Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Reserveer in 3 klikken
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parking Charles de Gaulle

Vanaf 5,38 per dag!

Beoordeeld door 4300+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Belangrijke informatie voor parkeren bij Charles de Gaulle

🚗 Aantal parkeerterreinen: 10 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Blue Valet Roissy
🤲 Goedkoopste: Parking Roissy Tarif
✈️ Dichtstbij vliegveld: Class Park Roissy Valet
Plattegrond van de parkeeraanbieder op Charles de Gaulle

Parkeren bij luchthaven Charles de Gaulle (CDG)

Via de website van ParkCare boekt u heel gemakkelijk en snel een parkeerplaats bij de luchthaven van Charles de Gaulle, ook wel Roissy Airport genoemd. Het reserveringsproces gaat eenvoudig via het internet, waardoor u gegarandeerd bent van een parkeerplaats op de door u geboekte parking. Ook bieden wij een voordelig parkeertarief, waardoor u nooit te veel geld betaald voor uw parking. Reserveer vandaag nog bij ParkCare om gebruik te maken van het voordeel!

Gaulle Airport bevindt zich ten Noord-Oosten van Parijs. Hierdoor is Charles de Gaulle airport gemakkelijk te bereiken vanuit België. Vanaf Paris Charles de Gaulle airport vertrekken diverse vluchten naar een breed aanbod aan bestemmingen en airlines zoals bijvoorbeeld Air France. U kan bijvoorbeeld vliegen binnen Frankrijk, naar Europese bestemmingen of zelfs naar andere internationale plaatsen. Doordat u vanaf dit vliegveld naar zoveel bestemmingen kan afreizen, trekt de luchthaven rond de miljoen passagiers aan.

Reserveer uw parking door de data in te voeren waarop u wilt parkeren. U krijgt een overzicht met alle beschikbare aanbieders voor tijdens uw reis. Op deze wijze ziet u direct welke parkeerplaats of parkeerterrein nog vrij is op de door u aangegeven parkeerdata. Het is daarnaast mogelijk om deze selectie te filteren op basis van parkeervorm of sleutelbehoud. Zodra u dit in heeft gevoerd, zal u enkel gewenste opties zien. Meer informatie over de parkeerplaatsen kan u verkrijgen door op de desbetreffende parkeeraanbieder te klikken. U vindt zowel officiële als particuliere parkeeraanbieders op onze website.

Lang parkeren bij luchthaven Charles de Gaulle

Het is zeker mogelijk om bij bij Charles de Gaulle Airport een parking te boeken voor lang parkeren. U vindt een divers aanbod aan betrouwbare aanbieders waar u een parkeerplek kan boeken. Door vooraf deze parkeerplaats te boeken, bent u verzekerd van een parkeerplek. Dat is fijn om te weten, zeker als u vanuit België komt om vanaf het vliegveld van Paris Charles de Gaulle te vertrekken. Zeker als u voor een langere reis weggaat, is het fijn om te weten dat uw auto in veilige handen is. Hoe u uw parking kan boeken via onze website, welke parkeervormen er zijn en hoe u de parkeeraanbieders van Gaulle Airport vergelijkt, leest u hieronder. Bij vragen kan u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag verder met eventuele vragen over een parking of uw boeking!

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

Prijsbeker

Wij van ParkCare vinden het belangrijk dat de klant op plek 1 komt. Daarom staan wij in direct contact met onze klanten. Dit gebeurt onder andere door gebruik te maken van recensies. Alleen klanten die via ons geboekt hebben en daadwerkelijk de parking bezocht hebben, kunnen een review achterlaten. Aan de hand van deze recensies beoordelen wij of een parkeeraanbieder goed binnen ons aanbod past. Ook eventuele klachten of opmerkingen kunnen wij zo behandelen en terugkoppelen met de parkeeraanbieder. U bent er dus van verzekerd dat u bij ParkCare op de 1e plaats komt te staan.

Een overzicht van Charles de Gaulle Airport

Charles de Gaulle

Het vinden van de gewenste parkeerplaats kan soms best lastig zijn. Zo wilt u waarschijnlijk dichtbij de terminal parkeren, of de parking eenvoudig bereiken vanaf de snelweg. Dit snappen wij zeker. Daarom vindt u in de afbeelding hiernaast een overzicht met alle officiële parkings bij Gaulle Airport. Daardoor kan u eenvoudig zien welke parkeerplek voldoet aan uw verwachtingen en eisen. Naast de officiële parkings zijn er ook nog particuliere parkings. Omdat ParkCare altijd op locatie de parkeerlocaties controleert en contact heeft met de klanten, weet u zeker dat parkeert bij een betrouwbare aanbieder. Zodra u een parking gevonden waar u graag wilt parkeren, dan kan u deze reserveren in het overzicht met ons parkeeraanbod. Vliegen en parkeren bij de airport van Charles de Gaulle gaat hierdoor altijd soepel, waardoor u bij het vertrek richting de luchthaven al kan relaxen.

Parkeren Charles de Gaulle luchthaven: zo werkt het

Er zijn verschillende parkeeraanbieders aanwezig rondom de luchthaven Charles de Gaulle. Wij vinden het daarnaast belangrijk dat we een divers aanbod hebben en onze website toegankelijk is voor iedereen. Om ervoor te zorgen dat alles zo duidelijk mogelijk is, hebben wij hieronder in vier simpele stappen uitgelegd hoe u een parkeerplaats kunt boeken. Heeft u alsnog vragen, of komt u er niet uit met uw reservering? Neem dan contact met ons op. We helpen u met veel plezier verder.

De allereerste stap om uw reserveringsproces te starten, is door Airport Paris Charles de Gaulle te selecteren als vertrekpunt. Vervolgens kan u de datum van uw aankomst aanklikken. Ook de datum van vertrek voert u in. Daarnaast is het mogelijk om exacte parkeertijden aan te geven. Deze tijden zijn altijd indicatief voor de geboekte parking. Zo weten de medewerkers van de parkeeraanbieder hoe laat zij aanwezig moeten zijn en wanneer zij u ongeveer kunnen verwachten. Zodra u dit allemaal heeft ingevoerd, kan u op de gele 'Vergelijk de prijzen' knop klikken. U zal vervolgens naar het overzicht met aanbieders worden gebracht.

Zodra u het overzicht van beschikbare parkeeraanbieders heeft, kan u aan de slag met het vergelijken van de verschillende parkings. Per aanbieder ziet u een korte lijst met eigenschappen, zoals de klantenbeoordeling, prijs, faciliteiten en afstand van het vliegveld. Om het nog overzichtelijker te maken kunt u gebruik maken van de filter functie. Zo sorteert u de aanbieders op kenmerken die belangrijk zijn voor u. Wanneer u een keuze heeft gemaakt kunt u op de 'Reserveren' knop drukken.

Zodra u uw gewenste parkeerplaats heeft gevonden, dan kunt u deze direct boeken. U vult vervolgens enkele persoonlijke- en reisgegevens in. Hierbij kan u denken aan het nummer van uw vliegreis en met hoeveel personen en bagage u komt. Dit is voornamelijk belangrijk voor de shuttle, waar er rekening moet worden gehouden hoeveel mensen mee kunnen reizen. Na dit te hebben ingevuld, kunt u met een van de betrouwbare betaalmethoden betalen zoals iDeal, PayPal en creditcard. Door vooraf te betalen bent u niet vatbaar voor een wisselend parkeertarief en weet u zeker dat u een voordelige boeking heeft.

Nadat de betaling is voltooid, krijgt u een reserveringbevestiging in uw inbox. In deze bevestiging staan gegevens van de aanbieder, de afgesproken data en andere details van uw parking. Het is dus belangrijk dat u dit document goed doorleest en bewaard. Het kan zijn dat het bericht in uw spam of ongewenste e-mails terecht komt. Het is handig om dit te controleren. Heeft u 24 uur na betaling nog geen bericht ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u dan verder.

Welke parkeervormen zijn er naast shuttle en valet parking?

Er zijn vier verschillende parkeervormen die aangeboden worden aangeboden bij Charles de Gaulle Airport. Dit zijn shuttle parking, valet parking, Park & Walk en Park, Sleep & Fly. Hieronder leggen wij voor u uit wat deze parkeervormen precies inhouden, zodat u de vormen met elkaar kunt vergelijken en de parking kan boeken die het best past bij uw wensen. Lees snel verder over de parkeermogelijkheden van Gaulle airport.

Bij het gebruik van een shuttle parking, parkeert u vaak enkele kilometers van de luchthaven vandaan. De shuttlebus brengt u dan naar Charles de Gaulle Airport. Bij deze parkings parkeert u over het algemeen het voordeligst. Dezelfde shuttlebus haalt u ook bij terugkomst ook weer op. Zo staat u veelal binnen 5 à 10 minuten weer bij uw geparkeerde auto. U kunt contact opnemen met de chauffeur van de shuttleservice, zodra u geland bent of uw bagage heeft opgehaald. De shuttlebus zal vervolgens voorrijden op de afgesproken plek en u meenemen richting de parking.

Bij een valet parking rijdt u direct door naar de luchthaven van Gaulle Airport. Wanneer u uw auto geparkeerd heeft bij de vertrekhal, controleert u de auto samen met de valet. Na de controle neemt de valet de auto uit handen en zorgt ervoor dat hij veilig wordt weggezet. Dit houdt dan ook in dat sleutel behoud niet mogelijk is. Ook hoeft u niet te wachten op een shuttle bus die u naar de airport brengt. Als u terugkomt, kan u bij de aankomst terminal gaan staan. De medewerker zal uw auto op de afgesproken tijd voorrijden. U kan vervolgens uw spullen in de auto pakken en richting huis vertrekken.

Bij een Park & Walk parking parkeert u zelf uw auto op het terrein. Alle Park & Walk parkeerplaatsen zijn ruim binnen loopafstand van de vertrekhal te vinden. U kunt dus met gemak lopend naar de vertrekhal. Op de terugreis kunt u weer lopend naar uw auto. Het voordeel van Park & Walk is dat u niet afhankelijk bent en op elk moment terug naar uw auto kunt gaan.

Bij Gaulle airport is het ook mogelijk om gebruik te maken van de parkeervorm Park, Sleep & Fly. In dit geval parkeert u uw auto op de parkeerplaats van het hotel. Vervolgens overnacht u in de geboekte kamer en wordt u met een shuttlebus naar de luchthaven Paris Charles gebracht. De shuttlebus brengt u bij terugkomst ook weer terug naar de parking van het hotel. U heeft bij deze parkeervorm veel mogelijkheden om deze aan te passen naar uw wens. Bijvoorbeeld hoe lang u gebruik wilt maken van de parking, in welke kamer u wilt overnachten en hoe laat u graag weggebracht of opgehaald wilt worden. Deze parkeervorm is ideaal voor reizigers met een vlucht vroeg op de dag.

Klantenservicemedewerker ParkCare

Wij staan voor u klaar

Vanuit Groningen werkt het team van ParkCare elke dag volop om voor u een aanbod te creëren wat past bij uw wensen en eisen. Zo vindt u bij ons parkings voor zowel kort en lang parkeren, als goedkoop parkeren. Door onze vergelijkings- en boekingstool reserveert u vooraf, online, uw parkeerplaats. U bent hierdoor gegarandeerd van een luchthaven parking bij aankomst. U kunt uw parking al boeken in slechts enkele minuten. Ook boekt u op ParkCare altijd tegen de laagste prijsgarantie. Hierdoor maken wij het parkeren rondom vliegvelden zo aangenaam mogelijk.
Heeft u vragen over ParkCare, uw boeking, een parkeeraanbieder of wilt u wat anders bespreken? Neem dan vooral contact met ons op. De klantenservice helpt u graag verder!

Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO?
E-mail naar [email protected]**

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
* Begint uw boekingsnummer met MO nummers dan kunt u ook een Whats-app bericht sturen naar +31 6 4508 1173. Deze is 24/7 bemand en u krijgt binnen 5 minuten antwoord.

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]*

* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Snelste methode

Begint uw boekingsnummer met MO?
Whats-app naar +31 6 4508 1173*
*Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160*
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Wij raden u dan ook aan om een Whats-app bericht te sturen voor het meest inhoudelijke en snelste antwoord. Parkeert u binnen 24 uur, neem in dat geval rechtstreeks contact op met de parkeeraanbieder. De contactgegevens staan op uw boekingsbevestiging.

Begint uw boekingsnummer met MO?
Whats-app naar +31 6 4508 1173**
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
* Onze Whats-app is 24/7 bemand en u krijgt binnen 5 minuten antwoord

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160*
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Toch liever bellen?

Begint uw boekingsnummer met MO?
Bel dan naar +31 88 57 00 190 (we zijn op werkdagen van 09:00 tot 13.00 bereikbaar)*
* Houd uw boekingsnummer bij de hand

Begint uw boekingsnummer met PC?
Mail dan naar [email protected] of whats-app naar +44 161 730 0160*
* Vermeld uw boekingsnummer altijd in de email of Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst u spam folder

Klantenservicemedewerker ParkCare

Staat uw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Veelgestelde vragen Parking Charles de Gaulle

De kosten van uw parkeren is afhankelijk van verschillende dingen. Zo heeft bijvoorbeeld de parkeervorm invloed op de prijs, waar shuttle parking vaak goedkoper is dan valet parking. Daarnaast is het ook afhankelijk van de parkeeraanbieder en de extra services die zij aanbieden. Om een duidelijk beeld te krijgen van de prijs van parkeren kunt u gebruik maken van onze vergelijkingstool.

Het is altijd handig om vroegtijdig aanwezig te zijn op het vliegveld om er zeker van te zijn dat alles goed gaat. De luchthaven zelf hanteert voor korte vluchten dat u 1,5 uur van te voren aanwezig bent, en voor lange internationale vluchten dat u 2 tot 3 uur van te voren aanwezig bent. Wij zelf adviseren over het algemeen om 2,5 uur als vuistregel voor al uw vluchten te gebruiken.

De luchthaven is gelegen ten noordoosten vlak buiten Parijs. Het is makkelijk te bereiken doordat het direct aan een afslag ligt. Deze afslag is te bereiken vanaf de snelweg A1.

De beste parkeerplek bij Charles de Gaulle is afhankelijk van uw wensen. U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit valet parking, shuttle parking en park & walk. Daarnaast zijn er ook verschillende faciliteiten beschikbaar bij onze aanbieders waaruit u kunt kiezen. Voor de beste keuze kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool. Hier vergelijkt u onder andere locatie, prijs en parkeervorm.

De luchthaven Charles de Gaulle is een van de vele namen die worden gebruikt voor de luchthaven. Andere namen zijn Roissy, Charles de Gaulle Airport, Parijs Airport en Roissy Charles de Gaulle. De naam Roissy is afkomstig van de regio waarin de luchthaven ligt. Charles de Gaulle was een belangrijk figuur in de Franse geschiedenis tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe