Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Shuttle Parking Hahn Airport

Vanaf 3,76 per dag!

Beoordeeld door 4800+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Shuttle Parking bij Hahn Airport

Shuttle parking is een veelgebruikte optie voor het parkeren bij Hahn Airport. Als u hiervoor kiest, rijdt u op de dag van uw vertrek zelf naar het parkeerterrein. Nadat u uw auto heeft geparkeerd, wordt u met een shuttlebus vervoerd naar de vertrekhal van de luchthaven. Bij terugkomst wordt u eveneens opgehaald en teruggebracht naar uw auto. Het vervoer van en naar de luchthaven is doorgaans inbegrepen bij de parkeerprijs.

Naast shuttle parking kunt u ook voor park & walk bij Hahn Airport kiezen. Over het algemeen blijkt shuttle parking echter de voordeligste keuze te zijn. Dit komt doordat de parkeeraanbieders iets verder van de luchthaven verwijderd zijn, waardoor ze lagere tarieven hanteren. Het is verstandig om vooraf te controleren waar de parkeeraanbieder zich precies bevindt in verhouding tot Hahn Airport. Zo kunt u de meest efficiënte route nemen. Bij elke parkeeraanbieder wordt aangegeven hoeveel tijd het in beslag neemt om vanaf hun parkeerterrein naar de luchthaven te reizen.

Hoe werkt Shuttle Parkeren bij Hahn Airport?

Stap 1

Stap 1

U begint met het vergelijken van de shuttle aanbieders bij Hahn Airport. Als u een geschikte aanbieder heeft gevonden, kunt u die direct reserveren.

Stap 2

Stap 2

Op de dag van uw vertrek rijdt u rechtstreeks naar de parkeeraanbieder. Nadat u uw auto heeft geparkeerd, wordt u naar de vertrekhal van Hahn Airport gebracht met een shuttlebus. De duur van deze rit is afhankelijk van de aanbieder. Bij elke aanbieder staat de duur van de shuttlebus rit aangegeven.

Stap 3

Stap 3

Voorafgaand aan uw landing is het verstandig om contact op te nemen met de parkeeraanbieder. Zo hebben ze voldoende tijd om naar de luchthaven te komen en u op te halen.

Stap 4

Stap 4

Na uw terugkomst wordt u teruggebracht naar de parkeerlocatie, vanwaar u gemakkelijk uw reis naar huis vervolgt.

Prijzen Shuttle Parking bij Hahn Airport

Shuttle parking op Hahn Airport kent variabele kosten, afhankelijk van diverse factoren. Gedurende het hoogseizoen zijn de prijzen aanzienlijk hoger. Daarnaast is er een prijsverschil tussen overdekt en buiten parkeren. Hieronder vindt u een overzicht van de parkeerkosten bij alle shuttle aanbieders op Hahn Airport. Voor een volledig overzicht van de tarieven voor alle parkeermogelijkheden bekijkt u de pagina met prijzen bij Hahn Airport.

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek
Airport Park Service Hahn 35,50 5 min Buiten Shuttle Parking
Hotelparkplatz Zur Morschbach 48,00 10 min Buiten Shuttle Parking
Parking Day & Night 67,25 9 min Buiten Shuttle Parking

* De parkeerprijzen voor Hahn Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 07/11/2023 t/m 14/11/2023 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parking Hahn Airport Prijs.

Vergelijk nu de shuttle parkings bij Hahn Airport

Shuttle Parkeeraanbieders Hahn Airport

De voor- en nadelen van Shuttle Parking bij Hahn Airport

  • Goedkoopste parkeervorm: Shuttle parking is een goedkope parkeervorm. 
  • Zelf parkeren: Bij zelf parkeren weet u precies waar u uw auto parkeert.
  • Vaak sleutel behouden: Meestal kunt u uw autosleutel meenemen tijdens uw reis.
  • Groot aanbod: Shuttle parkings hebben doorgaans een ruim aanbod.
  • Langere reistijd: Shuttle aanbieders hebben vaak een langere reistijd vanwege hun locatie die wat verder van de luchthaven ligt.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken