Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Reserveer in 3 klikken
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parking Zaventem

Vanaf 5,69 per dag!

Beoordeeld door 5700+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Belangrijke informatie voor parkeren bij Zaventem

Bekijk de officiële parkeerlocaties op de plattegrond

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Zaventem

Bekijk de parkeerlocaties op de kaart

Parking bij Zaventem (BRU)

Het reserveren van uw parking bij Zaventem is erg eenvoudig met ParkCare. U vergelijkt alle parkings met de vergelijkingstool. Vervolgens boekt direct en kunt u zonder stress bij de luchthaven van Brussel parkeren.

Zaventem heeft een paar eigen parkings (P1, P2 en P3). Daarnaast zijn er ook niet-officiële parkings. Deze zijn van onafhankelijke parkeeraanbieders die net zo betrouwbaar zijn. Een voordeel van deze parkings is dat ze goedkoper zijn.

Inhoud

 1. Goedkoop parkeren luchthaven Zaventem
 2. Lang parkeren luchthaven Zaventem
 3. Parkeren Zaventem luchthaven prijs
 4. Tips parking Zaventem
 5. Hoe werkt parkeren op luchthaven Zaventem met ParkCare
 6. De parkeeropties bij Zaventem
 7. De aanbieders voor parking op Zaventem Airport

Goedkoop parkeren luchthaven Zaventem

Bespaar uw geld wanneer u parkeert bij luchthaven Zaventem. Met ParkCare krijgt u een overzicht van alle beschikbare parkings te zien. Zo kunt u eenvoudig geld besparen. In het overzicht vindt u ook alle informatie over de aanbieders, zodat u precies weet wat u van een parking kunt verwachten.

Brussels Airport, zoals Zaventem internationaal bekend staat, is de grootste luchthaven van België en is een hub voor luchtvaartmaatschappijen als TUI (bron: Wikipedia). Door de drukte is het wijs om uw vlucht en uw parking ruim van tevoren online te reserveren. Zo weet u zeker dat u een parkeerplek heeft.

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
GreenParking Zaventem 68,50 8 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Nooya Parking 80,00 8 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Star Parking Zaventem 110,00 6 min Binnen Shuttle Parking 24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Zaventem kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 29/08/2024 t/m 05/09/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parking Zaventem Prijs.

Lang parkeren luchthaven Zaventem

Wanneer u langer op vliegreis gaat, gebruikt u lang parkeren bij Zaventem Airport. We raden bij lang parkeren aan om een parking te boeken met een laag dagtarief. Zo kunt u tientallen euro’s besparen. Bij elke parking vindt u ook de veiligheidsmaatregelen, zodat u weet dat uw auto veilig staat bij langere afwezigheid.

Parkeeraanbieder Prijs voor 14 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
GreenParking Zaventem 129,50 8 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Nooya Parking 150,00 8 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Star Parking Zaventem 185,00 6 min Binnen Shuttle Parking 24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Zaventem kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 29/08/2024 t/m 12/09/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parking Zaventem Prijs.

Parkeren Zaventem luchthaven prijs

Om u een indicatie te geven van de prijzen van parkeren bij Zaventem, vindt u hieronder een overzicht met actieve aanbieders dat dagelijks wordt bijgewerkt. De prijzen van deze parkings zijn gebaseerd op een periode van 7 dagen.

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
GreenParking Zaventem 68,50 8 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Nooya Parking 80,00 8 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Star Parking Zaventem 110,00 6 min Binnen Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Express Parking 140,00 5 min Binnen Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Star Parking Valet Zaventem 180,00 1 min Binnen Valet Parking 24 uur per dag geopend
Express Parking Valet 259,00 1 min Binnen Valet Parking 24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Zaventem kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 29/08/2024 t/m 05/09/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parking Zaventem Prijs.

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

Prijsbeker

Wij van ParkCare vinden het belangrijk dat de klant op plek 1 komt. Daarom staan wij in direct contact met onze klanten. Dit gebeurt onder andere door gebruik te maken van recensies. Alleen klanten die via ons geboekt hebben en daadwerkelijk de parking bezocht hebben, kunnen een review achterlaten. Aan de hand van deze recensies beoordelen wij of een parkeeraanbieder goed binnen ons aanbod past. Ook eventuele klachten of opmerkingen kunnen wij zo behandelen en terugkoppelen met de parkeeraanbieder. U bent er dus van verzekerd dat u bij ParkCare op de 1e plaats komt te staan.

Tips parking Zaventem

Zaventem

Om uw parkeerervaring bij Zaventem Airport zo prettig mogelijk te maken vindt u hieronder een paar parkeertips:

 1. Boek uw parking op tijd: Door van tevoren uw parking te boeken weet u zeker dat u uw auto ergens neer kunt zetten. Ook bespaart u vaak geld door vroeg te boeken. 
 2. Vergelijk de mogelijkheden: U kunt uit verschillende parkeervormen kiezen wanneer u gaat parkeren bij Zaventem. Elke parkeervorm heeft zijn eigen voor- en nadelen. Bekijk goed welke parkeervorm het beste bij u past. 
 3. Bekijk de parkings goed: Op de website vindt u alle informatie over de verschillende parkings. Zo kunt u foto’s bekijken, faciliteiten bekijken en reviews lezen. Door de parkings goed te bekijken weet u precies wat u kunt verwachten. 
 4. Bereid u goed voor: Het is handig om in uw planning rekening te houden met extra reistijd als gevolg van een spits of mogelijk files. Trek daarom iets meer tijd uit voor uw reis.

Hoe werkt parkeren op luchthaven Zaventem met ParkCare

Het reserveren van een parking op Zaventem Airport is erg eenvoudig. Hieronder leest u de 4 stappen die u doorloopt in het reserveringsproces. Met deze 4 stappen kunt u in een paar klikken uw parking boeken en bent u klaar voor uw reis.

De reservering begint met het invullen van de luchthaven, in dit geval Zaventem, en de parkeerdata in de vergelijkingstool. Nadat u de gegevens heeft ingevuld, klikt u verder naar het volgende scherm.

U krijgt een overzicht te zien met alle beschikbare parkings op uw parkeerdata. Met de filters en de sorteerfunctie kunt u eenvoudig vergelijken. Wanneer u een keuze heeft gemaakt klikt u op ‘Reserveren’.

U vult alle benodigde gegevens in en rekent vervolgens de boeking af met een van de betrouwbare betaalmethodes (iDeal, PayPal en creditcard). Nadat de betaling is afgerond krijgt u een bevestiging in uw e-mail.

In de reserveringsbevestiging vindt u alle informatie die u nodig heeft voor het parkeren. U kunt nu zorgeloos uw auto parkeren bij Zaventem Airport.

De parkeeropties bij Zaventem

U heeft verschillende opties voor een parking bij Zaventem Airport. Zo kunt u kiezen uit shuttle parking en valet parking. Deze parkeervormen hebben u eigen voordelen en bieden verschillende parkeerervaringen. Hieronder vindt u een korte uitleg van de beschikbare parkeervormen. Zo kunt u een parkeervorm kiezen die bij u past.

Als u gebruik maakt van shuttle parking bij Zaventem, dan wordt u bij aankomst op het parkeerterrein met de shuttlebus naar de luchthaven gebracht en bij terugkomst weer opgehaald bij de luchthaven. U parkeert bij deze parkeervorm zelf de auto bij de parkeeraanbieder. De autosleutels kunt u in de meeste gevallen behouden bij shuttle parkeren. Er wordt aangegeven wanneer dit niet het geval is en u de autosleutels dient achter te laten bij de parkeeraanbieder. Meestal liggen de parkings die gebruik maken van deze parkeervorm een aantal kilometers gelegen vanaf de luchthaven van Zaventem. Daarom wordt er gebruik gemaakt van een shuttlebus. Dit zorgt er wel voor dat shuttle parkeren vaak een van de voordeligere parkeervormen is en dat u niet afhankelijk bent van het openbaar vervoer.

 Meer informatie over shuttle parking bij Zaventem 

Met valet parking bij Zaventem kunt u zelf met de auto naar de luchthaven rijden. Valet parkeren is een vorm van quick parking, hierdoor kunt u binnen enkele minuten bij de terminal zijn. Het personeel van de parkeeraanbieder zal uw auto ophalen bij de luchthaven. Deze zal uw auto naar de parking brengen nadat er een voertuiginspectie is uitgevoerd. Bij terugkomst van uw reis zal de auto weer voor u klaarstaan op de afgesproken plek. Om ervoor te zorgen dat de auto weer klaarstaat wanneer u wilt, kunt u contact opnemen met het personeel van de parkeeraanbieder. Door gebruik te maken van valet parkeren, kunt u uw reis snel vervolgen. Om er verzekerd van te zijn dat u beschikt over een parkeerplek met quick parking Zaventem, kunt u nu alvast uw parking vastleggen.

 Meer informatie over valet parking bij Zaventem 

Klantenservicemedewerker ParkCare

Wij staan voor u klaar

Vanuit Groningen werkt het team van ParkCare elke dag volop om voor u een aanbod te creëren wat past bij uw wensen en eisen. Zo vindt u bij ons parkings voor zowel kort en lang parkeren, als goedkoop parkeren. Door onze vergelijkings- en boekingstool reserveert u vooraf, online, uw parkeerplaats. U bent hierdoor gegarandeerd van een luchthaven parking bij aankomst. U kunt uw parking al boeken in slechts enkele minuten. Ook boekt u op ParkCare altijd tegen de laagste prijsgarantie. Hierdoor maken wij het parkeren rondom vliegvelden zo aangenaam mogelijk.
Heeft u vragen over ParkCare, uw boeking, een parkeeraanbieder of wilt u wat anders bespreken? Neem dan vooral contact met ons op. De klantenservice helpt u graag verder!

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Veelgestelde vragen Parking Zaventem Airport

De prijzen voor parkeren rondom Zaventem Airport zijn afhankelijk van parkeeraanbieders. Zij maken namelijk gebruik van diverse parkeervormen en faciliteiten. Deze hebben invloed op de kosten. Als u bovenaan de pagina de luchthaven invult vanaf waar u een vlucht gaat maken met de gewenste parkeerperiode, dan verschijnt er een lijst met de beschikbare parkeeraanbieders. De prijs komt gelijk bij elke aanbieder te staan. Dit is de prijs die u per dag zal betalen. Voor een overzicht van de prijzen kunt u de volgende pagina bekijken: Parking Zaventem Prijs.

Het is handig om op tijd op de luchthaven aanwezig te zijn voor uw vlucht. We raden hiervoor aan om 2 uur van tevoren aanwezig te zijn voor een internationale vlucht en 3 uur van tevoren aanwezig te zijn voor een intercontinentale vlucht. Houdt hier ook rekening mee met het invullen van uw parkeertijden. Wanneer u met de shuttlebus reist is het handig om ook hier tijd voor uit te trekken. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat door de spits of andere verkeershinder, de reis met de shuttlebus iets langer kan duren.

Zaventem Airport en Brussels Airport zijn inderdaad hetzelfde. Het is één luchthaven met meerdere benamingen. Om verwarring te voorkomen is het goed dit vooraf te weten.

Het is logisch dat u zich geen zorgen wilt maken over uw voertuig wanneer u gaat parkeren bij Zaventem. Hiervoor kunt u bij onze aanbieders de veiligheidsmaatregelen vinden. Dit doet u in de vergelijkingstool door op 'meer informatie' te klikken bij een aanbieder. Hier leest u over de aanwezigheid van omheining, camerabewaking en beveiligingspersoneel. Zo weet u zeker dat u veilig kunt parkeren bij Zaventem.

De beste parkeerplek hangt af van uw wensen. Zo kunt u bij Zaventem Airport gebruik maken van verschillende parkeervormen met hun eigen voordelen. Voor de beste parkeerplek kunt u het beste gebruik maken van de vergelijkingstools. Zo kunt u alle aanbieders in één overzicht met elkaar vergelijk. Ook raden we aan om de reviews voor parkeren bij Zaventem te lezen voor een zo duidelijk mogelijk beeld.

Sommige aanbieders voor parkeren bij Zaventem bieden overdekt parkeren aan. Dit staat bij de aanbieder aangegeven. Bepaalde aanbieders bieden ook de mogelijkheid voor binnen en buiten parkeren. Voor binnen parkeren betaalt u vaak een kleine meerprijs.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken