingen kunnen wij zo behandelen en terugkoppelen met de parkeeraanbieder. U bent er dus van verzekerd dat u bij ParkCare op de 1e plaats komt te staan.

Het overzicht van de officiële parkeerterreinen van Keulen Airport

Keulen Airport

Nu u dit leest, zult u vast de vraag in u naar boven krijgen wat officiële parkeerterreinen nou eigenlijk zijn. Dat leggen we graag voor u uit. De officiële parkeerplaatsen zijn namelijk parkings die worden aangeboden door Keulen Airport zelf. Deze liggen dan ook (meestal) op loopafstand van de luchthaven. Hierdoor bent u weinig tijd kwijt aan het reizen naar de luchthaven. De onofficiële parkeerplaatsen liggen dan ook vaak op een wat verdere afstand dan de officiële parkeerterreinen. De onofficiële parkeerterreinen kunnen daardoor (vaak) goedkoper worden aangeboden, maar zijn net zo betrouwbaar als de officiële parkings. Op de afbeelding kunt u het overzicht zien van de officiële parkeerterreinen, u kunt hierdoor inschatten op welke afstand de terreinen liggen vanaf de terminal en hoe groot ze ongeveer zijn.

Hoe reserveer ik de gewenste parking bij luchthaven Keulen?

Heeft u een parkeerplaats gevonden bij luchthaven Keulen Bonn die aansluit bij uw wensen? Dan kunt u deze gelijk vastleggen door de parkeerplek te reserveren. Maar hoe gaat het reserveren eigenlijk in zijn werk? Dat kunt u snel en eenvoudig doen door onderstaande stappen te volgen. Door deze stappen na te lopen, kunnen wij u garanderen dat u geen parkings misloopt en u altijd op de juiste manier reserveert. Hierdoor zal de parkeerplaats vastgelegd worden en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het parkeren van uw auto. Parkeren Keulen Airport wordt hierdoor een stuk eenvoudiger en leuker.

Wanneer u een vlucht heeft geboekt vanaf Keulen Airport, kunt u direct al uw parkeerplek vastleggen. Door de luchthaven in te vullen vanaf waar uw vlucht gaat en daarnaast de parkeerdata in te vullen, krijgt u gelijk een overzicht te zien van de parkeeraanbieders die op dat moment beschikbaar zijn. U heeft daarnaast de optie om de parkeertijden in te vullen, dit is echter niet noodzakelijk.

Als u de luchthaven heeft ingevuld met de parkeerdata en klikt op 'Vergelijk de prijzen', dan krijgt u een overzicht te zien van de beschikbare parkeeraanbieders. Hierdoor krijgt u de gelegenheid om deze parkeeraanbieders met elkaar te vergelijken. Door op de knop 'Meer informatie' te klikken, kunt u meer infomatie verkrijgen over de desbetreffende aanbieder.

Heeft u een geschikte parking gevonden? Dan kunt u deze gelijk vastleggen door op de knop 'Reserveren' te klikken. Als u hierop heeft geklikt, krijgt u een overzicht voor zich waar u enkele gegevens in kunt vullen, hierbij kunt u denken aan persoonsgegevens en het kentekennummer van uw voertuig. Nadat u alle gegevens heeft ingevuld, gaat u door naar de betaling met een van de betrouwbare betaalmethodes zoals iDeal, PayPal en creditcard. Door vooraf te betalen bent u verzekerd van een parkeerplek zonder een wisselen prijstarief.

Als de reservering is afgerond voor parkeren vliegveld Keulen, ontvangt u van ons een reserveringsbevestiging via de mail. Het kan gebeuren dat deze in de spambox terechtkomt, het is goed deze altijd nog even te controleren. Mocht het toch zo zijn dat u geen bevestiging heeft ontvangen, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Parkeren luchthaven Keulen: welke parkeervormen zijn er?

Er zijn verschillende parkeervormen waar de aanbieders rondom vliegveld Keulen een keuze uit kunnen maken. Sommige aanbieders kunnen ervoor kiezen om meerdere vormen te gebruiken. Welke vorm(en) er wordt aangeboden, staat altijd vermeld bij de desbetreffende aanbieder. Wij leggen graag voor u uit welke parkeervormen er zijn en wat ze precies inhouden. Op deze manier kunt u gemakkelijk voor uzelf bepalen welke vorm u het meeste aanspreekt voor parkeren Keulen Airport. Als u geen tijd en moeite kwijt wilt zijn aan het openbaar vervoer, dan is het parkeren van uw auto rondom de luchthaven natuurlijk een veel fijnere optie. Bekijk daarom snel de mogelijkheden.

Shuttle parking is een van de meest voorkomend parkeervormen. Shuttle parkeren houdt in dat u naar het parkeerterrein rijdt en vervolgens met de shuttlebus naar de luchthaven zelf wordt gebracht. Shuttle parking is vaak voordeliger omdat u iets verder weg van de luchthaven parkeert. De shuttlebus maakt deze afstand echter makkelijk te overbruggen, en zo bent u niet afhankelijk van het openbaar vervoer.

Meer informatie over shuttle parking bij Keulen Airport

Binnen enkele minuten bij de terminal zijn en geen kwijt zijn aan het parkeren van uw auto? Valet Parking maakt dat mogelijk. Bij Valet Parking rijdt u namelijk met de auto direct naar de luchthaven en bent u geen tijd kwijt aan het parkeren van uw auto. Na een korte voertuiginspectie neemt het personeel van de parkeeraanbieder die u heeft gereserveerd, de auto van u over en brengt deze veilig naar de parkeerplaats. De autosleutel dient daardoor wel afgegeven te worden bij het personeel, maar deze wordt uiteraard veilig in bewaring genomen. Bij terugkomst wordt de auto weer voor u klaargezet bij de luchthaven. Parkeren Keulen Airport wordt door Valet Parking eenvoudig en comfortabel gemaakt.

Meer informatie over valet parking bij Keulen Airport

Klantenservicemedewerker ParkCare

Wij staan voor u klaar

Vanuit Groningen werkt het team van ParkCare elke dag volop om voor u een aanbod te creëren wat past bij uw wensen en eisen. Zo vindt u bij ons parkings voor zowel kort en lang parkeren, als goedkoop parkeren. Door onze vergelijkings- en boekingstool reserveert u vooraf, online, uw parkeerplaats. U bent hierdoor gegarandeerd van een luchthaven parking bij aankomst. U kunt uw parking al boeken in slechts enkele minuten. Ook boekt u op ParkCare altijd tegen de laagste prijsgarantie. Hierdoor maken wij het parkeren rondom vliegvelden zo aangenaam mogelijk.
Heeft u vragen over ParkCare, uw boeking, een parkeeraanbieder of wilt u wat anders bespreken? Neem dan vooral contact met ons op. De klantenservice helpt u graag verder!

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Veelgestelde vragen Parking Keulen Airport

Het is altijd verstandig om ruim van te voren aanwezig te zijn. Het meest gebruikelijke is om 2,5 uur van te voren aanwezig te zijn op het vliegveld. Zo heeft u voldoende tijd om in te checken zonder het risico dat u te laat bij uw gate aankomt.

De stad Keulen beschikt over een vliegveld voor commercieel gebruik: Keulen-Bonn Airport. Daarnaast zijn er nog 2 kleinere vliegvelden voor o.a. vliegclubs.

De luchthaven is makkelijk te bereiken vanaf snelweg 59 Keulen en heeft zijn eigen afslag genaamd Flughafen. U kunt dus eenvoudig het vliegveld bereiken door gebruik te maken van de grote wegen.

De prijs van uw parkeerbezoek is afhankelijk van de parkeeraanbieder waar u voor kiest. Zo is een aanbieder die shuttle parking gebruikt vaak voordeliger dan valet parking. Voor een accuraat overzicht van de prijzen bij Keulen Airport kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool bovenaan de pagina.

De beste plek voor parkeren in afhankelijk van uw parkeerwensen. Zo zijn er bijvoorbeeld meerdere shuttle parking aanbieders waar u uit kunt kiezen. Daarnaast zijn er ook nog een paar valet parking aanbieders. U kunt uw keuze ook baseren op de faciliteiten bij de aanbieder. Wanneer u gebruik maakt van de vergelijkingstool kunt u bij elke aanbieder de faciliteiten met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat u de beste keuze kunt maken.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken