Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Reserveer in 3 klikken
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parking Lille Airport

Vanaf 7,55 per dag!

Beoordeeld door 5700+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Belangrijke informatie voor parkeren bij Lille Airport

Bekijk de officiële parkeerlocaties op de plattegrond

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Lille Airport

Parkeren bij luchthaven Lille (LIL)

Heeft u een vlucht geboekt vanaf Lille Airport en bent u van plan om met de auto naar de luchthaven te gaan? Dan is het handig om alvast een parkeerplaats te reserveren. ParkCare helpt u graag bij het vinden van een geschikte parkeerplek. Door het gebruik van onze vergelijkingstool vindt u makkelijk en snel de parkeeraanbieder die bij u past.

Lille Airport, voor de Franstaligen bekend als l'aéroport de Lille, ligt in Noord-Frankrijk. De luchthaven van Rijsel ligt zo'n 12 km ten zuiden van de stad Rijsel. Lille-Lesquin wordt zowel gebruikt voor nationale als internationale vluchten. Het vliegveld is bestemd voor passagiers, respectievelijk, privé- en zakenluchtvaart en vracht. Jaarlijks heeft Airport Lille zo'n één miljoen reizigers. Daarmee staat het op nummer 12 op de lijst van populairste vliegveld van Frankrijk. Lille Airport is zeer goed te bereiken. De luchthaven wordt namelijk omringd door snelwegen. Vanuit Lille kunt u de A25 nemen, en vervolgens de A1. Vanaf de andere kant is het vliegveld makkelijk te bereiken via de snelwegen A22, A27, A23, N227 en E17. Rondom het vliegveld van Rijsel zijn diverse parkeeraanbieders. Om er zeker van te zijn dat één van de parkeerplekken van u is, is het verstandig om vooraf een parkeerplek te reserveren.

Op deze pagina vindt u de benodigde informatie om een weloverwogen keuze te maken. Onder andere vindt u hier een stappenplan om uw parkeerplek te reserveren. Daarnaast zijn de verschillende parkeervormen uiteengezet, inclusief de voordelen. Tot slot vindt u een overzicht van een aantal parkeeraanbieders nabij Lille Airport. Hiermee proberen wij u een indruk te geven van het parkeren nabij de luchthaven Lille-Lesquin. Bij vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Goedkoop parkeren nabij de luchthaven van Lille

Voordelig parkeren bij Lille Airport is mogelijk. Wij helpen u graag bij het vinden van uw voordelige parkeerplek. Daarvoor kunt u gebruikmaken van onze vergelijkingstool. Nadat u deze heeft ingevuld, ontvangt u een overzicht van de beschikbare parkeeropties met bijbehorende prijzen. Als u specifieke wensen heeft, kunt u gebruikmaken van de filters. Uiteindelijk vindt u de perfecte parkeeraanbieder voor u. Naast de vergelijkingstool is het verstandig om uw parkeerplek vooraf te reserveren. Vaak is een parkeerplek goedkoper als u eerder boekt. De combinatie van het gebruik van de vergelijkingstool en het vooraf reserveren zorgt ervoor dat u tijd bespaart, en extra goedkoop kunt parkeren bij Lille Airport.

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

Prijsbeker

Wij van ParkCare vinden het belangrijk dat de klant op plek 1 komt. Daarom staan wij in direct contact met onze klanten. Dit gebeurt onder andere door gebruik te maken van recensies. Alleen klanten die via ons geboekt hebben en daadwerkelijk de parking bezocht hebben, kunnen een review achterlaten. Aan de hand van deze recensies beoordelen wij of een parkeeraanbieder goed binnen ons aanbod past. Ook eventuele klachten of opmerkingen kunnen wij zo behandelen en terugkoppelen met de parkeeraanbieder. U bent er dus van verzekerd dat u bij ParkCare op de 1e plaats komt te staan.

Overzicht van de parkeerterreinen bij Lille Airport

Lille Airport

Voordat u een parkeerplek reserveert, is het fijn om alvast een visueel beeld te hebben van de parkeerterreinen rondom het vliegveld. Daarom hebben wij een kaart gemaakt met daarop het vliegveld en de officiële parkeerplaatsen. Officiële parkeerplaatsen houdt in dat deze ook worden aangeboden door de luchthaven van Rijsel. Naast officiële parkeerplaatsen zijn er ook onofficiële parkeerplaatsen. Zij kunnen een lagere prijs bieden. Omdat ParkCare alle aanbieders controleert die op onze site worden aangeboden, weet u zeker dat welke parking u ook kiest de auto veilig en betrouwbaar staat geparkeerd. Officiële parkeerplaatsen zijn vaak dichterbij de vertrek- en aankomsthal, dan onofficiële parkeerplaatsen. Onofficiële parkeerplaatsen maken vaak gebruik van een gratis shuttle service om de afstand te overbruggen.

Het reserveringsproces in vier eenvoudige stappen

Bent u benieuwd hoe het reserveringsproces eruitziet? Hieronder vindt u een eenvoudig stappenplan voor het reserveren van uw ideale parkeerplek. Zo weet u precies want u kunt verwachten bij elke stap en kunt u reserveren binnen 2 minuten. Bij vragen kunt u kijken tussen onze veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Begin met het invullen van de vergelijkingstool. Allereerst vult u uw gewenste locatie in. In dit geval is dat 'Lille Airport'. Vervolgens vult u uw vertrek- en aankomstdatum in. Nadat u uw gegevens heeft gecontroleerd, klikt u op 'Vergelijk de prijzen'. U zit vervolgens een overzicht met de beschikbare parkeeraanbieders, die voldoen aan de eisen van uw zoekopdracht.

U kunt nu beginnen met vergelijken. Bij elke parkeeraanbieder vindt u een korte omschrijving van de parkeerlocatie en hun services. Om het vergelijken makkelijker te maken, kunt u gebruikmaken van de filters. U kunt de filters aanvinken die voor u van belang zijn. Zodra u een keuze heeft gemaakt, klikt u op 'Reserveer'.

Nadat u heeft geklikt op 'Reserveer', verschijnt er een formulier waar u uw persoons- en contactgegevens kunt invullen. Na het invullen van het reserveringsformulier kunt u uw reservering afronden door middel van de betaling. U kunt betalen met een van de betrouwbare betaalmethodes zoals iDeal, PayPal en creditcard. Als de betaling gelukt is, ontvangt u een reserveringsbevestiging via de mail.

Binnen 24 uur na de betaling ontvangt u een reserveringsbevestiging. Bij aankomst op de parkeerplaats dient u de bevestiging te laten zien. De reserveringsbevestiging kan tussen uw ongewenste mail terechtkomen. Controleer daarom ook uw ongewenste mail. Heeft u geen mail ontvangen? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u dan verder. Op de reserveringsbevestiging vindt u alle informatie van uw parkeren. Het is dus handig om het document goed door te lezen.

Verschillende parkeervormen

Bij Lille Airport zijn er verschillende mogelijkheden om uw auto te parkeren. In dit overzicht vindt u alle beschikbare parkeervormen met een korte uitleg erbij. Zo weet u precies wat elke vorm inhoudt en kunt u een goed overwogen keuze maken. 

Shuttle Parking is een veelvoorkomende parkeervorm. Als u kiest voor shuttle parkeren, dan rijdt u zelf naar de parking van de aanbieder. Nadat u uw auto geparkeerd heeft, wordt u gratis met de shuttlebus naar de vertrekhal gebracht. Bij terugkomst wordt u ook weer naar het parkeerterrein gebracht. Eén van de voordelen van shuttle parkeren is dat de parkeerplaats vaak iets verder van het vliegveld is. Hierdoor zijn de parkeerkosten lager.

Meer informatie over shuttle parking bij Lille Airport

Valet Parking is een luxe parkeervorm. U rijdt zelf direct richting het vliegveld. Daar wacht een chauffeur van de parkeeraanbieder u op. Samen controleert u kort uw auto. Terwijl u begint aan uw vliegreis, wordt uw auto voor u geparkeerd. Bij terugkomst wordt uw auto ook weer naar het vliegveld gereden. Het voordeel van valet parkeren is dat u geen tijd verliest aan de auto wegzetten en dus ontspannener aan uw reis kunt beginnen. Momenteel bieden we geen valet parking bij Lille Airport aan.

Klantenservicemedewerker ParkCare

Wij staan voor u klaar

Vanuit Groningen werkt het team van ParkCare elke dag volop om voor u een aanbod te creëren wat past bij uw wensen en eisen. Zo vindt u bij ons parkings voor zowel kort en lang parkeren, als goedkoop parkeren. Door onze vergelijkings- en boekingstool reserveert u vooraf, online, uw parkeerplaats. U bent hierdoor gegarandeerd van een luchthaven parking bij aankomst. U kunt uw parking al boeken in slechts enkele minuten. Ook boekt u op ParkCare altijd tegen de laagste prijsgarantie. Hierdoor maken wij het parkeren rondom vliegvelden zo aangenaam mogelijk.
Heeft u vragen over ParkCare, uw boeking, een parkeeraanbieder of wilt u wat anders bespreken? Neem dan vooral contact met ons op. De klantenservice helpt u graag verder!

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Veelgestelde vragen Parking Lille Airport

Dat is afhankelijk van de parkeeraanbieder waarvoor u kiest. De parkeeraanbieders maken namelijk gebruik van diverse faciliteiten en parkeervormen. Zo zijn er parkeervormen die bijvoorbeeld goedkoper zijn. Zo is Shuttle Parking bijvoorbeeld voordeliger dan een Valet Parking, terwijl u met Valet Parking minder tijd kwijt bent. Sommige parkeeraanbieders maken gebruik van luxere faciliteiten als een wasstraat en overdekt parkeren. Bekijk op de vergelijkingspagina de kosten per aanbieder, de prijs wordt per dag aangegeven.

Ja, dat kan. Het wijzigen of annuleren van uw reservering kunt u doen door contact met ons op te nemen, het contactformulier in te vullen of een e-mail te versturen naar [email protected]. Met een annuleringsverzekering kunt u uw reservering gratis wijzigen en/of annuleren. Als u ervoor kiest om geen annuleringsverzekering te gebruiken, dan kunt u uw reservering 24 uur voor de aanvang van de boeking annuleren. In dit geval betaalt u 15% van de parkeerkosten. Als u later dan 24 uur voor de aanvangstijd een annulering wilt doorvoeren, dan worden de volledige parkeerkosten in rekening gebracht.

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw auto te parkeren nabij Lille Airport. Op onze vergelijkingspagina kunt u de parkeerterreinen vinden die beschikbaar zijn op het moment dat u op reis gaat. Door bovenaan de pagina te kiezen voor 'Lille Airport' en uw parkeerperiode in te vullen, krijgt u een lijst met de beschikbare parkeeraanbieders. U krijgt de mogelijkheid deze met elkaar te vergelijken op basis van bijvoorbeeld afstand, parkeervormen en faciliteiten.

Rijsel kent maar één luchthaven. Dat is Lille-Lesquin Airport. De naam Lesquin komt van de gemeente waarin de luchthaven ligt, ten zuidoosten van Rijsel zelf.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken