Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Park, Sleep & fly Schiphol

Vanaf 5,17 per dag!

Beoordeeld door 5700+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Park, Sleep & Fly bij Schiphol

Bij Schiphol Airport heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van een handige park, sleep & fly service. Met deze parkeervorm boekt u een hotelovernachting waar u ook uw auto bij parkeert. Op de dag van uw vertrek rijdt u naar het hotel, waar u kunt genieten van een goede nachtrust. De volgende dag wordt u per shuttlebus of taxi naar de vertrekhal van Schiphol gebracht, waarbij u kunt kiezen uit een van de 3 vertrekhallen. Voor uw terugkomst is het raadzaam om vooraf contact op te nemen met het hotel, zodat zij u tijdig kunnen ophalen. Bij elke parkeeraanbieder wordt vermeld hoelang de rit van de shuttlebus naar Schiphol duurt. Bovendien bieden de aanbieders van Park, Sleep & Fly verschillende faciliteiten. NH Schiphol Airport biedt bijvoorbeeld elektrische laadpalen en invalidenparkeerplekken aan. Tevens kunt u de diverse mogelijkheden voor uw hotelkamer overwegen. Indien u meer informatie wenst over de hotelfaciliteiten, kunt u eenvoudig contact opnemen met het hotel.

Wilt u parkeren nabij Schiphol? Park, sleep & fly is een ideale parkeervorm voor mensen die een vroege vlucht hebben of ver van Schiphol vandaan wonen. Wilt u liever zo goedkoop mogelijk parkeren? Kies dan voor shuttle parking bij Schiphol. Voor meer gemak kiest u voor valet parking bij Schiphol.

Bekijk de parkeerlocaties op de kaart

Hoe Werkt Park, Sleep & Fly bij schiphol?

Stap 1

Stap 1

Bij Schiphol heeft u verschillende opties voor park, sleep & fly aanbieders, waardoor het raadzaam is om het aanbod te vergelijken. Op die manier vindt u gemakkelijk en snel de aanbieder die het beste bij u past. Zodra u een keuze heeft gemaakt, kunt u doorgaan met het maken van een reservering.

Stap 2

Stap 2

Op de dag voor uw vertrek rijdt u naar het hotel nabij Schiphol, waar u uw auto op hun terrein parkeert.

Stap 3

Stap 3

Na een aangename hotelovernachting wordt u 's ochtends met een shuttlebus of taxi naar de vertrekhal van Schiphol gebracht, zodat u uitgerust aan uw reis kunt beginnen.

Stap 4

Stap 4

Bij uw terugkomst is het belangrijk om vooraf contact op te nemen. Op die manier zorgt u ervoor dat u op tijd wordt opgehaald vanaf Schiphol en teruggebracht wordt naar uw auto. Vanaf het hotel kunt u vervolgens uw reis naar huis voortzetten.

De Parkeerprijzen van Park, Sleep & Fly bij Schiphol

De parkeerprijzen voor Park, Sleep & Fly variëren op basis van het hotel en de gewenste verblijfsdatum. Hieronder ziet u ons beschikbare aanbod voor Park, Sleep & Fly. Voor een volledig overzicht van de tarieven voor alle parkeermogelijkheden kunt u terecht op de parkeerprijzen pagina van Schiphol.

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
NH Schiphol Airport 230,00 5 min Buiten Park, Sleep & Fly
2 pers. kamer
24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Schiphol kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 23/08/2024 t/m 30/08/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parking Schiphol Prijs.

Vergelijk nu de park, sleep & fly parkeerplekken bij Schiphol

De Park, Sleep & Fly parkeeraanbieders van Schiphol

De voor- en nadelen van Park, Sleep & Fly bij Schiphol

  • Dichtbij Schiphol: De locatie dichtbij Schiphol is perfect voor vroege vluchten en reizigers die van ver komen.
  • Zonder Stress: U kunt uw reis beginnen, uitgerust en zonder enige stress.
  • Gratis Parkeren: Bijna altijd zijn alleen de overnachtingskosten van toepassing en is parkeren van uw auto gratis.
  • Hogere kosten: In de meeste gevallen zijn de kosten voor een overnachting hoger dan de parkeerkosten alleen.

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken