Beoordelingen voor Mobihub | Schiphol Oost

bij Schiphol -
8.2 Erg goed, beoordeeld door 95 klanten
Mobihub | Schiphol Oost foto 1
Gemiddelde beoordeling 8.2 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 8.8
Prijs/kwaliteit 8.1
7.9 Klantenservice
« Terug naar Mobihub | Schiphol Oost

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Benedikt de 5.8 Geparkeerd van 23/06/2024 tot 29/06/2024

Auf Rückruf konnte man uns nur auf holländisch antworten. Ein englischer Mitarbeiter war nicht verfügbar.

Sascha de 10 Geparkeerd van 14/06/2024 tot 26/06/2024

Super. 1. Mal genutzt. Besser geht's nicht. Auto steht sicher überdacht im Parkhaus. Mit der App lässt sich die Schranke öffnen. Bus-Shuttle 1/2 stündlich hin und zurück zuverlässig. 10 Minuten Fahrzeit. Preis sehr fair. Gerne wieder

Andrea de 9.2 Geparkeerd van 21/06/2024 tot 24/06/2024

Es hat alles super geklappt. Shuttle Service war auf dem Hin- und Rückweg sofort da. Keine Wartezeiten. Parkhaus war gut Preis/Leistung sehr gut.

Johannes be 10 Geparkeerd van 17/06/2024 tot 24/06/2024

Snel geregeld, goede prijs/kwaliteit verhouding. Auto staat keurig overdekt in een parkeergarage onder een hotel. Shuttleservice voor brengen en halen. Parkeergarage heeft ook mogelijkheid voor elektrisch laden van EV’s Communicatie super geregeld via mail en app.

Stefanie de 10 Geparkeerd van 21/06/2024 tot 23/06/2024

Alles bestens, gute Beschreibung, überdachter Parkplatz, guter Transfer zum Flughafen!

Willy be 9.2 Geparkeerd van 08/06/2024 tot 18/06/2024

Alles perfect gegaan, zelfs midden in de nacht.

Louis be 7.5 Geparkeerd van 22/05/2024 tot 28/05/2024

Er moeten beter aanwijzingen gegeven worden voor personen die daar voor de eerste keer komen. Wij zijn - omdat we niets wisten van een parkeerplaats - het (volle) terrein opgereden totdat we geen kant meer op konden. Dankzij onze dochter - gelukkig 'n stuk jonger dan wij - kregen we informatie. Toen pas kregen we te horen waar we onze auto konden parkeren. (Ook het ophalen bij Schiphol mag wát beter!!)

Tanja be 8.3 Geparkeerd van 23/04/2024 tot 04/05/2024

Erg fijne service. Met de app open je de slagboom. Via sms wordt alles op de dag zelf goed uitgelegd. Taxi is ook netjes op tijd en erg vriendelijk. Alleen op terugweg met de app de slagboom open willen doen en werkte niet. Telfoonnr gebeld (in de nacht) maar namen niet op. Bleek dat de auto wat dichter bij de slagboom moest staan. Dit duidelijker erbij vermelden,vooral omdat jullie ook niet bereikbaar waren.

Aristotelis de 10 Geparkeerd van 30/03/2024 tot 06/04/2024

Aristotelis. T 🇩🇪 einziges Problem war die Sprache, da ich nur ein bißchen Englisch oder Niederländisch spreche. Das erste Mal bei diesem Anbieter gebucht! Alles hat wunderbar geklappt! Gerne wieder!

Michael de 8.3 Geparkeerd van 01/04/2024 tot 06/04/2024

Shuttlefahrer waren freundlich und hilfsbereit. Ohne App geht es gar nicht. Shuttledienst und Parkplatzdienst sind nicht identisch.

  • ...

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken