Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Reserveer in 3 klikken
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parking Stuttgart Airport

Vanaf 8,62 per dag!

Beoordeeld door 5700+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Belangrijke informatie voor parkeren bij Stuttgart Airport

Bekijk de officiële parkeerlocaties op de plattegrond

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Stuttgart Airport

Parkeren bij luchthaven Stuttgart (STR)

ParkCare helpt u graag bij het vinden van een parking bij Stuttgart Airport. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool kunt u alle parkeeraanbieders per vliegveld gemakkelijk met elkaar vergelijken, om ervoor te zorgen dat u een keuze kunt maken die aansluit bij uw wensen. Uw gekozen parkeerplaats kunt u vervolgens snel en eenvoudig reserveren en betalen vooraf. Zo verzekerd u uzelf van een parkeerplek en kunt u met een gerust hard beginnen aan uw reis.

Stuttgart Airport ligt ten zuiden van Stuttgart zelf en staat in de top 6 van drukste vliegvelden in Duitsland. In 2018 reisde ongeveer 11 miljoen mensen via deze luchthaven. Door de verschillende bestemming binnen Europa en Turkije is het een goede keuze voor als u binnen het continent gaat vliegen. Vanwege de hoeveelheid passagiers komen veel mensen met de auto naar het vliegveld van Stuttgart toe. Door vooraf bij ParkCare uw parkeerplek te reserveren hoeft u verder geen rekening te houden met onverwachtse drukte bij de parkeerplaatsen en rijdt u op de dag van vertrek eenvoudig naar uw parking toe.

Op deze pagina vindt u verschillende informatie over het parkeren bij Stuttgart Airport. Zo leggen wij u uit welke parkeervormen er zijn, hoe u binnen enkele minuten uw reservering kunt bevestigen en bieden wij u alvast een paar aanbieders aan. Zo krijgt u alle informatie binnen die u nodig heeft om een goede keuze te maken, zodat zorgeloos op reis kunt. Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan gerust contact op met ons. Wij helpen u graag verder!

Parkeren bij Stuttgart Airport: Veilig en voordelig

Voor ParkCare is het belangrijk dat, wanneer u parkeert bij luchthaven Stuttgart, het veilig is. Om hier rekening mee te houden worden alle aanbieders door ons gecontroleerd. Zo weet u zeker dat u uw auto neerzet op een betrouwbare plek. Ter ondersteuning hiervan kunt u ook recensies lezen van klanten die bij de aanbieder hebben geparkeerd. Zo weet u precies wat u kunt verwachten.

Naast veiligheid wilt u natuurlijk ook niet te veel geld kwijt zijn. Hierbij helpen wij u ook graag. Door onze vergelijkingstool kunt u alle aanbieders en de prijzen in een overzicht zien. Zo kunt u gelijk al de voordeligste keuze die past bij uw eisen maken. Wanneer u vervolgens de parking reserveert zet u de prijs vast. Dit betekend dat u niet meer afhankelijk bent van wisselende tarieven die stijgen tijdens drukte. Ten slotte reserveert u bij onze zonder extra boekingskosten. Dit alles betekend dat u zonder te veel te betalen de perfecte plek kunt vinden voor uw reis.

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

Prijsbeker

Wij van ParkCare vinden het belangrijk dat de klant op plek 1 komt. Daarom staan wij in direct contact met onze klanten. Dit gebeurt onder andere door gebruik te maken van recensies. Alleen klanten die via ons geboekt hebben en daadwerkelijk de parking bezocht hebben, kunnen een review achterlaten. Aan de hand van deze recensies beoordelen wij of een parkeeraanbieder goed binnen ons aanbod past. Ook eventuele klachten of opmerkingen kunnen wij zo behandelen en terugkoppelen met de parkeeraanbieder. U bent er dus van verzekerd dat u bij ParkCare op de 1e plaats komt te staan.

Het overzicht van de officiële parkings van Stuttgart Airport

Stuttgart Airport

In het overzicht vindt u de officiële parkeerterreinen, dit zijn de parkeerterreinen die worden aangeboden door Stuttgart Airport zelf. Daarnaast zijn er ook parkeerterreinen die van parkeeraanbieders, elders dan de luchthaven zelf zijn. Dit worden ook wel de onofficiële parkeerterreinen genoemd. De parkeerterreinen van Stuttgart Airport liggen vaak dichtbij gelegen en zijn daarmee op loopafstand te bereiken, zoals u kunt zien op de afbeelding. Hierbij kunt u zien hoe ver de terreinen vanaf de terminals liggen en de grootte van de terreinen. De onofficiële parkings liggen op een verdere afstand, maar kunnen daardoor (vaak) wel goedkoper worden aangeboden. Onderaan de pagina kunt u onze parkeeraanbieders vinden, bekijk snel het aanbod en bepaal zelf welke parking het beste bij u past.

Hoe kan ik een parkeerplek bij luchthaven Stuttgart reserveren?

Een parking reserveren kan snel en eenvoudig via onze website, wij leggen daarom graag in enkele stappen voor u uit hoe dit in zijn werk gaat. U kunt puntsgewijs de stappen volgen, door op de onderstaande stappen te klikken, kunt u meer informatie verkrijgen. Door de stappen te volgen, bent u ervan verzekerd dat u met diverse informatie rekening houdt om zo de ideale parking te vinden. Benieuwd hoe het reserveren voor Stuttgart Airport Parking in zijn werk gaat? Lees dan snel de onderstaande stappen.

Om het reserveringsproces te beginnen kiest u de luchthaven waarmee u gaat vliegen, in dit geval 'Stuttgart Airport'. Vervolgens vult u de data in wanneer u vertrekt en weer aankomt. Ook kunt u de tijden invullen van uw parkeerverblijf zodat de aanbieder rekening kan houden met uw komst. Nadat u alles heeft gecontroleerd drukt u op de gele 'Zoeken' knop. Vanaf daar komt u terecht bij een overzicht van alle beschikbare parkeeraanbieders die aansluiten op uw zoekspecificaties.

Het overzicht laat parkeeraanbieders zien die beschikbaar zijn op de data die u heeft ingevuld. Via deze weg kunt u in één oogopslag zien welke dan beschikbaar zijn, waardoor u daar niet meer naar hoeft om te kijken. Door het overzicht kunt u de diverse aanbieders snel met elkaar vergelijken. Geïnteresseerd geraakt in een bepaalde aanbieder? Door op de knop 'Meer informatie' te klikken, kunt u meer lezen over de desbetreffende aanbieder. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van wat er wordt aangeboden.

Wanneer u een geschikte parkeeraanbieder heeft gevonden, dan krijgt u de mogelijkheid deze gelijk te reserveren. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de gewenste parkeerplaats vast wordt gelegd en u uiteindelijk niet meer op zoek hoeft te gaan naar een andere parking. Door op de knop 'Reserveren' te klikken, komt u op de reserveringspagina terecht. Hier kunt u enkele gegevens invoeren, waarbij u kunt denken aan persoonsgegevens en het kentekennummer van uw voertuig. Nadat u dit heeft ingevuld kan u betalen met een van de betrouwbare betaalmethodes zoals iDeal, PayPal en creditcard. Door gelijk te betalen bent u niet meer afhankelijk van een wisselend parkeertarief.

Als de reservering is voltooid, dan ontvangt u van ons een bevestiging via het opgegeven e-mailadres. Het kan gebeuren dat deze in uw spambox terechtkomt, controleer deze daarom altijd voor de zekerheid even. Heeft u de reserveringsbevestiging gevonden? Dan kunt u deze uitprinten en meenemen op de dag van uw aankomst bij de parkeeraanbieder. Mocht het zo zijn dat u de reserveringsbevestiging niet heeft ontvangen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Van welke parkeervorm(en) wordt er gebruik gemaakt?

Er zijn verschillende parkeervormen waar de parkeeraanbieders een keuze uit kunnen maken, en daarmee u ook. Welke vormen dit zijn en wat deze vormen inhouden, leggen wij graag voor u uit. Bij de parkeeraanbieders kunt u zien van welke vorm(en) er gebruik wordt gemaakt. Ligt de parkeerplaats dichtbij het vliegveld, dan zult u zien dat er vaak gebruik wordt gemaakt van de parkeervorm Park & Walk. Ligt de parkeerplaats wat verder van de luchthaven af? Dan kunt u met de shuttle bus naar de luchthaven worden gebracht door middel van Shuttle Parking, of gebruik maken van Valet Parking. Bij Valet Parking bent u daarentegen wel al binnen enkele minuten bij de terminal, omdat u zelf naar de luchthaven rijdt. Bent u nieuwsgierig geworden naar wat de vormen precies inhouden? Bekijk ze dan hieronder, zodat u goed op de hoogte bent van wat de vormen precies inhouden.

Het werd al even kort vermeld, maar bij shuttle parking wordt u met de shuttlebus vanaf het parkeerterrein naar de luchthaven gebracht. Daarmee rijdt u dus zelf naar het parkeerterrein toe. Het verschilt per parkeeraanbieder of de prijs voor de shuttlebus erbij in zit, dit wordt dan ook vooraf aangegeven bij de aanbieders. Dit geldt ook voor het sleutelbehoud, het verschilt per aanbieder of u uw sleutels kunt behouden of dient af te geven. Bij terugkomst van uw reis, wordt u weer met de shuttlebus vanaf het vliegveld naar uw voertuig, die op de parkeerplaats staat, gebracht.

Momenteel bieden we deze parkeervorm niet aan bij Stuttgart Airport.

Bij Valet Parking rijdt u zelf naar de luchthaven toe, hier zal het personeel van de parkeeraanbieder op u wachten. Eenmaal aangekomen, wordt uw voertuig na een korte voertuiginspectie overgenomen door het personeel. Zij zullen ervoor zorgen dat uw auto veilig naar het parkeerterrein wordt gebracht waar u een reservering heeft gemaakt. De autosleutels dient u daarmee ook af te geven bij de parkeeraanbieder. Bij terugkomst wordt de auto weer voor u klaargezet bij de luchthaven en kunt u snel uw reis vervolgen. Bij deze vorm van parkeren bent u weinig tijd kwijt aan het parkeren en kunt u al binnen enkele minuten bij de terminal zijn.

Meer informatie over valet parking bij Stuttgart Airport

Klantenservicemedewerker ParkCare

Wij staan voor u klaar

Vanuit Groningen werkt het team van ParkCare elke dag volop om voor u een aanbod te creëren wat past bij uw wensen en eisen. Zo vindt u bij ons parkings voor zowel kort en lang parkeren, als goedkoop parkeren. Door onze vergelijkings- en boekingstool reserveert u vooraf, online, uw parkeerplaats. U bent hierdoor gegarandeerd van een luchthaven parking bij aankomst. U kunt uw parking al boeken in slechts enkele minuten. Ook boekt u op ParkCare altijd tegen de laagste prijsgarantie. Hierdoor maken wij het parkeren rondom vliegvelden zo aangenaam mogelijk.
Heeft u vragen over ParkCare, uw boeking, een parkeeraanbieder of wilt u wat anders bespreken? Neem dan vooral contact met ons op. De klantenservice helpt u graag verder!

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Veelgestelde vragen Parking Stuttgart Airport

De kosten voor parkeren bij luchthaven Stuttgart zijn afhankelijk van de parkeeraanbieder en de parkeervorm. Zo is bijvoorbeeld shuttle parkeren over het algemeen goedkoper dan valet parkeren. Bij aanbieders heeft u ook een keuze om bijvoorbeeld dichtbij de luchthaven te parkeren met luxe opties of verder weg. Wanneer u gebruik maakt van de vergelijkingstool, krijgt u een overzicht van de prijs van alle aangeboden parkeerplekken.

Het vliegveld ligt ten zuiden van Stuttgart zelf, met een kleine afstand van de stad. Daarnaast heeft Stuttgart Airport een directe connectie met een van de grote snelwegen van Duitsland (snelweg 8). Hierdoor kunt u makkelijk naar de bestemming toe rijden.

Om uzelf van de beste plek voor de beste prijs te verzekeren is het handig dat u ruimt op tijd uw parkeerplek reserveert. Zo betaalt u vaak een veel lager tarief dan wanneer u op het laatste moment een plek bemachtigd. Wij raden aan om, indien mogelijk, 6 weken van te voren te reserveren.

Er zijn invalideparkeerplekken beschikbaar voor Stuttgart Airport. Om u te helpen met het vinden van deze parkeerplekken geven wij dit altijd aan bij de desbetreffende aanbieder. Wanneer u gebruik maakt van onze vergelijkingstool zal u deze informatie in de lijst met faciliteiten zien per provider. Als er onduidelijkheden zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Als u passagiers wilt laten in- of uitstappen bij Stuttgart Airport, dan kunt.u gebruik maken van de Kiss & Fly. Hier kunt u 8 minuten gratis parkeren. Let wel goed op de tijd, want als u langer parkeert bij de Kiss & Fly dan riskeert u een boete.

Als u gebruik maakt van het terrein P0, dan kunt u 1 uur gratis parkeren. Daarna is het weer betaald parkeren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken