Mobihub | Schiphol Oost

bij Schiphol -

Bent u opzoek naar een comfortabele parking nabij Schiphol Airport. Dan kunt u gebruik maken van Mobihub | Schiphol Oost. Dit is een shuttle parking bij Schiphol, waarmee u met een shuttlebus naar de luchthaven wordt gebracht. De auto parkeert u op het terrein van de aanbieder, dat gemakkelijk te bereiken is vanaf de snelweg A4. Op de terugreis rijdt u weer met de shuttlebus naar de parking toe. Het parkeerterrein is 24/7 geopend, waardoor u op elk moment van de dag gebruik kunt maken van de parkeerservice. Ook is het mogelijk om bij deze parking uw autosleutels te behouden. Het parkeerterrein zelf is geasfalteerd en het terrein is volledig omheind. Daarnaast kunt u uw auto ook overdekt parkeren. Heeft u nog vragen? Kijk dan naar onze veelgestelde vragen pagina.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Asfalt of bestrating
 • Beveiligd parkeren
 • Camerabewaking
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 8 min naar vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Adres
Beechavenue 25, 1119, Schiphol

Bekijk op kaart

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:2,15

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 8.1!

 • Afgesloten parkeerterrein
 • Beveiligingscamera's

Beoordelingen Mobihub | Schiphol Oost Controleer beschikbaarheid

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

8.1
Beoordeeld door 7 klanten
Afstand tot vliegveld 8.2
Prijs/kwaliteit 9.3
Klantenservice 6.8
Totaal 8.1
rudi vandenbussche
08-11-2023
Bij aankomst in Amsterdam moet je 3X telefoneren voor iemand opneemt. Bij terugkomst uit het buitenland moet je na het telefoneren met de bagage reeds in de hand 50min. wachten op de shuttlebus.
Afstand tot vliegveld 5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 2.5
Totaal 5
Sandy Braem
06-11-2023
Bij terugkomst belde ik het gsm nr dat zowel op de bevestigingsdocumenten stond, welke hetzelfde was als in het gsm bericht dat ik de dag ervoor ontving. Er werd me gevraagd of het om een taxi of shuttle ging. Misschien is hier een Nederlandse/Vlaamse verwarring: voor ons is het al eender wie er komt, als we maar opgepikt worden (en de bagage mee kan). Ik antwoordde dat er taxiservice stond vermeld op de bevestiging en dan nog herhaalde men mij dezelfde vraag, zeer vreemd. Uiteindelijk werd er ons een 'gewone auto' voorgesteld dat prima was voor ons en deze stond zelfs ter plaatse toen we buiten stonden (top) maar het gesprek kon wel anders hebben verlopen.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 7.5
Totaal 9.2
Jinne Vangansewinkel
19-07-2023
Zeer flexibel en correct. Komen zeker terug…
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 9.2
Dietrich Wulteput
14-07-2023
verschillende telefoons moeten doen alvorens ik geholpen werd het was zeer stresserend en tijdrovend we waren mooi op tijd aan de parking maar de beloofde shuttlebus kwam maar niet af uiteindelijk na 4 telefoons was er 1 pers die na aandringen dan een taxi had gestuurd
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 2.5
Totaal 5.8
Alain Coenen
28-03-2023
Alles zeer vlot verlopen,niet lang moeten wachten
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 9.2
Benny Hermans
25-01-2023
Het parkeren en de taxirit zijn prima verlopen, maar de klantendienst is moeilijk te bereiken.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 5
Totaal 8.3
Kimberly Banning
18-09-2022
Erg goeie service. Als je belde naar de klantenservice dat de taxi kon voorrijden stond die er zo. Ook toen wij vertraging hadden met de bagage waren zij super flexibel met het omzetten van de tijden. Auto stond veilig en zelf openen van slagbomen met de app was super. Zeker aan te raden !
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Gebruik 2 vingers om te scrollen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken