Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Reserveer in 3 klikken
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parking Weeze Airport

Vanaf 10,62 per dag!

Beoordeeld door 5700+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Belangrijke informatie voor parkeren bij Weeze Airport

Bekijk de officiële parkeerlocaties op de plattegrond

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Weeze Airport

Bekijk de parkeerlocaties op de kaart

Parkeren bij luchthaven Weeze (NRN)

Bij Weeze Airport parkeert u makkelijk en snel met ParkCare door gebruik te maken van de vergelijkingstool. Dit doet u door uw gewenste parkeerdata en -tijdstippen in te vullen, waarna alle beschikbare parkings tevoorschijn komen voor die periode. Bij elke aanbieder staat een kort overzicht met informatie. Wilt u meer informatie over een bepaalde parking? Dan klikt u deze aan, en komt u op een pagina met meer info over de parkeerplaats. Zodra u de geschikte parkeerplek gevonden heeft, reserveert u deze in enkele klikken. Ook betaalt u de parking alvast met één van onze veilige betaalmethodes, hierdoor kunt u ervan uitgaan dat u gebruik maakt van een laag parkeertarief.

Weeze Airport is een luchthaven die net over de Nederlandse grens tussen Nijmegen en Venlo te vinden is. Doordat de luchthaven zo dichtbij de grens ligt, is het een aantrekkelijke plek voor Nederlanders om hier hun vliegreis te beginnen. De luchthaven wordt steeds drukker door de toenemende populariteit van de luchthaven. Zo wordt een divers aantal bestemmingen aangeboden vanaf Weeze Airport, zowel binnen, als buiten Europa. Ook vliegen er diverse vliegmaatschappijen vanaf vliegveld Weeze. Hierdoor telt de luchthaven veel bezoekers, die ook gebruik maken van parkeren bij Weeze Airport.

Door eenvoudig vooraf uw parkeerplaats te boeken via ParkCare, bent u ervan verzekerd dat u een parkeerplek heeft voor uw voertuig tijdens uw reis. Een parkeerplaats reserveren kunt u namelijk al gelijk doen als u een reis heeft geboekt vanaf Weeze Airport. Op deze pagina vindt u hoe het reserveren en parkeren in zijn werk gaat en welke mogelijkheden er zijn. Benieuwd naar het parkeren bij Weeze Airport? Lees dan snel verder of boek direct uw parking om het voordelige parkeertarief vast te zetten!

Goedkoop parkeren Weeze Airport: Hoe doet u dat?

We snappen dat als u op vakantie of reis gaat, u graag goedkoop, maar uiteraard wel veilig wilt parkeren nabij luchthaven Weeze. Via onze website kan dit goed geregeld worden. Zo hebben wij namelijk een afspraak met al onze parkeeraanbieders voor parkeren Weeze Airport dat wij een hetzelfde parkeertarief handhaven als de aanbieder óf zelfs lager. Hierdoor bent u bij ParkCare verzekerd van de laagste prijsgarantie. Daarnaast hebben wij regelmatig contact met de parkeeraanbieders. Hierdoor blijven wij altijd goed op de hoogte van wat er speelt bij de aanbieders, aanpassingen kunnen daardoor gelijk worden doorgevoerd. Hierdoor kunnen we bijvoorbeeld snel doorvoeren of er bepaalde werkzaamheden worden uitgevoerd, of dat er bijvoorbeeld nieuwe veiligheidsmaatregelen worden getroffen. Daarnaast contoleren wij ook alle parkings op locatie. Zo zijn we goed op de hoogte van hoe de parking in elkaar steekt, en weten we zeker dat uw auto staat op een betrouwbare parkeerplaats. Zo kunt u met een gerust hart op reis!

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

Prijsbeker

Wij van ParkCare vinden het belangrijk dat de klant op plek 1 komt. Daarom staan wij in direct contact met onze klanten. Dit gebeurt onder andere door gebruik te maken van recensies. Alleen klanten die via ons geboekt hebben en daadwerkelijk de parking bezocht hebben, kunnen een review achterlaten. Aan de hand van deze recensies beoordelen wij of een parkeeraanbieder goed binnen ons aanbod past. Ook eventuele klachten of opmerkingen kunnen wij zo behandelen en terugkoppelen met de parkeeraanbieder. U bent er dus van verzekerd dat u bij ParkCare op de 1e plaats komt te staan.

Het overzicht van de officiële parkeerterreinen

Weeze Airport

Op de afbeelding ziet u het overzicht van de officiële parkeerplaatsen van Weeze Airport. Dit houdt in dat de terreinen worden aangeboden door Weeze Airport zelf. Soms beschikken luchthavens ook over onofficiële parkeerplaatsen, dit zijn parkeerplaatsen van parkeeraanbieders elders dan de luchthaven. Weeze Airport beschikt over drie officiële parkeerterreinen. Deze terreinen liggen op loopafstand van de luchthaven af, waardoor u al binnen enkele minuten bij de terminal kunt zijn. Op het overzicht kunt u de afstand en de grootte van de parkeerterreinen zien. Wilt u meer weten over de aanbieders van luchthaven Weeze? Dat kan! Op deze pagina zijn de parkeerterreinen namelijk voor u op een rijtje gezet, zodat u een goed beeld krijgt van de diverse mogelijkheden.

Hoe kan ik een parkeerplaats nabij vliegveld Weeze reserveren?

Een parking reserveren bij luchthaven Weeze kunt u snel en eenvoudig doen. Hieronder wordt binnen enkele stappen uitgelegd hoe het reserveren in zijn werk gaat. Door op de stappen te klikken, kunt u meer informatie verkrijgen. Om een parkeerplaats te reserveren, is het van belang er rekening mee te houden dat u kiest voor een parking die voldoet aan uw wensen. Hierbij kunt u denken aan de aangeboden faciliteiten. De parkeeraanbieders bieden soms verschillende faciliteiten aan, zo kunt u bij P2 bijvoorbeeld overdekt parkeren. Heeft u geschikte parking gevonden? Bekijk dan snel hoe het reserveren in zijn werk gaat.

Als u weet dat u een vlucht gaat maken vanaf Weeze Airport en u uw voertuig nabij de luchthaven wilt parkeren. Dan kunt u gelijk een parkeerplaats reserveren, om te starten vult u de gewenste lucthaven bovenaan de pagina in met de parkeerdata en eventuele parkeertijden. De tijden zijn niet noodzakelijk, maar kunnen handig zijn om te weten voor de parkeeraanbieder zodat ze rekening kunnen houden met de aankomst- en vertrektijden van de klanten. Vervolgens klikt u op 'Vergelijk de prijzen' en ziet u een lijst met de beschikbare aanbieders.

Nadat u voorgaande stap heeft voltooid, krijgt u dus een lijst te zien met de beschikbare aanbieders voor Weeze Airport. Deze kunt u vervolgens met elkaar vergelijken en voor uzelf bepalen welke parkeeraanbieder u het meeste aanspreekt. Door op de knop 'Meer informatie' te klikken, kunt u meer informatie verkrijgen van de aanbieders. U kunt ze bijvoorbeeld met elkaar vergelijken op afstand, grootte en faciliteiten.

Heeft u een keuze kunnen maken uit de aanbieders en ziet u een parkeerplaats die aansluit bij uw wensen? Dan kunt u deze gelijk reserveren, zodat de parkeerplaats vast staat. Het reserveren kunt u doen door op de knop 'Reserveren' te klikken, hierna kunt u uw gegevens invullen, waarbij u kunt denken aan persoonsgegevens en het kentekennummer van uw voertuig. Vervolgens kunt u de reservering betalen via een van de veilige betaalmethoden, zoals iDeal, Creditcard, Mastercard, VISA, Bancontact en PayPal. Door vooraf te betalen bent u niet meer afhankelijk van een wisselend parkeertarief en weet u zeker dat u voordelig parkeert.

Als u een reserving heeft gemaakt, krijgt u de reserveringsbevestiging binnen via uw e-mailadres. Het kan gebeuren dat deze in uw spambox terechtkomt, controleer deze daarom altijd even van tevoren. In de bevestiging vindt u belangrijke informatie over uw reservering. Het is dus handig om de e-mail goed door te lezen. Heeft u de bevestiging niet ontvangen? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice of kijken bij de veelgestelde vragen, wij helpen u uiteraard graag verder.

De verschillende parkeervormen voor airport parking

Parkeren op Weeze Airport kan op verschillende manieren. Wij leggen graag voor u uit wat alle parkeervormen inhouden. Er wordt niet altijd gebruik gemaakt van alle vormen bij de parkeeraanbieders. De aanbieders kunnen zelf een keuze maken uit de parkeervormen. Nabij Weeze Airport, zijn een drietal aanbieders die aangeboden worden door Weeze Airport zelf. Bij deze aanbieders wordt gebruik gemaakt van de parkeervorm Park & Walk, omdat ze op loopafstand te bereiken zijn vanaf de luchthaven. Bij de parkeeraanbieders wordt altijd aangegeven van welke vorm zij gebruik maken, controleer dit daarom vooraf uw reservering. Wat alle verschillende parkeervormen precies inhouden leest u hieronder.

Met de parkeervorm shuttle parking rijdt u naar het parkeerterrein, waarna u uw voertuig parkeert. Hierna zal u met de shuttle bus vanaf het parkeerterrein naar de luchthaven worden gebracht. Hierdoor hoeft u geen gebruik te maken van het openbaar vervoer. Met het openbaar vervoer bent u toch vaak meer afhankelijk en meer tijd kwijt, dat is met shuttle parking niet nodig. Bij deze vorm kunt u uw autosleutels (meestal) behouden. Bij terugkomst van uw reis, wordt u ook weer door het personeel van de parkeeraanbieder worden opgehaald met de shuttle bus en naar uw geparkeerde voertuig worden gebracht.

Meer informatie over shuttle parking bij Weeze Airport

De parkeervorm die met name voorkomt bij Weeze Airport, is park & walk. Dit is een ideale parkeervorm voor mensen die graag dichtbij parkeren. Bij deze vorm van parkeren rijdt u direct naar het parkeerterrein, waarna u vervolgens op loopafstand naar de luchthaven kunt gaan. Hierdoor kunt u al binnen enkele minuten bij de terminal zijn. Bij terugkomst van uw reis bent u dan ook weer binnen enkele minuten bij uw voertuig, zodat u uw reis snel kunt vervolgen. De autosleutels kunt u bij deze vorm (meestal) ook behouden.

Meer informatie over park & walk parking bij Weeze Airport 

Klantenservicemedewerker ParkCare

Wij staan voor u klaar

Vanuit Groningen werkt het team van ParkCare elke dag volop om voor u een aanbod te creëren wat past bij uw wensen en eisen. Zo vindt u bij ons parkings voor zowel kort en lang parkeren, als goedkoop parkeren. Door onze vergelijkings- en boekingstool reserveert u vooraf, online, uw parkeerplaats. U bent hierdoor gegarandeerd van een luchthaven parking bij aankomst. U kunt uw parking al boeken in slechts enkele minuten. Ook boekt u op ParkCare altijd tegen de laagste prijsgarantie. Hierdoor maken wij het parkeren rondom vliegvelden zo aangenaam mogelijk.
Heeft u vragen over ParkCare, uw boeking, een parkeeraanbieder of wilt u wat anders bespreken? Neem dan vooral contact met ons op. De klantenservice helpt u graag verder!

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Veelgestelde vragen Parking Weeze Airport

De parkeerprijzen bij Weeze Airport zijn afhankelijk van welke parkeeraanbieder u kiest. De prijzen voor het parkeren zijn namelijk niet altijd hetzelfde. Sommige aanbieders zijn goedkoper dan de ander, afhankelijk van welke parkeervorm(en) en faciliteiten zij gebruik maken. Op de vergelijkingspagina kunt de prijzen per dag zien staan per aanbieder. Op deze manier kunt u voor uzelf bepalen welke prijs u het meeste aanspreekt en of de parkeeraanbieder beschikt over faciliteiten die bij uw wensen passen.

Bij Weeze Airport kunt u het beste 2 uur van te voren aanwezig zijn op de luchthaven als u nog moet inchecken. Heeft u online al ingecheckt? Dan is het voldoende om een uur van te voren aanwezig te zijn. Het is belangrijk hier rekening mee te houden bij het reserveren van een parkeerplaats.

Weeze Airport ligt net over de grens van Nederland. De beste manier waarop u Weeze Airport kunt bereiken is om door Nederland te reizen. Hier kunt u gebruik maken van de snelwegen.

Als u mensen wil laten in- of uitstappen bij de vertrekhal van Weeze Airport, dan kunt u het beste gebruik maken van de Kiss and Ride. Op deze locatie kunt u 3 minuten gratis parkeren. Parkeert u langer? Dan moet u wel betalen.

Als u gaat parkeren bij Weeze kunt.u gebruik maken van een van de officiële parkeerplaatsen. Officieel betekent in dit geval dat de parkeerplaatsen van de luchthaven zelf is. Weeze Airport beschikt over de parkeerterreinen Parkeren Weeze Airport P1, Parkeren Weeze Airport P2 en Parkeren Weeze Airport P3.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken