Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Vanaf 5,10 per dag!

Beoordeeld door 2000+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parking Frankfurt Airport

Vind makkelijk en snel uw parking bij Frankfurt Airport via ParkCare. Wij helpen u hier graag bij door een vergelijkingstool aan te bieden. Met deze vergelijkingstool kunt u makkelijk en overzichtelijk het complete parkeeraanbod van de luchthaven zien, en zo een keuze maken die past bij uw wensen. Door vooraf uw parkeerplek te reserveren bent u niet meer afhankelijk van een wisselend parkeertarief. Zo weet u zeker dat u een parkeerplek heeft bij Frankfurt Airport die voordelig is.

Frankfurt Airport, ook wel Frankfurt am Main Airport genoemd, is de grootste luchthaven van Frankfurt. Het vliegveld biedt een grote hoeveelheid internationale vluchten en airlines aan. Dit zorgt ervoor dat veel reizigers Frankfurt Airport als begin punt gebruiken van hun reis. Dit is niet alleen het geval voor Duitse reizigers; door het grote aanbod is de luchthaven ook populair bij Nederlandse en Belgische reizigers. Doordat Frankfurt Airport makkelijk te bereiken is vanaf de snelweg, gaan veel reizigers met de auto naar de locatie. Omdat het parkeren best wel stressvol kan zijn, helpt ParkCare met de reis zo aangenaam mogelijk te maken. Naast Frankfurt Main Airport kent de stad ook Frankfurt-Hahn Airport. Voor meer informatie over dit vliegveld kunt u naar onze parking Hahn Airport pagina.

Op deze pagina vind u informatie met betrekking tot de luchthaven, het parkeren, de aanbieders, en het reserveringsproces. Op deze manier helpen wij u graag met het verduidelijken van het parkeren, zodat u ontspannen en met een gerust hart uw auto weg kunt zetten en aan uw vliegreis kunt beginnen. In het geval dat u vragen heeft, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Frankfurt airport

Belangrijke informatie voor parkeren bij Frankfurt airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 33 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Mein Valet Frankfurt
✈️ Dichtstbij vliegveld: Mein Valet Frankfurt

Parkeren Frankfurt Airport: voor kort en lang parkeren

Als u gaat parkeren bij Frankfurt-am Main Airport kunt u goedkoop parkeren als u een parking via de website van ParkCare boekt, dit geldt voor zowel kort parkeren als lang parkeren. Nu komt vast de vraag in u op hoe wij goedkoop parkeren nou eigenlijk kunnen aanbieden. Dit kunnen wij doen omdat wij dezelfde prijzen hanteren als die van onze parkeeraanbieders, en soms zelfs lager! Hierdoor betaalt u nooit te veel voor een parkeerplaats, wat het parkeren comfortabeler maakt. Als u gebruik wilt maken van Frankfurt Airport Parking, dan begrijpen wij heel goed dat u verzekerd wilt zijn van een veilige en betrouwbare parkeeraanbieder. Daarom vindt u op onze website alleen veilige en betrouwbare parkings.

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

Wij van ParkCare vinden het belangrijk dat de klant op plek 1 komt. Daarom staan wij in direct contact met onze klanten. Dit gebeurt onder andere door gebruik te maken van recensies. Alleen klanten die via ons geboekt hebben en daadwerkelijk de parking bezocht hebben, kunnen een review achterlaten. Aan de hand van deze recensies beoordelen wij of een parkeeraanbieder goed binnen ons aanbod past. Ook eventuele klachten of opmerkingen kunnen wij zo behandelen en terugkoppelen met de parkeeraanbieder. U bent er dus van verzekerd dat u bij ParkCare op de 1e plaats komt te staan. Onze klantenservice, diverse aanbod, aangename parkeertarieven en eenvoudig luchthaven parkeren krijgt u er van ons als cadeautje bij.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen ParkCare gemiddeld met een 8,6

8/10

"Fijn om vooraf een parking gereserveerd te hebben. Scheelt veel tijd en vooral geld. Wij hadden wel wat problemen met de ontvangen code, maar dit was snel opgelost door ParkCare."

Robbe van Hedel

9/10

"Wij hadden een fout gemaakt bij onze reservering, maar dit werd kundig en snel opgelost door de klantenservice. Ook de parking was super. We boeken zeker weer hier!"

Mevr. Kato Huurdeman

10/10

"Overzichtelijke website, waarop je snel alle parkings kan vergelijken. Gebruik deze website altijd voor het boeken van luchthaven parkings. Voor zowel mijn vakanties, als businesstrips. Aanrader!"

Dhr. Viktor van Katse

Klantenservicemedewerker ParkCare

Wij staan voor u klaar

Vanuit Groningen werkt het team van ParkCare elke dag volop om voor u een aanbod te creëren wat past bij uw wensen en eisen. Zo vindt u bij ons parkings voor zowel kort en lang parkeren, als goedkoop parkeren. Door onze vergelijkings- en boekingstool reserveert u vooraf, online, uw parkeerplaats. U bent hierdoor gegarandeerd van een luchthaven parking bij aankomst. U kunt uw parking al boeken in slechts enkele minuten. Ook boekt u op ParkCare altijd tegen de laagste prijsgarantie. Hierdoor maken wij het parkeren rondom vliegvelden zo aangenaam mogelijk.
Heeft u vragen over ParkCare, uw boeking, een parkeeraanbieder of wilt u wat anders bespreken? Neem dan vooral contact met ons op. De klantenservice helpt u graag verder!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Een overzicht voor parkeren Frankfurt Airport

Bij veel luchthavens vindt u officiële en onofficiële parkeerterreinen, wij leggen graag voor u uit wat het verschil tussen deze parkeerterreinen is. Frankfurt-am Main Airport maakt namelijk ook gebruik van diverse parkings. De officiële parkings zijn terreinen die wordt aangeboden door de luchthaven zelf. De onofficiële parkings zijn terreinen die worden aangeboden door aanbieders van buitenaf. De officiële en onofficiële parkings zijn beide even betrouwbaar en veilig. Dit kunnen wij waarborgen doordat wij de parkeerterreinen zelf controleren en in nauw contact staan met de aanbieders. Op deze manier kunt u altijd veilig uw auto parkeren terwijl u op reis bent. Op het overzicht kunt u de ligging en grootte van de parkeerterreinen inzien, zo heeft u in één oogopslag ook duidelijk in beeld hoe de officiële terreinen te bereiken zijn.

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Frankfurt airport

Reserveer uw parking in enkele minuten

Om het boeken van een parkeerplaats bij Frankfurt am Main Airport zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij een overzicht gemaakt van het reserveringsproces. Op deze manier weet u precies wat u per stap kunt verwachten. Zo bent u binnen enkele minuten klaar met reserveren en kunt u zich weer focussen op andere voorbereidingen.

U begint het proces met het invullen van de locatie waar uw vliegreis begint, in dit geval Frankfurt Airport. Vervolgens vult u de vertrek- en aankomstdata in. Nadat u alle gegevens heeft gecontroleerd, drukt u op de gele 'Vergelijk de prijzen' knop. Dit brengt u naar een overzicht van alle beschikbare aanbieders die bij uw zoekopdracht passen.

Op de vergelijkingspagina zijn alle beschikbare parkeeraanbieders te vinden van Frankfurt am Main Airport. In het onderstaande overzicht ziet u enkele aanbieders staan. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om de aanbieders met elkaar te vergelijken. Hierbij kunt u bijvoorbeeld kijken naar de aangeboden parkeervormen, faciliteiten en sleutelbehoud. Klik op de aanbieders voor meer informatie. Op deze manier kiest u altijd zelf voor de beste parkeerplaats en -aanbieder nabij Frankfurt Airport.

Wanneer u een parking heeft gevonden die voldoet aan uw wensen en eisen, kunt u op de gele 'Reserveer' knop drukken. Vervolgens komt u bij een overzicht waar u u uw gegevens kunt invullen. Zo vragen wij u bijvoorbeeld voor uw e-mailadres en kentekennummer. Nadat u alle gegevens heeft ingevuld kunt u direct uw reservering betalen met een van de betrouwbare betaalmethodes zoals iDeal, PayPal en creditcard. Omdat u vooraf al betaald bent u niet meer afhankelijk van een wisselend parkeertarief en weet u zeker dat u niet meer betaald dan nodig is.

Nadat de betaling voltooid is voor parkeren Frankfurt-am Main Airport, krijgt u de reserveringsbevestiging via de mail binnen. Het kan gebeuren dat deze in uw spambox terechtkomt. Het is daarom belangrijk deze nog even te controleren. Mocht het gebeuren dat u de reserveringsbevestiging niet hebt ontvangen, dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen of kijken bij de veelgestelde vragen.

Kan ik een keuze maken uit verschillende parkeervormen?

Als u gaat parkeren, kunt u gebruik maken van verschillende parkeervormen. Wat deze vormen inhouden, leggen wij graag voor u uit. De parkeeraanbieders kunnen namelijk zelf een keuze maken uit vier parkeervormen. Parkeert u liever dichtbij de luchthaven? Dan kunt u het beste kiezen voor Park & Walk. Liever wat voordeliger, maar verderop parkeren? Dan is Shuttle Parking handige optie. Bekijk hieronder wat de parkeervormen precies inhouden.

Shuttle parking is een parkeervorm waarbij u zelf naar het parkeerterrein rijdt. Daar staat vervolgens een shuttlebus voor u klaar. De shuttlebus brengt u naar de vertrekhal toe, waardoor u geen gebruik hoeft te maken van het openbaar vervoer. Shuttle parkeren is vaak een voordelige vorm van parkeren omdat uw auto iets verder weg geparkeerd staat. Op de terugweg wordt u weer opgehaald door een shuttlebus en terug naar uw auto gebracht.

Valet parking maakt u gebruik van een luxe en comfortabele valet service. U rijdt direct naar de vertrekhal zelf, waar u vervolgens uw auto afgeeft aan een valet. Na een controle van de staat van de auto, parkeert de valet de auto veilig voor u. Zo kunt u zelf doorlopen en uw reis voortzetten. Op de terugreis rijdt de valet weer naar de aankomsthal. Daar kunt u uw auto weer in ontvangst nemen en de terugreis vervolgen.

De auto parkeren en binnen enkele minuten op Frankfurt Airport zijn met de parkeervorm Park & Walk. De parkeerplaatsen die gebruik maken van deze vorm, liggen altijd op loopafstand van de luchthaven. Op deze manier bent u weinig tijd kwijt aan het parkeren van uw voertuig. De autosleutels kunt u bij deze parkeervorm (meestal) zelf bewaren tijdens uw reis. Bij terugkomst op Frankfurt Airport kunt u snel weer bij uw voertuig zijn.

Niet alleen gebruik maken van een parking, maar tevens van een overnachting in een hotel. Bij de parkeervorm Park, Sleep & Fly boekt u namelijk een overnachting en parkeerplaats in één. Na de overnachting zal u door het personeel van het hotel naar Frankfurt Airport worden gebracht. Bij terugkomst van uw reis zal u door het personeel ook weer vanaf de luchthaven naar uw auto worden gebracht.

Beschikbare aanbieders voor parkeren Frankfurt Airport

Als u de keuze hebt gemaakt om met de auto naar Airport Frankfurt am Main te gaan en u uw auto wilt parkeren, dan kunt u kiezen uit verschillende parkeeraanbieders. Nabij luchthaven Frankfurt vindt u namelijk een ruim aanbod aan parkeeraanbieders. Op onze vergelijkingspagina kunt u de beschikbaarheid van de aanbieders vinden. In het onderstaande overzicht kunt u vast enkele aanbieders bekijken en vergelijken. Toch benieuwd naar alle beschikbare aanbieders? Bekijk dan gerust onze vergelijkingspagina.

Parkeerterrein Aeropark Service Frankfurt

Aeroparkservice Frankfurt

 • Autowasserij beschikbaar
 • Beveiligingscamera's
 • Afgesloten parkeerterrein
 • Geen hoogte restricties

Comfortabel op reis kunnen gaan, terwijl uw auto geparkeerd staat bij Aeroparkservice Frankfurt? Dat kan! Bij deze parking maakt u gebruik van diverse faciliteiten. Hierbij kunt u denken aan een shuttle bus die u naar luchthaven Frankfurt brengt, een autowasserij en toiletten. Bij deze parking is het van belang uw autosleutels af te geven, zodat het terrein zo goed mogelijk gebruikt kan worden.


Verder naar reserveren Met de laagste prijs
Mein Valet extra service bagage

Mein Valet Frankfurt

 • Autowasserij beschikbaar
 • Afgesloten parkeerterrein
 • Beveiligingscamera's

Wilt u uw auto buiten parkeren? Of parkeert u toch liever overdekt? Bij Mein Valet Frankfurt worden beide opties aangeboden, let hierbij goed op de beschikbaarheid van deze opties. U zult zelf naar Frankfurt Airport rijden en het personeel zal uw auto naar de parkeerplaats brengen. Daarnaast biedt deze aanbieder diverse faciliteiten aan, waarbij u kunt denken aan een wasserette en wordt er gedacht aan de veiligheid van uw voertuig.


Verder naar reserveren Met de laagste prijs
PT-Planet Park Terminal Valet terrein

PT-Planet Park Terminal Valet

 • Autowasserij beschikbaar
 • Afgesloten parkeerterrein
 • Sleutel niet afgeven
 • Geen hoogte restricties

Binnen enkele minuten bij de terminal van Frankfurt Airport zijn? Dat kan bij PT-Planet Park Terminal Valet. Door de parkeervorm Valet Parking kunt u namelijk direct naar de luchthaven rijden en kunt u de auto achterlaten bij het personeel van de parkeeraanbieder. Zij zorgen er uiteraard voor dat uw auto veilig geparkeerd wordt. De parking is 24 uur per dag geopend en beschikt over een wasserette.


Verder naar reserveren Met de laagste prijs
Frankfurt Airport Parking Uitgang

Frankfurt Airport Parking

 • Autowasserij beschikbaar
 • Overdekte parkeerplaats
 • Beveiligingscamera's
 • Afgesloten parkeerterrein

Het parkeerterrein van Frankfurt Airport Parking ligt op enkele kilometers van Frankfurt Airport. Hierdoor wordt goedkoop parkeren mogelijk gemaakt. U zult zelf naar de parking rijden en vanaf daar met de shuttle bus naar de luchthaven worden gebracht. Het terrein beschikt over oplaadpunten voor elektrische voertuigen en over een wasstraat.


Verder naar reserveren Met de laagste prijs
Park Box Frankfurt parkeerplekken in de buitenlucht

Park Box Frankfurt

 • Autowasserij beschikbaar
 • Afgesloten parkeerterrein
 • Geen hoogte restricties
 • Beveiligingscamera's

Genieten van de beste faciliteiten bij Park Box Frankfurt. Hierbij kunt u uw auto laten wassen, zijn elektrische laadstations aanwezig en wordt er gebruik gemaakt van beveiligd parkeren. Bij deze parking maakt u gebruik van Shuttle Parking, waarbij u met de shuttle bus naar Frankfurt Airport wordt gebracht.


Verder naar reserveren Met de laagste prijs
Park Box Valet Buitenterrein

Park Box Valet

 • Afgesloten parkeerterrein
 • Geen hoogte restricties
 • Beveiligingscamera's
 • Autowasserij beschikbaar

Bij Park Box Valet wordt, zoals de naam al zegt, valet parkeren aangeboden. Door deze parkeervorm kan uw reis snel verlopen. U rijdt namelijk zelf naar Frankfurt Airport, waar uw auto door het personeel van Park Box Valet wordt overgenomen na een korte voertuiginspectie. Het betreft een onoverdekt terrein die beveiligd wordt door camera's en een bewaker ter plaatse.


Verder naar reserveren Met de laagste prijs
Openlucht parkeerplaats ParkSpace24 Valet

ParkSpace24 Frankfurt

 • Beveiligingscamera's
 • Overdekte parkeerplaats
 • Afgesloten parkeerterrein

Bij ParkSpace24 Frankfurt heeft u de keuze uit onoverdekt en overdekt parkeren, bekijk daarom snel de beschikbaarheid. Bij deze parking krijgt u de mogelijkheid om 24 uur per dag uit te rijden, u kunt daarom op elk moment vertrekken en uw reis vervolgen.


Verder naar reserveren Met de laagste prijs
PT-Planet Park Terminal Shuttle terrein bovenaanzicht

PT-Planet Park Terminal

 • Autowasserij beschikbaar
 • Afgesloten parkeerterrein
 • Geen hoogte restricties
 • Beveiligingscamera's

Wanneer u ervoor kiest om te parkeren bij PT-Planet Park Terminal dan kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten, waarbij u kunt denken aan het wassen van uw auto en de veiligheidsmaatregelen die worden getroffen. Het terrein beschikt namelijk over camerabewaking en er is altijd een bewaker ter plaatse. Daarnaast maakt u gebruik van Shuttle Parking, waarbij u met de shuttle bus naar de luchthaven wordt gebracht.


Verder naar reserveren Met de laagste prijs
Mein Flughafenparkplatz Frankfurt parkeerplaats overzicht

Mein Flughafenparkplatz Frankfurt

 • Afgesloten parkeerterrein
 • Beveiligingscamera's
 • Sleutel niet afgeven
 • Autowasserij beschikbaar

Gemakkelijk met de shuttle bus vanaf Mein Flughafenparkplatz Frankfurt naar de luchthaven? Dat kan doordat er gebruik wordt gemaakt van Shuttle Parking. Daarnaast geniet u niet alleen van het gemak van een shuttle service, ook kunt u gebruik maken van een autowasserij en is onderhoud aan uw voertuig mogelijk bij deze aanbieder.


Verder naar reserveren Met de laagste prijs

Frapark Airport Frankfurt

 • Autowasserij beschikbaar
 • Afgesloten parkeerterrein
 • Geen hoogte restricties
 • Oplaadpalen aanwezig

Van alle gemakken voorzien door uw voertuig te parkeren bij Frapark Airport Frankfurt. Het terrein beschikt over een autowasserij, oplaadpunten voor elektrische voertuigen en uw autosleutels kunt u behouden tijdens uw reis. Deze aanbieder maakt gebruik van zowel Shuttle Parking, als Valet Parking. Aan u de keuze. Bekijk wel altijd even de beschikbaarheid van deze opties.


Verder naar reserveren Met de laagste prijs

Laatste blogartikelen

Benieuwd naar het laatste nieuws van Frankfurt-am Main Airport of het parkeren rondom de luchthaven? Dan kunt u onderstaande blogartikelen bekijken. Hier vindt u namelijk nieuws over diverse onderwerpen. Ziet u een interessant artikel? Klik dan op de knop 'Lees meer' om het volledige artikel te lezen.

Veelgestelde vragen Parking Frankfurt Airport

De kosten van uw parking zijn afhankelijk van de aanbieder die u kiest. Zo kan u bijvoorbeeld verschillende parkeervormen kiezen die invloed hebben op de prijs. Shuttle parking is bijvoorbeeld vaak de voordeligste vorm, terwijl valet parking meestal iets meer kost. Wanneer u gebruik maakt van de vergelijkingstool ziet u alle prijzen voor de beschikbare aanbieders.

Het is altijd handig om ruim op tijd bij de luchthaven te zijn. Zo adviseert ook Airport Frankfurt om 2,5 uur voor het vertrek van uw vlucht aanwezig te zijn. Zo heeft u tijd over en weet u zeker dat de reis soepel verloopt.

Om ervoor te zorgen dat u een zo groot mogelijk aanbod heeft tegen de laagste prijs is het slim om ruim van te voren uw parking te boeken. Wij adviseren zelf om 6 week van te voren uw parkeerplek te reserveren. Zo garandeert u uzelf van de beste parking voor de laagste prijs.

Het vliegveld van Frankfurt is erg toegankelijk met de auto. De locatie wordt omringt door snelwegen, waardoor u snel bij de vertrekhal kunt komen. Wanneer u een parking reserveert zal dat niet altijd direct naast het vliegveld zijn. Het is dus handig om te controleren waar u gaat parkeren, en hoe u daar het beste naar toe kunt rijden.

Het afgeven van de sleutels is afhankelijk van de provider. Over het algemeen kunt u er vanuit gaan dat bij bijvoorbeeld Park & Walk u niet de sleutels hoeft af te geven. Voor valet parking dient u wel altijd uw sleutel af te geven, zodat de valet uw auto voor u kan parkeren. De sleutels worden altijd veilig opgeborgen in bijvoorbeeld kluisjes.

Bekijk alle veelgestelde vragen
Klantenservicemedewerker ParkCare

Staat uw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe