Beoordelingen voor Q-Park Schiphol

bij Schiphol -
7.8 Goed, beoordeeld door 347 klanten
Q-Park Schiphol foto 1
Gemiddelde beoordeling 7.8 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 7.2
Prijs/kwaliteit 8.4
7.9 Klantenservice
« Terug naar Q-Park Schiphol

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Leendert Arie H nl 7.5 Geparkeerd van 06/04/2024 tot 13/04/2024

Goede parkeerplaats. Maar wij waren smorgens om 5 uur is nog nog donker was heel heen en weer gezoek naar busnummer 300 want je een busstation vlak naast de garage volgens de gegevens die we hadden moesten we daar zijn maar bleek iets verderop had je een busbaan verdieping hoger maar er stond helemaal geen vermelding voor bus 300, dus best vervelend zo smorgens vroeg is een verbeterpunt met een beter verwijzing vanaf de garage naar de bus.

Sabine J de 8.3 Geparkeerd van 10/04/2024 tot 11/04/2024

Die Anbindung zum öffentl. Nahverkehr war hervorragend.

Stefanie B de 5 Geparkeerd van 23/03/2024 tot 07/04/2024

Öffentliches Parkhaus, mit Gepäck bis zum Bus aufwendig, Fahrzeit deutlich länger, leider anderes als erwartet

Stefan H de 8.3 Geparkeerd van 02/04/2024 tot 06/04/2024

Das Parkhaus ist völlig unkompliziert. Relativ weit mit dem Bus Linie 300 zu fahren. Für den Rückweg ist die Linie 300 am Airport nicht ausgeschildert.

Daniel Z de 9.2 Geparkeerd van 22/03/2024 tot 03/04/2024

Schönes neues großes Parkhaus mit viel Platz zum Parken. Preis-Leistung war auch super und sowie die Einfahrt wie auch die Ausfahrt hat alles ohne Probleme geklappt. Der Shuttle zum Flughafen hat auch alles wunderbar funktioniert. Gerne Wieder.

A A S nl 4.2 Geparkeerd van 20/03/2024 tot 03/04/2024

.zeer slecht,rijden geen bussen om 5 u snachts,taxi moeten nemen om het vliegtuig te halen. Nooooooit meer!

Willem v nl 7.5 Geparkeerd van 14/03/2024 tot 25/03/2024

Zeker een 7.5. Maar misschien is het zinvol te vermelden op de boeking welke buslijn naar de vertrek terminal gaat. En gaan er meerdere, maar lijn 300 is de snelste Deze vertrekt vanaf de hooggelegen busbaan en niet van de naast de parkeergarage gelegen busstop. Verder een perfecte plek met ruim voldoende plaats.

Pascal v nl 10 Geparkeerd van 07/03/2024 tot 24/03/2024

Gewoon goed

Frederik v nl 5.8 Geparkeerd van 14/03/2024 tot 23/03/2024

Had de Qr codes afgedrukt. Maar deze werkten niet! Zowel op de bus als bij het binnen en buiten rijde aan de slagboom. Heeft het te maken met de gewijzigde Vlugt uren ? Ik weet het niet, Auto stond wel overdekt en op zijn plaats, en konden de parking wel verlaten na gesprek met medewerker aan de parlofoon.

Helmut W de 9.2 Geparkeerd van 06/03/2024 tot 22/03/2024

Wie immer Super, gerne wieder. Gruß Helmut Woltering

  • ...

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken