Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Reserveer in 3 klikken
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parking Charles de Gaulle

Vanaf 5,17 per dag!

Beoordeeld door 5500+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Belangrijke informatie voor parkeren bij Charles de Gaulle

Bekijk de officiële parkeerlocaties op de plattegrond

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Charles de Gaulle

Bekijk de parkeerlocaties op de kaart

Parking bij luchthaven Charles de Gaulle Airport (CDG)

Een parking bij Charles de Gaulle is eenvoudig te regelen via ParkCare. U doorloopt eenvoudig de reservering waardoor u binnen een paar klikken verzekerd bent van een parking. Daarnaast kunt u met de vergelijkingstool het hele parkeeraanbod voor de luchthaven bekijken in een handig overzicht.

Charles de Gaulle, ook wel Roissy Airport genoemd, ligt ten noordoosten van Parijs. De luchthaven biedt verschillende officiële parkings aan, zoals P1 en P3. Daarnaast zijn er ook niet-officiële aanbieders in de omgeving van het vliegveld. Deze kunnen vaak een lagere prijs bieden, terwijl ze net zo betrouwbaar zijn. Het aanbod voor parking bij Charles de Gaulle bekijkt u eenvoudig op onze website.

Inhoud

 1. Goedkoop parkeren bij luchthaven Charles de Gaulle
 2. Lang parkeren bij luchthaven Charles de Gaulle
 3. Parking Charles de Gaulle prijs
 4. Tips parking Roissy Airport
 5. Hoe werkt parking bij Charles de Gaulle Airport met ParkCare
 6. De parkeeropties bij CDG Airport
 7. Veelgestelde vragen Parking Charles de Gaulle

Goedkoop parkeren bij luchthaven Charles de Gaulle

Goedkoop parkeren bij luchthaven Charles de Gaulle is haalbaar door voortijdig online te boeken. Door vroeg te boeken kiest u uit het grootste aanbod en vindt u makkelijke de beste deals. Bij elke aanbieder vindt u alle informatie over de parkings.

Charles de Gaulle is de grootste luchthaven van Frankrijk en is na Heathrow Airport het grootste airport van Europa (bron: Wikipedia). Door de grote hoeveelheid reizigers is het verstandig om op tijd uw parking te boeken. U betaalt bij uw kosten. Zo weet u zeker dat u een goedkope parking kunt vinden.

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Class Park Roissy 44,00 6 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
So'Parking Roissy 49,00 9 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Parking Roissy Tarif 49,00 14 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Charles de Gaulle kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 01/07/2024 t/m 08/07/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parking Charles de Gaulle Prijs.

Lang parkeren bij luchthaven Charles de Gaulle

Als u langer op vliegreis gaat, maakt u gebruik van lang parkeren. Voor lang parkeren bij Roissy Airport is het handig om een aanbieder te kiezen met een lager dagtarief. Bij elke aanbieder vindt u ook welke veiligheidsmaatregelen aanwezig zijn op de parkings. Zo weet u zeker dat u de auto in alle vertrouwen kunt achterlaten.

Parkeeraanbieder Prijs voor 14 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
So'Parking Roissy 84,00 9 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Parking Roissy Tarif 84,00 14 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Class Park Roissy 87,00 6 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Charles de Gaulle kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 01/07/2024 t/m 15/07/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parking Charles de Gaulle Prijs.

Parking Charles de Gaulle prijs

De kosten van parking kunnen verschillen op basis van verschillende factoren, zoals hoogseizoen en parkeervorm. Om u een indicatie te geven van prijzen van parking bij Charles de Gaulle vindt u hieronder een overzicht met alle beschikbare aanbieders. Dit overzicht wordt dagelijks bijgewerkt en baseert de parkeerkosten op een periode van 7 dagen. Voor de exacte prijs van uw parking kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool.

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Class Park Roissy 44,00 6 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
So'Parking Roissy 49,00 9 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Parking Roissy Tarif 49,00 14 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Fast Park Roissy 80,00 13 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Le Voiturier Parisien 99,00 1 min Buiten Valet Parking 24 uur per dag geopend
Blue Valet Roissy 109,99 1 min Buiten Valet Parking Geopend van 06:00 - 23:00

* De parkeerprijzen voor Charles de Gaulle kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 01/07/2024 t/m 08/07/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parking Charles de Gaulle Prijs.

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

Prijsbeker

Wij van ParkCare vinden het belangrijk dat de klant op plek 1 komt. Daarom staan wij in direct contact met onze klanten. Dit gebeurt onder andere door gebruik te maken van recensies. Alleen klanten die via ons geboekt hebben en daadwerkelijk de parking bezocht hebben, kunnen een review achterlaten. Aan de hand van deze recensies beoordelen wij of een parkeeraanbieder goed binnen ons aanbod past. Ook eventuele klachten of opmerkingen kunnen wij zo behandelen en terugkoppelen met de parkeeraanbieder. U bent er dus van verzekerd dat u bij ParkCare op de 1e plaats komt te staan.

Tips parking Roissy Airport

Charles de Gaulle

Met de onderstaande tips wordt parking bij Charles de Gaulle nog makkelijker.

 1. Boek uw parking van tevoren: Wanneer u uw parking vroeg boekt, kunt u kiezen uit het grootste aanbod en de meeste populaire aanbieders. Ook kunt u geld besparen door ruim van tevoren te boeken.
 2. Kies een parkeervorm: Parkeervormen bieden allemaal een eigen ervaring. Bekijk de parkeervormen goed en kies vervolgens de vorm die het beste bij u past.
 3. Vergelijk de parkings: Door alle parkings te vergelijken weet u zeker dat u de juist keus maakt. Bij elke aanbieder kunt u foto’s bekijken, reviews lezen en de faciliteiten doornemen.
 4. Haast u niet: Houdt rekening met mogelijke extra reistijd door files of andere verkeershinder. Zo weet u zeker dat u ontspannen aan uw vliegreis kunt beginnen.

Hoe werkt parking bij Charles de Gaulle Airport met ParkCare

Met ParkCare boekt u uw parking in enkele klikken. Om het reserveringsproces zo duidelijk mogelijk te maken vindt u hieronder in 4 stappen hoe u precies uw parking boekt.

De allereerste stap om uw reserveringsproces te starten, is door Airport Paris Charles de Gaulle te selecteren als vertrekpunt. Vervolgens kan u de datum van uw aankomst aanklikken. Ook de datum van vertrek voert u in. Daarnaast is het mogelijk om exacte parkeertijden aan te geven. Deze tijden zijn altijd indicatief voor de geboekte parking. Zo weten de medewerkers van de parkeeraanbieder hoe laat zij aanwezig moeten zijn en wanneer zij u ongeveer kunnen verwachten. Zodra u dit allemaal heeft ingevoerd, kan u op de gele 'Vergelijk de prijzen' knop klikken. U zal vervolgens naar het overzicht met aanbieders worden gebracht.

Zodra u het overzicht van beschikbare parkeeraanbieders heeft, kan u aan de slag met het vergelijken van de verschillende parkings. Per aanbieder ziet u een korte lijst met eigenschappen, zoals de klantenbeoordeling, prijs, faciliteiten en afstand van het vliegveld. Om het nog overzichtelijker te maken kunt u gebruik maken van de filter functie. Zo sorteert u de aanbieders op kenmerken die belangrijk zijn voor u. Wanneer u een keuze heeft gemaakt kunt u op de 'Reserveren' knop drukken.

Zodra u uw gewenste parkeerplaats heeft gevonden, dan kunt u deze direct boeken. U vult vervolgens enkele persoonlijke- en reisgegevens in. Hierbij kan u denken aan het nummer van uw vliegreis en met hoeveel personen en bagage u komt. Dit is voornamelijk belangrijk voor de shuttle, waar er rekening moet worden gehouden hoeveel mensen mee kunnen reizen. Na dit te hebben ingevuld, kunt u met een van de betrouwbare betaalmethoden betalen zoals iDeal, PayPal en creditcard. Door vooraf te betalen bent u niet vatbaar voor een wisselend parkeertarief en weet u zeker dat u een voordelige boeking heeft.

Nadat de betaling is voltooid, krijgt u een reserveringbevestiging in uw inbox. In deze bevestiging staan gegevens van de aanbieder, de afgesproken data en andere details van uw parking. Het is dus belangrijk dat u dit document goed doorleest en bewaard. Het kan zijn dat het bericht in uw spam of ongewenste e-mails terecht komt. Het is handig om dit te controleren. Heeft u 24 uur na betaling nog geen bericht ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u dan verder.

De parkeeropties bij CDG Airport

De luchthaven van Parijs beschikt over verschillende parkeervormen. Hieronder leest u wat de verschillende parkeervormen inhouden zodat u weet wat de voordelen zijn. Zo kunt u beter de verschillende parkings met elkaar vergelijken voor de beste parkeerervaring.

Bij het gebruik van een shuttle parking, parkeert u vaak enkele kilometers van de luchthaven vandaan. De shuttlebus brengt u dan naar Charles de Gaulle Airport. Bij deze parkings parkeert u over het algemeen het voordeligst. Dezelfde shuttlebus haalt u ook bij terugkomst ook weer op. Zo staat u veelal binnen 5 à 10 minuten weer bij uw geparkeerde auto. U kunt contact opnemen met de chauffeur van de shuttleservice, zodra u geland bent of uw bagage heeft opgehaald. De shuttlebus zal vervolgens voorrijden op de afgesproken plek en u meenemen richting de parking.

Meer informatie over shuttle parking bij Charles de Gaulle

Bij een valet parking rijdt u direct door naar de luchthaven van Gaulle Airport. Wanneer u uw auto geparkeerd heeft bij de vertrekhal, controleert u de auto samen met de valet. Na de controle neemt de valet de auto uit handen en zorgt ervoor dat hij veilig wordt weggezet. Dit houdt dan ook in dat sleutel behoud niet mogelijk is. Ook hoeft u niet te wachten op een shuttlebus die u naar de airport brengt. Als u terugkomt, kan u bij de aankomst terminal gaan staan. De medewerker zal uw auto op de afgesproken tijd voorrijden. U kan vervolgens uw spullen in de auto pakken en richting huis vertrekken.

Meer informatie over valet parking bij Charles de Gaulle

Bij een Park & Walk parking parkeert u zelf uw auto op het terrein. Alle Park & Walk parkeerplaatsen zijn ruim binnen loopafstand van de vertrekhal te vinden. U kunt dus met gemak lopend naar de vertrekhal. Op de terugreis kunt u weer lopend naar uw auto. Het voordeel van Park & Walk is dat u niet afhankelijk bent en op elk moment terug naar uw auto kunt gaan.

Meer informatie over park & walk bij Charles de Gaulle

Bij Gaulle airport is het ook mogelijk om gebruik te maken van de parkeervorm Park, Sleep & Fly. In dit geval parkeert u uw auto op de parkeerplaats van het hotel. Vervolgens overnacht u in de geboekte kamer en wordt u met een shuttlebus naar de luchthaven Paris Charles gebracht. De shuttlebus brengt u bij terugkomst ook weer terug naar de parking van het hotel. U heeft bij deze parkeervorm veel mogelijkheden om deze aan te passen naar uw wens. Bijvoorbeeld hoe lang u gebruik wilt maken van de parking, in welke kamer u wilt overnachten en hoe laat u graag weggebracht of opgehaald wilt worden. Deze parkeervorm is ideaal voor reizigers met een vlucht vroeg op de dag. Op dit moment bieden we deze parkeervorm niet aan voor Charles de Gaulle.

Klantenservicemedewerker ParkCare

Wij staan voor u klaar

Vanuit Groningen werkt het team van ParkCare elke dag volop om voor u een aanbod te creëren wat past bij uw wensen en eisen. Zo vindt u bij ons parkings voor zowel kort en lang parkeren, als goedkoop parkeren. Door onze vergelijkings- en boekingstool reserveert u vooraf, online, uw parkeerplaats. U bent hierdoor gegarandeerd van een luchthaven parking bij aankomst. U kunt uw parking al boeken in slechts enkele minuten. Ook boekt u op ParkCare altijd tegen de laagste prijsgarantie. Hierdoor maken wij het parkeren rondom vliegvelden zo aangenaam mogelijk.
Heeft u vragen over ParkCare, uw boeking, een parkeeraanbieder of wilt u wat anders bespreken? Neem dan vooral contact met ons op. De klantenservice helpt u graag verder!

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Veelgestelde vragen Parking Charles de Gaulle

De kosten van uw parkeren is afhankelijk van verschillende dingen. Zo heeft bijvoorbeeld de parkeervorm invloed op de prijs, waar shuttle parking vaak goedkoper is dan valet parking. Daarnaast is het ook afhankelijk van de parkeeraanbieder en de extra services die zij aanbieden. Om een duidelijk beeld te krijgen van de prijs van parkeren kunt u gebruik maken van onze vergelijkingstool.

Het is altijd handig om vroegtijdig aanwezig te zijn op het vliegveld om er zeker van te zijn dat alles goed gaat. De luchthaven zelf hanteert voor korte vluchten dat u 1,5 uur van te voren aanwezig bent, en voor lange internationale vluchten dat u 2 tot 3 uur van te voren aanwezig bent. Wij zelf adviseren over het algemeen om 2,5 uur als vuistregel voor al uw vluchten te gebruiken.

De luchthaven is gelegen ten noordoosten vlak buiten Parijs. Het is makkelijk te bereiken doordat het direct aan een afslag ligt. Deze afslag is te bereiken vanaf de snelweg A1.

De beste parkeerplek bij Charles de Gaulle is afhankelijk van uw wensen. U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit valet parking, shuttle parking en park & walk. Daarnaast zijn er ook verschillende faciliteiten beschikbaar bij onze aanbieders waaruit u kunt kiezen. Voor de beste keuze kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool. Hier vergelijkt u onder andere locatie, prijs en parkeervorm.

De luchthaven Charles de Gaulle is een van de vele namen die worden gebruikt voor de luchthaven. Andere namen zijn Roissy, Charles de Gaulle Airport, Parijs Airport en Roissy Charles de Gaulle. De naam Roissy is afkomstig van de regio waarin de luchthaven ligt. Charles de Gaulle was een belangrijk figuur in de Franse geschiedenis tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken