Q-Park Schiphol

bij Schiphol -

Bij Q-Park Schiphol kunt u rekenen op een veilige en betrouwbare parking bij Schiphol op korte afstand. U maakt gebruik van shuttle parking bij Schiphol. In de overdekte parkeergarage kunt u uw auto met een gerust gevoel achterlaten terwijl u gebruikmaakt van de Connexxion bus naar de luchthaven. De parkeergarage beschikt over elektrische laadpalen, speciale parkeerplekken voor mensen met een handicap en een handige lift. Het terrein is volledig geasfalteerd, afgesloten en beveiligd met bewakingscamera's. De maximale doorrijhoogte van de parkeergarage bedraagt 2,00 m. U kunt tijdens uw reis uw autosleutel bij u houden. Met de boekingsbevestiging die u van ons ontvangt, kunt u gratis gebruikmaken van de bus van Connexxion voor maximaal 5 personen per auto. Deze bussen rijden meerdere keren per uur, zowel overdag als 's nachts. De bushalte bevindt zich direct naast de parkeergarage. Voor vertrek- en aankomsttijden kunt u de website van Connexxion raadplegen. Boek nu via ParkCare en profiteer altijd van onze laagsteprijsgarantie 

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Beveiligd parkeren
 • Camerabewaking
 • Parkeerplek voor mindervaliden
 • Elektrisch laadstation
 • Lift beschikbaar
 • Verlicht terrein
 • Asfalt of bestrating
 • Kentekenherkenning
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 16 min naar vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Adres
Spaarnepoort 2, 2134 TM, Hoofddorp

Bekijk op kaart

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Elektrische oplaadpuntenElektrische oplaadpunten:Ja
InvalidenparkeerplaatsenInvalidenparkeerplaatsen:Ja
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:2,00
ParkeerplaatsenParkeerplaatsen:350+
Lift aanwezigLift aanwezig:Ja

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 7.4!

 • Beveiligingscamera's
 • Oplaadpalen aanwezig
 • Dichtbij busverbinding

Beoordelingen Q-Park Schiphol Controleer beschikbaarheid

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

7.4
Beoordeeld door 11 klanten
Afstand tot vliegveld 6.8
Prijs/kwaliteit 8
Klantenservice 7.5
Totaal 7.4
daniel Stockmans
21-09-2023
De aanduiding naar de bushaltes , zowel aan de parking als aan de luchthaven kon stukken beter !!
Afstand tot vliegveld 5
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 5
Totaal 5
Carine De Meyer
13-07-2023
Prima parking met nummerplaatherkenning. Busvervoer naar luchthaven verloopt vlot. Volgende keer kies ik zeker terug voor deze parking.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Guy User
09-07-2023
Bij het binnenkomen perfect nummerherkenning ok Bij het buitenrijden minder : wij stonden voor een gesloten hefboom en dachten dat die ook automatisch zou opengaan, de eerste hefboom reageerde niet op de scan, de tweede wel. Gemakkelijker manier om naar Schiphol te gaan.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 9.2
Wendy Vanderhoven
09-07-2023
Auto stond veilig geparkeerd, dat natuurlijk het voornaamste was. Maar wij moesten daar vertrekken om 4u30 waardoor er geen shuttle bus reed en we dus een lijnbus moesten nemen. Niemand zei dat we de bus moesten nemen op de “bussen” BOVENAAN DE TRAP als je de parking uitkomt. Wij als Belgen kennen dat soort buswegen niet en stond dus aan de bushalte beneden te wachten, toen er per chance nog andere mensen kwamen met koffers, die dus ook naar Schiphol moesten en die wel die trap opgingen om daar de bus te nemen. We zijn die dan gevolgd en wat een geluk want binnen de twee min kwam de bus, stel je voor dat we deze gemist hadden? Dan was het al iets geweest want er kwam maar 1 bus per uur. En dan met terugkomen hetzelfde verhaal, staat nergens aangegeven op de site waar je op Schiphol moet staan om die bus te nemen. Dus gevraagd aan een andere buschauffeur, die zei bij B11, wij daar op de 300 gestapt maar na 2 haltes toch maar eens aan de buschauffeur gevraagd, bleken we de verkeerde richting uit te rijden!! Dus moeten afstappen en bus de andere richting uit genomen, hebben er dan uiteindelijk ook 45 min over gedaan naar de parking. Het moet echt gewoon beter aangegeven worden, want als je er nog nooit geweest bent en ook als je het Nederlandse bussysteem niet kent is het echt onduidelijk!!
Afstand tot vliegveld 5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 6.7
marc van beeck
01-07-2023
Overdekt parkeren, goede busverbinding, werkte perfect.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 9.2
Bieke Frederickx
15-05-2023
Fijne parking! Alles was in orde enkel het vertrek was nogal onduidelijk met de bus. Stond nergens aangeduid waardoor wij toch een taxi hebben genomen naar de luchthaven.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 7.5
Hilda Van Alphen
25-03-2023
Alles vlot verlopen
Afstand tot vliegveld 5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 6.7
Tom Hertoghs
19-12-2022
Graag meer info mbt openbaar vervoer tot airportt
Afstand tot vliegveld 5
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 7.5
Totaal 5.8
David Derycke
10-12-2022
Mooie overdekte parking, connectie met Schiphol verliep vlot zowel vertrek als terugkomst. Wij gaan de volgende keer zeker terug gebruik maken van deze parking.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 7.5
Totaal 9.2
Marc Trippaers
13-11-2022
Werking van de parking zelf is ok echter communicatie omtrent transfert kan veel beter. De transfert naar Schiphol (heen en retour) is voorzien maar we hebben moeten zoeken en vragen waar je de bus moet nemen, op welke perron de bus in de juiste richting zou toekomen. Daar voelden we ons echt aan ons lot overgelaten. Informatie over perron dient echt beter aangegeven te worden bij reservatie. Ik heb voor vertrek ook nog gebeld (geen antwoord) en een mail gestuurd waarop ook geen reactie kwam.
Afstand tot vliegveld 5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 2.5
Totaal 5
kurt dioos
17-09-2022
Goed gelegen en overdekte parking proper en netjes
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 7.5
Gebruik 2 vingers om te scrollen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken