Beoordelingen voor MOBIHUB | Schiphol Noord

bij Schiphol -
8.0 Erg goed, beoordeeld door 244 klanten
MOBIHUB | Schiphol Noord foto 1
Gemiddelde beoordeling 8.0 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 8.6
Prijs/kwaliteit 8.0
7.3 Klantenservice
« Terug naar MOBIHUB | Schiphol Noord

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Niels B nl 7.5 Geparkeerd van 09/04/2024 tot 13/04/2024

Prima service, afstand tot Schiphol is goed te doen, je wordt met een taxi opgehaald!

Ruud B nl 10 Geparkeerd van 05/04/2024 tot 12/04/2024

Nette parkeerplaats en gemakkelijk te bereiken en te gebruiken via de Mobian App. Echt een aanrader

Arnold v nl 10 Geparkeerd van 04/04/2024 tot 11/04/2024

Super geregeld. Zelfs een medewerkster van het hotel Ramada waar de parkeerplaats is kwam met de koffers meehelpen.

Sonja W de 10 Geparkeerd van 23/03/2024 tot 07/04/2024

Hat alles super geklappt

Arlete C de 8.3 Geparkeerd van 15/03/2024 tot 05/04/2024

Hat alles super geklappt. Nur die runter geladene App für das öffnen der Schranke hat nicht funktioniert, war aber kein Problem in dem Sinne da die Schranke auch per Ferne geöffnet werden konnte.

Erik R nl 4.2 Geparkeerd van 16/03/2024 tot 05/04/2024

Op zich een prima parkeerplek en de boeking ging eenvoudig. Helaas werkt de App om de slagboom te werken niet, is het doorgegeven nummer niet meer bereikbaar en ook de klantenservice neemt niet op. Dit was zowel bij in- als ook uitrijden een probleem

Renaldas S de 7.5 Geparkeerd van 25/03/2024 tot 01/04/2024

Alles sonst gut gelaufen, nur der App für die Schranke hat nicht funktioniert, war aber kein Problem weil hotel Mitarbeiter hat alles schnell geklärt...

Froucke L nl 6.7 Geparkeerd van 09/03/2024 tot 29/03/2024

Bij vertrek lukte me het niet om de slagboom te laten openen middels het opgegeven telefoonnummer. Ik kreeg de melding dat dit nummer niet in gebruik was. Erg lastig. Gelukkig kon men bij de receptie van het hotel de slagboom ook openen. Tot op heden heb ik bij navraag nog geen antwoord gekregen, hoe dit kon gebeuren. Ik heb er al een keer eerder geparkeerd, toen ging alles prima.

Andreas M de 6.7 Geparkeerd van 15/03/2024 tot 22/03/2024

Leider konnte ich beim verlassen des Parkplatzes die Schranke nicht per Anruf ( geschickt von Ihnen per SMS ) öffnen!

Rafael E de 4.2 Geparkeerd van 25/02/2024 tot 19/03/2024

Schranke öffnete bei Einfahrt erst nach dem 10. Versuch. Bei Ausfahrt ging die Schranke erst nach einem Anruf beim Service nach oben. Umständlich leider.

  • ...

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken