Beoordelingen voor Holiday Inn Brussels Airport

bij Zaventem -
7.9 Goed, beoordeeld door 13 klanten
Holiday Inn Brussels Airport foto 1
Gemiddelde beoordeling 7.9 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 8.3
Prijs/kwaliteit 7.9
7.5 Klantenservice
« Terug naar Holiday Inn Brussels Airport

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

William BOTTELDOORN B nl 7.5 Geparkeerd van 06/05/2024 tot 13/05/2024

Hou er wel rekening mee dat er een beperkte shuttle-service is. Overdag is de bus 272 van de lijn de makkelijkste oplossing voor een rit van de vlieghaven tot de Holiday Inn.

Mammate Y nl 7.5 Geparkeerd van 30/04/2024 tot 11/05/2024

Prima service. We werden zelfs geholpen met de bagage. Bij de terugreis waren we op t nippertje bij de laatste shuttle bus gekomen, omdat t lang duurde met bagage collecten, maar we mochten gelukkig nog mee.

Zohra E nl 10 Geparkeerd van 29/04/2024 tot 10/05/2024

The best taxi wat je kan reserveren, goed bereikbaar! Zeker een aanrader!!

Mimoun K nl 10 Geparkeerd van 26/04/2024 tot 10/05/2024

Weer een tevreden klant bij!

Stessy L fr 9.2 Geparkeerd van 02/05/2024 tot 09/05/2024

Super tout ces bien passé 😉 bon accueil pour le parking

Cédric R fr 7.5 Geparkeerd van 30/04/2024 tot 09/05/2024

Emplacement bien situé, arrêt de bus proche, service de navette qque le matin jusqu'à plusou moins 10h et en soirée de 18H a plus ou moins 23H30.( à vérifier). Nous avons voulu prendre un taxi a l'aéroport pour le retour( plus ou moins 23H30), il n'a pas voulu nous déposer car course trop courte....

Dinella V nl 6.7 Geparkeerd van 03/05/2024 tot 07/05/2024

Parkeerplaats prima, maar er was geen pendelbus en dan heb je best wat kosten voor de taxi (heen én weer). Daarin heb ik me vergist.

jean michel v fr 5.8 Geparkeerd van 29/04/2024 tot 06/05/2024

Bonjour nous n avons pas su prendre le shuttle ni à l'aller, ni au retour. Car aucun horaire ne correspondant aux heures de vol. Nous ne comprenons pas qu il n'y ai pas de shuttle toute la journée. Nous devions être à l aéroport pour 3h et au retour nous avons atteri à 14h et donc pas de shuttle. Donc, nous avons donc pris un taxi pour aller et au retour.

Kathleen R nl 5.8 Geparkeerd van 27/04/2024 tot 05/05/2024

De parkeergelegenheid bij hotel holiday Inn was verwarrend en slecht aangegeven wat resulteerde in frustratie bij het vinden van een parkeerplek. Bovendien was het ontbreken van een shuttlebus tussen 14u en 18u een groot ongemak waardoor reizigers gedwongen worden om alternatieve transportmiddelen te vinden die een extra kost met zich meebrengen. Dit gebrek aan service en duidelijkheid maakte het terug komen van reis allesbehalve aangenaam.

Joris C nl 5 Geparkeerd van 29/04/2024 tot 03/05/2024

Wij kozen deze parking omdat op de luchthaven zelf geen plaats meer was.Toen we aankwamen bleek echter dat ook hier geen plaatsen meer vrij waren.We moesten ons "creatief" parkeren op een niet officiële plaats. we konden de shuttle bus naar luchthaven nemen maar hou er rekening mee dat die vaak behoorlijk vol zit en ook hier dus geen garantie dat je mee kan. De bus rijd ook niet heel de dag .Enkel ochtend en avond. Wij kwamen op de middag terug en konden niet anders dan taxi terug nemen. dit lijkt een goedkoper alternatief dan de airport parking maar je moet eigenlijk taxikost nog bijtellen.

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken