Park and Go

bij Zaventem -

Bent u op zoek naar een parkeerplek nabij Zaventem Airport? Dan is Park and Go een uitstekende keus voor u. Het terrein ligt ten noorden van het vliegveld en is makkelijk te bereiken via de E19. Zij bieden een shuttle parking nabij Zaventem Airport. Park en Go is een onoverdekt parkeerterrein, welke geen maximale doorrijhoogte heeft. Het terrein is volledig omheind en wordt afgesloten met een slagboom. Verder is het terrein voorzien van camerabewaking. Ook is er altijd iemand aanwezig die het terrein waarneemt. Vanaf het parkeerterrein wordt u binnen 10 minuten met de shuttle naar het vliegveld Zaventem gebracht. Een voordeel van deze parkeeraanbieder is dat u uw autosleutel mee op reis kunt nemen. En het terrein is voorzien van parkeerplekken voor invaliden. Via ParkCare boekt u nu extra voordelig een parkeerplek bij Park en Go.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Beveiligd parkeren
 • Asfalt of bestrating
 • Bewaker ter plaatse
 • Verlicht terrein
 • Status van de auto
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 5 min naar vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly
 • Door nieuwe regelgeving van de luchthaven geldt er een toeslag van € 5 per boeking.
 • De pendeldienst is inbegrepen voor vier personen. Voor elke extra persoon betaal je een toeslag van €8 per persoon. Tip: zet je passagiers eerst af op de luchthaven om kosten te besparen.
 • Alle extra kosten dienen ter plekke aan de aanbieder betaald te worden.

Adres
Kerklaan 100, 1830, Mechelen

Bekijk op kaart

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja
ParkeerplaatsenParkeerplaatsen:150
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:Geen

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 7!

 • Geen hoogte restricties
 • Beveiligingscamera's
 • Afgesloten parkeerterrein

24/7 parkeren bij Zaventem Airport

Park en Go kunt u 24/7 gebruikmaken van hun shuttle service. U rijdt zelf naar het parkeerterrein. Nadat u uw auto geparkeerd heeft, wordt u per pendelbus naar de vertrekhal gebracht. Bij terugkomst wordt u ook weer opgehaald door een chauffeur van Park en Go. Zij brengen u weer terug naar het uw auto. Om eventuele vertraging met de shuttle bus te voorkomen, dient u 20 minuten voor aankomst contact op te nemen met de aanbieder. Bij vragen kunt u kijken tussen onze veelgestelde vragen.

Beoordelingen Park and Go Bekijk alle beoordelingen

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

5.8
Beoordeeld door 411 klanten
Afstand tot vliegveld 6.4
Prijs/kwaliteit 5.7
Klantenservice 5.3
Totaal 5.8
nadia d nl 9.2 Geparkeerd van 10/04/2024 tot 18/04/2024

Hier komen we zeker terug 👍👍👍

Rex P nl 5.8 Geparkeerd van 10/04/2024 tot 17/04/2024

Medwerker is erg vriendelijk maar telefonische bereikbaarheid en wachttijd kan beter. Bij aankomst was wachttijd ca. 15 minuten (na enkele vergeefse belpogingen). Bij terugkomst wederom meerdere belpogingen nodig en wachttijd was uiteindelijk 50 minuten (hun eerste aankondiging van 5-10 minuten na eerste telefonische contact hebben ze niet waargemaakt). Hun shuttlebus is een zwarte Mercedes zonder logo of herkenning: ook dat is niet handig (bij ophaalpunt heb ik in die 50 minuten meerdere verkeerde zwarte busjes aangesproken).

Tom C nl 9.2 Geparkeerd van 29/03/2024 tot 13/04/2024

Door recente veranderingen in de omliggende straten is de parking moeilijker bereikbaar en het ziet er allemaal een beetje louche uit, maar de pendelbus was snel ter plaatse en de chauffeur was vriendelijk en behulpzaam. De parking zelf lijkt een beetje op een autokerkhof, maar onze auto stond nog waar ik m had achtergelaten en was bestoft maar in orde. Als het er allemaal een beetje netter uitzag was het 10/10! Volgende keer gebruiken we deze weer.

Joeri V nl 3.3 Geparkeerd van 08/04/2024 tot 11/04/2024

Bij aankomst om 22u02 direct gebeld (nog vóór we uit het luchthavengebouw waren) om te melden dat we aangekomen waren. Men nam de telefoon niet op. Om 22u10 nog eens gebeld, toen werd de telefoon wel opgenomen, maar de man sprak enkel Engels en zei dat hij ons net gemist had, met een andere klant naar de Park & Go site zou rijden in Machelen en direct zou terugkeren. Pas om 22u33 werden we dan echt opgehaald, maar enkele inuten later bleek ter plekke in Machelen dat er veel te veel auto’s op de parking stonden, waardoor het o.a. voor onze auto onmogelijk was om de parking te verlaten. De man zei ‘I have keys’ en moest dan 6(!) auto’s één voor één achteruit door een smal gangetje wegrijden en elders gaan zetten. Blijkbaar hadden mensen die na ons geparkeerd hadden, hun sleutels moeten afgeven… Dat hele proces heeft zeker nog eens een 45 min geduurd! In totaal hebben we dus meer dan 1u verloren aan tijd, alleen maar door gebrekkige organisatie en geldgewin door veel te veel auto’s op de parking te zetten! Nooit meer!

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken