Over ons

medewerkers aan het werk

Totstandkoming van ParkCare
De oprichter van ParkCare, Theo Zijlstra, was in 2013 zijn studie 'Rechten' aan het afronden aan de Rijksuniversiteit Groningen. Theo voelde zich geroepen toen hij erachter kwam dat er in Nederland en specifiek in Groningen een klein aanbod is aan parkeermogelijkheden voor auto's. Dat is niet het geval voor fietsen en fietspaden, het viel hem namelijk op dat hier vooral veel opties voor worden aangeboden. Hierin zag hij nog enkele opties. Tijdens zijn Bachelor is hij begonnen met het creëren van webpagina's waarbij het mogelijk is om parkeermogelijkheden voor auto's en de tarieven te vergelijken. Hierbij wordt rekening gehouden met de wensen en eisen van de klant.

Het begin van ParkCare
In het begin toen ParkCare net begonnen was, lag de focus vooral in het centrum van Groningen en de parkeermogelijkheden die hier destijds werden aangeboden. Uit vele positieve reacties vanuit de omgeving, werd ervoor gekozen om te gaan uitbreiden door heel Nederland. Steeds meer mensen zijn geïnteresseerd in parkeerplaatsen die aansluiten bij hun wensen en behoeften. Hierdoor kan ParkCare blijven groeien. Door rekening te houden met deze wensen en behoeften van klanten, werd al snel duidelijk dat ook de wens naar ideale parkeergelegenheden buiten Nederland groter wordt. Theo is hiermee aan de slag gegaan, waardoor ParkCare nu ook beschikbaar is in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk. Theo heeft samen met zijn team ervoor gezorgd dat ParkCare een groot succes is geworden. Er wordt dagelijks gewerkt aan om de webpagina's verder te ontwikkelen. Hierbij wordt gezocht naar de beste parkeeraanbieders voor onze klanten.

De beste prijs en kwaliteit
Om ervoor te zorgen dat we bij ParkCare de beste prijs en kwaliteit kunnen bieden voor onze klanten, zijn wij veel opzoek naar verschillende parkeeraanbieders. De kwaliteit van de parkeeraanbieder vinden wij enorm belangrijk en dat terwijl het aangeboden kan worden voor de beste prijs. Veiligheid en betrouwbaarheid staat voorop bij deze parkings. Om dit te controleren kan er door eerdere gebruikers een recensie worden achtergelaten op onze website. Waarbij u verzekerd bent van echte en eerlijke recensies. Dit komt doordat alleen klanten, die gebruik hebben gemaakt van een parkeerplek, van ParkCare een recensie achter kunnen laten.

Diverse parkeeraanbieders
Het is mogelijk om op onze website diverse parkeeraanbieders te vergelijken. Hier kunt u gelijk zien welke parkeeraanbieder beschikbaar is en kunt u gemakkelijk en snel uw reservering plaatsen. Dit kan door een door uw uitgekozen luchthaven of plaats te selecteren, waarbij u de periode aan kunt geven dat u wilt parkeren, door middel van tijd en data. Er verschijnt dan een aanbod aan parkeeraanbieders. Op deze manier kunt u voor uzelf bepalen welke parkeeraanbieder het beste bij u past. Met ParkCare bent u er van verzekerd dat u boekt met de laagste prijsgarantie. De parkeerplekken kunnen voordelig worden aangeboden via ParkCare doordat het een vergelijkingswebsite is voor diverse parkeerplekken. We ontvangen commissie wanneer klanten een reservering maken via onze website, deze commissie wordt echter nooit doorgerekend naar de klanten. Dit zorgt er tevens voor dat u een parking kunt reserveren voor de voordeligste prijs. Bij het maken van een reservering wordt er vanuit ons een bevestigingsmail naar u verzonden, waarin u persoonlijke gegevens en informatie over de parkeeraanbieder en uw parkeerplek staat. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice of kijk bij onze FAQ (veelgestelde vragen).

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken