Helpdesk icoon
Goedkoop parkeren bij het vliegveld
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parking Schiphol

Vanaf 3,45 per dag!

Beoordeeld door 3900+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Alleen door ons gecontroleerde parkings
Gegarandeerd de laagste prijs
Verzekerd: gratis wijzigen en annuleren

Parkeren bij luchthaven Schiphol (AMS)

Schiphol

Schiphol Airport is een druk bezocht vliegveld. Zo is Schiphol niet alleen een luchthaven die bij veel Nederlanders populair is. Ook vanuit België en Duitsland is het aantrekkelijk om vanaf Schiphol te vliegen door het grote aanbod aan vluchten en bestemmingen. Door dit animo is het echter wel het geval dat Parking Schiphol soms ingewikkeld en duur kan zijn. Het kan namelijk voor komen dat veel parkings niet meer beschikbaar zijn vanwege de drukte, waardoor u langer bezig bent met het vinden van een geschikte parkeerplaats dan nodig is. Bij ParkCare is dit echter verleden tijd.

Via onze webiste kunt nu namelijk eenvoudig en snel vooraf uw parking bij een airport reserveren. Hierdoor bent u gegarandeerd van een parkeerplaats tegen de laagste prijsgarantie. Ook heeft u de mogelijkheid om uw parking uit te zoeken op de ligging of aanwezige faciliteiten. Op deze manier wordt parkeren bij Schiphol een stuk eenvoudiger.

Lees op deze pagina snel de mogelijkheden voor parkeren Schiphol. Op deze pagina leest u onder andere meer over de parkeervormen, parkeeraanbieders en hoe u het beste een parkeerplaats kunt reserveren. Als u op reis gaat, wilt u natuurlijk niet te veel tijd zijn aan het regelen van een parkeerplek voor uw auto, maar u wilt uiteraard wel dat dit veilig kan. Wij vinden het belangrijk dat u uw voertuig veilig kunt achterlaten, daarom hebben wij nauw contact met de parkeeraanbieders en zijn we bij de parkeeraanbieders langs geweest om de betrouwbaarheid te controleren. Hierdoor kunnen wij u ervan verzekeren dat uw boekt bij een betrouwbare parking. Boek nu al om snel gebruik te maken van een voordelig parkeertarief! Voor meer informatie over Schiphol, de verschillende parkeervormen, en hoe u reserveert vindt u allemaal op deze pagina.

Belangrijke informatie voor parkeren bij Schiphol

🚗 Aantal parkeerterreinen: 47 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: 24/7 Parking
✈️ Dichtstbij vliegveld: The Valet Guys

Kan ik gebruik maken van lang parkeren Schiphol?

Parkeren Schiphol biedt diverse mogelijkheden. Zo kunt u niet alleen kort parkeren, maar ook lang parkeren is goed mogelijk. Het maakt dus niet uit naar wat voor type parking u op zoek bent, u vindt een ruim aanbod op onze website. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool weet u precies welke aanbieders er beschikbaar zijn voor de tijd dat u op reis bent. Wanneer u van te voren uw parkeerplek reserveert weet u zeker dat u niet te veel betaald voor een langer parkeerverblijf. Zo bespaart u stress en heeft u wat extra geld om tijdens uw reis te besteden. Ongeacht de tijd van uw verblijf weet u zeker dat u een voordelige en betrouwbare parkeerplek heeft.

De klant staat bij ParkCare op de 1e plaats

Prijsbeker

Wij van ParkCare vinden het belangrijk dat de klant op plek 1 komt. Daarom staan wij in direct contact met onze klanten. Dit gebeurt onder andere door gebruik te maken van recensies. Alleen klanten die via ons geboekt hebben en daadwerkelijk de parking bezocht hebben, kunnen een review achterlaten. Aan de hand van deze recensies beoordelen wij of een parkeeraanbieder goed binnen ons aanbod past. Ook eventuele klachten of opmerkingen kunnen wij zo behandelen en terugkoppelen met de parkeeraanbieder. U bent er dus van verzekerd dat u bij ParkCare op de 1e plaats komt te staan.

Klantenservicemedewerker ParkCare

Wij staan voor u klaar

Vanuit Groningen werkt het team van ParkCare elke dag volop om voor u een aanbod te creëren wat past bij uw wensen en eisen. Zo vindt u bij ons parkings voor zowel kort en lang parkeren, als goedkoop parkeren. Door onze vergelijkings- en boekingstool reserveert u vooraf, online, uw parkeerplaats. U bent hierdoor gegarandeerd van een luchthaven parking bij aankomst. U kunt uw parking al boeken in slechts enkele minuten. Ook boekt u op ParkCare altijd tegen de laagste prijsgarantie. Hierdoor maken wij het parkeren rondom vliegvelden zo aangenaam mogelijk.
Heeft u vragen over ParkCare, uw boeking, een parkeeraanbieder of wilt u wat anders bespreken? Neem dan vooral contact met ons op. De klantenservice helpt u graag verder!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

De officiële parkeerterreinen van luchthaven Schiphol

Plattegrond van de parkeeraanbieder op Schiphol

Nabij Schiphol Airport zijn een aantal officiële en onofficiële parkeerterreinen. Maar wat is nou het verschil tussen deze parkeerterreinen? De officiële parkeerterreinen zijn parkings van Schiphol Airport zelf en liggen vaak op loopafstand van de luchthaven. Hierdoor kunt u binnen enkele minunten bij de terminal zijn. De onofficiële parkeerterreinen zijn parkings die worden aangeboden door parkeeraanbieders elders dan Schiphol Airport. Ze liggen vaak wat verder van het vliegveld af, maar kunnen daardoor vaak goedkoper worden aangeboden. Op het overzicht kunt u de officiële parkeerterreinen in één oogopslag zien. Zo kunt inschatten vanaf welke weg ze het makkelijkst te bereiken zijn, hoe groot de terreinen zijn en op welke afstand ze liggen van de terminal. Ook ziet u hier de aanliggende snelwegen, zodat u weet hoe bereikbaar alle parkeerlocaties zijn.

Hoe kan ik eenvoudig een parkeerplaats reserveren bij Schiphol?

Wij leggen graag voor u uit hoe u eenvoudig een parking kunt reserveren bij Schiphol Airport. Dit kan namelijk al in enkele stappen. Wij willen ervoor zorgen dat u eenvoudig en snel een parkeerplaats kunt reserveren, zodat u hier niet te veel tijd aan kwijt hoeft te zijn. Zo heeft u uw parking al binnen 2 minuten gereserveerd. Op deze pagina kunt u meer informatie lezen over de parkeeraanbieders met de aangeboden faciliteiten, maar ook meer informatie verkrijgen over de parkeervormen. Zodat u binnen enkele minuten op de hoogte bent van wat er wordt aangeboden, hierdoor kunt u snel een juiste beslissing maken.

Bovenaan de pagina, kunt u het vliegveld aangeven vanaf waar u gaat reizen. Na het invullen van de juiste luchthaven, kunt u de gewenste parkeerdata invullen. Hierbij vult u zowel de aankomstdatum als vertrekdatum in. Daarnaast heeft de mogelijkheid om de parkeertijden in te vullen. Nadat u deze gegevens heeft ingevuld, krijgt u een lijst te zien met de beschikbare parkeeraanbieders.

In het overzicht vindt u alle beschikbare parkeeraanbieders voor uw zoekopdracht. Hier ziet u alle informatie per aanbieder. Zo kunt u bijvoorbeeld de parkeervormen of de afstand tot het vliegveld vergelijken met elkaar. Om het nog overzichtelijker te maken, kunt u gebruik maken van de filter functie. Wanneer u een keuze heeft kunnen maken kunt u op de gele 'Reserveren' knop drukken.

Wanneer u na het vergelijken de parkeerplaats heeft gevonden waar u graag uw voertuig wilt parkeren en deze aanbieder tijdens uw reisperiode beschikbaar is. Heeft u de mogelijkheid om deze parking gelijk vast te leggen. Het reserveren kan eenvoudig door op de knop 'Reserveren' klikken, waarna u uw persoonsgegevens kan invullen. Zo vragen wij u bijvoorbeeld naar uw kenteken nummer en uw e-mailadres. Hierna kunt u de reservering betalen met een van de betrouwbare betaalmethodes, zoals iDeal, PayPay en creditcard. Vervolgens ontvangt u een reserveringsbevestiging in de e-mail.

Nadat u een reservering heeft gemaakt, kunt u de reserveringsbevestiging uitprinten en uiteindelijk meenemen op de dag van vertrek. Op de bevestiging staan de gegevens van de parkeeraanbieder en uw boekingsgegevens. De bevesteging wordt verstuurd naar uw e-mailadres. Het kan gebeuren dat deze in uw spambox terechtkomt, controleer deze daardoor eerst even. Mocht het zo zijn dat u de bevestiging niet ontvangen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Keuze uit diverse parkeervormen bij Schiphol Airport

Als u gaat parkeren bij Schiphol Airport, heeft u de keuze uit verschillende vormen van parkeren. Van welke vormen daadwerkelijk gebruik wordt gemaakt, kunt u vinden bij de parkeeraanbieders zelf. U heeft de keuze uit de parkeervormen Valet Parking, Shuttle Parking, Park & Walk en Park, Sleep & Fly voor Schiphol parkeren. Met Valet Parking zorgt het personeel van de parkeeraanbieder er bijvoorbeeld voor dat uw auto wordt opgehaald bij de luchthaven, waardoor u snel naar de terminal kunt gaan en bij Park & Walk parkeert u de auto zelf en loopt u naar de luchthaven. Wat alle verschillende parkeervormen precies inhouden, leest u hieronder.

Bij Shuttle Parking rijdt u zelf naar de parkeerplaats en vanaf daar wordt u met een shuttle bus naar de luchthaven gebracht. Hierdoor hoeft u geen gebruik te maken van het openbaar vervoer. Bij terugkomst van uw reis, wordt u tevens weer opgehaald bij de luchthaven en naar de parkeerplaats gebracht, waarna u zelf uw reis kunt vervolgen. Bij deze vorm van parkeren kunt u meestal uw autosleutel behouden, maar soms kan dit anders zijn. Bij elke parkeeraanbieders wordt aangegeven of u deze kunt behouden of niet.

Niet te veel tijd kwijt zijn aan parkeren? Dat kan met Valet Parking Schiphol, het wordt daarom ook wel quick parking genoemd. Bij valet parking rijdt u namelijk zelf naar Schiphol zelf toe, waar het personeel van de parkeeraanbieder uw voertuig over zal nemen. Hierdoor is het echter wel van belang dat u uw autosleutel afgeeft. Bij terugkomst van uw reis zal het personeel weer klaarstaan met uw auto bij de luchthaven. Valet Parking is comfortabel en snel, waardoor parkeren Schiphol leuker wordt.

Ook Park & Walk is een vorm van quick parking. Bij deze parkeervorm parkeert u de auto zelf bij de parkeerplaats, waarna u op loopafstand vanaf het terrein naar de luchthaven gaat. De autosleutel kunt daarom (meestal) bewaren bij deze parkeervorm. Bij terugkomst van uw reis loopt u zelf weer naar uw auto toe, waardoor u uw reis snel kunt vervolgen.

Met Park, Sleep & Fly boekt u niet alleen een parkeerplaats, maar tevens een overnachting in een hotel. Uw voertuig zal dan op de parkeerplaats bij het hotel blijven staan. De volgende ochtend wordt u namelijk door het personeel van het hotel naar de luchthaven gebracht. Bij terugkomst zal het personeel u weer ophalen en naar uw voertuig brengen. Schiphol parkeren was nog nooit zo comfortabel!

Het ruime aanbod van parkeeraanbieders bij vliegveld Schiphol

Doordat luchthaven Schiphol zo druk bezocht wordt, is er ook een ruim aanbod aan onze betrouwbare parkeeraanbieders. Hierdoor heeft meer kans op een beschikbare parking, die ook aansluit bij uw wensen. In het overzicht kunt u zien wat de parkeeraanbieders aanbieden. Hierbij kunt u denken aan de parkeervorm, sleutelbehoud, veiligheid en faciliteiten. Bent u benieuwd naar het aanbod van de parkeeraanbieders? Bekijk dan snel een aantal mogelijkheden voor Schiphol parkeren. Ben u benieuwd naar alle beschikbare aanbieders? Maak dan gebruik van de vergelijkingstool.

Laatste blogartikelen

Het laatste nieuws over parkeren Schiphol vindt u hier. Hier leest u niet alleen de informatie over de parkeeraanbieders, maar ook kunt u meer lezen over de luchthavens of andere belangrijke nieuwtjes die van belang kunnen zijn voor zowel het parkeren van uw auto, als uw reis. Door op de knop 'Lees meer' te klikken kunt u de blogs volledig lezen.

Klantenservicemedewerker ParkCare

Staat uw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Veelgestelde vragen Parking Schiphol Airport

Dat kan op verschillende plekken, rondom Schiphol Airport worden namelijk diverse parkeerterreinen aangeboden door verschillende parkeeraanbieders. Op onze vergelijkingspagina kunt u de beschikbare parkeeraanbieders vinden in de periode dat u op reis gaat. Bovenaan de pagina kunt u voor de gewenste luchthaven kiezen en de parkeerperiode invullen, daarna krijgt u de kans om de beschikbare aanbieders met elkaar te vergelijken op basis van bijvoorbeeld parkeervormen, prijs, faciliteiten en afstand.

Dat is afhankelijk van de parkeeraanbieder waarvan u gebruik gaat maken. De parkeeraanbieders bieden namelijk diverse faciliteiten en parkeervormen aan die invloed hebben op de prijs voor het parkeren van uw voertuig. Op onze vergelijkingspagina kunt u de kosten per aanbieder in een handig overzicht zien staan. De prijs wordt per dag aangegeven. Op deze manier kunt u zelf bepalen welke parkeeraanbieder met de gewenste prijs u het meeste aanspreekt.

Dit is afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij, de bestemming en de openingstijden van de check-in balie. De luchtvaartmaatschappij zal u een adviestijd geven, maar u kunt rekening houden met 2 uur voor vertrek van Europese vluchten en 3 uur voor vertrek voor intercontinentale vluchten. Met deze tijden kunt u rekening houden als u uw auto gaat parkeren.

Er zijn verschillende terreinen bij Schiphol waar u kunt lang parkeren. Een van de grootste en populairste aanbieders hiervoor is

De prijs van uw parkeerbezoek is afhankelijk van onder andere de parkeervorm die u kiest. Vaak is shuttle parkeren de voordeligste optie voor parkeren bij Schiphol. De prijs van shuttle parking aanbieders verschilt ook nog. Door te kiezen voor een shuttle parking die wat verder weg ligt van de vertrekhal kunt u de goedkoopste parkeerplek vinden. In het overzicht van onze vergelijkingstool kunt u eenvoudig alle prijzen van parkeerplekken met elkaar vergelijken. Zo heeft u binnen enkele seconden de goedkoopste parkeerplek bij Schiphol gevonden.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe