Mobihub | Schiphol Zuid

bij Schiphol -

Bent u op zoek naar een voordelige parkeeraanbieder nabij Schiphol? Parkeer uw auto dan bij Mobihub | Schiphol Zuid. Deze parkeerplaats bevindt zich ten zuiden van Schiphol en is makkelijk te bereiken via de A4. Mobihub | Schiphol Zuid is 24/7 geopend. Dat betekent dat u altijd gebruik kunt maken van hun shuttle parking bij Schiphol. Nadat u uw auto geparkeerd heeft, wordt u per taxi of bus naar de vertrekhal gebracht. Uw autosleutel kunt u mee op reis nemen. Bij terugkomst dient u vooraf even contact op te nemen met de parkeeraanbieder. Dan hebben zij voldoende tijd om u ook weer op te halen. Via ParkCare boekt u eenvoudig uw parkeerplek!

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Beveiligd parkeren
 • Asfalt of bestrating
 • Camerabewaking
 • Verlicht terrein
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 6 min naar vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly
 • Vanaf de Hoeksteenstraat kunt u te voet in 3 minuten met het openbaar vervoer (website: Connexxion) naar Schiphol. Deze bussen vertrekken elke 10 minuten. In deze e-mail vindt u het ticket voor de Connexxion bus vanaf MobiHub Schiphol Zuid. Activeer dit ticket in de MOBIAN app voordat je in de bus stapt. Scan de QR-code op de MOBIAN app om toegang te krijgen tot de bus.

Adres
Hoeksteen 74, 2132 MS, Hoofddorp

Bekijk op kaart

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:Geen
Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 7.6!

 • Afgesloten parkeerterrein
 • Geen hoogte restricties
 • Beveiligingscamera's

Het terrein van Mobihub | Schiphol Zuid

Tijdens uw afwezigheid staat uw auto veilig geparkeerd. Het terrein is geasfalteerd, volledig omheind en heeft geen maximale doorrijhoogte. Dat betekent dat u bij Mobihub | Schiphol Zuid ook grotere voertuigen kunt parkeren. Wilt u goed voorbereid op reis? Lees dan onze parkeertips!

Beoordelingen Mobihub | Schiphol Zuid Controleer beschikbaarheid

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

7.6
Beoordeeld door 9 klanten
Afstand tot vliegveld 8.6
Prijs/kwaliteit 7.8
Klantenservice 6.4
Totaal 7.6
Desiree Williams
06-09-2023
1) parkeerplaats was niet beschikbaar 1) parkeerplaats was niet beschikbaar 2) na vele telefoontjes een alternatieve parkeerplaats aangeboden gekregen, 5 min verder 3) maar taxi kon niet mee 4) van kastje naar muur gestuurd om taxi te regelen, advies: zelf maar taxi regelen 5) bij terugkomst ging slagboom niet open omdat wij op een andere parkeerplaats stonden. Niemand telefonisch bereikbaar.
Afstand tot vliegveld 5
Prijs/kwaliteit 2.5
Klantenservice 2.5
Totaal 3.3
Philippe Van Brabant
11-07-2023
Alles zeer vlot verlopen. Shuttledienst zowel ‘s nachts als overdag perfect.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 5
Totaal 7.5
fred jorissen
09-07-2023
Perfect geregeld. We hadden een zeer vroege vlucht, bijgevolg moesten we al voor 5h op parking zijn. Zoals vermeld een half uurtje op voorhand bellen en taxi stond al klaar. Terug op Schiphol was busje nr het Moxy hotel na 5min gearriveerd. Ik Neem ineens de overnachting erbij in de toekomst bij Moxy. Ga dit zeker nog gebruiken bij volgende vluchten vanaf Schiphol. Groetjes uit België.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Ingrid Truyens
08-07-2023
Na landing met veel vertraging nog meer dan een half uur moeten wachten. Je moet bellen maar dan zijn ze nog niet op tijd
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 2.5
Totaal 5
Wim Vissers
26-05-2023
Goede locatie voor een goede prijs.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 7.5
Totaal 9.2
tim walter
10-05-2023
Shuttlebus bracht ons perfect op tijd waar we moesten zijn. Tarieven van de parking zijn zeer laag tov de Parkings van schiphol zelf. De moeite dus om tientallen euro’s uit te sparen voor een 5min lange rit met de shuttlebus!
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
daljit singh
02-04-2023
Alles was perfect en heel snel service proper en velig parking.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 7.5
Ann Palmaerts
13-02-2023
Tijdens heenvlucht werd bij eerste oproep niet opgenomen... Was ook heel onvriendelijke chauffeur maar wel efficiënt. Hij kende de weg en zette ons netjes af aan de luchthaven. Na de terugvlucht stond de taxi niet te wachten op het afgesproken punt maar 500 meter verder. Was heel arrogante man. Wou ons niet beide meenemen omdat er maar één persoon op zijn lijst stond (en zijn voorganger dan wel???)... Kende dan ook nog de weg niet. We hebben zelf onze gps opgezet. En als we wouden buitenrijden bij de parking met onze eigen auto, dan werkte de nummerplaatherkenning niet meer. Ik moest zogezegd rekening van € 119 betalen. Ik ben via mijn boekingsbewijs aan de receptie gaan vragen om de slagboom te openen en dat hebben ze dan uiteindelijk ook gedaan. Maar was een heel gedoe. Voor mij alvast geen parkcare meer!
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 2.5
Totaal 5.8
Jean-Marie Bufkens
18-10-2022
Alles is perfect verlopen
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Gebruik 2 vingers om te scrollen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken