Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Vanaf 4,83 per dag!

Beoordeeld door 3400+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Vliegvelden in Frankrijk

Frankrijk

Frankrijk beschikt over verschillende grote luchthavens die naar veel verschillende internationale bestemmingen vliegen. In Frankrijk vindt u ook de 1 na grootste luchthaven Charles de Gaulle. Door het grote aanbod aan bestemmingen, is Frankrijk een uitstekend alternatief voor reizigers uit België. Hieronder leest u meer over de verschillende luchthavens. 

Charles de Gaulle
Charles de Gaulle is een van de 2 grote luchthavens in Frankrijk en ook de locatie waar Air France is gevestigd. De luchthaven ziet jaarlijks ongeveer 76 miljoen reizigers, waardoor het op de tweede plek staat als drukste luchthaven van Europa. De bouw van de luchthaven begon in 1966 en stond toen bekend als Aéroport de Paris Nord. Al snel werd de luchthaven vernoemd naar Charles de Gaulle: een politicus die een belangrijke rol had in de Tweede Wereldoorlog. De luchthaven is gelegen in het noordoosten van Parijs en is te bereiken vanaf de A1. Als u op loopafstand wilt parkeren, dan kunt u gebruik maken van Hilton Parking Charles de Gaulle. Voor een valet parking kunt u terecht bij Blue Valet Roissy.

Lille Airport
Lille Airport is een aantrekkelijke vliegoptie voor België door de noordelijke ligging. De luchthaven ligt ten zuiden van Rijsel en is eenvoudig te bereiken vanaf de A27 en de A22. Jaarlijks ziet de Lille Airport ongeveer 2 miljoen reizigers. U kunt hier voornamelijk terecht voor Europese bestemmingen. Sinds de burgerluchtvaart begon in 1963 is Lille Airport voornamelijk gegroeid door Ryanair. In 2008 besloot de luchtvaartmaatschappij om een directe verbinding te maken met Marseille. Sindsdien zijn er veel low cost luchtvaartmaatschappijen te vinden.

Orly Airport
Orly Airport staat op de tweede plek van grootste vliegvelden in Frankrijk. Net als Charles de Gaulle is ook deze luchthaven te vinden in Parijs, op ongeveer 10 km van het centrum. Orly Airport vliegt naar 136 bestemming in 45 verschillende landen. Dit maakt het een aantrekkelijke optie voor veel reizigers. De luchthaven begon in 1909, en was een van de eerste vliegvelden ter wereld. Tegenwoordig ziet het jaarlijks ongeveer 32 miljoen passagiers. U kunt onder andere parkeren bij Adonis Orly en Blue Valet Orly

Klantenservicemedewerker ParkCare

Wij staan voor u klaar

Vanuit Groningen werkt het team van ParkCare elke dag volop om voor u een aanbod te creëren wat past bij uw wensen en eisen. Zo vindt u bij ons parkings voor zowel kort en lang parkeren, als goedkoop parkeren. Door onze vergelijkings- en boekingstool reserveert u vooraf, online, uw parkeerplaats. U bent hierdoor gegarandeerd van een luchthaven parking bij aankomst. U kunt uw parking al boeken in slechts enkele minuten. Ook boekt u op ParkCare altijd tegen de laagste prijsgarantie. Hierdoor maken wij het parkeren rondom vliegvelden zo aangenaam mogelijk.
Heeft u vragen over ParkCare, uw boeking, een parkeeraanbieder of wilt u wat anders bespreken? Neem dan vooral contact met ons op. De klantenservice helpt u graag verder!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

Prijsbeker

Wij van ParkCare vinden het belangrijk dat de klant op plek 1 komt. Daarom staan wij in direct contact met onze klanten. Dit gebeurt onder andere door gebruik te maken van recensies. Alleen klanten die via ons geboekt hebben en daadwerkelijk de parking bezocht hebben, kunnen een review achterlaten. Aan de hand van deze recensies beoordelen wij of een parkeeraanbieder goed binnen ons aanbod past. Ook eventuele klachten of opmerkingen kunnen wij zo behandelen en terugkoppelen met de parkeeraanbieder. U bent er dus van verzekerd dat u bij ParkCare op de 1e plaats komt te staan.

Klantenservicemedewerker ParkCare

Staat uw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Veelgestelde vragen over de luchthavens van Frankrijk

De nationale luchthaven is Charles de Gaulle. Dit is niet de enige naam die de luchthaven kent. Andere namen zijn Roissy, Parijs Airport of Parijs-Charles de Gaulle. De naam Roissy komt van de gemeente waarin de luchthaven zich bevindt. Charles de Gaulle is de naam van een belangrijke Franse politicus die veel voor Frankrijk heeft gedaan in de Tweede Wereldoorlog. Naast de verwarring die soms ontstaat om de huidige namen van de luchthaven, had Charles de Gaulle eerst nóg een andere naam: Aéroport de Paris Nord (Paris North Airport).

Parijs kent twee grote luchthavens: Charles de Gaulle en Orly Airport. Charles de Gaulle ligt ten noorden op ongeveer 25 km van de stad en Orly Airport ligt ten zuiden op ongeveer 12 km afstand. Deze twee luchthavens zijn ook de grootste luchthaven van het land en staan op de eerste en tweede plek van de drukste luchthaven van Frankrijk.

Frankrijk kent ongeveer 30 internationale en regionale luchthavens. De grootste hiervan is Charles de Gaulle.

De grootste luchthaven van heel Frankrijk is de nationale luchthaven Charles de Gaulle. Jaarlijks vervoert de luchthaven ongeveer 76 miljoen passagiers. Dit is meer dan twee keer zoveel dan de luchthaven op de tweede plek. De luchthaven vliegt naar 225 bestemmingen over de hele wereld.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe