Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Vanaf 3,69 per dag!

COVID-19 Update
Voeg bij uw reservering een annuleringsverzekering toe en u kunt tot uw reservering aanvangt uw boeking kosteloos annuleren. U heeft recht op een volledige restitutie.
Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Weeze airport

Parking Weeze Airport wordt steeds drukker door de toenemende populariteit van de luchthaven. Zo wordt een divers aanbod bestemmingen aangeboden vanaf Weeze Airport, zowel binnen, als buiten Europa. Ook vliegen er diverse vliegmaatschappijen vanaf het vliegveld van Weeze. Hierdoor telt Weeze Airport veel bezoekers, die ook gebruik moeten maken van Parking Weeze Airport.

Doordat veel mensen tegenwoordig gebruik maken van Parking Weeze Airport, wordt het aanbod aan parkings of beschikbare parkeerplekken steeds kleiner. Daarnaast worden de prijzen voor het parkeren ook steeds verder verhoogd. Hierdoor kan het maar zo zijn dat u een smak met geld moet neerleggen voor Parking Weeze Airport.

U kunt dit echter eenvoudig voorkomen door vooraf online uw parkeerplaats te boeken via ParkCare. U kunt dan eenvoudig de beschikbare parkeeraanbieders voor Parking Weeze Airport vergelijken en direct reserveren! Dit doet u door uw gewenste parkeer data en tijdstippen in te vullen, waarna alle beschikbare parkings tevoorschijn komen voor die periode. Bij elke aanbieder staat een kort overzicht met informatie. Wilt u meer informatie over een bepaalde parking? Dan klikt u deze aan, en komt u op een pagina met meer info over de parkeerplaats. Zodra u de geschikte parkeerplek gevonden heeft, reserveert u deze in enkele klikken. Ook betaalt u de parking alvast met een van onze veilige betaalmethodes, zodat u verzekert bent van een laag parkeertarief.

Weeze airport

Belangrijke informatie voor parkeren bij Weeze airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 3 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parking Weeze Airport P1
✈️ Dichtstbij vliegveld: Parking Weeze Airport P1

Goedkoop en veilig parkeren nabij Weeze Airport

We snappen dat als u op vakantie of reis gaat, u wellicht een budget heeft, waardoor u graag goedkoop, maar wel veilig wilt parkeren nabij Weeze Airport. Via onze website kan dit goed geregeld worden. Zo hebben wij namelijk een afspraak met al onze parkeeraanbieders voor Parking Weeze Airport dat wij een lager of hetzelfde parkeertarief handhaven als de aanbieder zelf. Hierdoor bent u bij ons verzekert van de laagste prijsgarantie.

Ook hebben wij regelmatig contact met de parkings en parkeeraanbieders van Parking Weeze Airport. Hierdoor blijven wij altijd goed op de hoogte van wat er speelt bij een parkeerplek. Ook weten wij hierdoor snel of er bepaalde werkzaamheden worden uitgevoerd, of dat er bijvoorbeeld nieuwe veiligheidsmaatregelen worden getroffen.

Daarnaast hebben wij alle parkeerplekken zelf beoordeeld. Zo zijn we goed op de hoogte van hoe de parking in elkaar steekt, en of deze veilig en betrouwbaar zijn. Ook vragen wij onze klanten om een recensie achter te laten na hun bezoek aan een van de parkeerplaatsen. Op deze manier weten wij of de parking voldoet aan de verwachtingen en eisen van onze klanten. En, of zij de parkeerplek ook als veilig aanschouwen.

Meer aanraders over het veilig parkeren van uw auto of voertuig, vindt u bij onze parkeertips.

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

Wij van ParkCare vinden het belangrijk dat de klant op plek 1 komt. Daarom staan wij in direct contact met onze klanten. Dit gebeurt onder andere door gebruik te maken van recensies. Alleen klanten die via ons geboekt hebben en daadwerkelijk de parking bezocht hebben, kunnen een review achterlaten. Aan de hand van deze recensies beoordelen wij of een parkeeraanbieder goed binnen ons aanbod past. Ook eventuele klachten of opmerkingen kunnen wij zo behandelen en terugkoppelen met de parkeeraanbieder. U bent er dus van verzekerd dat u bij ParkCare op de 1e plaats komt te staan. Onze klantenservice, diverse aanbod, aangename parkeertarieven en eenvoudig luchthaven parkeren krijgt u er van ons als cadeautje bij.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen ParkCare gemiddeld met een 8,4

10/10

"Parking geboekt via ParkCare en nog nooit zo stressvrij geparkeerd! Alles was top geregeld."

Lore Coster

10/10

"Overzichtelijke website, waarop je snel alle parkings kan vergelijken. Gebruik deze website altijd voor het boeken van luchthaven parkings. Voor zowel mijn vakanties, als businesstrips. Aanrader!"

Dhr. Viktor van Katse

8/10

"Fijn om vooraf een parking gereserveerd te hebben. Scheelt veel tijd en vooral geld. Wij hadden wel wat problemen met de ontvangen code, maar dit was snel opgelost door ParkCare."

Robbe van Hedel

Klantenservicemedewerker ParkCare

Wij staan voor u klaar

Vanuit Groningen werkt het team van ParkCare elke dag volop om voor u een aanbod te creëren wat past bij uw wensen en eisen. Zo vindt u bij ons parkings voor zowel kort en lang parkeren, als goedkoop parkeren. Door onze vergelijkings- en boekingstool reserveert u vooraf, online, uw parkeerplaats. U bent hierdoor gegarandeerd van een luchthaven parking bij aankomst. U kunt uw parking al boeken in slechts enkele minuten. Ook boekt u op ParkCare altijd tegen de laagste prijsgarantie. Hierdoor maken wij het parkeren rondom vliegvelden zo aangenaam mogelijk.
Heeft u vragen over ParkCare, uw boeking, een parkeeraanbieder of wilt u wat anders bespreken? Neem dan vooral contact met ons op. De klantenservice helpt u graag verder!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Laatste blog en nieuwsartikelen

Veelgestelde vragen
Heel eenvoudig! U selecteert het juiste vliegveld en vult uw vertrek- en aankomstdatum in. Vervolgens ziet u een lijst met alle beschikbare parkeeraanbieders. Deze kunt u met elkaar vergelijken. Wanneer u een parkeeraanbieder heeft gevonden, kunt u direct reserveren. U vult een aantal gegevens in en betaalt direct. Hierna ontvangt u een reserveringsbevestiging in uw mailbox.
Dat kan! Wij begrijpen dat u het liefst zo vroeg mogelijk wilt boeken om de beste prijs te krijgen. De tijden die u invult zijn slechts indicatief. Deze worden voornamelijk gevraagd om het personeel van de parkeeraanbieder goed te kunnen inplannen. Vaak worden de tijden van uw vlucht genoemd in de bevestigingsmail die u heeft ontvangen. Als de vluchttijden nog onbekend zijn, kunt u ze later altijd nog toesturen per e-mail, per chat of telefonisch.
Het kan gebeuren dat u besluit om toch met een andere auto te parkeren. Als dit een dag van tevoren is, neem dan contact op met de parkeeraanbieder. Zij veranderen dan het kentekennummer. Als u het eerder weet, stuur dan een e-mail naar contact@parkcare.nl met uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u gaat parkeren.
Als u een wijziging door wilt laten voeren, dan kunt u dit doen door een e-mail te sturen naar contact@parkcare.nl of via het contactformulier op de website. Via uw account op ParkCare kunt u uw reservering annuleren. In de algemene voorwaarden leest u de regelingen omtrent de terugbetaling.
Dit is afhankelijk van de parkeeraanbieder. Doorgaans hoeft u niet uw autosleutels in te leveren wanneer de aanbieder Shuttle parkeren aanbiedt. In enkele gevallen wil de parkeeraanbieder dit wel graag. Met de sleutels kunnen ze zo efficiënt gebruikmaken van het parkeerterrein en met oog op brandveiligheid is het veiliger. Als een parkeeraanbieder de autosleutel wil bewaren, dan staat het aangegeven bij de beschrijving van de aanbieder. De sleutel wordt veilig opgeborgen in een kluis.
Op ParkCare hebben wij een strenge selectie van parkeeraanbieders. Wij gaan alleen een samenwerking aan met de betrouwbare parkeeraanbieders die ervaring hebben in hun vakgebied. Daarnaast kunnen de bezoekers de parkeeraanbieders beoordelingen op hun service en hun diensten. Klanten hebben aangegeven zeer tevreden te zijn over onze diensten en onze betrouwbaarheid. Wij scoren gemiddeld een 8,5 op FeedbackCompany.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Klantenservicemedewerker ParkCare

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk