Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Vanaf 3,79 per dag!

COVID-19 Update
Voeg bij uw reservering een annuleringsverzekering toe en u kunt tot uw reservering aanvangt uw boeking kosteloos annuleren. U heeft recht op een volledige restitutie.
Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Charleroi airport

Parking Charleroi Airport is nodig als u van plan bent om vanaf Charleroi Airport te vliegen. Bijvoorbeeld als u van plan bent om te vertrekken naar een van de vele Europese bestemmingen die Charleroi Airport aanbiedt. U regelt uw parking voor vertrek vanaf Airport Charleroi gemakkelijk via ParkCare. Zo kan u direct alle beschikbare parkeeraanbieders vergelijken en online reserveren. Hiermee bent u gegarandeerd van een parkeerplek. Ook vindt u op onze website voordelige parkeertarieven en boekt u altijd tegen de laagste prijsgarantie. U zet uw parkeertarief direct vast door de boeking te betalen met een van de veilige betaalmethodes. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een boekingsoverzicht met alle informatie en contactgegevens. 

Het aanbod op Charleroi Airport, of Brussel Airport Charleroi, maakt de luchthaven erg populair. Zo kunt u vanaf deze airport naar diverse bestemmingen vertrekken, zowel binnen, als buiten Europa. Charleroi Airport is daarnaast ook erg aantrekkelijk, omdat diverse low-cost vluchten vertrekken vanaf deze luchthaven. 

Afreizen naar de luchthaven van Charleroi gebeurt veelal met de auto. Hierdoor is het verstandig om vooraf uw parking Charleroi Airport te reserveren. Zo hoeft u geen tijd te verspillen aan het vinden van een parkeerplaats voor uw auto. Ook voorkomt u dat u dan parkeert voor een hoog parkeertarief. De verschillende mogelijkheden voor het gebruik van airport parking Charleroi en hoe het reserveren van een parkeerplek werkt, leest u hieronder.

Charleroi airport

Belangrijke informatie voor parkeren bij Charleroi airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 4 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: ACE Parking
✈️ Dichtstbij vliegveld: Aeropark

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

Wij van ParkCare vinden het belangrijk dat de klant op plek 1 komt. Daarom staan wij in direct contact met onze klanten. Dit gebeurt onder andere door gebruik te maken van recensies. Alleen klanten die via ons geboekt hebben en daadwerkelijk de parking bezocht hebben, kunnen een review achterlaten. Aan de hand van deze recensies beoordelen wij of een parkeeraanbieder goed binnen ons aanbod past. Ook eventuele klachten of opmerkingen kunnen wij zo behandelen en terugkoppelen met de parkeeraanbieder. U bent er dus van verzekerd dat u bij ParkCare op de 1e plaats komt te staan. Onze klantenservice, diverse aanbod, aangename parkeertarieven en eenvoudig luchthaven parkeren krijgt u er van ons als cadeautje bij.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen ParkCare gemiddeld met een 8,4

9/10

"Wij hadden een fout gemaakt bij onze reservering, maar dit werd kundig en snel opgelost door de klantenservice. Ook de parking was super. We boeken zeker weer hier!"

Mevr. Kato Huurdeman

8/10

"Fijn om vooraf een parking gereserveerd te hebben. Scheelt veel tijd en vooral geld. Wij hadden wel wat problemen met de ontvangen code, maar dit was snel opgelost door ParkCare."

Robbe van Hedel

10/10

"Overzichtelijke website, waarop je snel alle parkings kan vergelijken. Gebruik deze website altijd voor het boeken van luchthaven parkings. Voor zowel mijn vakanties, als businesstrips. Aanrader!"

Dhr. Viktor van Katse

Klantenservicemedewerker ParkCare

Wij staan voor u klaar

Vanuit Groningen werkt het team van ParkCare elke dag volop om voor u een aanbod te creëren wat past bij uw wensen en eisen. Zo vindt u bij ons parkings voor zowel kort en lang parkeren, als goedkoop parkeren. Door onze vergelijkings- en boekingstool reserveert u vooraf, online, uw parkeerplaats. U bent hierdoor gegarandeerd van een luchthaven parking bij aankomst. U kunt uw parking al boeken in slechts enkele minuten. Ook boekt u op ParkCare altijd tegen de laagste prijsgarantie. Hierdoor maken wij het parkeren rondom vliegvelden zo aangenaam mogelijk.
Heeft u vragen over ParkCare, uw boeking, een parkeeraanbieder of wilt u wat anders bespreken? Neem dan vooral contact met ons op. De klantenservice helpt u graag verder!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Waarom gebruik maken van ParkCare?

Bij ParkCare kan u snel en gemakkelijk diverse parkeermogelijkheden vergelijken voor Charleroi Airport. U vindt op onze website een divers aanbod aan airport parking Charleroi. Door dit ruime aanbod, hopen we dat wij u altijd kunnen voorzien van een parkeerplek die voldoet aan uw wensen en/of eisen. Ook boekt u bij ParkCare.be altijd tegen de laagste prijsgarantie. Door dus vooraf uw parking te reserveren via onze website bespaart u tijd, geld en moeite.

Klantenservicemedewerker ParkCare

Charleroi airport parking reserveren via ParkCare

U kan via ParkCare binnen enkele minuten een airport parking voor Charleroi boeken. Om het reserveringsproces zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij hieronder alles stapsgewijs voor u uitgelegd.

Als u gebruik wilt maken van airport parking Charleroi, dan vult u Charleroi Airport in als vertrekpunt. Hierna selecteert u op de kalander op welke dagen u wenst te parkeren. U heeft hierbij ook de mogelijkheid om specifieke tijdstippen door te geven. Deze zijn met name bedoeld voor de parkeeraanbieder, zodat zij weten wanneer zij u kunnen ontvangen. Als u deze parkeergegevens heeft ingevoerd, kan u de knop ‘Vergelijk de prijzen’ selecteren. Ons systeem gaat dan voor u aan de slag om de beste parking Charleroi Airport voor u te vinden.
U wordt vervolgens naar de vergelijkingspagina gebracht met een overzicht van beschikbare parkeeraanbieders voor airport parking Charleroi. Deze kan u simpelweg allemaal rustig bekijken. Meer informatie over iedere parkingaanbieder verkrijgt u door te klikken op de parkeeraanbieder. Hier vindt u onder andere meer informatie over faciliteiten en kan u recensies lezen. In het overzicht vindt u echter ook al een kort overzicht met de belangrijkste aspecten van de parking. Het is daarnaast ook mogelijk om de resultaten te filteren op basis van uw wens. Wilt u bijvoorbeeld gegarandeerd uw sleutels behouden, of parkeren op een specifieke locatie? Dan kan u dit aangeven door middel van de aanwezige filters.
Op het moment dat u de geschikte parking gevonden heeft, kan u deze reserveren op onze website. Dit doet u door op de knop ‘Reserveren’ te klikken, die bij de parkeeraanbieder vermeldt staat. U vult hierna enkele gegevens in, zoals uw naam en mailadres. Let op: u ontvangt uw boekingsbevestiging op het ingevoerde emailadres. Het is dus handig om een mailadres op te geven waar u gemakkelijk bij kan.
Zodra u alle gegevens heeft ingevoerd, kan u de parking direct betalen. We vragen u dit te doen, zodat uw parkeertarief vast staat en u gegarandeerd een parkeerplek heeft bij aankomst op de parking. Wij maken enkel gebruik van veilige betaalmethodes, zodat u ook uw betaling veilig kan afronden.

Bevestigingsmail controleren
Als wij de betaling binnen hebben, ontvangt u van ons een bevestigingsmail voor uw parking Charleroi Airport. We vragen u om deze te controleren. Mochten er onduidelijkheden zijn, of eventuele wijzigingen zijn, dan vragen wij u contact met onze klantenservice op te nemen. Het komt soms voor dat de bevestigingsmail in uw spam terecht komt. Als dit niet het geval is, en u de mail niet kan terugvinden, dan kan u ook onze klantenservice contacteren. Zij zullen er dan voor zorgen dat u de mail alsnog ontvangt.

Goedkope of cheap parking nabij vliegveld Charleroi

Charleroi Airport parking kan op allerlei diverse manieren. Zo zijn er mogelijkheden voor kort, lang en cheap parkings. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende parkeervormen. Wat deze parkeervormen precies betekenen, leggen wij hieronder voor u uit.

Een shuttle parking is een parkeerplaats die zich op enige afstand van Charleroi Airport bevindt. U parkeert hier uw auto, waarna u met een shuttlebus of taxi naar de luchthaven wordt gebracht. Doordat de parkeerplaats veelal wat verder van de luchthaven ligt, zijn de parkeertarieven erg aangenaam. Ook kan u bij deze parkeervorm veelal uw sleutels behouden. Mocht er in verband met de veiligheid aan u gevraagd worden om uw sleutels af te geven, dan staat dit altijd vermeldt bij de parkeeraanbieder. Zodra u terugkomt op het vliegveld van Charleroi, zal de parkingaanbieder zorgen dat u weer wordt opgehaald. Zij brengen u weer naar uw auto en u kan vervolgens weer naar huis vertrekken. Veelal worden deze shuttle parkings ook gezien als cheap parkings.

Een andere parkeervorm is valet parking. Bij deze parkeervorm hoeft u niet eerst naar een parkeerplaats te rijden. In plaats daarvan reist u simpelweg af naar de vertrekhal van Charleroi Airport. Hier staat een medewerker van de parkingaanbieder op u te wachten. Er wordt een korte voertuiginspectie uitgevoerd, waarna u de sleutels overdraagt. U kunt vervolgens vertrekking in de richting van uw gate en vlucht. De medewerker of chauffeur parkeert vervolgens uw auto op de afgesproken parking. U kunt bij terugkomst de parking contacteren, zodat zij op tijd met uw auto klaarstaan bij de aankomsthal. Vanaf hier neemt u de auto weer over, en uw reis vervolgen.

Park & Walk parkings bevinden zich dichtbij het vliegveld van Charleroi. U kunt namelijk vanaf deze parkeerplaats naar de airport lopen. U bent hierdoor niet afhankelijk van een shuttlebus of taxi die u naar Charleroi Airport moet brengen. Zodra u geparkeerd hebt op de parking, laadt u de bagage uit en wandelt u in de richting van het vliegveld. Ook bij terugkomst kan u eenvoudig en snel weer bij uw auto komen. Bij Park & Walk geldt ook veelal dat u de autosleutels kunt behouden.

Wilt u naast een parking ook een hotelovernachting boeken? Dat kan als u gebruik maakt van een Park, Sleep & Fly parkeervorm. U boekt in dit geval dus een parking, welke zich bevindt op het terrein van het hotel. Vervolgens kunt u inchecken in het hotel en daar overnachten. De volgende dag zal het hotel ervoor zorgen dat u op tijd naar de luchthaven wordt gebracht. Uw auto blijft gedurende uw reis op de parking nabij Charleroi Airport staan. Ook bij terugkomst zal het hotelpersoneel ervoor zorgen dat u wordt opgehaald vanaf het vliegveld.

Beschikbare parkeeraanbieders nabij Charleroi Airport

Er zijn diverse beschikbare parkeeraanbieders voor parking nabij Charleroi Airport. Om het vergelijken nog eenvoudiger te maken, hebben wij deze alvast voor u op een rijtje gezet.

Aeropark

 • Sleutel niet afgeven
 • Autowasserij beschikbaar
 • Beveiligingscamera's
 • Afgesloten parkeerterrein

Aeropark is een shuttle parking, welke zich slechts 4 minuten van de luchthaven bevindt. U parkeert uw auto hier buiten op een afgesloten terrein. Er is camerabeveiliging aanwezig. Ook hoeft u bij deze parking Charleroi Airport niet uw sleutel af te geven. Daarnaast is het mogelijk om uw auto hier te laten wassen.


Reserveren Met de laagste prijs

Park & Fly Charleroi

 • Sleutel niet afgeven
 • Beveiligingscamera's
 • Dichtbij het vliegveld
 • Afgesloten parkeerterrein

Een andere shuttle parking is Park & Fly Charleroi. Ook vanaf deze parkeerplek bent u minder dan 5 minuten onderweg naar het vliegveld van Charleroi. U parkeert hier op een afgesloten parkeerterrein met beveiligingscamera’s. Ook kan u uw auto laten wassen bij de autowasserij van deze parking. U hoeft ook bij deze parkeerplaats uw sleutel niet af te geven.


Reserveren Met de laagste prijs

ACE Parking

 • Sleutel niet afgeven
 • Beveiligingscamera's
 • Afgesloten parkeerterrein
 • Geen hoogte restricties

Parkeren Charleroi Airport kan ook bij ACE Parking. Vanaf deze shuttle parking bent u in ongeveer 5 minuten op de airport van Charleroi. Bij deze parkeerplek zijn geen hoogterestricties van toepassing en is sleutelbehoud mogelijk. U parkeert uw auto buiten, op een afgesloten terrein waar camera’s aanwezig zijn om de veiligheid van uw auto te garanderen.


Reserveren Met de laagste prijs

Laatste blog en nieuwsartikelen

U kan Charleroi Airport en de parkings bij Charleroi Airport eenvoudig bereiken vanaf diverse snelwegen. Ook met het openbaar vervoer kan u bij Charleroi Airport komen. U moet hiervoor echter wel gebruik maken van een busverbinding vanaf het station van Charleroi-Sud/Charleroi-Zuid. We raden u daarom aan om te controleren of deze bus wel rijdt ten tijde van uw vlucht. Mocht u gezien het comfort en verkorte reistijd kiezen om met de auto te komen, dan is het ook raadzaam om uw route te controleren op eventuele wegwerkzaamheden. Het gebeurd namelijk zo nu en dan dat de wegen worden verbeterd of aangepast om de doorstroom bij Charleroi Airport te verbeteren.

Veelgestelde vragen Parking Charleroi Airport
U kunt Charleroi Airport bereiken met zowel de auto, als met het openbaar vervoer. U kunt met het openbaar vervoer echter niet direct op het vliegveld komen. Hiervoor zult u eerst met de trein moeten afreizen naar het station Charleroi-Sud, ofwel Charleroi-Zuid. Vanaf hier is er een busverbinding die u naar de luchthaven van Charleroi brengt. Deze buslijn rijdt echter wel op vaste tijdstippen, waardoor het soms niet mogelijk is om 's ochtends vroeg of 's avonds laat van de bus gebruik te maken. Veel mensen kiezen er dan ook voor met de auto naar Charleroi Airport te komen. Dit is vaak sneller en gemakkelijker. We raden u in dat geval aan om vooraf uw parking Charleroi Airport te boeken .
Bekijk alle veelgestelde vragen
Klantenservicemedewerker ParkCare

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk