Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parking Charleroi Airport

Vanaf 4,48 per dag!

Beoordeeld door 3900+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Parkeren bij luchthaven Charleroi (CRL)

Charleroi Airport

Vliegt u binnenkort vanaf Charleroi Airport? Bij ons kunt u eenvoudig een goedkope parkeerplek reserveren nabij de luchthaven van Charleroi. ParkCare helpt u graag bij het vinden van uw ideale parkeerplek. Hiervoor kunt u gebruikmaken van onze vergelijkingstool. Daarmee kunt u de verschillende parkeeraanbieders nabij de luchthaven van Charleroi met elkaar vergelijken. Nadat u uw reisgegevens en voorkeuren heeft ingevuld, ontvangt u een overzicht met de verschillende parkeeraanbieders en de daarbij horende prijzen. U selecteert de parkeeraanbieder die het beste bij u past. Door vooraf uw parkeerplek te reserveren, bent u verzekerd van een parkeerplek tijdens uw afwezigheid!

De luchthaven Brussels South Charleroi Airport, ook wel de luchthaven van Gosselies genoemd, ligt zo'n 10km ten noorden van Charleroi. Brussel ligt ongeveer 60km ten noorden van het vliegveld. Charleroi Airport is makkelijk te bereiken via de A54 en E42 (afrit 24). Het vliegveld is relatief klein. Ondanks dat, is het wel het één na grootste vliegveld van België. Vanwege de nabijheid van Brussel Airport en de geringe grootte van Charleroi Airport is het een interessante bestemming voor low-fare luchtvaartmaatschappijen.

Op deze pagina vindt u de benodigde informatie voor het maken van een weloverwogen beslissing voor het parkeren van uw auto. Hieronder vindt u een stappenplan voor het reserveren van een parkeerplek. Verder worden de verschillende parkeervormen uiteengezet. Om u alvast een indruk te geven van het parkeren nabij de Airport Charleroi vindt u onderaan deze pagina een overzicht van enkele aanbieders. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Belangrijke informatie voor parkeren bij Charleroi Airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 7 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Park & Fly Charleroi
🤲 Goedkoopste: Aeropark
✈️ Dichtstbij vliegveld: Aeropark

Goedkoop parkeren Charleroi Airport: kan dat?

Wilt u voordelig uw auto parkeren bij Brussel Charleroi Airport? Dat kan! Benieuwd hoe? Allereerst kunt u gebruikmaken van onze vergelijkingstool. Nadat u deze ingevuld heeft, ontvangt u een overzicht van de beschikbare parkeeropties. Heeft u specifieke wensen? Gebruik dan de filters. Zo vindt u nog sneller de parkeeraanbieder die bij u past. Daarnaast is het verstandig om uw parkeerplek vooraf te reserveren. Niet alleen bent u dan verzekerd van een parkeerplek. Vooraf reserveren is ook goedkoper, dan ter plekke een parkeerplek zoeken. De combinatie, van het gebruik van de vergelijkingstool en het vooraf reserveren van een parkeerplek, zorgt ervoor dat u extra goedkoop kunt parkeren bij de luchthaven Charleroi.

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

Prijsbeker

Wij van ParkCare vinden het belangrijk dat de klant op plek 1 komt. Daarom staan wij in direct contact met onze klanten. Dit gebeurt onder andere door gebruik te maken van recensies. Alleen klanten die via ons geboekt hebben en daadwerkelijk de parking bezocht hebben, kunnen een review achterlaten. Aan de hand van deze recensies beoordelen wij of een parkeeraanbieder goed binnen ons aanbod past. Ook eventuele klachten of opmerkingen kunnen wij zo behandelen en terugkoppelen met de parkeeraanbieder. U bent er dus van verzekerd dat u bij ParkCare op de 1e plaats komt te staan.

Klantenservicemedewerker ParkCare

Wij staan voor u klaar

Vanuit Groningen werkt het team van ParkCare elke dag volop om voor u een aanbod te creëren wat past bij uw wensen en eisen. Zo vindt u bij ons parkings voor zowel kort en lang parkeren, als goedkoop parkeren. Door onze vergelijkings- en boekingstool reserveert u vooraf, online, uw parkeerplaats. U bent hierdoor gegarandeerd van een luchthaven parking bij aankomst. U kunt uw parking al boeken in slechts enkele minuten. Ook boekt u op ParkCare altijd tegen de laagste prijsgarantie. Hierdoor maken wij het parkeren rondom vliegvelden zo aangenaam mogelijk.
Heeft u vragen over ParkCare, uw boeking, een parkeeraanbieder of wilt u wat anders bespreken? Neem dan vooral contact met ons op. De klantenservice helpt u graag verder!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Overzicht van de parkeerterreinen rondom Charleroi Airport

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Charleroi Airport

Hiernaast vindt u een visueel overzicht van de officiële parkeerterreinen rondom de luchthaven van Charleroi. Officiële parkeerplaatsen worden ook door de luchthaven zelf aangeboden. Daarnaast zijn er ook onofficiële parkeerplaatsen. Deze bieden vaak een lagere prijs. Echter kunt u er bij officiële parkeerplaatsen van uitgaan dat zij betrouwbaar zijn, en uw auto veilig geparkeerd staat. Deze worden namelijk regelmatig gecontroleerd. Bovendien zijn officiële parkeerplaatsen vaak dichterbij de luchthaven, dan onofficiële parkeerplaatsen.

Parkeerplek reserveren in vier stappen

Hieronder staat stapsgewijs hoe u uw parkeerplek kunt reserveren. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u eenvoudig reserveren binnen 2 minuten. Bij vragen kunt u kijken tussen onze veelgestelde vragen. Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact op.

U begint met het invullen van de vergelijkingstool. Eerst vult u uw gewenste locatie in. In dit geval is dat 'Charleroi Airport'. Daarna vult u ook uw vertrek- en aankomstdatum in. Check de ingevulde gegevens voordat u klikt op 'Vergelijk de prijzen'. Vervolgens verschijnt er een overzicht met de beschikbare parkeeraanbieders die voldoen aan uw reisgegevens.

U kunt nu de beschikbare parkeeraanbieders vergelijken. Bij elke parkeeraanbieder vindt u een korte omschrijving van de locatie en hun services. Heeft u specifieke wensen? Maak dan gebruik van de filters. Hierdoor vindt u nog sneller de parkeeraanbieder die bij u past. Als u een keuze heeft gemaakt, klikt u op 'Reserveer'.

Nadat uw heeft geklikt op 'Reserveer', verschijnt er een reserveringsformulier. Hier kunt u uw persoons- en contactgegevens invullen. Als u het formulier heeft ingevuld, kunt u uw reservering afronden met de betaling. U kunt betalen met iDeal, PayPal of creditcard. Na de betaling ontvangt u een reserveringsbevestiging via de mail.

Binnen 24 uur na de betaling ontvangt u een reserveringsbevestiging. Deze bevestiging dient u aan de parkeeraanbieder te laten zijn bij aankomst. De mail kan tussen uw ongewenste mail terechtkomen. Controleer daarom ook uw ongewenste mail. Heeft u geen mail ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Verschillende parkeervormen bij de luchthaven van Charleroi

Bij Charleroi Airport kunt u uw auto op verschillende manieren parkeren. Hieronder worden de verschillende parkeervormen uitgezet. Zo kunt u de parkeervorm kiezen die het beste bij u past. Mocht u nog meer willen weten over het parkeren? Dan kunt u hier kijken naar onze handige tips.

Shuttle Parking is een veelvoorkomende manier van parkeren bij vliegvelden. Als u kiest voor shuttle parkeren, dan rijdt u zelf naar het parkeerterrein. Nadat u uw auto geparkeerd heeft op het terrein, wordt u gratis met de pendelbus naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst wordt u ook weer gratis opgehaald. Doordat de shuttle parkeren terreinen vaak wat verder weg zijn van de luchthaven, kunt u hier vaak goedkoop parkeren. De pendelbus zorgt ervoor dat de afstand makkelijk wordt overbrugd zonder afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer.

Valet Parking is een luxe parkeervorm. Als u kiest voor valet parkeren, dan rijdt u op de dag van vertrek direct naar de luchthaven zelf. Daar wacht een chauffeur van de parkeeraanbieder u op. Samen controleert u de auto. Terwijl u de vertrekhal binnen loopt, wordt uw auto voor u geparkeerd. Bij terugkomst wordt uw auto ook weer naar het vliegveld gereden. Eén van de voordelen van valet parkeren is dat uw geen tijd verliest.

De terreinen van parkeeraanbieders die een Park & Walk service aanbieden, bevinden zich dichtbij het vliegveld. Nadat u uw auto geparkeerd heeft op het terrein, kunt u te voet richting de vertrekhal. Bij terugkomst loopt u ook weer richting uw auto. Het voordeel van Park & Walk is dat u niet afhankelijk bent van anderen. U kunt op elk moment richting uw auto lopen.

Als u kiest voor Park, Sleep & Fly, dan boekt u een overnachting bij een hotel. Tijdens uw afwezigheid kunt u uw auto daar parkeren. Op de dag van vertrek wordt u gratis met de pendelbus naar de vertrekhal gebracht. Bij terugkomst wordt u ook weer gratis opgehaald. Deze parkeervorm is ideaal voor mensen die ver van het vliegveld af wonen. Of voor mensen die op een ongunstig tijdstip vertrekken of aankomen.

Beschikbare aanbieders voor parkeren luchthaven Charleroi

Hieronder vindt u een overzicht van enkele parkeeraanbieders nabij de luchthaven van Charleroi. Elke aanbieder is voorzien van een korte omschrijving en hun beschikbare services. Hiermee proberen we u een indruk te geven van het parkeren bij vliegveld Charleroi.

Laatste blogartikelen

Mocht u op de hoogte willen blijven van het nieuws van zowel Airport Charleroi als andere vliegvelden? Dan kunt u onze blogartikelen doorlezen. Hier vindt u informatie zoals tips, nieuws over vliegveld en parkeergelegenheden. Hieronder ziet u een paar artikelen voor u op een rijtje gezet. Door op 'Lees meer' te klikken, kunt u het hele artikel doorlezen.

Klantenservicemedewerker ParkCare

Staat uw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Veelgestelde vragen Parking Charleroi Airport

U kunt Charleroi Airport bereiken met zowel de auto, als met het openbaar vervoer. U kunt met het openbaar vervoer echter niet direct op het vliegveld komen. Hiervoor zult u eerst met de trein moeten afreizen naar het station Charleroi-Sud, ofwel Charleroi-Zuid. Vanaf hier is er een busverbinding die u naar de luchthaven van Charleroi brengt. Deze buslijn rijdt echter wel op vaste tijdstippen, waardoor het soms niet mogelijk is om 's ochtends vroeg of 's avonds laat van de bus gebruik te maken. Veel mensen kiezen er dan ook voor met de auto naar Charleroi Airport te komen. Dit is vaak sneller en gemakkelijker. We raden u in dat geval aan om vooraf uw parking Charleroi Airport te boeken .

De prijzen voor het parkeren verschilt, dit heeft ermee te maken dat er diverse parkeeraanbieders zijn die gebruik maken van andere diensten. Zo kunnen zij een keuze maken uit verschillende parkeervormen en bieden ze faciliteiten aan die invloed kunnen hebben op de kosten. Op de vergelijkingspagina kunt u alle beschikbare parkeeraanbieders zien, deze pagina kunt u vinden door bovenaan de pagina te kiezen voor Charleroi Airport en de gewenste parkeerdata in te vullen. Hierna volgt een overzicht van de aanbieders, de prijzen worden hierbij gelijk ook vermeld. Deze worden vermeld voor de prijs die u per dag zal betalen.

Het wordt aangeraden om ongeveer twee uur voor de geplande vertrektijd op het vliegveld te zijn. Tijdens drukke periodes, zoals schoolvakanties en in het weekend, wordt er aangeraden om drie uur voor vertrek aanwezig te zijn. Het is van belang vroegtijdig aanwezig te zijn, het is daarom ook belangrijk hier rekening mee te houden voor de tijd van het parkeren van uw voertuig.

Dat kan uiteraard! Wij snappen dat u het belangrijk vindt dat uw auto veilig geparkeerd staat, dat vinden wij namelijk ook. De veiligheid van uw voertuig staat bij ons centraal. Maar hoe kunnen wij dat nou waarmaken? Wij controleren de parkeerterreinen van onze parkeeraanbieders persoonlijk, zodat wij weten of de parkeerterreinen echt zo veilig zijn als ze worden aangeboden. Daarnaast staan wij in nauw contact met onze parkeeraanbieders, zodat we op de hoogte blijven van de laatste veranderingen.

Gratis parkeren bij het vliegveld van Charleroi Airport is helaas niet mogelijk. Als u wel gratis wilt parkeren is het wel mogelijk om in een van de omliggende dorpen uw auto te parkeren. Het nadeel hieraan is dat u nog wel met het openbaar zou moeten gaan om bij de luchthaven te komen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe