Star Parking Valet Zaventem

bij Zaventem -

Vliegt u binnenkort vanaf Brussel Airport? Parkeer uw auto dan bij Star Parking Valet Zaventem. Deze parkeeraanbieder is 24/7 geopend. Dat betekent dat u altijd gebruik kunt maken van hun valet service bij Zaventem. Gedurende uw reis staat uw auto veilig geparkeerd op een volledig omheind parkeerterrein of in een parkeergarage. Zowel de parkeerplekken op het terrein als in de garage zijn overdekt. Uw keuze kunt u doorgeven tijdens het reserveren. Verder is de gehele locatie voorzien van beveiligingscamera’s. Via ParkCare boekt u binnen enkele minuten uw parkeerplek!

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Asfalt of bestrating
 • Bewaker ter plaatse
 • Beveiligd parkeren
 • Camerabewaking
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 0.1km naar vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Adres
Leopoldlaan, 1930, Zaventem

Bekijk op kaart

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 8.6!

 • Afgesloten parkeerterrein
 • Beveiligingscamera's

Valet parking: Geen tijd te verliezen

Valet parkeren houdt in dat u op de dag van uw vertrek direct naar de vertrekhal rijdt. Daar wacht een medewerker van Star Parking Valet Zaventem u op. Na een korte controle van uw auto overhandigt u uw autosleutel. Deze wordt veilig in een kluis bewaard. Terwijl u de vertrekhal binnenloopt, wordt uw auto voor u geparkeerd. Bij terugkomst dient u vooraf even contact op te nemen met de parkeeraanbieder. Dan hebben zij voldoende tijd om uw auto weer richting de luchthaven te rijden. Daarna kunt u direct uw weg vervolgen. Eén van de voordelen van valet parkeren is dat u geen tijd verliest! Wilt u toch liever gebruikmaken van een andere parkeervorm? Star Parking Zaventem biedt ook een shuttle service aan.

Beoordelingen Star Parking Valet Zaventem Controleer beschikbaarheid

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

8.6
Beoordeeld door 3 klanten
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 8.3
Klantenservice 7.5
Totaal 8.6
Rudy Evens
24-07-2023
perfect volgens de afspraken.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Jonathan D'Hoe
31-12-2022
Het idee van deze manier van parkeren, is op zich heel goed. Maar zowel bij het vertrek als bij de aankomst was de chauffeur niet aanwezig op het afgesproken uur. Als je na je reis bijna een half uur (na afgesproken tijdstip) midden in de nacht in de regen moet staan wachten, dan kom je niet met een goed gevoel thuis. Ook was Frans de enige taal waarin er gecommuniceerd kon worden. Voor mezelf op zich geen probleem maar ik kan mij inbeelden dat er mensen zijn die moeilijkheden ondervinden om in een andere taal afspraken te maken over het afzetten en ophalen van hun voertuig.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 2.5
Totaal 5.8
Dimitri Eganyan
30-12-2022
Top
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Gebruik 2 vingers om te scrollen

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken