A1 Parking Charleroi

bij Charleroi Airport -

Bent u op zoek naar een parking nabij Charleroi Airport? Parkeer uw auto dan bij A1 Parking Charleroi. Deze parking bevindt zich ten zuiden van de luchthaven en is makkelijk te bereiken via de E420 en N29. A1 Parking Charleroi is dagelijks geopend van 4:00 tot 00:00. Gedurende deze tijden kunt u gebruikmaken van hun shuttle parking bij Charleroi Airport. Tijdens uw afwezigheid staat uw auto veilig geparkeerd op een volledig omheind terrein, welke geen maximale doorrijhoogte heeft. Verder is het terrein voorzien van beveiligingscamera's. Tot slot biedt A1 Parking Charleroi ook extra services aan, zoals een wasservice. Deze kunt u ter plaatse boeken.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Beveiligd parkeren
 • Toiletten aanwezig
 • Bewaker ter plaatse
 • Verlicht terrein
 • Asfalt of bestrating
Services
 • Geopend van 04:00 - 00:00
 • Vooraf reserveren
 • 7 min naar vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Adres
Av. de l'Espérance 30, 6220, Fleurus

Bekijk op kaart

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:Geen
ParkeerplaatsenParkeerplaatsen:50

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 8.3!

 • Beveiligingscamera's
 • Afgesloten parkeerterrein
 • Geen hoogte restricties
 • Autowasserij beschikbaar

Shuttle Parking

Als u kiest voor A1 Parking Charleroi, dan maakt u gebruik van hun shuttle service. Dit houdt in dat u op de dag van uw vertrek zelf uw auto parkeert op het terrein. Vervolgens wordt u per pendelbus naar de vertrekhal gebracht. Deze doet er zo'n 9 minuten over. Bij terugkomst dient u vooraf even contact op te nemen met de parkeeraanbieder. Dan hebben zij voldoende tijd om u ook weer op te halen. Eén van de voordelen van A1 Parking Charleroi is dat u uw autosleutel mee op reis kunt nemen. Klinkt dit als de ideale parkeeraanbieder? Reserveer dan direct uw parkeerplek via ParkCare!

Beoordelingen A1 Parking Charleroi Controleer beschikbaarheid

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

8.3
Beoordeeld door 40 klanten
Afstand tot vliegveld 8.4
Prijs/kwaliteit 8.5
Klantenservice 7.9
Totaal 8.3
Emilia Daemers
21-09-2023
- Staat hier geadverteerd als parkcare, maar wordt daar proppen genoemd, met een ander logo en ook hoe het mondeling vernoemd wordt. - Moeilijk te vinden. Het adres is niet helemaal juist via gps. We moesten nog iets verder rijden en dan via slecht aangeduide aanwijzingen (ook door andere naam) een vage oprit oprijden dat lijdt tot een hangaar. - Eens bij de hangaar was ook de bureau moeilijk te vinden. Er stond een pijl naar rechts met bureau op, maar die bleek links achteraan te zijn, in een donkere hangaar waar niemand aanwezig was. - Bij het bellen van het aangegeven telefoonnummer op de website, kregen we ‘The nummer you have dialed is not in service’. - Uiteindelijk, na wat rondkijken en zoeken, besloten we andere parkeergelegenheid te zoeken, maar kwam er net iemand opgereden van de parking. We werden half afgesnauwd en heel onvriendelijk behandeld, omdat we niet exact op het aangegeven tijdstip waren toegekomen en we dus ‘geluk hadden dat hij nog in de buurt was’. Als ik een service boek krijg ik die ook graag, we kwamen van Gent naar Charleroi gereden, dus een exact uur aangeven is vrij moeilijk, dus we hadden marge gerekend. - Na het betalen van een extra kost mochten we onze auto ergens parkeren en werden we in een oud, bevallen en volledig afgeschenen en vuil rood busje naar de luchthaven gebracht. Naast dit busje stond een deftige zwarte auto, waarnaar verwezen werd, dat we daarin zouden opgehaald worden van de luchthaven, een week later, bij het terugkeren. Deze auto was dus op dat moment ook aanwezig, dus waarom we er toen geen gebruik van konden maken is voor mij een raadsel. - Er werden ons 2 nieuwe telefoonnummers gegeven dat we mochten bellen wanneer we moesten opgehaald worden, de week erna. Dat is dus ook wat we deden toen we terug aankwamen in Charleroi, na onze vakantie. We belden het eerste nummer, maar niemand nam op. We belden het tweede nummer en na enig gesprek, omdat eerst niet duidelijk leek of we naar het juiste nummer belden, aangezien de man precies niet goed wist waar we het over hadden, toen we zeiden dat we moesten opgehaald worden aan de luchthaven en naar onze auto gebracht worden. Vreemd, want dat was toch de service die we bij hen geboekt hadden. Hij zei dan dat we zouden worden opgehaald na 20 minuten. En dat deed hij dan ook, maar wel pas na 35 minuten en opnieuw in hetzelfde ouwbollige rode busje. Deze keer een andere, wel vriendelijke man. KORTOM: ONVRIENDELIJK EN ONBETROUWBAAR
Afstand tot vliegveld 2.5
Prijs/kwaliteit 2.5
Klantenservice 2.5
Totaal 2.5
annick stragier
17-09-2023
Alles verliep zonder moeite !
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Ciska van Eldik
12-09-2023
Plaats aanduiding kan beter. Naam parkeerplaats komt niet voor op het bord. Gsm nummer gelukkig wel, dan weet je dat je toch goed bent.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 7.5
Totaal 9.2
Ann Verdonk
21-08-2023
Vriendelijke mensen die ons direct verder geholpen hebben. Vlotte bediening.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 9.2
Johanna van Beek
08-08-2023
Perfecte service ! Meteen naar de luchthaven gebracht en bij terugkeer op de afgesproken plaats. Personeel vriendelijk en ondanks dat de sleutel hadden achtergelaten stond de auto op dezelfde veilige plaats in de hangar. Voor herhaling vatbaar ! Merci les garçons vous etiez super sympa !
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Djalila Fierens
03-08-2023
Super service. Auto stond veilig. Vriendelijk personeel. Alles tijdig geregeld van parking tot vliegveld. Prijs- kwaliteit top.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Jesse Kipping
29-07-2023
Super goed echt aanteraden
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Marie Verheyen
27-07-2023
Zeer tevreden! Alles vlot verlopen en een zeer vriendelijk man. Bedankt!
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Yuri Meeuws
12-07-2023
Friendly and on time, recommend.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 9.2
Alenka Jannis
15-06-2023
Spreken enkel Frans wat wel een beetje jammer is. Heel erg vriendelijk zijn ze niet, en bellen achter het stuur. Je word opgehaald in een zeer vuile auto. Je krijgt wel een duidelijk foldertje mee met info voor de terugvlucht.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 5
Totaal 6.7
Eric Mast
15-06-2023
Prima
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Hendrik Messiaen
31-05-2023
Had nog beter gekund ivm overdekte stalling, maar is ok zo
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Yvoon Dekens
31-05-2023
Correct, op tijd. Nette wagens, vriendelijke chauffeurs.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Ivo Schoemaker
25-05-2023
Héél vriendelijk personeel !
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 10
Totaal 8.3
Evelien Baetens
20-05-2023
Zeer onvriendelijke, bijna agressieve man die ons te woord stond. Zowel tijdens het brengen naar als het ophalen van de luchthaven was hij zeer onaangenaam. Hier parkeren we dus nooit meer, dan betaal ik liever wat meer om dan vriendelijk te woord gestaan te worden.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 2.5
Totaal 5
Gebruik 2 vingers om te scrollen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken