Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Reserveer in 3 klikken
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parking Eindhoven Airport

Vanaf 5,17 per dag!

Beoordeeld door 5500+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Belangrijke informatie voor parkeren bij Eindhoven Airport

Bekijk de officiële parkeerlocaties op de plattegrond

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Eindhoven Airport

Bekijk de parkeerlocaties op de kaart

Parking bij Eindhoven Airport (EIN)

Bij Eindhoven Airport parkeren wordt gemakkelijk gemaakt met ParkCare. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool op onze website kunt u makkelijk de verschillende parkeeraanbieders met elkaar vergelijken en voor een voordelige prijs een parking reserveren die voldoet aan uw wensen. Bij ParkCare reserveert u een parkeerplek vooraf. Dit betekent dat u niet afhankelijk meer bent van een wisselend parkeertarief en dat u verzekerd bent van een plek. Zo hoeft u niet te stressen op de dag van de reis en kunt u direct uw auto veilig wegzetten.

Het vliegveld van Eindhoven heeft zelf een paar officiële parkings, namelijk P1, P3, P4 en P5. Ook zijn er niet-officiële parkings van park & fly die ook genummerd zijn: P21, P22, P24 en P26. Ook zijn er niet-genummerde parkings, zoals EazzyPark SchippersStop en Park4You. U kunt dus kiezen uit een groot aanbod en vindt u altijd een aanbieder die bij u past.

Inhoud

 1. Goedkoop parkeren luchthaven Eindhoven
 2. Lang parkeren luchthaven Eindhoven
 3. Parking Eindhoven Airport prijs
 4. Tips parking Eindhoven Airport
 5. Hoe werkt parking bij airport Eindhoven met ParkCare
 6. De parkeeropties bij Eindhoven luchthaven
 7. De aanbieders voor parking op Eindhoven Airport
 8. Veelgestelde vragen Parking Eindhoven Airport

Goedkoop parkeren luchthaven Eindhoven

Goedkoop parkeren bij Eindhoven Airport wordt eenvoudig gemaakt bij ParkCare. Door vooraf uw parking te boeken bespaart u niet alleen geld, maar garandeert u uzelf ook van een parkeerplek. In de vergelijkingstool kunt u de aanbieders sorteren op prijs om de goedkoopste aanbieders te bekijken.

Eindhoven Airport staat op de 2e plek van drukste luchthavens van Nederland (bron: Wikipedia). Door de zuidelijk ligging is het ook een goed alternatief voor Belgische reizigers. Omdat de luchthaven steeds meer in trek is, is het handig om uw parking op tijd te boeken. Vanaf Eindhoven Airport vliegt u naar 80 verschillende bestemmingen.

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
SchippersStop 125,00 7 min Buiten Shuttle Parking
Inclusief wasservice
24 uur per dag geopend
1StopParking Premium 135,00 7 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 05:00 - 00:00
ParkFlyWash Eindhoven 144,99 7 min Buiten Shuttle Parking
Geen wasservice
24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Eindhoven Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 01/07/2024 t/m 08/07/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parking Eindhoven Airport Prijs.

Lang parkeren luchthaven Eindhoven

Als u lang op reis gaat, dan maakt u gebruik van lang parkeren bij Eindhoven Airport. Het is handig om voor lang parkeren een goedkope aanbieder te boeken. Zo kunt u op een langer parkeerbezoek veel geld besparen. Daarnaast is het fijn als u zorgeloos uw auto kunt parkeren. Bij elke aanbieder leest u welke veiligheidsmaatregelen beschikbaar zijn op de locatie.

Naast lang parkeren kunt u ook kort parkeren op Eindhoven Airport. Het is vaak handig om hierbij een aanbieder die zich in de buurt van de luchthaven bevindt. U kunt u ook laten afzetten en ophalen bij de Kiss and Ride van Eindhoven Airport bij P1. Hier kunt u het eerste 15 minuten gratis parkeren.

Parkeeraanbieder Prijs voor 14 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
SchippersStop 195,00 7 min Buiten Shuttle Parking
Inclusief wasservice
24 uur per dag geopend
ParkFlyWash Eindhoven 204,99 7 min Buiten Shuttle Parking
Geen wasservice
24 uur per dag geopend
1StopParking Premium 205,00 7 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 05:00 - 00:00

* De parkeerprijzen voor Eindhoven Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 01/07/2024 t/m 15/07/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parking Eindhoven Airport Prijs.

Parking Eindhoven Airport prijs

Om de prijs van parkeren bij Eindhoven Airport in beeld te brengen vindt u hieronder een overzicht van de parkeerkosten voor Eindhoven Airport. De prijzen zijn gebaseerd op een periode van 7 dagen. Wilt u de prijs weten voor uw parkeerbezoek. Maak dan gebruik van de vergelijkingstool.

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
SchippersStop 125,00 7 min Buiten Shuttle Parking
Inclusief wasservice
24 uur per dag geopend
1StopParking Premium 135,00 7 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 05:00 - 00:00
ParkFlyWash Eindhoven 144,99 7 min Buiten Shuttle Parking
Geen wasservice
24 uur per dag geopend
GreenParking Eindhoven G 150,00 7 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Park4You 160,00 4 min Buiten Valet Parking Geopend van 04:30 - 00:00
Euro-Parking 170,00 4 min Buiten Park & Walk 24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Eindhoven Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 01/07/2024 t/m 08/07/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parking Eindhoven Airport Prijs.

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

Prijsbeker

Wij van ParkCare vinden het belangrijk dat de klant op plek 1 komt. Daarom staan wij in direct contact met onze klanten. Dit gebeurt onder andere door gebruik te maken van recensies. Alleen klanten die via ons geboekt hebben en daadwerkelijk de parking bezocht hebben, kunnen een review achterlaten. Aan de hand van deze recensies beoordelen wij of een parkeeraanbieder goed binnen ons aanbod past. Ook eventuele klachten of opmerkingen kunnen wij zo behandelen en terugkoppelen met de parkeeraanbieder. U bent er dus van verzekerd dat u bij ParkCare op de 1e plaats komt te staan.

Tips parking Eindhoven Airport

Eindhoven Airport

Hieronder vindt u enkele tips om het parkeren bij Eindhoven Airport nog makkelijker te maken.

 • Boek de parking op tijd: U heeft niet alleen de grootste keus wanneer u vroeg boekt, maar u garandeert u zelf ook van een parking en hoeft u op de dag zelf niet te zoeken.
 • Kies de beste parkeervorm: Eindhoven Airport biedt verschillende parkeervormen aan. Lees eerst wat de parkeervormen inhouden voordat u een parking boekt. Zo kunt u uw parking het beste aansluiten op uw wensen.
 • Vergelijk de aanbieders: Eindhoven Airport kent veel diverse aanbieders. Bij elke aanbieder vindt u een faciliteitenlijst, een omschrijving en foto’s. Door de aanbieders te vergelijken weet u precies wat u kunt verwachten.
 • Ga goed voorbereid op reis: Het kan gebeuren dat u onderweg wordt vertraagd door verkeer. Het is daarom handig om ruim op tijd te vertrekken, zodat u zeker weet dat u op tijd op de luchthaven bent.

Hoe werkt parking bij airport Eindhoven met ParkCare

Om het boekingsproces zo eenvoudig mogelijk te maken vindt u hieronder een overzicht van het proces in 4 simpele stappen. Wanneer u deze stappen volgt bent u binnen enkele klikken verzekerd van een parking.

U begint het reserveringsproces met het invullen van de luchthaven, in dit geval Eindhoven Airport. Vervolgens vult u de data van uw aankomst en vertrek in. Ook heeft u de mogelijkheid om de tijd in te vullen dat als indicatie dient voor de parkeer aanbieder. Nadat u de gegevens heeft gecontroleerd, kunt u klikken op de gele 'Zoeken' knop. Dit brengt u naar een overzicht van alle beschikbare aanbieders.

In het overzicht ziet u alle beschikbare aanbieders die passen bij uw zoekopdracht. Hier ziet u per aanbieder de relevante informatie waarop u uw keuze kunt baseren. Zo is er bijvoorbeeld de prijs, de afstand tot de luchthaven, de parkeervorm en de gemiddelde klantenbeoordeling. Om het nog duidelijker te maken kunt u ook gebruik maken van de filters. Op die manier kunt u de aanbieders sorteren op wat belangrijk is voor u. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, kunt u op de gele 'Reserveren' knop drukken.

Wanneer u een keuze heeft gemaakt en op reserveren heeft gedrukt komt u in een overzicht waar u uw gegevens kunt invullen. Zo vragen wij u bijvoorbeeld om informatie zoals het kentekennummer en het e-mailadres. Wanneer u dit heeft ingevuld, kan u betalen met een van de betrouwbare betaalmethodes zoals iDeal, PayPal of creditcard. Door vooraf te betalen bent u niet afhankelijk van een wisselend parkeertarief, wat uw parkeerprijs duurder zou kunnen maken.

Bij het plaatsen van een reservering wordt een reserveringsbevestiging verstuurd naar uw e-mailadres. Deze kan tussen zowel de inkomende e-mails staan als in de spambox. Het is dan ook belangrijk deze ook nog even te controleren. In de reserveringsbevestiging vindt u alle informatie over uw parkeerbezoek. Het is dus handig om de e-mail goed door te lezen. Als u de mail niet goed heeft ontvangen, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder!

De parkeeropties bij Eindhoven luchthaven

Er zijn veel verschillende parkings voor parkeren bij Eindhoven. Hieronder hebben we de verschillende parkeervormen beschreven in een korte uitleg. Zo weet u wat u van de parkeervormen kunt verwachten en kunt u parkeren zoals u dat wilt.

Shuttle parking is een van de veelvoorkomende parkeervormen. Met shuttle parking rijdt u naar de parkeerlocatie, waar u vervolgens met de shuttlebus naar de luchthaven gebracht wordt. Shuttle parkeren is over het algemeen voordeliger, door de afstand tot de luchthaven. De shuttlebus zorgt er echter voor dat dit geen probleem is, en u niet afhankelijk bent van het openbaar vervoer. Op de terugreis wordt u weer opgehaald met de shuttlebus en terug naar uw auto gebracht.

Meer informatie over shuttle parking bij Eindhoven Airport

Valet parking is een snelle en comfortabele manier van parkeren. Valet parkeren houdt in dat u naar de luchthaven zelf rijdt. Daar wordt u ontvangen door een valet die samen met u de staat van de auto vastlegt. Vervolgens zet de valet uw auto veilig voor u weg op het parkeerterrein. Zo hoeft u zelf niet te parkeren en kunt u gelijk doorlopen naar de vertrekhal. Op uw terugreis zal uw auto weer voor u klaarstaan, en kunt u zo verder gaan met uw reis.

Meer informatie over valet parking bij Eindhoven Airport

Bij de parkeervorm park & walk kunt u gelijk naar de parkeerplaats rijden en uw auto parkeren. Binnen enkele minuten, op loopafstand, bent u bij de terminal van Eindhoven Airport. De autosleutels kunt u gewoon bij zich houden. Bij terugkomst loopt u gelijk vanaf de luchthaven naar de parking. Deze vorm van parkeren zorgt ervoor dat u snel uw reis kan vervolgen en dat u niet afhankelijk bent van anderen.

Meer informatie over park & walk parking bij Eindhoven Airport

Bij park, sleep & fly boekt u niet alleen een parkeerplek maar ook een overnachting. U zet uw auto bij de parkeerplaats van het hotel na uw overnachting wordt u naar het vliegveld gebracht met een shuttlebus. Na de reis zorgt het hotel ervoor dat u weer wordt opgehaald en naar het hotel wordt gebracht. Daar kunt u weer de auto instappen en verder rijden. Dit is een ideale parkeervorm voor reizigers die vroeg op de dag moeten vliegen. Op dit moment bieden wij geen park, sleep & fly parkings bij Eindhoven Airport aan.

Klantenservicemedewerker ParkCare

Wij staan voor u klaar

Vanuit Groningen werkt het team van ParkCare elke dag volop om voor u een aanbod te creëren wat past bij uw wensen en eisen. Zo vindt u bij ons parkings voor zowel kort en lang parkeren, als goedkoop parkeren. Door onze vergelijkings- en boekingstool reserveert u vooraf, online, uw parkeerplaats. U bent hierdoor gegarandeerd van een luchthaven parking bij aankomst. U kunt uw parking al boeken in slechts enkele minuten. Ook boekt u op ParkCare altijd tegen de laagste prijsgarantie. Hierdoor maken wij het parkeren rondom vliegvelden zo aangenaam mogelijk.
Heeft u vragen over ParkCare, uw boeking, een parkeeraanbieder of wilt u wat anders bespreken? Neem dan vooral contact met ons op. De klantenservice helpt u graag verder!

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Veelgestelde vragen Parking Eindhoven Airport

De kosten voor het parkeren rondom Eindhoven Airport verschilt. Dit is namelijk afhankelijk van welke parkeeraanbieder u kiest. De parkeeraanbieders maken namelijk gebruik van diverse parkeervormen en faciliteiten. Zo is Shuttle Parking bijvoorbeeld voordeliger dan Valet Parking. Op de vergelijkingspagina vindt u de prijzen voor het parkeren in een handig overzicht. Dit wordt weergegeven in de prijs die u betaalt per dag. Voor een overzicht van de prijzen kunt u ook kijken op onze parkeerprijzen bij Eindhoven Airport pagina.

Wanneer u een vlucht gaat maken, is het vaak zo dat u enige tijd van te voren op de luchthaven dient te zijn. Bij Eindhoven is het van belang dat u 2,5 uur vooraf uw vlucht incheckt. De incheckbalie sluit daarnaast 45 minunten voor vertrek. Het is altijd goed om op tijd te zijn.

Het boeken van een parkeerplek kan eenvoudig en snel via onze website. Bovenaan de pagina kunt u invullen via welke luchthaven u vertrekt, in dit geval is dat Eindhoven Airport. Daarnaast kunt u gelijk de parkeerdata en -tijden invoeren. Er volgt dan een overzicht van de beschikbare parkeeraanbieders die u kunt vergelijken. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kunt u deze gelijk reserveren door op de knop 'Reserveren' te klikken. Hierna hoeft u enkel nog wat persoonlijke gegevens in te voeren en de gewenste parking vast te leggen.

De beste parkeerplek voor Eindhoven Airport is afhankelijk van uw wensen. Zo kunt u kiezen uit verschillende parkeervormen met verschillende prijzen en faciliteiten. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool op onze website kunt u in één overzicht alle informatie vergelijken. Zo kunt u eenvoudig de beste parkeeraanbieder vinden die bij u past.

Voor het ophalen en wegbrengen kunt u bij Eindhoven Airport terecht bij P1. U zet uw auto neer op de eerste etage van de parkeergarage. De parkeerplaats ligt op 1 minuut afstand van de vertrekhal en u kunt 15 minuten gratis parkeren. Na 15 minuten betaalt u € 3,- per half uur tot een parkeerduur van 5 uur. Daarna betaalt u het dagtarief.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken