Mobihub | Schiphol Noord Oost

bij Schiphol -

Bent u op zoek naar een voordelige parking bij Schiphol? Dan bent u bij Mobihub | Schiphol Noord Oost aan het juiste adres. Deze aanbieder ligt ten noordoosten van Schiphol en is makkelijk te bereiken via de A4. Mobihub | Schiphol Noord Oost is 24/7 geopend. Dat betekent dat u bij hen altijd terecht kunt. Tijdens uw afwezigheid staat uw auto geparkeerd op een volledig omheind terrein, welke verhard is. Wilt u goed voorbereid op reis? Lees dan onze parkeertips!

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Asfalt of bestrating
 • Beveiligd parkeren
 • Verlicht terrein
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 9 min naar vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly
 • Op 3 minuten loopafstand op de Anderlechtlaan kunt u met de openbaar vervoer (Connexxion-bus lijn 397) naar Schiphol. Deze bussen rijden elke 10 minuten. In deze email vindt u de ticket voor de Connexxion-bus vanaf MobiHub Schiphol Noord-Oost. Activeer dit ticket in de MOBIAN app voordat u de bus wilt instappen. Scan de QR-code op MOBIAN app om toegang te krijgen voor de bus.

Adres
Oude Haagseweg 20, 1066 BW, Amsterdam

Bekijk op kaart

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:Geen

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 7.5!

 • Afgesloten parkeerterrein
 • Geen hoogte restricties

Dichtbij Schiphol parkeren

Als u kiest voor Mobihub | Schiphol Noord Oost, dan maakt u gebruik van een shuttle parking bij Schiphol. U parkeert zelf uw auto op hun terrein. Nadat u uw auto geparkeerd heeft, kunt met het openbaar vervoer verder reizen naar de luchthaven. Tot slot kunt u uw autosleutel mee op reis nemen. Klinkt dit als de ideale parkeeraanbieder? Reserveer dan direct uw parkeerplek via ParkCare!

Beoordelingen Mobihub | Schiphol Noord Oost Controleer beschikbaarheid

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

7.5
Beoordeeld door 12 klanten
Afstand tot vliegveld 8.3
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 6.7
Totaal 7.5
Martine Bouve
16-09-2023
Heel dicht bij de luchthaven. Een minimale wandelafstand naar de bushalte. Geland om 24.00 u - taxi stond 10 min later nadat we gebeld hadden. Vlotte inrij en uitrij via de slagbomen; zeker vatbaar voor volgende reis! We stonden eerst wat argwanend tgo de digitale app om de slagbomen te openen, om je ticket op de bus te scannen (daar wij weinig IT minded zijn) , maar dit ging 100% vlot! Het was een onterecht vrees.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Jos Van Assche
12-09-2023
Voor zij die nog van zin zijn om met deze firma in zee te gaan, denk toch maar even na. Bij terugkomst is de firma bijna niet te bereiken. Na 9 pogingen toch iemand aan de lijn met de belofte dat er iemand onderweg is en dat het 20 min zou duren om ons terug op te halen op Schiphol. Na 2 u25 te wachten hebben en nog 9 pogingen om te bellen, hebben we zelf een taxi genomen om ons terug naar de parking te brengen. Dit heeft ons 40€ gekost Mobihub was heel die tijd niet meer bereikbaar. Of antwoordapparaat of ze haken gewoon terug in. Voor ons zeker geen betrouwbare firma
Afstand tot vliegveld 2.5
Prijs/kwaliteit 2.5
Klantenservice 2.5
Totaal 2.5
Noura Dakkouni
05-08-2023
Alles verliep vlotjes en zeker voor herhaling vatbaar.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Ronny Plu
31-07-2023
App werkt niet Geen duidelijke aflevering voucher
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 5
Totaal 5.8
Peter Wils
08-07-2023
Goede parking goede service en eenvoudige afhandeling via de app.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 8.3
christian Greffe
20-05-2023
Prima! Iets meer uitleg over waar je moet parkeren zou handig zijn. Nu stonden we voor het Mercure hotel, dus wisten we niet of we wel juist waren. ook een beschrijving van hoe je naar de bushalte geraakt zou handig zijn. We hadden zware koffers en wisten niet waar de bushalte was, dus hebben we het moeten vragen aan een benzinestation.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 7.5
Totaal 9.2
Ludwig Geudens
29-04-2023
Parking prima gelegen , enkel van parking naar bushalte is “effe zoeken”. Ook bij’t terugkomen van Schiphol naar parking zou iets beter aangegeven mogen zijn.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 7.5
Melissa Broeckx
17-04-2023
Bij het aankomen op de parking ging de bareel niet open. Blijven bellen naar het nummer dat aangegeven was en kreeg telkens een automatisch antwoord dat de nummer niet bereikbaar was. Uiteindelijk het hotel binnen gegaan en gelukkig na heel lang te praten hebben ze de bareel voor mij open gedaan maar wel bijna mijn vlucht gemist. Schande. Super slechte service.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 2.5
Totaal 5.8
Marc Oyen
23-03-2023
Alles ging vrij goed, toch enkele bemerkingen: - de afstand van de parking to de opstapplaats voor de bus is toch vrij groot en de weg niet zo goed. Vooral hiermee rekening houden als het regent. - bij de heenreis is het vrij duidelijk welke en waar je de bus moet nemen.Voor de terugreis is dit niet zo duidelijk. De bus nummer is 397, maar je moet de bus richting Anderlechtlaan nemen. Er zijn meerdere opstapplaatsen, de ene gaat verder weg van Schiphol ( bij ons was dit opstappen van nr 18 - 20, de andere gaat richting Anderlechtlaan ( was bij ons opstapplaats 17). Wij hadden ons vergist, dus beter even aan de bestuurder vragen. - normaal heb je genoeg tijd als het ticket geactiveerd is. Maar als de vlucht wat vertraging heeft en je vergist je van bus, dan is het krap. Gelukkig stellen ze zich soepel op: niets bijbetalen op de bus en de slagboom opende zich alhoewel we wel buiten onze tijdsmarge waren. De parking zelf ziet er veilig uit. Wel een beschadeging opgelopen aan de auto, maar dat kan overal gebeuren.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 10
Totaal 8.3
Francis Detremmerie
09-11-2022
Goed meegevallen. Dank
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 7.5
Gunther De Winne
06-11-2022
Bus 369 stond er op papieren versie, doch QR-code is niet geldig op die bus. Best aanpassen naar nr 397.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 8.3
Luc Van Roey
22-09-2022
Businfo (oa locatie van de bushalte) onduidelijk. Busticket heenreis werkte niet. Niemand telefonisch bereikbaar (ivm vraag over de werking van de slagboom) enkel contact na ruim 40min via de app. Jammer want locatie en afstand tot de luchthaven evenals de prijs wél ok
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 2.5
Totaal 6.7
Gebruik 2 vingers om te scrollen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken