Park and Go

bij Zaventem -

Bent u op zoek naar een parkeerplek nabij Zaventem Airport? Dan is Park and Go een uitstekende keus voor u. Het terrein ligt ten noorden van het vliegveld en is makkelijk te bereiken via de E19. Zij bieden een shuttle parking nabij Zaventem Airport. Park en Go is een onoverdekt parkeerterrein, welke geen maximale doorrijhoogte heeft. Het terrein is volledig omheind en wordt afgesloten met een slagboom. Verder is het terrein voorzien van camerabewaking. Ook is er altijd iemand aanwezig die het terrein waarneemt. Vanaf het parkeerterrein wordt u binnen 10 minuten met de shuttle naar het vliegveld Zaventem gebracht. Een voordeel van deze parkeeraanbieder is dat u uw autosleutel mee op reis kunt nemen. En het terrein is voorzien van parkeerplekken voor invaliden. Via ParkCare boekt u nu extra voordelig een parkeerplek bij Park en Go.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Beveiligd parkeren
 • Asfalt of bestrating
 • Bewaker ter plaatse
 • Verlicht terrein
 • Status van de auto
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 5 min naar vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Adres
Kerklaan 100, 1830, Mechelen

Bekijk op kaart

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja
ParkeerplaatsenParkeerplaatsen:150
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:Geen

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 7.1!

 • Geen hoogte restricties
 • Beveiligingscamera's
 • Afgesloten parkeerterrein

24/7 parkeren bij Zaventem Airport

Park en Go kunt u 24/7 gebruikmaken van hun shuttle service. U rijdt zelf naar het parkeerterrein. Nadat u uw auto geparkeerd heeft, wordt u per pendelbus naar de vertrekhal gebracht. Bij terugkomst wordt u ook weer opgehaald door een chauffeur van Park en Go. Zij brengen u weer terug naar het uw auto. Om eventuele vertraging met de shuttle bus te voorkomen, dient u 20 minuten voor aankomst contact op te nemen met de aanbieder. Bij vragen kunt u kijken tussen onze veelgestelde vragen.

Beoordelingen Park and Go Controleer beschikbaarheid

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

7.1
Beoordeeld door 28 klanten
Afstand tot vliegveld 7.8
Prijs/kwaliteit 6.6
Klantenservice 6.8
Totaal 7.1
Hendrik Cosemans
26-08-2023
Hi, Dank voor de service. Bij het afzetten van de auto op 13/8 vroeg de chauffeur me om 15 eur te betalen, wat ik deed. Hij zei dat dit in de confirmatie stond. Nu ik deze hier thuis nalees zie ik daarvan niets vermeld. Kan je me meer info geven dan wel die 15 eur terugbezorgen ? Vriendelijke groeten, Hendrik Cosemans 📞0468070646
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 7.5
Samira Djawadi
22-08-2023
Niet wat ik had verwacht. Het bleek een kleine en afgelegen parkeerplaats te zijn. Bij aankomst moesten wij lang wachten voordat we naar binnen mochten en we naar het vliegveld werden gereden. De aankomsttijd die je bij de reservering doorgeeft is ook de tijd dat je naar binnen mag rijden, ik had begrepen dat het een geschatte tijd was (net als alle andere parkeergarages in de buurt van een airport). Het was ruim 10 minuten rijden naar de airport. De auto’s zitten heel dichtbij elkaar geparkeerd, dus kans op schade is erg groot! Ter plekke €5 extra moeten betalen voor de airport tax🤨 Voor mij eens en nooit weer!
Afstand tot vliegveld 5
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 5
Totaal 5
Sandra Tytens
26-06-2023
Moesten een uur ingeven en hebben 2x moeten bellen,35min gewacht,127€ +5€ aan de chauffeur,volgende keer terug rechtsreeks op zaventem zelf,instappen en huiswaarts
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 5
Totaal 5.8
Chris Dorssers
26-04-2023
Te overladen, maximale en boven-maximale bezetting zorgt snel voor fricties, mbt ophalen , parkeren of vervoeren naar de luchthaven ( zelf geen problemen ervaren , wel woedende klanten gezien die hun auto niet kwijt konden en hun vlucht dreigden te gaan missen. Advies enige ruimte houden mbt reserveringen.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 7.5
Ann Van Gils
17-04-2023
Geen bijkomende informatie over de werking van de parking ontvangen (chauffeur contacteren 20 minuten voor aankomst). Bij aankomst aan parking in Machelen om 04.00u was het zeer onduidelijk wanneer de chauffeur zou komen. Chauffeur sprak enkel Frans en was zeer onvriendelijk. Zeer bijzonder om nog 5 euro luchthaventax cash te moeten betalen zonder duidelijke communicatie hierover op voorhand. Ook geen betaalbewijs ontvangen. Geen mogelijkheid om elektronisch te betalen. Chauffeur die ons vanaf de luchthaven naar de parking bracht, was wel zeer vriendelijk en behulpzaam .
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 2.5
Totaal 5
ROXAN VAN DAMME
17-04-2023
DIEVEN, GANGSTERS,... MAFIA. We hebben zoals gevraagd in het reservatieblad het uur van vertrek ingevuld ttz 10.00 Toen we daar ruim 2 uur voor vertrek aankwamen werd ons verteld dat we 07.30 moeten invullen en dat we niet zullen geholpen worden voor 10.00 42 euro kwijt en 123 euro moeten betalen op P2 van de luchthaven
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 2.5
Klantenservice 2.5
Totaal 5
joannes palmers
15-04-2023
Beste, wij hebben bij jullie geboekt en direct alles betaald. Vroeger boekten wij bij een andere maatschappij. Wij zijn ontevreden omdat de shuttledienst ons 5 euro extra te betalen in cash aanrekende. Hij beweerde dat dit op de voucher of mail aangegeven was. Wij hebben dat nagekeken en moeten vaststellen dat nergens iets van die extra kost vermeld is. Tevens hebben wij geen recu mogen ontvangen van de betaling. Ons komt dat over als een afzetpraktijk die wij bij andere maatschappijen niet mochten ervaren. Als dit niet wordt rechtgezet zal dcit de eerste en laatste boeking zijn bij jullie. mvg Jhan Palmers
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 2.5
Klantenservice 5
Totaal 5
Steven De Troch
13-04-2023
Na 40 minuten wachten op de luchthaven niet leuk om dan nog een half uur te moeten wachten omdat mijn wagen volledig ingesloten zat. Er moesten ongeveer 15 wagens verplaatst worden om mij en een andere klant te deblokkeren… De 5 euro luchthavenbelasting staat wel op de website maar niet op de reservatiemail - vervelend… pas dit aub aan zodat er geen misverstanden zijn.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 2.5
Totaal 5.8
Dieter David
13-04-2023
Het enige wat werkt aan deze firma is het ontvangen van hun geld. Begin maart parkeerplaats geboekt, en uiteraard betaald. Bij aankomst wordt gevraagd te bellen naar de chauffeur, die me doodleuk vertelde dat er geen plaats meer was. Zoek een andere parking in de buurt. Andere parking in de buurt gezocht, 30 euro duurder. Contact opgenomen met dit bedrijf, wat zich situeert in Nederland. Dus ofwel betaal je nog internationaal gesprek ofwel is het via whatsapp. Die firma was totaal niet op de hoogte dat er 'geen plaats meer was'. Service minder dan 0. 9 dagen later nog altijd geen geld teruggezien.....Terwijl mijn mening is dat het bedrijf volledig in fout is en eigenlijk het extra bedrag dat ik door hen betaalde zou moeten vergoeden ook.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 2.5
Klantenservice 2.5
Totaal 5
Robert Crijns
11-04-2023
Er stond geen telefoonnummer bij de boekingsgegevens. Meer dan een uur moeten wachten bij terugkomst op de luchthaven en via andere mensen aan de nummer geraakt. Kijken niet naar de gegevens van de terugvlucht alhoewel ze alles hebben bij de boeking. Jammer.
Afstand tot vliegveld 5
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 5
Totaal 5
ulrich Bohr
18-03-2023
Je krijgt waarvoor je betaald, de vervoer bus waarmee je opgehaald wordt zou toch echt wel vervangen mogen worden, haal dat vreemde stuk plastic eruit, de chauffeur moet niet constant aan de telefoon zijn en was die bus een keer
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 7.5
herman adriaens
17-03-2023
goede service, voertuig niet zo proper
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 7.5
Totaal 8.3
RUDI BOERS
04-03-2023
zeker tevreden maar in mail misschien toch ook de info plaatsen dat het parking C/15 de drop off en pick up plaats is (extra info)
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 9.2
Luc Van Landeghem
12-02-2023
Beste, we namen op 6 febr. Om 5.30 telefonisch contact met jullie omdat we jullie parking niet gevonden hadden en de auto op een andere parking parkeerden. Bleek dat om jullie parking te bereiken we nog 40 minuten extra nodig hadden en dat was er niet meer voor vertrek. We hebben dan gevraagd onze reservatie te annuleren en onze betaling zou teruggestort worden. We kijken hier naar uit en hopen een volgende keer wel bij jullie te kunnen parkeren. Misschien het adres van de parking iets duidelijker op jullie website te vermelden.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 7.5
Caroline Verfaillie
31-01-2023
Wat service . Stipt en zeker niet lang wachten om op gehaald te worden. Super!!!
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Gebruik 2 vingers om te scrollen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken