Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parking Hahn Airport

Vanaf 3,76 per dag!

Beoordeeld door 3900+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Parkeren bij luchthaven Hahn (HHN)

Hahn Airport

Het vinden van een parkeerplek bij Frankfurt Hahn Airport wordt gemakkelijk gemaakt door ParkCare. Door gebruik te maken van onze vergelijkingstool kunt een parkeerplaats vinden tegen de laagste prijs. Ook weet u, door de grote hoeveelheid info over elke parkeeraanbieder, precies wat elke parkeerlocatie inhoudt en kost.
Zo weet u zeker dat uw auto op een veilige plek komt te staan tegen een lage prijs. Doordat u bij ParkCare vooraf reserveert, bent u altijd gegarandeerd van een parkeerplek en hoe u zich geen zorgen te maken.

Luchthaven Frankfurt Hahn Airport is een relatief kleine luchthaven in het westen van Duitsland. Ondanks het formaat heeft het verschillende vluchten door heel Europa heen. Daarnaast heeft het vliegveld ook vluchten tegen lage prijzen. De lage kosten en de gunstige ligging maakt het een bereikbare optie voor veel grenslanden, waaronder Nederland. Voor de reizigers die naar het vliegveld toerijden is het handig om vooraf je parkeerplek te boeken. Airport Frankfurt Hahn is een van de twee luchthaven die de stad kent. Naast Hahn Airport is er ook het Frankfurt Airport. Om meer informatie te krijgen over de luchthaven van Frankfurt am Main kunt u terecht bij parkeren Frankfurt Airport.

Als u uw auto gaat parkeren dichtbij de luchthaven, dan wilt u natuurlijk niet te veel geld kwijt zijn aan het parkeren. Dat is uiteraard mogelijk als u bij ons een parkeerplek reserveert en wij leggen graag voor u uit hoe dat mogelijk wordt gemaakt. Daarnaast kunt u op deze pagina stapsgewijs nalezen hoe het vooraf, online, boeken van een goedkope parkeerplaats voor parkeren bij Hahn Airport in zijn werk gaat. Daarnaast vindt u meer informatie over de parkeeraanbieders, -terreinen en -vormen. Op deze manier kunt u voor uzelf de ideale parking vinden en weet u dat u met een gerust hart op reis kunt gaan.

Belangrijke informatie voor parkeren bij Hahn Airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 8 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Hotelparkplatz Zur Morschbach
✈️ Dichtstbij vliegveld: CC Car Check

Is goedkoop parkeren mogelijk bij het vliegveld van Hahn?

Als u op vakantie gaat of een reis gaat maken vanaf Frankfurt Hahn Airport, dan snappen we uiteraard dat u goedkoop uw auto wilt parkeren. Dit is mogelijk wanneer u een parkeerplaats boekt via ParkCare. Dit kunnen wij aanbieden doordat wij de prijzen hanteren die de parkeeraanbieders zelf hanteren, soms zijn onze prijzen zelfs lager. Hierdoor bent u gegarandeerd van een goedkope en veilige parkeerplek. Wij snappen namelijk heel goed dat u veilig wilt parkeren. Niet alleen staat er bij elke parkeeraanbieder vermeldt welke veiligheidsmaatregelen worden getroffen, dit wordt ook door ons persoonlijk gecheckt. Zo kunnen we garanderen dat het aanbod op onze website altijd 100% veilig en betrouwbaar is. Boek direct om uw voordelige parkeertarief vast te zetten.

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

Prijsbeker

Wij van ParkCare vinden het belangrijk dat de klant op plek 1 komt. Daarom staan wij in direct contact met onze klanten. Dit gebeurt onder andere door gebruik te maken van recensies. Alleen klanten die via ons geboekt hebben en daadwerkelijk de parking bezocht hebben, kunnen een review achterlaten. Aan de hand van deze recensies beoordelen wij of een parkeeraanbieder goed binnen ons aanbod past. Ook eventuele klachten of opmerkingen kunnen wij zo behandelen en terugkoppelen met de parkeeraanbieder. U bent er dus van verzekerd dat u bij ParkCare op de 1e plaats komt te staan.

Klantenservicemedewerker ParkCare

Wij staan voor u klaar

Vanuit Groningen werkt het team van ParkCare elke dag volop om voor u een aanbod te creëren wat past bij uw wensen en eisen. Zo vindt u bij ons parkings voor zowel kort en lang parkeren, als goedkoop parkeren. Door onze vergelijkings- en boekingstool reserveert u vooraf, online, uw parkeerplaats. U bent hierdoor gegarandeerd van een luchthaven parking bij aankomst. U kunt uw parking al boeken in slechts enkele minuten. Ook boekt u op ParkCare altijd tegen de laagste prijsgarantie. Hierdoor maken wij het parkeren rondom vliegvelden zo aangenaam mogelijk.
Heeft u vragen over ParkCare, uw boeking, een parkeeraanbieder of wilt u wat anders bespreken? Neem dan vooral contact met ons op. De klantenservice helpt u graag verder!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Een overzicht voor parkeren Frankfurt Hahn Airport

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Hahn Airport

Rondom de luchthaven Frankfurt Hahn zijn officiële en onofficiële parkeerterreinen te vinden. De officiële parkings worden aangeboden door Hahn Airport zelf en liggen vaak dichtbij het vliegveld, waarbij u binnen enkele minuten loopafstand bij de terminal kunt zijn. De onofficiële parkings zijn parkeerterreinen die van aanbieders elders. De onofficiële parkeerplaatsen liggen vaak op grotere afstand van de luchthaven, maar zijn daardoor vaak goedkoper. Beide mogelijkheden zijn even betrouwbaar. In het overzicht kunt u de officiële parkeerterreinen in één oogopslag zien, hierbij kunt ook de grootte van de terreinen zien en hoe ver ze vanaf de terminal liggen.

Een parkeerplek reserveren bij Airport Hahn, hoe doe ik dat?

Om ervoor te zorgen dat bij Frankfurt Hahn parkeren gemakkelijk gaat, hebben wij een overzicht gemaakt van het reserveer proces. Hier ziet u de vier stappen waarop u dit kunt doen. Door deze stappen te volgen kunt u snel en eenvoudig de gewenste parkeerplaats vinden en reserveren. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat u de parkeeraanbieders op onze website met elkaar kunt vergelijken en gelijk de aangeboden faciliteiten en parkeervormen kunt bekijken. Bepaal daarom zelf welke aanbieder het beste bij uw wensen past en reserveer direct! Wanneer er nog onduidelijkheden zijn, kunt u kijken op onze veelgestelde vragen pagina.

Om te beginnen vult u de luchthaven in vanaf waar uw vlucht gaat en waar u in de buurt gaat parkeren. Daarnaast vult u de parkeerdata en tijden in. Vervolgens klikt u op de knop 'Vergelijk de prijzen'. Hierna volgt een overzicht van de parkeeraanbieders. Een aantal parkeeraanbieders vindt u ook op deze pagina, zodat u al een inzicht kan krijgen in de verschillende aanbieders met faciliteiten en parkeervormen.

De parkeeraanbieders kunt u vervolgens met elkaar vergelijken en zo de geschikte parking vinden. Zo kunt u de parkeeraanbieders op locatie, parkeervormen en faciliteiten sorteren. Daarmee kunt u ook gelijk de prijzen vergelijken welke het meest geschikt voor u is.

Heeft u de geschikte parkeerplaats gevonden? Dan heeft u de mogelijkheid deze gelijk te reserveren. Dit kunt u doen door op de knop 'Reserveren' te klikken. Hierna kunt u gegevens invullen, waarbij u kunt denken aan de persoonsgegevens en het kentekennummer van uw voertuig. Na het invullen van de gegevens kunt u betalen met een van de betrouwbare betaalmethodes zoals iDeal, PayPal en creditcard. Door vooraf te betalen weet u zeker dat u gebruik kunt maken van voordelige parkeertarieven die anders nog in prijs zouden kunnen verhogen.

Als de reservering is afgerond, ontvangt u van ons de reserveringsbevestiging. Deze ontvangt u via het ingevulde e-mailadres. Het kan gebeuren dat deze in uw spambox terechtkomt, controleer de spambox daarom altijd even. Mocht het zo zijn dat u de bevestiging niet heeft ontvangen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Heeft u andere vragen, bekijk dan ook eens de veelgestelde vragen.

De verschillende vormen van parkeren bij de luchthaven van Hahn

Als u gaat parkeren bij Hahn Airport heeft u mogelijkheid een keuze te maken tussen meerdere parkeervormen. De aanbieders rondom Hahn-Frankfurt Airport kunnen zelf een keuze maken uit vier verschillende vormen van parkeren. Soms maken zij ook gebruik van meerdere vormen. Per aanbieder wordt aangegeven van welke parkeervorm zij gebruik maken. Van de volgende vormen kan gebruik worden gemaakt: Shuttle Parking, Valet Parking, Park & Walk en Park, Sleep & Fly. Liever dichtbij, en daarmee op loopafstand parkeren? Dan is Park & Walk bijvoorbeeld een fijne optie. Liever wat goedkoper, maar op verdere afstand parkeren? Dan is Shuttle Parking een goede optie, hierbij maakt u gebruik van een shuttle bus en hoeft u dus niet met het openbaar vervoer te gaan. Wij leggen graag per parkeervorm voor u uit wat deze inhouden.

Als u gebruik maakt van Shuttle Parking, rijdt u altijd zelf naar de parkeerplaats toe. Vanaf het parkeerterrein wordt u vervolgens met een shuttle bus naar Hahn Airport gebracht. Hierdoor hoeft u geen gebruik te maken van het openbaar vervoer. Bij terugkomst van uw reis, wordt u weer opgehaald bij de luchthaven en naar uw voertuig gebracht.

Bij de parkeervorm Valet Parking rijdt u direct naar de luchthaven, waar u vervolgens wordt opgewacht door het personeel van de door u gereserveerde parkeeraanbieder. Het personeel zal uw voertuig, na een korte voertuiginspectie, overnemen en naar de parkeerplaats brengen. Hierdoor kunt u al binnen enkele minuten bij de terminal zijn en bent u weinig tot geen tijd kwijt aan het parkeren van uw auto. De autosleutel dient u echter wel achter te laten bij deze aanbieder. Bij terugkomst zorgt het personeel ervoor dat uw auto weer klaar staat bij de luchthaven.

Bij de vorm Park & Walk, parkeert u de auto dichtbij het vliegveld. Het parkeerterrein ligt op gelegen op loopafstand, waardoor u al binnen enkele minuten bij de terminal kunt zijn. De autosleutel kunt u in de meeste gevallen bij zich bewaren tijdens uw reis. Bij terugkomst van uw reis loopt u snel weer terug naar uw voertuig en kunt u uw reis snel vervolgen.

Niet alleen een parkeerplaats reserveren, maar ook een overnachting? Dat kan wanneer er door de aanbieder gebruik wordt gemaakt van Park, Sleep & Fly. Bij deze parkeervorm overnacht u in een hotel, waarbij u na de overnachting door het personeel naar de luchthaven wordt gebracht. Hierdoor heeft u op de dag van vertrek geen zorgen over de tijd die u kwijt bent aan het parkeren van uw auto. Daarnaast hoeft u ook niet met het openbaar vervoer te reizen. Bij terugkomst van uw reis wordt u weer door het personeel opgehaald bij de luchthaven en naar uw voertuig gebracht.

Parking Frankfurt Hahn Airport: Welke aanbieders zijn er?

Er zijn een aantal parkeeraanbieders rondom de luchthaven van Hahn waar u gebruik van kunt maken. Hieronder geven wij graag een indicatie van de parkeeraanbieders. U kunt in het overzicht bijvoorbeeld zien van welke parkeervormen er gebruik wordt gemaakt en welke faciliteiten er worden aangeboden. Niet elke parkeeraanbieder gebruikt namelijk, zoals eerder werd benoemd, dezelfde parkeervorm. Dit geldt tevens voor de faciliteiten. Bekijk daarom goed welke aanbieder u het meest aanspreekt, dan krijgt u de mogelijkheid uw gewenste parking gelijk vast te leggen.

Laatste blogartikelen

Het laatste nieuws vindt u hier. Hierbij kan het gaan om verschillende nieuws- en blogartikelen over parkeren rondom de luchthavens en de parkeerterreinen. Om meer van de nieuwsartikelen te lezen, kunt u klikken op de knop 'Lees meer'.

Klantenservicemedewerker ParkCare

Staat uw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Veelgestelde vragen Parking Hahn Airport

De kosten van uw parkeerbezoek zijn afhankelijk van de aanbieder waar u bij parkeert. Zo heeft bijvoorbeeld de parkeervorm ook invloed op de prijs. Een shuttle parking is bijvoorbeeld goedkoper dan een valet parking. Om te zien wat uw parkeerbezoek daadwerkelijk gaat kosten, kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool. Daar ziet u alle prijzen in een makkelijk overzicht.

Hahn Airport ligt direct naast een grote weg van Duitsland, de 327. Deze sluit ten oosten aan aan de grote snelwegen in de buurt van Maastricht. Om het vliegveld te bereiken hoeft u dus alleen maar de grote wegen te volgen, en komt u eenvoudig aan bij uw bestemming.

Hahn Airport is een van de vliegvelden van Frankfurt. Dit wordt soms verward met het grotere Frankfurt Airport. U kunt klikken op Frankfurt Airport voor meer informatie over dit vliegveld.

De luchthaven biedt voornamelijk vluchten aan door heel Europa heen en Noordwest Afrika. Een paar noemenswaardige locaties zijn Londen, Edinburgh, Gran Canaria en Rome.

Als u mensen gaat ophalen of wegbrengen bij Hahn Airport, dan kunt u gebruik maken van de parkeerplaats voor de vertrekhal. Hier kunt u de eerste 10 minuten ook gratis parkeren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe