Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Shuttle Parking Orly Airport

Vanaf 7,41 per dag!

Beoordeeld door 5700+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Shuttle Parking bij Orly Airport

Shuttle parking bij Orly Airport is een van de opties die wordt aangeboden voor parking bij Orly Airport. Shuttle parking houdt in dat u uw auto bij een aanbieder op het terrein wegzet. Deze terreinen vindt u bij en om de luchthaven. Vanaf daar wordt u met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht naar een van de vier terminals. Bij welke terminal u wordt afgezet verschilt per aanbieder en is vaak gebaseerd op uw vliegmaatschappij. Bij de terugreis wordt u weer met de shuttlebus opgehaald en naar de parking gebracht.

De aanbieders voor shuttle parking bij Orly Airport liggen in de buurt en zijn te bereiken vanaf de grote wegen. Orly Airport ligt ten zuiden van Parijs en haar omgeving is makkelijk te bereiken via de Franse A106 en N7. Houdt bij het boeken van een parking rekening met de ligging. Zo is het handig om een aanbieder te kiezen die in uw rijrichting ligt. U heeft ook de mogelijk om uw auto te laten parkeren met valet parking bij Orly Airport.

Bekijk de parkeerlocaties op de kaart

Hoe werkt Shuttle Parking bij Orly Airport?

Stap 1

Stap 1

U boekt uw parking op ParkCare. Na het boeken ontvangt u een reserveringsbevestiging. Hier vindt u alle informatie over uw parkeerbezoek.

Stap 2

Stap 2

Op de dag van uw vertrek rijdt u naar uw parking. Daar zet u de auto weg en meldt u zich aan bij de balie. De shuttlebus wordt voor u klaargezet en u heeft hier de mogelijkheid om extra’s te boeken.

Stap 3

Stap 3

De shuttlebus brengt u naar een van de 4 terminals van Orly Airport, afhankelijk van uw vlucht. Nadat u weer bent geland, neemt u contact op met een medewerker van de provider en zal de shuttlebus weer voor u klaar staan bij de terminal.

Stap 4

Stap 4

De shuttlebus brengt u terug naar de parking en uw auto. U kunt zo uw terugreis vervolgen.

Prijzen Shuttle Parking bij Orly Airport

De prijs van een shuttle parking bij Orly Airport kan verschillen. Dit komt door de parkeerperiode (hoog- of laagseizoen) en de faciliteiten van de aanbieder. Ook zit er vaak verschil tussen een parking binnen en buiten. Hieronder leest u de prijzen van de beschikbare aanbieders. Voor een overzicht met alle parkings van Orly Airport kunt u kijken naar de prijzen bij Orly Airport.

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Tarif Parking Orly 70,00 18 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Orly Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 23/08/2024 t/m 30/08/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parking Orly Prijs.

Vergelijk de shuttle parkings bij Orly Airport

Shuttle Parkeeraanbieders Orly Airport

 

De voor- en nadelen van Shuttle Parking bij Orly Airport

  • Goedkoop: Shuttle parking is een goedkope parkeervorm.
  • Zelf parkeren: U weet waar u de auto parkeert.
  • Sleutelbehoud: Vaak kunt u uw autosleutel mee op reis nemen.
  • Ruim aanbod: Het aanbod van shuttle parkings is vaak groot.
  • Langere reistijd: Vanwege de locatie van shuttle aanbieders bent u vaak iets langer onderweg.

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken