Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parking Zaventem

Vanaf 5,07 per dag!

Beoordeeld door 3900+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Parkeren bij luchthaven Zaventem (BRU)

Zaventem

Als u van plan bent om te reizen via Zaventem Brussel Airport, ook wel Brussels Airport genoemd, is het aan te raden om vooraf uw parkeerplek bij een parkeeraanbieder te reserveren. Een beschikbare parking boeken kan dan ook snel en eenvoudig geregeld worden via ParkCare. Op deze manier hoeft u niet bij aankomst op de luchthaven nog op zoek te gaan naar een geschikte parkeerplaats. Bij ParkCare helpen wij u een juiste keuze te maken, zodat u uw auto neerzet op een plek dat het beste aansluit op uw reis. Zo kunt u met een gerust hart op reis!

Zaventem Airport is een ruime nationale luchthaven van België die vanaf waar u kunt vliegen naar diverse bestemmingen. De centrale ligging zorgt ervoor dat het vliegveld vluchten kan aanbieden naar verschillende continenten. Deze vluchten maken Brussel Airport een zeer populaire locatie om een vliegreis te beginnen. Doordat veel mensen naar Zaventem Airport toerijden om te vliegen is het vaak druk op de parkeerplaatsen. Daarom is het handig om vooraf te reserveren, en zo direct naar uw parkeerplaats toe kunt rijden.

Luchthaven Zaventem ligt binnen 15 km gelegen vanaf het centrum van Brussel, tevens de hoofdstad van België. Deze ligging zorgt ervoor dat er veel verschillende shuttle parking aanbieders u binnen 10 minuten bij de vertrekhal kunnen afzetten. Zo heeft u een grote hoeveelheid opties en bent u nooit ver verwijderd van het vliegveld. Wat shuttle parking precies inhoudt en waar u op kunt letten wordt uitgelegd op deze pagina. Zo hopen wij u alle informatie te kunnen geven die u nodig heeft voor een voordelige en aangename reis. Heeft u nog steeds vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Belangrijke informatie voor parkeren bij Zaventem

🚗 Aantal parkeerterreinen: 10 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Star Parking Zaventem
🤲 Goedkoopste: Park and Go
✈️ Dichtstbij vliegveld: Star Parking Valet Zaventem

Lang parkeren bij Brussels Airport wanneer u op reis bent

Als u van plan bent om voor een langere tijd op reis te gaan, is het van belang dat u de auto lang kunt parkeren. Dit is mogelijk wanneer u gebruik maakt van onze vergelijkingstool. Op de vergelijkingspagina kunt u zelf aangeven voor welke periode u uw auto wilt parkeren, op deze manier komen gelijk de beschikbare parkings voor airport parking in beeld te staan. Lang parkeren kunnen we voordelig aanbieden doordat we dezelfde prijzen hanteren als de parkeeraanbieders en soms zelfs lager. Daarnaast heeft u zelf de optie om te bepalen van welke parking u gebruik maakt, per parkeeraanbieder worden er andere prijzen gehanteerd. Een aantal parkeeraanbieders worden op deze pagina in een kort overzicht weergeven. Wilt u gebruik maken van lang parkeren luchthaven Zaventem? Dan kunt u nu alvast uw parkeerplaats reserveren via ParkCare. Onderaan deze pagina wordt verdere uitleg gegeven over het reserveren van uw parking werkt.

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

Prijsbeker

Wij van ParkCare vinden het belangrijk dat de klant op plek 1 komt. Daarom staan wij in direct contact met onze klanten. Dit gebeurt onder andere door gebruik te maken van recensies. Alleen klanten die via ons geboekt hebben en daadwerkelijk de parking bezocht hebben, kunnen een review achterlaten. Aan de hand van deze recensies beoordelen wij of een parkeeraanbieder goed binnen ons aanbod past. Ook eventuele klachten of opmerkingen kunnen wij zo behandelen en terugkoppelen met de parkeeraanbieder. U bent er dus van verzekerd dat u bij ParkCare op de 1e plaats komt te staan.

Klantenservicemedewerker ParkCare

Wij staan voor u klaar

Vanuit Groningen werkt het team van ParkCare elke dag volop om voor u een aanbod te creëren wat past bij uw wensen en eisen. Zo vindt u bij ons parkings voor zowel kort en lang parkeren, als goedkoop parkeren. Door onze vergelijkings- en boekingstool reserveert u vooraf, online, uw parkeerplaats. U bent hierdoor gegarandeerd van een luchthaven parking bij aankomst. U kunt uw parking al boeken in slechts enkele minuten. Ook boekt u op ParkCare altijd tegen de laagste prijsgarantie. Hierdoor maken wij het parkeren rondom vliegvelden zo aangenaam mogelijk.
Heeft u vragen over ParkCare, uw boeking, een parkeeraanbieder of wilt u wat anders bespreken? Neem dan vooral contact met ons op. De klantenservice helpt u graag verder!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Een handig overzicht van de parkeerterreinen van Zaventem Airport

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Zaventem

Het ruime aanbod aan parkeeraanbieders zorgt ervoor dat u zelf op zoek kunt gaan naar een geschikte parking. In het overzicht kunt u de officiële parkeeraanbieders van Zaventem Airport zien staan. Dit zijn de parkeerterreinen, die door Brussels Airport worden aangeboden. Naast de officiële parkeerplaatsen die worden aangeboden, zijn er ook onofficiële parkeerplaatsen. Onderaan kunt u een overzicht zien van welke onofficiële parkings wij aanbieden. Omdat wij onze aanbieders op locatie controleren en contact hebben met de klanten, weet u zeker dat deze parkings even betrouwbaar en veilig zijn. Ze kunnen echter tegen een lager tarief worden aangeboden, omdat ze vaak wat verder van het vliegveld liggen en er daarnaast vaak minder faciliteiten worden aangeboden. Dit hoeft echter niet altijd zo te zijn. Verderop kunt u de parkeerterreinen rondom vliegveld Zaventem met elkaar vergelijken.

Een reservering maken voor parkeren Zaventem, hoe doet u dat?

Om een reservering te plaatsen voor parkeren Zaventem Airport kunt u onderstaande stappen volgen. Bij het volgen van deze stappen kunt u snel en eenvoudig uw uitgekozen parking vastleggen. Zo heeft u uw parkeerplek binnen 2 minuten geboekt. Het wijzigingen van uw parkeerplek kan te allen tijde. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Wanneer uw vlucht is geboekt en u weet vanaf welk vliegveld u naar de plek van bestemming gaat, dan kunt u gelijk uw parking boeken via ParkCare. U kunt dan klikken op de luchthaven vanaf waar u vertrekt en vult daarbij de gewenste parkeerdata in. In dit geval is dat Zaventem Airport. Daarnaast heeft u de keuze om ook de parkeertijden in de te vullen. Dit is niet noodzakelijk, maar mogelijk. Dit kunt u invullen als u een precieze tijd heeft dat u wilt parkeren. Nadat u de informatie heeft gecontroleerd kunt u op de gele 'Vergelijk de prijzen' knop drukken.

Nadat u de gewenste luchthaven en parkeerdata heeft ingevuld, krijgt u een lijst te zien met de beschikbare parkeeraanbieders. In dit geval zoekt u naar parkeeraanbieders voor luchthaven Zaventem. De beschikbare aanbieders komen bovenaan te staan. Deze kunt u dan met elkaar vergelijken. In het overzicht kunt u in één oogopslag zien wat er wordt aangeboden bij de parkings. Ook kunt u hier gebruik maken van de filter functie, zodat u aanbieders kunt sorteren op de eigenschappen die belangrijk zijn voor u. Zoals diverse faciliteiten of dat u uw autosleutels kunt behouden. Om meer informatie te verkrijgen, kunt u op de knop 'Meer informatie' klikken.

Wanneer u de juiste parking heeft gevonden die past bij uw wensen, krijgt u de mogelijkheid deze gelijk te reserveren en af te rekenen. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om uw gereserveerde parking te wijzigen. Het is dan wel belangrijk er rekening mee te houden dat de overige parkeerplaatsen niet meer beschikbaar kunnen zijn. Annuleren is tevens mogelijk, dit kan kosteloos tot het laatste moment. Om een parking te reserveren kunt u klikken op de knop 'Reserveren'. U komt dan terecht op de pagina waar u uw persoonlijke gegevens in kunt vullen. Zo vragen wij u bijvoorbeeld om uw kentekennummer en uw emailadres. Daarna kunt u gelijk afrekenen met de veilige betaalmethodes als iDEAL en creditcard, zodat uw parking bij Zaventem vast staat.

Nadat u een reservering heeft gemaakt voor parkeren bij Brussels Airport, ontvangt u een reserveringsbevestiging. Hierop staat uw gereserveerde parkeerplek bij de desbetreffende parkeeraanbieders en informatie over de parking. De bevestiging ontvangt u per mail, het kan mogelijk zijn dat deze in uw spam terecht komt. Het is belangrijk deze nog even te controleren. Mocht u de reservering niet goed hebben ontvangen, dan kunt u altijd de klantenservice benaderen. Zij kunnen u verder helpen.

Keuze uit diverse parkeervormen bij Brussels Airport

Wanneer u ervoor kiest om gebruik te maken van airport parking Zaventem, dan heeft u de keuze uit verschillende parkeervormen. Om een duidelijk beeld te krijgen van deze parkeervormen worden ze hieronder kort beschreven. Parkeert u liever dichtbij Zaventem Airport? Dan kunt u bijvoorbeeld het beste gebruik maken van Park & Walk. Verderop parkeren nabij Zaventem Airport, maar u sleutel behouden? Die mogelijkheid is er meestal wanneer u gebruik maakt van Shuttle Parking. Met shuttle parkeren bent u wat meer tijd kwijt dan bijvoorbeeld valet parkeren. Binnen 5 minuten op vliegveld Zaventem staan, maar verderop parkeren? Dat kan met Valet Parking. Bij ParkCare staan we ervoor om u een parking aan te bieden die aansluit op uw wensen. Lees hieronder verder om een duidelijk beeld te krijgen van wat de parkeervormen precies inhouden.

Als u gebruik maakt van shuttle parking, wordt u bij aankomst op het parkeerterrein met de shuttlebus naar de luchthaven gebracht en bij terugkomst weer opgehaald bij de luchthaven. U parkeert bij deze parkeervorm zelf de auto bij de parkeeraanbieder. De autosleutels kunt u in de meeste gevallen behouden bij shuttle parkeren. Er wordt aangegeven wanneer dit niet het geval is en u de autosleutels dient achter te laten bij de parkeeraanbieder. Meestal liggen de parkings die gebruik maken van deze parkeervorm een aantal kilometers gelegen vanaf de luchthaven van Zaventem. Daarom wordt er gebruik gemaakt van een shuttlebus. Dit zorgt er wel voor dat shuttle parkeren vaak een van de voordeligere parkeervormen is en dat u niet afhankelijk bent van het openbaar vervoer.

Met valet parking kunt u zelf met de auto naar de luchthaven rijden. Valet parkeren is een vorm van quick parking, hierdoor kunt u binnen enkele minuten bij de terminal zijn. Het personeel van de parkeeraanbieder zal uw auto ophalen bij de luchthaven. Deze zal uw auto naar de parking brengen nadat er een voertuiginspectie is uitgevoerd. Bij terugkomst van uw reis zal de auto weer voor u klaarstaan op de afgesproken plek. Om ervoor te zorgen dat de auto weer klaarstaat wanneer u wilt, kunt u contact opnemen met het personeel van de parkeeraanbieder. Er vindt ter plekke een inspectie van uw voertuig plaats samen met de medewerker. Door gebruik te maken van valet parkeren, kunt u uw reis snel vervolgen. U kunt bewijze van spreken binnen 5 minuten bij de terminal staan. Om er verzekerd van te zijn dat u beschikt over een parkeerplek met quick parking Zaventem, kunt u nu alvast uw parking vastleggen.

Wanneer u parkeert met de parkeervorm Park & Walk, rijdt u zelf naar de parking en parkeert u de auto zelf op uw gereserveerde parkeerplek. Brussels Airport ligt dan op enkele minuten loopafstand vanaf de parking. Hierdoor hoeft u geen gebruik te maken van een shuttlebus, kunt u uw autosleutels behouden en bent u snel op de luchthaven. Bij terugkomst op Brussels Airport kunt u op elk moment weer terug gaan naar uw auto en de terugreis vervolgen,

Een parkeerplek voor uw auto en een overnachting in een hotel reserveren? Park, Sleep & Fly biedt deze mogelijkheid. Een dag vóór het vertrek vanaf de luchthaven kunt u de auto parkeren bij de parking van het hotel. U overnacht dan in het hotel en de volgende dag zorgt het hotel ervoor dat u naar luchthaven Zaventem wordt gebracht. Bij terugkomst zal er ook voor gezorgd worden dat u naar het hotel wordt gebracht om uw auto op te halen. Dit is een ideale parkeervorm voor mensen die een vroege vlucht hebben en op redelijke afstand wonen.

Aanbieders van parkings rondom de luchthaven van Zaventem

Bent u erover uit dat u wilt parkeren nabij Brussels Airport? Dan kunt u in het korte overzicht een aantal parkeeraanbieders vinden. Er wordt kort aangegeven welke faciliteiten en parkeervormen er worden aangeboden. Vaak zijn er diverse faciliteiten per aanbieder, ook bij de aanbieders van luchthaven Zaventem. Op deze manier kunt u voor uzelf bepalen welke faciliteiten het beste bij uw wensen aansluiten. Vindt u het prettig om met een schone auto het terrein te verlaten, dan kunt u bijvoorbeeld kijken naar de aanbieders met een autowasstraat ter beschikking. Om meer informatie te verkrijgen over de parkeeraanbieders en parkeerplekken, kunt u op de desbetreffende parkeeraanbieder klikken. Om te bekijken welke parkeeraanbieders er allemaal aangeboden worden bij vliegveld Zaventem, kunt u naar de vergelijkingspagina gaan. Het kan namelijk zijn dat er een groter aanbod is, maar niet alle aanbieders hieronder worden aangegeven. ParkCare controleert altijd de providers op locatie, zodat u verzekerd bent van betrouwbare aanbieders en een betrouwbare parking. In het geval dat er nog onduidelijkheden zijn, dan kunt u kijken op onze veelgestelde vragen pagina.

Laatste blogartikelen

Soms zijn er noodzakelijke of informatieve nieuwtjes waarvan het handig of leuk is er meer over te lezen. Onderstaande blogs en nieuwsartikelen gaan over verschillende onderwerpen, vaak voornamelijk gericht op vliegen en parkeren. Het hoeft echter niet zo te zijn dat alle blogs over Parking Zaventem en luchthaven Zaventem-Brussels Airport gaan. Het kan ook gaan over algemene zaken over parkeren en andere luchthavens. Om meer van het artikel te kunnen lezen, klik dan op de 'Lees meer' knop.

Klantenservicemedewerker ParkCare

Staat uw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Veelgestelde vragen Parking Zaventem Airport

De kosten voor parkeren rondom Zaventem Airport zijn afhankelijk van parkeeraanbieders. Zij maken namelijk gebruik van diverse parkeervormen en faciliteiten. Deze hebben invloed op de kosten. Als u bovenaan de pagina de luchthaven invult vanaf waar u een vlucht gaat maken met de gewenste parkeerperiode, dan verschijnt er een lijst met de beschikbare parkeeraanbieders. De prijs komt gelijk bij elke aanbieder te staan, dit is de prijs die u per dag zal betalen. Voor een klein overzicht kunt u ook kijken naar de blog Parking Zaventem prijs.

Wellicht heeft u dit vaker meegemaakt, of wel eens gehoord. Dat wanneer u via een vliegveld gaat reizen, u vroegtijdig op het vliegveld aanwezig moet zijn voordat uw vlucht daadwerkelijk vertrekt. Het wordt veelal aangeraden om twee à drie uur van te voren aanwezig te zijn op het vliegveld. Het is aan te raden hier ook rekening mee te houden wanneer u uw parkeertijden invult.

Zaventem Airport en Brussels Airport zijn inderdaad hetzelfde. Het is één luchthaven met meerdere benamingen. Om verwarring te voorkomen is het goed dit vooraf te weten.

Wij snappen uiteraard dat u zich zorgen kan maken over de veiligheid. Hier wordt altijd rekening mee gehouden, de veiligheid van uw voertuig staat bij ons voorop! Dit kunnen wij waarmaken, omdat wij de parkeeraanbieders persoonlijk controleren en in nauw contact staan met de aanbieders, hierdoor zijn we altijd op de hoogte van de laatste aanpassingen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe