Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Vanaf 5,34 per dag!

COVID-19 Update
Voeg bij uw reservering een annuleringsverzekering toe en u kunt tot uw reservering aanvangt uw boeking kosteloos annuleren. U heeft recht op een volledige restitutie.
Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Paris-Orly

Orly Airport bevindt zich in Parijs, in het noorden van Frankrijk, vanwaar veel Europese en internationale vluchten vertrekken. Als uw vlucht vertrekt vanaf Orly, dan zal u hoogstwaarschijnlijk gebruik maken van Parking Orly Airport. Het kan in verband met de drukte en hoge prijzen soms een klus zijn om een goede parkeerplek te vinden. Parking Orly Airport kan echter heel gemakkelijk verlopen door vooraf, online, uw luchthaven parking te reserveren. Hiermee bent u gegarandeerd van een parkeerplek tegen een een voordelig parkeertarief.

Het reserveren van Parking Orly Airport is erg eenvoudig. Allereerst vult u uw gewenste parkeerdata in. Hierna klikt u op ‘Vergelijk de prijzen’. Er zal een lijst met beschikbare parkeeraanbieders voor Parking Orly Airport tevoorschijn komen. Al deze parkings zijn vrij op de door u aangegeven data en tijdstippen. Meer informatie over iedere parkeeraanbieder kan u verkrijgen door op de parking te klikken. Daar vindt u onder meer informatie over de hoeveelheid parkeerplekken, beveiliging en andere faciliteiten die worden aangeboden. Zodra u de gewenste parkeerplek voor Parking Orly Airport gevonden heeft, boekt u deze direct via onze website. U vult enkele persoonlijke gegevens in, zoals uw kenteken en hoeveelheid passagiers, waarna u de parking kan betalen. Dit doet u door gebruik te maken van een van de veilige betaalmethodes. Hiermee zet u direct uw voordelige parkeertarief vast. Binnen 24 uur ontvangt u de boekingsbevestiging met alle informatie. We raden u aan om deze af te drukken en mee te nemen op reis. Zo heeft u alle info bij de hand als u aankomt op de luchthaven van Orly.Eventuele vragen en antwoorden over het reserveringsproces, vindt u op onze veelgestelde vragen pagina.

Paris-Orly

Belangrijke informatie voor parkeren bij Paris-Orly

🚗 Aantal parkeerterreinen: 0 parkeerterreinen

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

Wij van ParkCare vinden het belangrijk dat de klant op plek 1 komt. Daarom staan wij in direct contact met onze klanten. Dit gebeurt onder andere door gebruik te maken van recensies. Alleen klanten die via ons geboekt hebben en daadwerkelijk de parking bezocht hebben, kunnen een review achterlaten. Aan de hand van deze recensies beoordelen wij of een parkeeraanbieder goed binnen ons aanbod past. Ook eventuele klachten of opmerkingen kunnen wij zo behandelen en terugkoppelen met de parkeeraanbieder. U bent er dus van verzekerd dat u bij ParkCare op de 1e plaats komt te staan. Onze klantenservice, diverse aanbod, aangename parkeertarieven en eenvoudig luchthaven parkeren krijgt u er van ons als cadeautje bij.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen ParkCare gemiddeld met een 8,4

9/10

"Wij hadden een fout gemaakt bij onze reservering, maar dit werd kundig en snel opgelost door de klantenservice. Ook de parking was super. We boeken zeker weer hier!"

Mevr. Kato Huurdeman

8/10

"Fijn om vooraf een parking gereserveerd te hebben. Scheelt veel tijd en vooral geld. Wij hadden wel wat problemen met de ontvangen code, maar dit was snel opgelost door ParkCare."

Robbe van Hedel

10/10

"Overzichtelijke website, waarop je snel alle parkings kan vergelijken. Gebruik deze website altijd voor het boeken van luchthaven parkings. Voor zowel mijn vakanties, als businesstrips. Aanrader!"

Dhr. Viktor van Katse

Klantenservicemedewerker ParkCare

Wij staan voor u klaar

Vanuit Groningen werkt het team van ParkCare elke dag volop om voor u een aanbod te creëren wat past bij uw wensen en eisen. Zo vindt u bij ons parkings voor zowel kort en lang parkeren, als goedkoop parkeren. Door onze vergelijkings- en boekingstool reserveert u vooraf, online, uw parkeerplaats. U bent hierdoor gegarandeerd van een luchthaven parking bij aankomst. U kunt uw parking al boeken in slechts enkele minuten. Ook boekt u op ParkCare altijd tegen de laagste prijsgarantie. Hierdoor maken wij het parkeren rondom vliegvelden zo aangenaam mogelijk.
Heeft u vragen over ParkCare, uw boeking, een parkeeraanbieder of wilt u wat anders bespreken? Neem dan vooral contact met ons op. De klantenservice helpt u graag verder!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Diverse parkeervormen voor het parkeren bij Orly Airport

Voor het parkeren nabij Orly Airport is het mogelijk om gebruik te maken van diverse parkeervormen. Zo kan u de geschikte parkeeraanbieder en dienst boeken die past bij uw wensen voor Parking Orly Airport.

Zo kan u kiezen voor shuttle parkeren, waarbij u met een shuttlebus naar de luchthaven wordt gebracht. Vaak bevindt deze parking zich enkele kilometers van de airport.

Het is daarnaast ook mogelijk om gebruik te maken van valet parkeren. Bij deze parkeervorm rijdt u direct door naar de luchthaven van Orly. Eenmaal aangekomen staat er een chauffeur op u te wachten. Zij maken een rapport op en nemen de auto vervolgens van u over. Uw auto wordt dan naar de afgesproken parkeerplek gereden, en u kunt direct Orly Airport inlopen.

Naast deze twee veelvoorkomende parkeervormen, is het ook mogelijk om gebruik te maken van Park & Walk 

Park, sleep & Fly voor Parking Orly Airport. Er is dus genoeg keuze!

Laatste blog en nieuwsartikelen

Veelgestelde vragen
Heel eenvoudig! U selecteert het juiste vliegveld en vult uw vertrek- en aankomstdatum in. Vervolgens ziet u een lijst met alle beschikbare parkeeraanbieders. Deze kunt u met elkaar vergelijken. Wanneer u een parkeeraanbieder heeft gevonden, kunt u direct reserveren. U vult een aantal gegevens in en betaalt direct. Hierna ontvangt u een reserveringsbevestiging in uw mailbox.
Dat kan! Wij begrijpen dat u het liefst zo vroeg mogelijk wilt boeken om de beste prijs te krijgen. De tijden die u invult zijn slechts indicatief. Deze worden voornamelijk gevraagd om het personeel van de parkeeraanbieder goed te kunnen inplannen. Vaak worden de tijden van uw vlucht genoemd in de bevestigingsmail die u heeft ontvangen. Als de vluchttijden nog onbekend zijn, kunt u ze later altijd nog toesturen per e-mail, per chat of telefonisch.
Het kan gebeuren dat u besluit om toch met een andere auto te parkeren. Als dit een dag van tevoren is, neem dan contact op met de parkeeraanbieder. Zij veranderen dan het kentekennummer. Als u het eerder weet, stuur dan een e-mail naar contact@parkcare.nl met uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u gaat parkeren.
Als u een wijziging door wilt laten voeren, dan kunt u dit doen door een e-mail te sturen naar contact@parkcare.nl of via het contactformulier op de website. Via uw account op ParkCare kunt u uw reservering annuleren. In de algemene voorwaarden leest u de regelingen omtrent de terugbetaling.
Dit is afhankelijk van de parkeeraanbieder. Doorgaans hoeft u niet uw autosleutels in te leveren wanneer de aanbieder Shuttle parkeren aanbiedt. In enkele gevallen wil de parkeeraanbieder dit wel graag. Met de sleutels kunnen ze zo efficiënt gebruikmaken van het parkeerterrein en met oog op brandveiligheid is het veiliger. Als een parkeeraanbieder de autosleutel wil bewaren, dan staat het aangegeven bij de beschrijving van de aanbieder. De sleutel wordt veilig opgeborgen in een kluis.
Op ParkCare hebben wij een strenge selectie van parkeeraanbieders. Wij gaan alleen een samenwerking aan met de betrouwbare parkeeraanbieders die ervaring hebben in hun vakgebied. Daarnaast kunnen de bezoekers de parkeeraanbieders beoordelingen op hun service en hun diensten. Klanten hebben aangegeven zeer tevreden te zijn over onze diensten en onze betrouwbaarheid. Wij scoren gemiddeld een 8,5 op FeedbackCompany.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Klantenservicemedewerker ParkCare

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk