Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Reviews Parking Zaventem

Vanaf 8,10 per dag!

Beoordeeld door 5700+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Reviews over parkeren bij Zaventem

Bij de parkeeraanbieders kunt u de beoordelingen lezen die klanten hebben achtergelaten. Dit maakt het selecteren van de beste aanbieder een stuk gemakkelijker. De beoordelingen kunnen alleen worden geschreven door klanten die daadwerkelijk op die locatie hebben geparkeerd. Hierdoor bent u er zeker van dat u de juiste informatie ontvangt. Door zoveel mogelijk beoordelingen te lezen, krijgt u het meest heldere beeld van de verschillende aanbieders. In de beoordelingen vindt u informatie over de parkeerterreinen, het vervoer, de medewerkers en andere aspecten.

Reviews over Shuttle Parking bij Zaventem

Shuttle parking bij Zaventem Airport is de meest populaire manier van parkeren. De parkeeraanbieder met de grootste hoeveelheid reviews is Express Parking. In deze reviews wordt het vervoer met de shuttlebus, de dienstverlening van de aanbieder en de kwaliteit van het parkeerterrein besproken. Neem hieronder een kijkje bij de best beoordeelde shuttle parkeeraanbieders.

Parkeeraanbieder Binnen / Buiten Type parkeerplek Beoordeling
Express Parking Binnen Shuttle Parking 8.9 - Erg goed
GreenParking Zaventem Buiten Shuttle Parking 8.3 - Erg goed

Reviews over Valet Parking bij Zaventem

De beoordelingen over valet parking bij Zaventem richten zich voornamelijk op het gemak, het personeel en de algehele service. Express Parking Valet is de parkeeraanbieder met de meeste reviews.

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken