Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Reserveer in 3 klikken
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parking Charleroi Airport

Vanaf 3,45 per dag!

Beoordeeld door 5700+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Belangrijke informatie voor parkeren bij Charleroi Airport

Bekijk de officiële parkeerlocaties op de plattegrond

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Charleroi Airport

Bekijk de parkeerlocaties op de kaart

Parking bij Charleroi Airport (CRL)

Bij ParkCare kunt u eenvoudig een goedkope parking vinden bij Charleroi Airport. Door vooraf online te boeken weet u zeker dat u uw auto kunt parkeren. Daarnaast kunt u met de vergelijkingstool makkelijk alle aanbieders bekijken.

De luchthaven van Charleroi heeft verschillende officiële parkings (P1, P2, P3 en P4). Ook zijn er niet-officiële parkings. Deze zijn net zo betrouwbaar, maar kunnen vaak een lagere prijs hanteren. We bieden een groot aanbod aan met de officiële parkings Parking Charleroi P3 en Parking Charleroi P4, samen met de niet-officiële aanbieders. Zo kunt u altijd een parking vinden die bij u past.

Inhoud

 1. Goedkoop parkeren luchthaven Charleroi
 2. Lang parkeren luchthaven Charleroi
 3. Parking Charleroi Airport prijs
 4. Tips parking luchthaven Charleroi
 5. Hoe werkt parking bij Charleroi Airport met ParkCare
 6. De parkeeropties bij Charleroi luchthaven
 7. De aanbieders voor parking op Charleroi Airport
 8. Veelgestelde vragen Parking Charleroi Airport

Goedkoop parkeren luchthaven Charleroi

Door het grote aanbod kunt u makkelijk een goedkope parking vinden voor Charleroi Airport en vele euro’s besparen. Door uw parking vooraf online te reserveren kunt u niet alleen geld besparen, maar bent u ook gegarandeerd van een parking.

Charleroi Airport is een van de twee luchthavens van de hoofdstad van België en wordt ook wel Brussels South Charleroi Airport genoemd. De luchthaven is iets kleiner dan Brussels Airport, en is met het een goed alternatief is voor vliegreizen. Vanaf Charleroi Airport vliegt u met RyanAir en andere low cost luchtvaartmaatschappijen (bron: Wikipedia).

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Park To Go 36,00 6 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 04:00 - 23:59
Best Parking Fly 37,00 6 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 04:00 - 00:00
Royal Parking Fly 40,99 7 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Charleroi Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 23/08/2024 t/m 30/08/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parking Charleroi Airport Prijs.

Lang parkeren luchthaven Charleroi

Als u langere tijd op reis gaat, maakt u gebruik van lang parkeren bij Charleroi Airport. Als u geld wilt besparen op lang parkeren is het handig om te parkeren bij een van de voordelige parkeeraanbieders. Met de vergelijkingstool kunt u de officiële aanbieders zoals Parking Charleroi P3 en de niet-officiële aanbieders zoals A1 Parking Charleroi met elkaar vergelijken.

Parkeeraanbieder Prijs voor 14 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Best Parking Fly 55,00 6 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 04:00 - 00:00
Park To Go 57,00 6 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 04:00 - 23:59
Royal Parking Fly 65,00 7 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Charleroi Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 23/08/2024 t/m 06/09/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parking Charleroi Airport Prijs.

Parking Charleroi Airport prijs

Voor een duidelijk beeld van de prijs van parking bij Charleroi Airport, vindt u hieronder een prijsoverzicht van alle beschikbare aanbieders. De prijzen worden dagelijks bijgewerkt. De prijzen zijn gebaseerd op een periode van 7 dagen. Wanneer u de prijs van uw parkeerbezoek wilt inzien, dan kunt u de vergelijkingstool invullen.

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Park To Go 36,00 6 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 04:00 - 23:59
Best Parking Fly 37,00 6 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 04:00 - 00:00
Royal Parking Fly 40,99 7 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Gate Park 52,00 7 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 04:00 - 00:00
ACE Parking 55,00 5 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 04:00 - 00:00
Aeropark 55,00 4 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 04:00 - 00:00
Parking Charleroi Airport P3 57,99 3 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Park & Fly Charleroi 60,00 4 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 04:00 - 00:00
Parkwall Charleroi 61,00 4 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 04:00 - 00:00
Parking Charleroi Airport P4 62,99 10 min Buiten Park & Walk 24 uur per dag geopend
InsidePark 91,00 5 min Binnen Shuttle Parking 24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Charleroi Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 23/08/2024 t/m 30/08/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parking Charleroi Airport Prijs.

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

Prijsbeker

Wij van ParkCare vinden het belangrijk dat de klant op plek 1 komt. Daarom staan wij in direct contact met onze klanten. Dit gebeurt onder andere door gebruik te maken van recensies. Alleen klanten die via ons geboekt hebben en daadwerkelijk de parking bezocht hebben, kunnen een review achterlaten. Aan de hand van deze recensies beoordelen wij of een parkeeraanbieder goed binnen ons aanbod past. Ook eventuele klachten of opmerkingen kunnen wij zo behandelen en terugkoppelen met de parkeeraanbieder. U bent er dus van verzekerd dat u bij ParkCare op de 1e plaats komt te staan.

Tips parking luchthaven Charleroi

Charleroi Airport

Hieronder vindt u verschillende tips voor uw parking bij Charleroi Airport. Zo bent u goed voorbereid en kunt u zorgeloos beginnen aan uw vliegreis.

 1. Reserveer uw parking van tevoren: Door uw parking vooraf te boeken kunt u kiezen uit het grootste beschikbare aanbod. Zo weet u zeker dat u de beste parking kunt vinden.
 2. Vergelijk de parkeervormen: De parkeervormen bieden verschillende parkeervaringen. Wanneer u deze parkeervorm vergelijkt weet u zeker dat u de beste ervaring heeft.
 3. Lees u goed in: U kunt veel informatie lezen over de verschillende parkings. Zo zijn er foto’s en kunt u een lijst met faciliteiten vinden voor elke aanbieder en kunt u reviews van parkeren bij Charleroi Airport lezen. Door het lezen van deze informatie weet dus precies wat u kunt verwachten.
 4. Neem de tijd: Het kan zijn dat de reis naar de luchthaven of de reis met de shuttlebus iets langer duurt door drukte in het verkeer. We raden daarom aan om rekening te houden met eventuele vertraging in uw planning. Dan weet u zeker dat u op tijd bij uw gate aankomt.

Hoe werkt parking bij Charleroi Airport met ParkCare

Met ParkCare is het parkeren bij Charleroi Airport erg eenvoudig. Met het overzicht van 4 stappen die u doorloopt tijdens het boekingsproces wordt het reserveren nog makkelijker. Lees hieronder hoe u met een paar klikken u parking kunt boeken.

U begint met het invullen van de vergelijkingstool. Eerst vult u uw gewenste locatie in. In dit geval is dat 'Charleroi Airport'. Daarna vult u ook uw vertrek- en aankomstdatum in. Check de ingevulde gegevens voordat u klikt op 'Vergelijk de prijzen'. Vervolgens verschijnt er een overzicht met de beschikbare parkeeraanbieders die voldoen aan uw reisgegevens.

U kunt nu de beschikbare parkeeraanbieders vergelijken. Bij elke parkeeraanbieder vindt u een korte omschrijving van de locatie en hun services. Heeft u specifieke wensen? Maak dan gebruik van de filters. Hierdoor vindt u nog sneller de parkeeraanbieder die bij u past. Als u een keuze heeft gemaakt, klikt u op 'Reserveer'.

Nadat uw heeft geklikt op 'Reserveer', verschijnt er een reserveringsformulier. Hier kunt u uw persoons- en contactgegevens invullen. Als u het formulier heeft ingevuld, kunt u uw reservering afronden met de betaling. U kunt betalen met iDeal, PayPal of creditcard. Na de betaling ontvangt u een reserveringsbevestiging via de mail.

Nadat u de reserveringsbevestiging heeft ontvangen hoeft u alleen nog maar uw auto te parkeren op de dag van uw reis. De bevestiging krijgt u binnen 24 uur van het afronden van de betaling. Heeft u geen bevestiging ontvangen? Neem dan contact met ons op.

De parkeeropties bij Charleroi luchthaven

U kunt op verschillende manier parkeren bij de luchthaven van Charleroi. Hieronder vindt u de uitleg van de twee verschillende parkeervormen. Zo kunt u beter bepalen welke parkeervorm het beste bij u past.

Shuttle Parking is een veelvoorkomende manier van parkeren bij vliegvelden. Als u kiest voor shuttle parkeren, dan rijdt u zelf naar het parkeerterrein. Nadat u uw auto geparkeerd heeft op het terrein, wordt u gratis met de pendelbus naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst wordt u ook weer gratis opgehaald. Doordat de shuttle parkeren terreinen vaak wat verder weg zijn van de luchthaven, kunt u hier vaak goedkoop parkeren. De pendelbus zorgt ervoor dat de afstand makkelijk wordt overbrugd zonder afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer.

Meer informatie over shuttle parking bij Charleroi Airport

De terreinen van parkeeraanbieders die een Park & Walk service aanbieden, bevinden zich dichtbij het vliegveld. Nadat u uw auto geparkeerd heeft op het terrein, kunt u te voet richting de vertrekhal. Bij terugkomst loopt u ook weer richting uw auto. Het voordeel van Park & Walk is dat u niet afhankelijk bent van anderen. U kunt op elk moment richting uw auto lopen.

Meer informatie over park & walk parking bij Charleroi Airport

Klantenservicemedewerker ParkCare

Wij staan voor u klaar

Vanuit Groningen werkt het team van ParkCare elke dag volop om voor u een aanbod te creëren wat past bij uw wensen en eisen. Zo vindt u bij ons parkings voor zowel kort en lang parkeren, als goedkoop parkeren. Door onze vergelijkings- en boekingstool reserveert u vooraf, online, uw parkeerplaats. U bent hierdoor gegarandeerd van een luchthaven parking bij aankomst. U kunt uw parking al boeken in slechts enkele minuten. Ook boekt u op ParkCare altijd tegen de laagste prijsgarantie. Hierdoor maken wij het parkeren rondom vliegvelden zo aangenaam mogelijk.
Heeft u vragen over ParkCare, uw boeking, een parkeeraanbieder of wilt u wat anders bespreken? Neem dan vooral contact met ons op. De klantenservice helpt u graag verder!

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Veelgestelde vragen Parking Charleroi Airport

U kunt Charleroi Airport bereiken met zowel de auto, als met het openbaar vervoer. Met de auto kunt u de luchthaven eenvoudig bereiken via de E420 via afslag 24 Ransart. Met het openbaar vervoer is er geen directe verbinding naar het vliegveld. Met het openbaar vervoer reist u naar het station Charleroi-Sud met de trein. Vervolgens kunt u een bus naar de luchthaven nemen. Deze busverbinding is niet de gehele dag beschikbaar, waardoor u 's ochtends vroeg en 's avonds laat misschien niet gebruik kunt maken van bus. Hierdoor kiezen veel mensen om met de auto naar de luchthaven van Charleroi Airport te gaan.

De prijzen voor parkings bij Charleroi Airport lopen uiteen. Dit heeft ermee te maken dat er diverse parkeeraanbieders zijn die gebruik maken van andere diensten. Zo kunnen zij een keuze maken uit verschillende parkeervormen en bieden ze faciliteiten aan die invloed kunnen hebben op de kosten. Op de vergelijkingspagina kunt u alle beschikbare parkeeraanbieders zien met de prijzen voor uw ingevoerde parkeerbezoek. Met de filter functie kunt u de aanbieders ook sorteren op prijs.

Het wordt aangeraden om ongeveer twee uur voor de geplande vertrektijd op het vliegveld te zijn. Tijdens drukke periodes, zoals schoolvakanties en in het weekend, wordt er aangeraden om drie uur voor vertrek aanwezig te zijn. Het is van belang vroegtijdig aanwezig te zijn, het is daarom ook belangrijk hier rekening mee te houden voor de tijd van het parkeren van uw voertuig.

We begrijpen dat het belangrijk is dat u uw auto veilig kunt parkeren. Om hiervoor te zorgen controleren wij onze aanbieders om de betrouwbaarheid te garanderen. Daarnaast kunt u ook bij elke parkeerplaats inzien welke veiligheidsmaatregelen beschikbaar zijn. Deze kunt u eenvoudig bekijken met de vergelijkingstool. Daarnaast kunt u ook reviews lezen over parkeren bij Charleroi Airport. Deze reviews worden per aanbieder achtergelaten, zodat u de klantervaring van elke parkeerplaats kunt inzien.

Gratis parkeren bij het vliegveld van Charleroi Airport is helaas niet mogelijk. Als u wel gratis wilt parkeren is het wel mogelijk om in een van de omliggende dorpen uw auto te parkeren. Het nadeel hieraan is dat u nog wel met het openbaar zou moeten gaan om bij de luchthaven te komen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken