Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Valet Parking Orly Airport

Vanaf 7,41 per dag!

Beoordeeld door 5700+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Valet Parking bij Orly Airport

Valet parking bij Orly Airport is een van de parkeervormen die wordt aangeboden bij de luchthaven. Valet parking houdt in dat u met de auto naar het terminal rijdt van Orly Airport. Vanaf daar zal een medewerker de status van uw auto vastleggen. Na de controle overhandigt u de sleutels en wordt de auto voor u op de parking gezet. Op de terugreis zal de medewerker uw auto klaarzetten voor het terminal. Orly Airport ligt ten zuiden van Parijs en de terminals zijn makkelijk te bereiken vanaf de wegen N7 en A103.

Valet parking is de snelste manier van parking bij Orly Airport. Doordat u zelf de auto niet hoeft te parkeren, bespaart u tijd en stress. Verschillende parkings hebben ook extra services die zijn te boeken op locatie. Wilt u liever zelf uw auto parkeren? Dan kunt u ook gebruik maken van shuttle parking bij Orly Airport.

Hoe werkt Valet Parking bij Orly Airport?

Stap 1

Stap 1

U reserveert uw parking online met gebruik van de vergelijkingstool. Vervolgens ontvangt u een e-mail met een bevestiging en meer informatie over de parking.

Stap 2

Stap 2

Op de dag dat u gaat vliegen rijdt u direct naar het vliegveld van Orly. Daar zal een medewerker op u staan te wachten. De medewerker loopt de auto met u langs om de staat vast te stellen. Vervolgens overhandigt u uw autosleutel en zal de medewerker uw auto parkeren.

Stap 3

Stap 3

Als u weer in Orly bent geland, neemt u contact op met de parkeeraanbieder. Dit kunt u doen tijdens het afhalen van de bagage. Een medewerker zal de auto voor u klaarzetten op de afgesproken plek.

Stap 4

Stap 4

U loopt naar de medewerker en neemt uw autosleutel weer in ontvangst. Vervolgens kunt u de weg naar huis vervolgen.

Prijzen Valet Parking bij Orly Airport

Hoeveel een valet parking bij Orly Airport kost ligt aan verschillende aspect. Zo kunnen het hoogseizoen, overdekkingen en extra faciliteiten invloed hebben op de prijs. Hieronder ziet u de valet parking kosten van Orly Airport. Dit zijn alleen de beschikbare aanbieders. Voor een totaaloverzicht van alle parkeervormen bekijkt u de parkeerprijzen bij Orly Airport.
 

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Blue Valet Orly 127,49 1 min Buiten Valet Parking Geopend van 05:00 - 23:00

* De parkeerprijzen voor Orly Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 23/08/2024 t/m 30/08/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parking Orly Prijs.

Vergelijk nu de valet parkeerplekken bij Orly Airport

Valet Parkeeraanbieders Orly Airport

De voor- en nadelen van Valet Parking Orly Airport

  • Comfortabel: U hoeft zich geen enkele zorg te maken over het parkeren.
  • Direct bij de vertrekhal: U bespaart kostbare tijd.
  • Snel van en naar Orly Airport: Met valet parking hoeft u zich geen zorgen te maken over het zoeken naar een parkeerplek.
  • Duur: De prijs van valet parkeren is iets hoger vanwege het extra gemak dat het biedt.
  • Sleutel afgeven: U wordt vriendelijk verzocht uw sleutel af te geven, omdat uw auto voor u wordt geparkeerd.

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken