Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Vanaf 3,14 per dag!

COVID-19 Update
Voeg bij uw reservering een annuleringsverzekering toe en u kunt tot uw reservering aanvangt uw boeking kosteloos annuleren. U heeft recht op een volledige restitutie.
Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Hahn airport

Door de grote drukte rondom de luchthaven van Hahn kan Parking Hahn Airport soms best pittig zijn. Zo trekt de airport veel bezoekers, welke allemaal gebruik moeten maken van een parkeerplek. Hierdoor kunnen de parkeeraanbieders snel vol zitten, of lopen de prijzen erg hoog op. Dit kunt u echter voorkomen door vooraf uw parkeerplaats te boeken voor Parking Hahn Airport. Dat gaat gemakkelijk en snel via ParkCare.

U vult simpelweg de gewenste parkeerdata, waarna u diverse beschikbare parkeeraanbieders voor Parking Hahn Airport kunt vergelijken. Zodra u de geschikte parking gevonden heeft, welke voldoet aan uw wensen, boekt u deze direct op de website. U betaalt vervolgens met een van de veilige betaalmethodes. Hiermee zet u direct uw parkeertarief vast, tegen de laagste prijsgarantie! Binnen 24 uur ontvangt u van ons vervolgens een boekingsbevestiging met alle informatie.

Op onze hoe werkt het pagina kan u stapsgewijs nalezen hoe het vooraf, online, boeken van een parkeerplaats voor Parking Hahn Airport in zijn werk gaat.

Hahn airport

Belangrijke informatie voor parkeren bij Hahn airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 5 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Hotelparkplatz Zur Morschbach
✈️ Dichtstbij vliegveld: CC Car Check

Veilig parkeren nabij de luchthaven van Hahn

Als u op vakantie gaat of een reis gaat maken vanaf Hahn Airport, dan snappen we uiteraard dat u veilig wilt parkeren nabij de luchthaven van Hahn. Op ParkCare vindt u diverse veilige en betrouwbare parkeeraanbieders voor Parking Hahn Airport. Niet alleen staat er bij elke parkeeraanbieder vermeldt welke veiligheidsmaatregelen worden getroffen, dit wordt ook door ons persoonlijk gecheckt. Zo weten we zeker dat het aanbod op onze website altijd 100% veilig en betrouwbaar is.

Daarnaast vragen wij onze klanten om na gebruik van Parking Hahn Airport een recensie achter te laten van de parkeeraanbieder. Hierdoor blijven wij altijd op de hoogte of de verwachtingen van onze klanten voldoen aan de geboekte parking. Mocht het zo zijn dat er diverse klachten binnenkomen, dan verwijderen wij de parkeeraanbieder uit ons aanbod. Zo zijn we ervan verzekerd dat alleen de beste parkeerplaatsen door u geboekt kunnen worden.

Ook hebben wij nauw contact met de parkeeraanbieders in ons aanbod. Hierdoor blijven we altijd goed op de hoogte van de veiligheidsmaatregelen die de parkeerplaats treft. Mochten er updates worden uitgevoerd, dan weten wij dit ook gelijk en kunnen we dit direct aan onze klanten melden.

Voor nog meer tips over hoe veilig kunt parkeren voor Parking Hahn Airport, kan u een kijkje nemen bij onze parkeertips. Hier staan een aantal dingen genoemd, waardoor u met een gerust hart op reis kan gaan. Heeft u nog andere vragen voor ons? Neem dan vooral contact met ons op. We helpen u graag.

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

Wij van ParkCare vinden het belangrijk dat de klant op plek 1 komt. Daarom staan wij in direct contact met onze klanten. Dit gebeurt onder andere door gebruik te maken van recensies. Alleen klanten die via ons geboekt hebben en daadwerkelijk de parking bezocht hebben, kunnen een review achterlaten. Aan de hand van deze recensies beoordelen wij of een parkeeraanbieder goed binnen ons aanbod past. Ook eventuele klachten of opmerkingen kunnen wij zo behandelen en terugkoppelen met de parkeeraanbieder. U bent er dus van verzekerd dat u bij ParkCare op de 1e plaats komt te staan. Onze klantenservice, diverse aanbod, aangename parkeertarieven en eenvoudig luchthaven parkeren krijgt u er van ons als cadeautje bij.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen ParkCare gemiddeld met een 8,4

10/10

"Parking geboekt via ParkCare en nog nooit zo stressvrij geparkeerd! Alles was top geregeld."

Lore Coster

10/10

"Overzichtelijke website, waarop je snel alle parkings kan vergelijken. Gebruik deze website altijd voor het boeken van luchthaven parkings. Voor zowel mijn vakanties, als businesstrips. Aanrader!"

Dhr. Viktor van Katse

8/10

"Fijn om vooraf een parking gereserveerd te hebben. Scheelt veel tijd en vooral geld. Wij hadden wel wat problemen met de ontvangen code, maar dit was snel opgelost door ParkCare."

Robbe van Hedel

Klantenservicemedewerker ParkCare

Wij staan voor u klaar

Vanuit Groningen werkt het team van ParkCare elke dag volop om voor u een aanbod te creëren wat past bij uw wensen en eisen. Zo vindt u bij ons parkings voor zowel kort en lang parkeren, als goedkoop parkeren. Door onze vergelijkings- en boekingstool reserveert u vooraf, online, uw parkeerplaats. U bent hierdoor gegarandeerd van een luchthaven parking bij aankomst. U kunt uw parking al boeken in slechts enkele minuten. Ook boekt u op ParkCare altijd tegen de laagste prijsgarantie. Hierdoor maken wij het parkeren rondom vliegvelden zo aangenaam mogelijk.
Heeft u vragen over ParkCare, uw boeking, een parkeeraanbieder of wilt u wat anders bespreken? Neem dan vooral contact met ons op. De klantenservice helpt u graag verder!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Laatste blog en nieuwsartikelen

Veelgestelde vragen
Heel eenvoudig! U selecteert het juiste vliegveld en vult uw vertrek- en aankomstdatum in. Vervolgens ziet u een lijst met alle beschikbare parkeeraanbieders. Deze kunt u met elkaar vergelijken. Wanneer u een parkeeraanbieder heeft gevonden, kunt u direct reserveren. U vult een aantal gegevens in en betaalt direct. Hierna ontvangt u een reserveringsbevestiging in uw mailbox.
Dat kan! Wij begrijpen dat u het liefst zo vroeg mogelijk wilt boeken om de beste prijs te krijgen. De tijden die u invult zijn slechts indicatief. Deze worden voornamelijk gevraagd om het personeel van de parkeeraanbieder goed te kunnen inplannen. Vaak worden de tijden van uw vlucht genoemd in de bevestigingsmail die u heeft ontvangen. Als de vluchttijden nog onbekend zijn, kunt u ze later altijd nog toesturen per e-mail, per chat of telefonisch.
Het kan gebeuren dat u besluit om toch met een andere auto te parkeren. Als dit een dag van tevoren is, neem dan contact op met de parkeeraanbieder. Zij veranderen dan het kentekennummer. Als u het eerder weet, stuur dan een e-mail naar contact@parkcare.nl met uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u gaat parkeren.
Als u een wijziging door wilt laten voeren, dan kunt u dit doen door een e-mail te sturen naar contact@parkcare.nl of via het contactformulier op de website. Via uw account op ParkCare kunt u uw reservering annuleren. In de algemene voorwaarden leest u de regelingen omtrent de terugbetaling.
Dit is afhankelijk van de parkeeraanbieder. Doorgaans hoeft u niet uw autosleutels in te leveren wanneer de aanbieder Shuttle parkeren aanbiedt. In enkele gevallen wil de parkeeraanbieder dit wel graag. Met de sleutels kunnen ze zo efficiënt gebruikmaken van het parkeerterrein en met oog op brandveiligheid is het veiliger. Als een parkeeraanbieder de autosleutel wil bewaren, dan staat het aangegeven bij de beschrijving van de aanbieder. De sleutel wordt veilig opgeborgen in een kluis.
Op ParkCare hebben wij een strenge selectie van parkeeraanbieders. Wij gaan alleen een samenwerking aan met de betrouwbare parkeeraanbieders die ervaring hebben in hun vakgebied. Daarnaast kunnen de bezoekers de parkeeraanbieders beoordelingen op hun service en hun diensten. Klanten hebben aangegeven zeer tevreden te zijn over onze diensten en onze betrouwbaarheid. Wij scoren gemiddeld een 8,5 op FeedbackCompany.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Klantenservicemedewerker ParkCare

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk