Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parking Frankfurt Airport

Vanaf 5,48 per dag!

Beoordeeld door 3900+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Parking Frankfurt Airport (FRA)

Frankfurt Airport

Vind makkelijk en snel uw parking bij Frankfurt Airport via ParkCare. Wij helpen u hier graag bij door een vergelijkingstool aan te bieden. Met deze vergelijkingstool kunt u makkelijk en overzichtelijk het complete parkeeraanbod van de luchthaven zien, en zo een keuze maken die past bij uw wensen. Door vooraf uw parkeerplek te reserveren bent u niet meer afhankelijk van een wisselend parkeertarief. Zo weet u zeker dat u een parkeerplek heeft bij Frankfurt Airport die voordelig is.

Frankfurt Airport, ook wel Frankfurt am Main Airport genoemd, is de grootste luchthaven van Frankfurt. Het vliegveld biedt een grote hoeveelheid internationale vluchten en airlines aan. Dit zorgt ervoor dat veel reizigers Frankfurt Airport als begin punt gebruiken van hun reis. Dit is niet alleen het geval voor Duitse reizigers; door het grote aanbod is de luchthaven ook populair bij Nederlandse en Belgische reizigers. Doordat Frankfurt Airport makkelijk te bereiken is vanaf de snelweg, gaan veel reizigers met de auto naar de locatie. Omdat het parkeren best wel stressvol kan zijn, helpt ParkCare met de reis zo aangenaam mogelijk te maken. Naast Frankfurt Main Airport kent de stad ook Frankfurt-Hahn Airport. Voor meer informatie over dit vliegveld kunt u naar onze parking Hahn Airport pagina.

Op deze pagina vind u informatie met betrekking tot de luchthaven, het parkeren, de aanbieders, en het reserveringsproces. Op deze manier helpen wij u graag met het verduidelijken van het parkeren, zodat u ontspannen en met een gerust hart uw auto weg kunt zetten en aan uw vliegreis kunt beginnen. In het geval dat u vragen heeft, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Belangrijke informatie voor parkeren bij Frankfurt Airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 36 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Mein Valet Frankfurt
✈️ Dichtstbij vliegveld: Mein Valet Frankfurt

Parkeren Frankfurt Airport: voor kort en lang parkeren

Als u gaat parkeren bij Frankfurt-am Main Airport kunt u goedkoop parkeren als u een parking via de website van ParkCare boekt, dit geldt voor zowel kort parkeren als lang parkeren. Nu komt vast de vraag in u op hoe wij goedkoop parkeren nou eigenlijk kunnen aanbieden. Dit kunnen wij doen omdat wij dezelfde prijzen hanteren als die van onze parkeeraanbieders, en soms zelfs lager! Hierdoor betaalt u nooit te veel voor een parkeerplaats, wat het parkeren comfortabeler maakt. Als u gebruik wilt maken van Frankfurt Airport Parking, dan begrijpen wij heel goed dat u verzekerd wilt zijn van een veilige en betrouwbare parkeeraanbieder. Daarom vindt u op onze website alleen veilige en betrouwbare parkings.

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

Prijsbeker

Wij van ParkCare vinden het belangrijk dat de klant op plek 1 komt. Daarom staan wij in direct contact met onze klanten. Dit gebeurt onder andere door gebruik te maken van recensies. Alleen klanten die via ons geboekt hebben en daadwerkelijk de parking bezocht hebben, kunnen een review achterlaten. Aan de hand van deze recensies beoordelen wij of een parkeeraanbieder goed binnen ons aanbod past. Ook eventuele klachten of opmerkingen kunnen wij zo behandelen en terugkoppelen met de parkeeraanbieder. U bent er dus van verzekerd dat u bij ParkCare op de 1e plaats komt te staan.

Klantenservicemedewerker ParkCare

Wij staan voor u klaar

Vanuit Groningen werkt het team van ParkCare elke dag volop om voor u een aanbod te creëren wat past bij uw wensen en eisen. Zo vindt u bij ons parkings voor zowel kort en lang parkeren, als goedkoop parkeren. Door onze vergelijkings- en boekingstool reserveert u vooraf, online, uw parkeerplaats. U bent hierdoor gegarandeerd van een luchthaven parking bij aankomst. U kunt uw parking al boeken in slechts enkele minuten. Ook boekt u op ParkCare altijd tegen de laagste prijsgarantie. Hierdoor maken wij het parkeren rondom vliegvelden zo aangenaam mogelijk.
Heeft u vragen over ParkCare, uw boeking, een parkeeraanbieder of wilt u wat anders bespreken? Neem dan vooral contact met ons op. De klantenservice helpt u graag verder!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Een overzicht voor parkeren Frankfurt Airport

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Frankfurt Airport

Bij veel luchthavens vindt u officiële en onofficiële parkeerterreinen, wij leggen graag voor u uit wat het verschil tussen deze parkeerterreinen is. Frankfurt-am Main Airport maakt namelijk ook gebruik van diverse parkings. De officiële parkings zijn terreinen die wordt aangeboden door de luchthaven zelf. De onofficiële parkings zijn terreinen die worden aangeboden door aanbieders van buitenaf. De officiële en onofficiële parkings zijn beide even betrouwbaar en veilig. Dit kunnen wij waarborgen doordat wij de parkeerterreinen zelf controleren en in nauw contact staan met de aanbieders. Op deze manier kunt u altijd veilig uw auto parkeren terwijl u op reis bent. Op het overzicht kunt u de ligging en grootte van de parkeerterreinen inzien, zo heeft u in één oogopslag ook duidelijk in beeld hoe de officiële terreinen te bereiken zijn.

Reserveer uw parking in enkele minuten

Om het boeken van een parkeerplaats bij Frankfurt am Main Airport zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij een overzicht gemaakt van het reserveringsproces. Op deze manier weet u precies wat u per stap kunt verwachten. Zo bent u binnen enkele minuten klaar met reserveren en kunt u zich weer focussen op andere voorbereidingen.

U begint het proces met het invullen van de locatie waar uw vliegreis begint, in dit geval Frankfurt Airport. Vervolgens vult u de vertrek- en aankomstdata in. Nadat u alle gegevens heeft gecontroleerd, drukt u op de gele 'Vergelijk de prijzen' knop. Dit brengt u naar een overzicht van alle beschikbare aanbieders die bij uw zoekopdracht passen.

Op de vergelijkingspagina zijn alle beschikbare parkeeraanbieders te vinden van Frankfurt am Main Airport. In het onderstaande overzicht ziet u enkele aanbieders staan. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om de aanbieders met elkaar te vergelijken. Hierbij kunt u bijvoorbeeld kijken naar de aangeboden parkeervormen, faciliteiten en sleutelbehoud. Klik op de aanbieders voor meer informatie. Op deze manier kiest u altijd zelf voor de beste parkeerplaats en -aanbieder nabij Frankfurt Airport.

Wanneer u een parking heeft gevonden die voldoet aan uw wensen en eisen, kunt u op de gele 'Reserveer' knop drukken. Vervolgens komt u bij een overzicht waar u u uw gegevens kunt invullen. Zo vragen wij u bijvoorbeeld voor uw e-mailadres en kentekennummer. Nadat u alle gegevens heeft ingevuld kunt u direct uw reservering betalen met een van de betrouwbare betaalmethodes zoals iDeal, PayPal en creditcard. Omdat u vooraf al betaald bent u niet meer afhankelijk van een wisselend parkeertarief en weet u zeker dat u niet meer betaald dan nodig is.

Nadat de betaling voltooid is voor parkeren Frankfurt-am Main Airport, krijgt u de reserveringsbevestiging via de mail binnen. Het kan gebeuren dat deze in uw spambox terechtkomt. Het is daarom belangrijk deze nog even te controleren. Mocht het gebeuren dat u de reserveringsbevestiging niet hebt ontvangen, dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen of kijken bij de veelgestelde vragen.

Kan ik een keuze maken uit verschillende parkeervormen?

Als u gaat parkeren, kunt u gebruik maken van verschillende parkeervormen. Wat deze vormen inhouden, leggen wij graag voor u uit. De parkeeraanbieders kunnen namelijk zelf een keuze maken uit vier parkeervormen. Parkeert u liever dichtbij de luchthaven? Dan kunt u het beste kiezen voor Park & Walk. Liever wat voordeliger, maar verderop parkeren? Dan is Shuttle Parking handige optie. Bekijk hieronder wat de parkeervormen precies inhouden.

Shuttle parking is een parkeervorm waarbij u zelf naar het parkeerterrein rijdt. Daar staat vervolgens een shuttlebus voor u klaar. De shuttlebus brengt u naar de vertrekhal toe, waardoor u geen gebruik hoeft te maken van het openbaar vervoer. Shuttle parkeren is vaak een voordelige vorm van parkeren omdat uw auto iets verder weg geparkeerd staat. Op de terugweg wordt u weer opgehaald door een shuttlebus en terug naar uw auto gebracht.

Valet parking maakt u gebruik van een luxe en comfortabele valet service. U rijdt direct naar de vertrekhal zelf, waar u vervolgens uw auto afgeeft aan een valet. Na een controle van de staat van de auto, parkeert de valet de auto veilig voor u. Zo kunt u zelf doorlopen en uw reis voortzetten. Op de terugreis rijdt de valet weer naar de aankomsthal. Daar kunt u uw auto weer in ontvangst nemen en de terugreis vervolgen.

De auto parkeren en binnen enkele minuten op Frankfurt Airport zijn met de parkeervorm Park & Walk. De parkeerplaatsen die gebruik maken van deze vorm, liggen altijd op loopafstand van de luchthaven. Op deze manier bent u weinig tijd kwijt aan het parkeren van uw voertuig. De autosleutels kunt u bij deze parkeervorm (meestal) zelf bewaren tijdens uw reis. Bij terugkomst op Frankfurt Airport kunt u snel weer bij uw voertuig zijn.

Niet alleen gebruik maken van een parking, maar tevens van een overnachting in een hotel. Bij de parkeervorm Park, Sleep & Fly boekt u namelijk een overnachting en parkeerplaats in één. Na de overnachting zal u door het personeel van het hotel naar Frankfurt Airport worden gebracht. Bij terugkomst van uw reis zal u door het personeel ook weer vanaf de luchthaven naar uw auto worden gebracht.

Beschikbare aanbieders voor parkeren Frankfurt Airport

Als u de keuze hebt gemaakt om met de auto naar Airport Frankfurt am Main te gaan en u uw auto wilt parkeren, dan kunt u kiezen uit verschillende parkeeraanbieders. Nabij luchthaven Frankfurt vindt u namelijk een ruim aanbod aan parkeeraanbieders. Op onze vergelijkingspagina kunt u de beschikbaarheid van de aanbieders vinden. In het onderstaande overzicht kunt u vast enkele aanbieders bekijken en vergelijken. Toch benieuwd naar alle beschikbare aanbieders? Bekijk dan gerust onze vergelijkingspagina.

Laatste blogartikelen

Benieuwd naar het laatste nieuws van Frankfurt-am Main Airport of het parkeren rondom de luchthaven? Dan kunt u onderstaande blogartikelen bekijken. Hier vindt u namelijk nieuws over diverse onderwerpen. Ziet u een interessant artikel? Klik dan op de knop 'Lees meer' om het volledige artikel te lezen.

Klantenservicemedewerker ParkCare

Staat uw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Veelgestelde vragen Parking Frankfurt Airport

De kosten van uw parking zijn afhankelijk van de aanbieder die u kiest. Zo kan u bijvoorbeeld verschillende parkeervormen kiezen die invloed hebben op de prijs. Shuttle parking is bijvoorbeeld vaak de voordeligste vorm, terwijl valet parking meestal iets meer kost. Wanneer u gebruik maakt van de vergelijkingstool ziet u alle prijzen voor de beschikbare aanbieders.

Het is altijd handig om ruim op tijd bij de luchthaven te zijn. Zo adviseert ook Airport Frankfurt om 2,5 uur voor het vertrek van uw vlucht aanwezig te zijn. Zo heeft u tijd over en weet u zeker dat de reis soepel verloopt.

Om ervoor te zorgen dat u een zo groot mogelijk aanbod heeft tegen de laagste prijs is het slim om ruim van te voren uw parking te boeken. Wij adviseren zelf om 6 week van te voren uw parkeerplek te reserveren. Zo garandeert u uzelf van de beste parking voor de laagste prijs.

Het vliegveld van Frankfurt is erg toegankelijk met de auto. De locatie wordt omringt door snelwegen, waardoor u snel bij de vertrekhal kunt komen. Wanneer u een parking reserveert zal dat niet altijd direct naast het vliegveld zijn. Het is dus handig om te controleren waar u gaat parkeren, en hoe u daar het beste naar toe kunt rijden.

Er zijn twee luchthavens met de naam Frankfurt: Frankfurt am Main Airport en Frankfurt Hahn Airport. Alleen Frankfurt am Main Airport ligt in de buurt van Frankfurt zelf. Hahn Airport heeft ook de naam Frankfurt, maar ligt op ongeveer 125 km afstand. De naam Frankfurt werd gebruikt bij Hahn Airport om de luchthaven bekender te maken.

Frankfurt Airport is de grootste luchthaven van Duitsland. Ook in Europa is het een van de grootste: de luchthaven staat op nummer 4 op de lijst van meeste jaarlijkse passagiers en op nummer 1 op de lijst van meeste goederenvervoer. De drukte zorgt ook voor een ruim vliegaanbod: Frankfurt vliegt naar 247 bestemming in 100 landen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe