Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Park & Walk Eindhoven Airport

Vanaf 5,17 per dag!

Beoordeeld door 5500+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Park & Walk Parking bij Eindhoven Airport

Kies voor een park & walk parking bij Eindhoven Airport. U parkeert de auto zelf en loopt vervolgens naar de terminal. De park & walk parkings bevinden zich altijd op slechts een paar honderd meter afstand, waardoor u binnen enkele minuten bij de vertrekhal bent. Vanwege de nabijheid van het vliegveld en het gemak dat het biedt, is park & walk een zeer populaire parkeeroptie. Op uw reserveringsbevestiging vindt u het exacte adres van de aanbieder, samen met eventuele instructies. De park & walk aanbieders zijn gelegen aan en rondom de Luchthavenweg. Sommige aanbieders bieden extra faciliteiten, zoals elektrische laadpalen en een autowasservice. U kunt de faciliteiten van elke aanbieder vergelijken door op de aanbieder te klikken. U ontvangt dan meer informatie over de desbetreffende aanbieder.

Als u liever niet wilt lopen naar Eindhoven Airport, heeft u ook andere parkeeropties. U kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van shuttle parking bij Eindhoven, waarbij u naar het vliegveld wordt gebracht met een shuttlebus. Ook kunt u kiezen voor valet parking bij Eindhoven Airport, waarbij een medewerker uw auto voor u parkeert.

Bekijk de parkeerlocaties op de kaart

Hoe werkt Park & Walk bij Eindhoven Airport?

Stap 1

Stap 1

U begint met het invullen van de vergelijkingstool. Als u een geschikte park & walk aanbieder heeft gevonden, dan kunt u deze ook direct reserveren.

Stap 2

Stap 2

Op de dag van uw vertrek rijdt u naar de parkeeraanbieder. Daar parkeert u zelf uw auto.

Stap 3

Stap 3

Als u uw auto geparkeerd heeft, kunt u te voet richting de vertrekhal van Eindhoven Airport lopen.

Stap 4

Stap 4

Bij terugkomst loopt u ook weer in enkele minuten naar uw auto. Zo kunt u eenvoudig en snel uw reis naar huis vervolgen. 

Prijzen Park & Walk bij Eindhoven Airport

De prijzen voor park & walk parkings bij Eindhoven Airport variëren, afhankelijk van onder andere het seizoen. Hieronder vindt u de actuele prijzen voor een park & walk parkeerplaats voor een periode van 7 dagen. Opvallend is dat er een aanbieder tweemaal voorkomt met verschillende prijzen. Dit komt doordat deze aanbieder u de keuze biedt om uw sleutel te behouden, waarvoor een extra toeslag geldt. Als u het volledige overzicht van alle parkeervormen wilt bekijken, kunt u de pagina voor de prijzen van parkings bij Eindhoven Airport raadplegen.

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Euro-Parking 170,00 4 min Buiten Park & Walk 24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Eindhoven Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 01/07/2024 t/m 08/07/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parking Eindhoven Airport Prijs.

Vergelijk de park & walk parkings bij Eindhoven Airport

Park & Walk parkeeraanbieders Eindhoven Airport

De voor- en nadelen van Park & Walk Parking bij Eindhoven Airport

  • Tijdsbesparing: U parkeert uw auto dicht bij de luchthaven.
  • Onafhankelijk: U bent niet afhankelijk van derden.
  • Sleutel behouden: U kunt uw autosleutel mee op reis nemen.
  • Volle parkeerterreinen: Parkeerterreinen op loopafstand zijn erg gewild.
  • Lopen met bagage: Lopen met veel spullen is onprettig.

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken