Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Shuttle Parking Lille Airport

Vanaf 7,55 per dag!

Beoordeeld door 5700+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Shuttle Parking bij Lille Airport

Shuttle parking bij Lille Airport is een voordelige manier van parking bij Lille Airport. Met shuttle parkeren rijdt u zelf naar de parking to en wordt u met een shuttlebus naar de luchthaven van Lille gebracht. Op de terugreis zult u weer opgehaald worden met de shuttlebus en naar uw auto worden gebracht.

Met shuttle parking heeft u het voordeel dat u vaak voordeliger uit bent. Ook weet u precies waar u de auto terecht komt te staan. Wanneer u gebruik maakt van shuttle parking is het handig om de ligging van de parking in de gaten te houden. Zo kunt u de reistijd verminderen door een parking te kiezen die op de route naar de luchthaven ligt. Bij sommige shuttle parking aanbieders kunt u ook extra's boeken zoals een auto wasservice of elektrisch laden. Deze diensten kunt u op locatie boeken.

Hoe werkt Shuttle Parking bij Lille Airport?

Stap 1

Stap 1

U begint uw boeking met het vergelijken van de beschikbare aanbieders. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, kunt u de parking gelijk boeken. Hier krijgt u een bevestiging van in uw e-mail.

Stap 2

Stap 2

Op de dag van uw reis rijdt u naar de geboekte parking toe. Daar kunt u zich melden bij de balie en zal de shuttlebus voor u klaargezet worden. Terwijl u wacht heeft u bij sommige aanbieders de mogelijkheid om extra's te boeken.

Stap 3

Stap 3

De shuttlebus brengt u naar de voorzijde van de luchthaven, waardoor u gelijk de terminal binnen kunt lopen. Nadat u weer bent teruggekomen van uw vliegreis kunt u telefonisch contact opnemen met de aanbieder. Die zal de shuttlebus weer klaarzetten bij de luchthaven.

Stap 4

Stap 4

U stapt de shuttlebus in en wordt teruggebracht naar de parking. Daar kunt u uw eigen auto weer instappen en uw terugreis voortzetten.

Prijzen Shuttle Parking bij Lille Airport

De prijzen van shuttle parking bij Lille Airport kunnen verschillen. Dit komt bijvoorbeeld door het hoogseizoen, verschillende faciliteiten op de parkings zelf. Hieronder vindt u een overzicht met alle aanbieders en hun prijzen. Dit is gebaseerd op een periode van 7 dagen. Wanneer er geen beschikbare aanbieders zijn, is het overzicht niet zichtbaar. Bij de prijzen van Lille Airport vindt u een overzicht met aanbieders van alle parkeervormen.

Dagtarief Vanaf
3 dagen Binnenkort beschikbaar
8 dagen Binnenkort beschikbaar
15 dagen Binnenkort beschikbaar

Vergelijk nu de shuttle parkeerplekken bij Lille Airport

Shuttle Parkeeraanbieders Lille Airport

De voor- en nadelen van Shuttle Parking bij Lille Airport

  • Goedkoop: Shuttle parking is de goedkoopste parkeervorm bij Zaventem.
  • Zelf parkeren: U weet waar uw auto staat.
  • Ruim aanbod: Shuttle parking is een veel voorkomende parkeervorm. Hierdoor is het aanbod ruim.

  • Sleutelbehoud:
  • Langere reistijd: Met shuttle parking bent u iets langer onderweg, dan met valet parking.

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken