Mobihub | Schiphol Noord

bij Schiphol -

Parkeren aan de noordzijde van Schiphol doet u gemakkelijk bij Mobihub | Schiphol Noord. Vanaf deze parking staat u in ongeveer 9 minuten bij de luchthaven. De parking regelt een shuttlebus voor u om u naar de vertrekhal te brengen. Ook als u terugkomt op Schiphol Airport zal er vervoer voor u worden geregeld door de parkeeraanbieder. U wordt vervolgens teruggebracht naar uw geparkeerde auto. De parking is 24/7 geopend. Hierdoor kan u op elk gewenst moment de parking in- en uitrijden. Ook is sleutel behoud mogelijk bij deze parkeeraanbieder. Liever een andere shuttle parking bij Schiphol? Kijk dan bij Mobihub | Schiphol Zuid of Mobihub Schiphol | West.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Parkeerplek voor mindervaliden
 • Beveiligd parkeren
 • Kentekenherkenning
 • Asfalt of bestrating
 • Verlicht terrein
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 9 min naar vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly


Adres
Sloterweg 299, 1171VB, Amsterdam

Bekijk op kaart

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja
InvalidenparkeerplaatsenInvalidenparkeerplaatsen:Ja
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:2,10

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 7.4!

 • Beveiligingscamera's
 • Afgesloten parkeerterrein

Kan ik veilig parkeren bij Mobihub Schiphol Noord?

U kunt zeker veilig parkeren bij Mobihub | Schiphol Noord. De parkeerplaats bevindt zich namelijk op een afgesloten terrein. Hierdoor kan niemand zomaar de parkeerplaats betreden. Daarnaast hebben wij een lijst met parkeertips voor u opgesteld. Hierin staat omschreven waar u rekening mee kunt houden om veilig te parkeren. Heeft u nog vragen over het shuttle parkeren bij Mobihub | Schiphol Noord? Neem dan zeker eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen.

Beoordelingen Mobihub | Schiphol Noord Controleer beschikbaarheid

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

7.4
Beoordeeld door 10 klanten
Afstand tot vliegveld 8
Prijs/kwaliteit 8.3
Klantenservice 6
Totaal 7.4
GIUSEPPE PROCHILO
05-02-2024
goede ligging van de parking ( RAMADA hotel). Bediening van de slagbomen met de MOBIAN app was simpel en duidelijk. Wij hadden vertraging maar het verlengen van de parkeerduur was heel eenvoudig uit te voeren via de app en men ziet mee of er kosten aan verbonden zijn ( wat in ons geval met een vertraging van 2 uur geen exrra kosten aangaf). Shuttle bus van de Ramada was ieder half uur en redelijk goed op tijd
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 7.5
Totaal 8.3
Marc Verrydt
30-01-2024
de parking is slecht te vinden, slechte parking aanduiding
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 7.5
Totaal 8.3
RUDI BOERS
03-12-2023
alles ging perfect - misschien zelfs te perfect? door samenloop van omstandigheden 2x geboekt - 1x geannuleerd zonder problemen - bedrag werd direct terugbetaald via visa binnenrijden parking op 10 november - perfect - slagboom ging direct open met bus 300 naar Schiphol - vlotjes thuiskomst - bus 300 - super vlot - dan begon de ellende - door uur vertraging iets later aan parking (luchthaven München dicht door sneeuw en alle vluchten werden naar Frankfurt afgeleid en Frankfurt onze luchthaven voor connecting flight slagboom ging NIET OPEN - ook de scancode werkte NIET - op app was mijn reservering ook al verdwenen (gezien we iets te laat aan parking waren - nochtans, dacht ik, nog wat speling genomen- inbellen op basis van druktoets aan parkeermeter - daar vond men op basis van mijn nummerplaat en op basis van mijn mailadres mijn boeking NIET terug - anno 2023 onbegrijpelijk werd gevraagd via welk internet platform ik de boeking had gedaan! maar gezien info op app al was verdwenen kon in niet direct een brekingsnummer doorgeven NOG ERGER werd het wanneer ik na 24u reistijd en nummerplaat en mailadres had doorgegeven de persoon die ik aan de lijn had mijn gegevens NIET KON terugvinden omdat ik de mail niet meer direct kon terugvinden NOG STEEDS NIET BEREID WAS DE SLAGBOOM TE OPENEN geprobeerd dan mail in mailbox terug te vinden - gelukt - opnieuw ingebeld - ook nu weer kon met niet direct iets terugvinden - uiteindelijk werd dan toch de slagboom geopenden - na 24 reistijd - 20' bij 0° toch anticlimax begrijp dat mijn niet zomaar een slagboom kan openen om te vermijden dat men gratis zou komen parkeren maar anno 2023 de app al direct verwijderen zodat ik geen reserveringsnummer meer kan doorgeven men mijn gegevens niet kan terugvinden op basis van nummerplaat - mailadres GAAT MIJN PETJE TE BOVEN JAMMER
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 2.5
Totaal 6.7
Jos Vorsselmans
05-11-2023
Nooit meer! - Slechte aanduiding van de parking, geen bordjes met verwijzing Mobihub - er was geen plaats gereserveerd voor ons, gelukkig verliet er net iemand de parking - slagbomen gaan niet open bij in/uitrijden met gebruik van de app. - Bij aankomst na de vakantie: SMS met foute ophaallocatie gekregen. Hierdoor de laatste shuttle bus gemist (die trouwens te vroeg weg was) en een taxi moeten nemen. Mobihub/Parkcare reageren niet op mijn klacht!
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 2.5
Totaal 5.8
Gabriele Cacciatore
30-09-2023
Slagboom ging niet open bij toekomen parking. Klantendienst is een robot-contactpersoon. Veel actie moeten ondernemen eer dat we een persoon aan de lijn kregen. Shuttle bus bracht ons naar de luchthaven, dit verliep goed. Hij vermeldt er duidelijk bij dat dit ook het ophaalpunt is bij ophaling. Wij komen toe in Amsterdam Schiphol om de shuttlebus te nemen. Om het kwartier voor en na het uur zou er één langskomen. We staan er al van 10u30. Doch die 10u45 reed zonder meer weg, de bus nog nagelopen, zonder resultaat. De shuttlebus van 11u15 is niet komen opdagen. We hebben 75 minuten gewacht op vervoer. Waren dit de voorwaarden? Ik heb begrip dat er iets voorvalt en dat je langer moet wachten, maar twee bussen na elkaar? Ze weten toch ook wie wanneer toekomt: ze vragen genoeg gegevens op!
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 5
Totaal 5.8
christof Verschaete
01-08-2023
er was wel een probleem bij het openen van de slagboom met de app. na telefonisch contact is was het opgelost.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Eric Van Cauwelaert
09-06-2023
alles naar wens!
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 7.5
Kevin Wuilmart
26-02-2023
Goed geregeld!
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Nancy Vanhaecke
24-08-2022
Klanten service moeilijk bereikbaar bij vragen. Alles is ook niet zo duidelijk als je eerste keer gebruik maakt van parking.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 5
Totaal 6.7
geert vyt
22-08-2022
Zeer verwarrend bedrijf. Geen eigen parking van mobihub zelf maar van het Ramada hotel. Werknemer van hotel wist niet van samenwerking. Gelukkig kwam een tranfertbusje ( van alweer een ander bedrijf ) die belde en ons hielp. Bij terugkomst opnieuw moeten bellen om meer info te kunnen verwerven. We hadden al Slechte communicatie maar wel een goed ogende website. Uiteindelijk komt alles wel goe met de nodige stress.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 2.5
Totaal 5
Gebruik 2 vingers om te scrollen

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken