Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Valet Parking Keulen Airport

Vanaf 3,38 per dag!

Beoordeeld door 5400+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Valet Parking bij Keulen Airport

Valet parking is een zorgeloze vorm van parking bij de luchthaven van Keulen. Met valet parking rijdt u direct naar uw terminal. Hier zal u opgewacht worden door een werknemer van de aanbieder. Nadat er een korte controle van uw auto is uitgevoerd, overhandigt u uw autosleutel aan de werknemer, waarna deze uw auto voor u zal parkeren. U kunt zelf de terminal binnenlopen. Eenmaal teruggekomen van uw reis, neemt u weer contact op met de aanbieder. Uw auto staat vervolgens voor u klaar bij de luchthaven, waardoor u gelijk kunt instappen en verder kunt rijden.

Het voordeel van valet parking is dat u direct naar de luchthaven rijdt en een groot deel van het verkeer kunt vermijden. Ook is valet parking erg efficiënt. Naast de valet service worden er soms ook extra diensten aangeboden. Deze extra’s zijn terug te vinden bij elke aanbieder. Naast valet parking kunt u ook kiezen voor shuttle parking bij Keulen Airport. Hier wordt u met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht.

Hoe werkt Valet Parking bij Keulen Airport?

Stap 1

Stap 1

U boekt uw parking met valet bij ParkCare. Hiervoor kunt u de vergelijkingstool gebruiken. Vervolgens krijgt u een e-mail met de reserveringsbevestiging.

Stap 2

Stap 2

Op uw vertrek dag rijdt u naar het terminal. Waar de ontmoetingsplaats exact is vindt u terug in uw reserveringsbevestiging. Na een korte controle overhandigt u de autosleutels en wordt de auto door de medewerker geparkeerd. U kunt de luchthaven binnenlopen.

Stap 3

Stap 3

Eenmaal weer aangekomen in Keulen kunt u contact opnemen met de aanbieder. U spreekt een plek af waar u wordt opgewacht met uw auto.

Stap 4

Stap 4

U loopt naar uw auto en kunt uw reis naar huis vervolgen.

Prijzen Valet Parking bij Keulen Airport

De prijs van valet parking bij Keulen Airport verschilt op basis van populariteit, hoogseizoen, binnen of buiten parkeren en meer. Hieronder vindt u de actuele prijzen voor valet parking bij Keulen Airport. Deze lijst wordt dagelijks geüpdatet en laat de beschikbare aanbieders zien. Ook kunt u kijken naar de prijs van Keulen Airport parking voor een overzicht met alle parkeervormen.

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Easy Parken Köln Valet 101,99 1 min Binnen Valet Parking 24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Keulen Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 01/06/2024 t/m 08/06/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parking Keulen Airport Prijs.

Vergelijk nu de valet parkeerplekken bij Keulen Airport

Valet Parkeeraanbieders Keulen Airport

De voor- en nadelen van Valet Parking Keulen Airport

  • Comfortabel: U hoeft zich geen zorgen te maken om het parkeren.
  • Direct bij de vertrekhal: U verliest geen tijd.
  • Snel van en naar Keulen Airport: Met valet parkeren hoeft u niet op zoek naar een parkeerplek.
  • Duurdere parkeervorm: Vanwege het gemak is valet parkeren iets duurder.
  • Sleutel afgeven: U dient uw sleutel af te geven, omdat uw auto voor u wordt geparkeerd.

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken