Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Reviews Parking Hahn Airport

Vanaf 3,41 per dag!

Beoordeeld door 5300+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Overzicht ervaringen van parkeren bij Hahn Airport

Hier vindt u een overzicht van alle reviews voor parkings bij Hahn Airport. Door het lezen van de reviews kunt u zien hoe andere klanten van ParkCare de diverse parkings hebben ervaren. Omdat ieders ervaring uniek is raden we aan om meerdere reviews te lezen voor het beste beeld van de aanbieder. Zo kunt u de juiste keuze maken en ontspannen aan uw reis beginnen.

Reviews over parkeren bij Hahn

Om de ervaring van parking bij Hahn Airport elke keer beter te maken, kunnen klanten die er geparkeerd hebben een review achterlaten. Zo leest u precies wat u kunt verwachten van de parkings bij Hahn Airport. Ook wordt het makkelijker om, samen met de foto's en de faciliteiten, een goede keuze te maken.

Reviews over Shuttle Parking bij Hahn Airport

Shuttle Parking bij Hahn Airport is de meest gebruikte parkeervorm bij de luchthaven. Reviews over shuttle parking gaan in op de transfer naar de luchthaven, de vriendelijkheid van het personeel en de kwaliteit van de parking.

Parkeeraanbieder Binnen / Buiten Type parkeerplek Beoordeling
Hotelparkplatz Zur Morschbach Buiten Shuttle Parking 10.0 - Voortreffelijk
Airport Park Service Hahn Buiten Shuttle Parking 7.5 - Goed

Reviews over Park & Walk bij Hahn Airport

Park & Walk bij Hahn Airport is de makkelijkste manier van parking. Reviews die worden achtergelaten bespreken het gemak van het parkeren en de staat van de parking.

 

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken