Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Reserveer in 3 klikken
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parking Schiphol

Vanaf 5,17 per dag!

Beoordeeld door 5700+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Belangrijke informatie voor parkeren bij Schiphol

Bekijk de officiële parkeerlocaties op de plattegrond

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Schiphol

Bekijk de parkeerlocaties op de kaart

Parkeren bij luchthaven Schiphol (AMS)

Een parking bij Schiphol Airport boekt u binnen enkele klikken met ParkCare. De vergelijkingstool helpt u met het kiezen uit het ruime aanbod. Door vooraf te boeken bespaart u uzelf ook veel geld. Gebruik nu de vergelijkingstool en vindt de beste parking deals.

Schiphol Airport wordt ook wel Amsterdam Airport genoemd en beschikt over verschillende officiële parkeerplaatsen (P1, P3, P4 en P6). Zo wordt bij P1 kort parkeren vaak gebruikt en is bij P3 lang parkeren erg populair. Ook vindt u bij de luchthaven niet-officiële parkeeraanbieders. Bekijk het gehele parkeeraanbod en personaliseer de resultaten door de filters te gebruiken.

Inhoud

 1. Goedkoop parkeren luchthaven Schiphol
 2. Lang parkeren luchthaven Schiphol
 3. Parking Schiphol prijs
 4. Tips parking Amsterdam Schiphol
 5. Hoe werkt parking bij Schiphol Airport met ParkCare
 6. De parkeeropties bij luchthaven Amsterdam
 7. De aanbieders voor parking op Schiphol Airport
 8. Veelgestelde vragen Parking Schiphol Airport

Goedkoop parkeren luchthaven Schiphol

Door het grote aanbod van parkings bij Schiphol is het haalbaar om goedkoop te parkeren. Wanneer u ruim van tevoren uw parking boekt, heeft u de meeste keus en kunt u eenvoudig de parkings met de laagste prijs met elkaar vergelijken. Zo bespaart u tientallen euro’s op parking bij Schiphol.

Schiphol is de grootste luchthaven van Nederland en ziet jaarlijks ongeveer 61,3 miljoen reizigers per jaar (bron: CBS). Door de drukte is het slim om uzelf te garanderen van een parking door vroegtijdig te boeken.

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Q-Park Schiphol 63,25 16 min Binnen Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Mobihub | Schiphol Oost 72,00 8 min Binnen Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Mobihub | P+R Schiphol Rembrandtpark 80,25 13 min Binnen Shuttle Parking Geopend van 06:00 - 23:00

* De parkeerprijzen voor Schiphol kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 03/08/2024 t/m 10/08/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parking Schiphol Prijs.

Lang parkeren luchthaven Schiphol

Als u langer op reis gaat, maakt u gebruik van lang parkeren bij Schiphol. Hierbij is het handig om een aanbieder te kiezen met lage tarieven. Zo kunt u veel geld besparen op een langer termijn. Daarnaast is het ook fijn om uw auto op een vertrouwde en veilig plek neer te zetten. Om u hierbij te helpen kunt u ook de reviews voor parking bij Schiphol lezen. De populairste parking voor lang parkeren is Parking Schiphol P3. Hieronder vindt u aanbieders met een laag dagtarief.

Parkeeraanbieder Prijs voor 14 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Q-Park Schiphol 97,75 16 min Binnen Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Mobihub | P+R Schiphol Rembrandtpark 103,75 13 min Binnen Shuttle Parking Geopend van 06:00 - 23:00
Mobihub | Schiphol Noord Oost 115,98 9 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Schiphol kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 03/08/2024 t/m 17/08/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parking Schiphol Prijs.

Parking Schiphol prijs

De prijs van parking bij Schiphol kan variëren. Dit gebeurt op basis van bijvoorbeeld hoogseizoen, faciliteiten en meer. Hieronder vindt u een overzicht met de beschikbare parkings en hun tarieven. De tabel wordt dagelijks bijgewerkt. Lees ook onze pagina over de prijzen van parkings bij Schiphol.

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Q-Park Schiphol 63,25 16 min Binnen Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Mobihub | Schiphol Oost 72,00 8 min Binnen Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Mobihub | P+R Schiphol Rembrandtpark 80,25 13 min Binnen Shuttle Parking Geopend van 06:00 - 23:00
Mobihub | Schiphol Noord Oost 90,98 9 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Central Parking 95,00 11 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
GreenParking Schiphol 109,00 11 min Buiten Shuttle Parking
Locatie Z, Middenweg 7
24 uur per dag geopend
Xclusive Parking Valet Schiphol 110,00 1 min Buiten Valet Parking 24 uur per dag geopend
ValetSchiphol 117,99 1 min Buiten Valet Parking 24 uur per dag geopend
Central Parking Valet 120,00 1 min Binnen Valet Parking 24 uur per dag geopend
iParking 124,50 1 min Buiten Valet Parking 24 uur per dag geopend
ParkingPoint 145,00 12 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
ParkingPoint Valet Schiphol 155,00 1 min Binnen Valet Parking 24 uur per dag geopend
Xclusive Parking 155,00 5 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
EazzyPark Schiphol 165,00 5 min Buiten Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
The Valet Guys 195,00 1 min Binnen Valet Parking 24 uur per dag geopend
NH Schiphol Airport 230,00 5 min Buiten Park, Sleep & Fly
2 pers. kamer
24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Schiphol kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 03/08/2024 t/m 10/08/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parking Schiphol Prijs.

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

Prijsbeker

Wij van ParkCare vinden het belangrijk dat de klant op plek 1 komt. Daarom staan wij in direct contact met onze klanten. Dit gebeurt onder andere door gebruik te maken van recensies. Alleen klanten die via ons geboekt hebben en daadwerkelijk de parking bezocht hebben, kunnen een review achterlaten. Aan de hand van deze recensies beoordelen wij of een parkeeraanbieder goed binnen ons aanbod past. Ook eventuele klachten of opmerkingen kunnen wij zo behandelen en terugkoppelen met de parkeeraanbieder. U bent er dus van verzekerd dat u bij ParkCare op de 1e plaats komt te staan.

Tips parking Amsterdam Schiphol

Schiphol

Met de onderstaande tips kunt u uw parkeerbezoek nog prettiger maken.

 1. Boek uw parking op tijd: Door de drukte op de luchthaven is het verstandig om ruim voor uw vlucht uw parking te boeken. U garandeert uzelf niet alleen van een parkeerplek, maar bespaart ook geld.
 2. Kies de juiste parkeervorm: Schiphol kent diverse parkeervormen. Door te weten wat de verschillende parkeervormen inhouden weet u zeker dat u de parkeervorm kunt kiezen die het beste aansluit op uw wensen.
 3. Vergelijk alle aanbieders: Schiphol kent veel parkings, waardoor het verstandig is om alle aanbieders met elkaar te vergelijken. Gebruik ook de filters voor een persoonlijk aanbod. Alle aanbieder zijn voorzien van reviews, foto’s en omschrijvingen. Lees u dus goed in voordat u uw keuze maakt.
 4. Vertrek op tijd: Houdt altijd rekening met mogelijk verkeershinder wanneer u van huis vertrekt. Dan weet u zeker dat u altijd op tijd bij de luchthaven bent en alles soepel verloopt.

Hoe werkt parking bij Schiphol Airport met ParkCare

Wij leggen graag voor u uit hoe u eenvoudig een parking kunt reserveren bij Schiphol Airport. Dit kan namelijk al in enkele stappen. Wij willen ervoor zorgen dat u eenvoudig en snel een parkeerplaats kunt reserveren, zodat u hier niet te veel tijd aan kwijt hoeft te zijn. Zo heeft u uw parking al binnen 2 minuten gereserveerd.

Bovenaan de pagina, kunt u het vliegveld aangeven vanaf waar u gaat reizen. Na het invullen van de juiste luchthaven, kunt u de gewenste parkeerdata invullen. Hierbij vult u zowel de aankomstdatum als vertrekdatum in. Daarnaast heeft de mogelijkheid om de parkeertijden in te vullen. Nadat u deze gegevens heeft ingevuld, krijgt u een lijst te zien met de beschikbare parkeeraanbieders.

In het overzicht vindt u alle beschikbare parkeeraanbieders voor uw zoekopdracht. Hier ziet u alle informatie per aanbieder. Zo kunt u bijvoorbeeld de parkeervormen of de afstand tot het vliegveld vergelijken met elkaar. Om het nog overzichtelijker te maken, kunt u gebruik maken van de filter functie. Wanneer u een keuze heeft kunnen maken kunt u op de gele 'Reserveren' knop drukken.

Wanneer u na het vergelijken de parkeerplaats heeft gevonden waar u graag uw voertuig wilt parkeren en deze aanbieder tijdens uw reisperiode beschikbaar is. Heeft u de mogelijkheid om deze parking gelijk vast te leggen. Het reserveren kan eenvoudig door op de knop 'Reserveren' klikken, waarna u uw persoonsgegevens kan invullen. Zo vragen wij u bijvoorbeeld naar uw kenteken nummer en uw e-mailadres. Hierna kunt u de reservering betalen met een van de betrouwbare betaalmethodes, zoals iDeal, PayPay en creditcard. Vervolgens ontvangt u een reserveringsbevestiging in de e-mail.

Nadat u een reservering heeft gemaakt, kunt u de reserveringsbevestiging uitprinten en uiteindelijk meenemen op de dag van vertrek. Op de bevestiging staan de gegevens van de parkeeraanbieder en uw boekingsgegevens. De bevesteging wordt verstuurd naar uw e-mailadres. Het kan gebeuren dat deze in uw spambox terechtkomt, controleer deze daardoor eerst even. Mocht het zo zijn dat u de bevestiging niet ontvangen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

De parkeeropties bij luchthaven Amsterdam

Als u gaat parkeren bij Schiphol Airport, heeft u de keuze uit verschillende vormen van parkeren. Van welke vormen daadwerkelijk gebruik wordt gemaakt, kunt u vinden bij de parkeeraanbieders zelf.

Bij Shuttle Parking rijdt u zelf naar de parkeerplaats en vanaf daar wordt u met een shuttle bus naar de luchthaven gebracht. Hierdoor hoeft u geen gebruik te maken van het openbaar vervoer. Bij terugkomst van uw reis, wordt u tevens weer opgehaald bij de luchthaven en naar de parkeerplaats gebracht, waarna u zelf uw reis kunt vervolgen. Bij deze vorm van parkeren kunt u meestal uw autosleutel behouden, maar soms kan dit anders zijn. Bij elke parkeeraanbieders wordt aangegeven of u deze kunt behouden of niet.

meer informatie over de shuttle parkings bij Schiphol

Niet te veel tijd kwijt zijn aan parkeren? Dat kan met Valet Parking Schiphol, het wordt daarom ook wel quick parking genoemd. Bij valet parking rijdt u namelijk zelf naar Schiphol zelf toe, waar het personeel van de parkeeraanbieder uw voertuig over zal nemen. Hierdoor is het echter wel van belang dat u uw autosleutel afgeeft. Bij terugkomst van uw reis zal het personeel weer klaarstaan met uw auto bij de luchthaven. Valet Parking is comfortabel en snel, waardoor parkeren Schiphol leuker wordt.

Meer informatie over valet parkings bij Schiphol

Ook Park & Walk is een vorm van quick parking. Bij deze parkeervorm parkeert u de auto zelf bij de parkeerplaats, waarna u op loopafstand vanaf het terrein naar de luchthaven gaat. De autosleutel kunt daarom (meestal) bewaren bij deze parkeervorm. Bij terugkomst van uw reis loopt u zelf weer naar uw auto toe, waardoor u uw reis snel kunt vervolgen.

Met Park, Sleep & Fly boekt u niet alleen een parkeerplaats, maar tevens een overnachting in een hotel. Uw voertuig zal dan op de parkeerplaats bij het hotel blijven staan. De volgende ochtend wordt u namelijk door het personeel van het hotel naar de luchthaven gebracht. Bij terugkomst zal het personeel u weer ophalen en naar uw voertuig brengen. Schiphol parkeren was nog nooit zo comfortabel!

Meer informatie over park, sleep & fly bij Schiphol

Klantenservicemedewerker ParkCare

Wij staan voor u klaar

Vanuit Groningen werkt het team van ParkCare elke dag volop om voor u een aanbod te creëren wat past bij uw wensen en eisen. Zo vindt u bij ons parkings voor zowel kort en lang parkeren, als goedkoop parkeren. Door onze vergelijkings- en boekingstool reserveert u vooraf, online, uw parkeerplaats. U bent hierdoor gegarandeerd van een luchthaven parking bij aankomst. U kunt uw parking al boeken in slechts enkele minuten. Ook boekt u op ParkCare altijd tegen de laagste prijsgarantie. Hierdoor maken wij het parkeren rondom vliegvelden zo aangenaam mogelijk.
Heeft u vragen over ParkCare, uw boeking, een parkeeraanbieder of wilt u wat anders bespreken? Neem dan vooral contact met ons op. De klantenservice helpt u graag verder!

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Veelgestelde vragen Parking Schiphol Airport

Dat kan op verschillende plekken, rondom Schiphol Airport worden namelijk diverse parkeerterreinen aangeboden door verschillende parkeeraanbieders. Op onze vergelijkingspagina kunt u de beschikbare parkeeraanbieders vinden in de periode dat u op reis gaat. Bovenaan de pagina kunt u voor de gewenste luchthaven kiezen en de parkeerperiode invullen, daarna krijgt u de kans om de beschikbare aanbieders met elkaar te vergelijken op basis van bijvoorbeeld parkeervormen, prijs, faciliteiten en afstand.

Dat is afhankelijk van de parkeeraanbieder waarvan u gebruik gaat maken. De parkeeraanbieders bieden namelijk diverse faciliteiten en parkeervormen aan die invloed hebben op de prijs voor het parkeren van uw voertuig. Op onze vergelijkingspagina kunt u de kosten per aanbieder in een handig overzicht zien staan. De prijs wordt per dag aangegeven. Op deze manier kunt u zelf bepalen welke parkeeraanbieder met de gewenste prijs u het meeste aanspreekt.

Dit is afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij, de bestemming en de openingstijden van de check-in balie. De luchtvaartmaatschappij zal u een adviestijd geven, maar u kunt rekening houden met 2 uur voor vertrek van Europese vluchten en 3 uur voor vertrek voor intercontinentale vluchten. Met deze tijden kunt u rekening houden als u uw auto gaat parkeren.

Er zijn verschillende terreinen bij Schiphol waar u kunt lang parkeren. Een van de grootste en populairste aanbieders hiervoor is Parking Schiphol P3. Voor de andere lang parkeren aanbieders van Schiphol kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool. Hier ziet u in één overzicht alle mogelijke opties.

De prijs van uw parkeerbezoek is afhankelijk van onder andere de parkeervorm die u kiest. Vaak is shuttle parkeren de voordeligste optie voor parkeren bij Schiphol. De prijs van shuttle parking aanbieders verschilt ook nog. Door te kiezen voor een shuttle parking die wat verder weg ligt van de vertrekhal kunt u de goedkoopste parkeerplek vinden. In het overzicht van onze vergelijkingstool kunt u eenvoudig alle prijzen van parkeerplekken met elkaar vergelijken. Zo heeft u binnen enkele seconden de goedkoopste parkeerplek bij Schiphol gevonden.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken