Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Valet Parking Rotterdam Airport

Vanaf 7,14 per dag!

Beoordeeld door 5700+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Valet Parking bij Rotterdam Airport

Als u op zoek bent naar een parking bij Rotterdam Airport, dan is valet parking de meest zorgeloze optie. Met valet parking van Rotterdam Airport rijdt u zelf naar de luchthaven en parkeert u de auto op de Kiss & Ride. Daar zal een valet medewerker op u wachten en samen met u de auto controleren. Wanneer de controle is afgerond, kunt u de luchthaven betreden en zal de auto voor u op de parking geparkeerd worden. Ook bij uw terugkomst wordt alles voor u geregeld. Na de landing kunt u telefonisch contact opnemen met de parkeeraanbieder en staat uw auto weer voor u klaar bij de Kiss & Ride.

Met valet parking vermijdt u zoveel mogelijk verkeer. Naast zorgeloos parkeren is valet parking ook de meest efficiënte parkeervorm voor de luchthaven van Rotterdam. Aanbieders bieden mogelijk ook extra’s aan, zoals elektrisch laden en een autowasservice. De extra’s kunt u ter plaatse boeken. Als u liever zelf de auto parkeert, dan kunt u ook gebruikmaken van shuttle parking bij Rotterdam Airport.

Hoe werkt Valet Parking bij Rotterdam Airport?

Stap 1

Stap 1

U kiest een aanbieder met de hulp van de vergelijkingstool en boekt de parking. U zal vervolgens een bevestiging van de reservering in uw e-mail ontvangen.

Stap 2

Stap 2

U rijdt naar de Kiss & Ride van Rotterdam Airport op de dag van uw vlucht. Een medewerker zal op u staan te wachten om de auto van u over te nemen. Na een korte controle van de auto zal de medewerker uw auto voor u parkeren.

Stap 3

Stap 3

Wanneer u bent teruggekomen van uw reis neemt u telefonisch contact op met de parkeeraanbieder. Zij zetten uw auto weer voor u klaar bij de luchthaven.

Stap 4

Stap 4

U loopt naar de afgesproken plek en kunt direct in uw auto stappen om uw reis te vervolgen.

Prijzen Valet Parking bij Rotterdam Airport

De prijs van parkeren bij Rotterdam Airport staat niet vast. Dit komt door bijvoorbeeld het hoogseizoen en of een parking binnen of buiten is. Ook beschikbare faciliteiten kunnen invloed hebben op de prijs. Voor een indicatie van de prijs voor valet parking bij Rotterdam kijkt u naar de onderstaande tabel. De prijzen worden dagelijks bijwerkt. Benieuwd naar de prijs van alle parkeervormen? Kijk dan naar de prijzen van parkings bij Rotterdam Airport.

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Valet Parking Rotterdam Airport 121,38 1 min Binnen Valet Parking 24 uur per dag geopend
Park Simply 125,00 1 min Binnen Valet Parking 24 uur per dag geopend
Park Air Valet 156,49 1 min Binnen Valet Parking 24 uur per dag geopend

* De parkeerprijzen voor Rotterdam Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 03/08/2024 t/m 10/08/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parking Rotterdam Prijs.

Vergelijk nu de valet parkeerplekken bij Rotterdam Airport

Valet Parkeeraanbieders Rotterdam Airport

De voor- en nadelen van Valet Parking bij Rotterdam Airport

  • Comfortabel: U hoeft zich geen zorgen te maken om het parkeren.
  • Direct bij de vertrekhal: U verliest geen tijd.
  • Snel van en naar Rotterdam Airport: Met valet parkeren hoeft u niet op zoek naar een parkeerplek.
  • Duurder: Vanwege het gemak is valet parkeren iets duurder.
  • Sleutel afgeven: U dient uw sleutel af te geven, omdat uw auto voor u wordt geparkeerd.

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken