Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Shuttle Parking Rotterdam Airport

Vanaf 7,14 per dag!

Beoordeeld door 5700+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Shuttle Parking bij Rotterdam Airport

Shuttle Parking is een goedkope vorm van parkeren bij Rotterdam Airport. Met deze parkeervorm rijdt u zelf naar de parking. Nadat u de auto zelf heeft geparkeerd, wordt u met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht en bij de Kiss & Ride afgezet. Bij uw terugkomst wordt u weer opgehaald met de shuttlebus en zal u weer bij de parking worden afgezet.

Met shuttle parking weet u waar uw auto komt te staan en betaalt u vaak minder dan andere parkeervormen. Sommige aanbieders bieden ook extra’s services aan. Deze extra services staan vermeld op de vergelijkingstool en zijn op locatie te boeken. Laat u liever de auto parkeren? Dan kunt u ook gebruikmaken van valet parking bij Rotterdam Airport.

Bekijk de parkeerlocaties op de kaart

Hoe werkt Shuttle Parking bij Rotterdam Airport?

Stap 1

Stap 1

U boekt vooraf uw parking online. Met de hulp van de vergelijkingstool kunt u eenvoudig de beste shuttle parkeeraanbieder vinden. Na de boeking ontvangt u een reserveringbevestiging.

Stap 2

Stap 2

U rijdt naar de parking toe van de aanbieder op de dag van uw vlucht. Nadat u de auto heeft weggezet, kunt u zich melden bij een medewerker. Deze zal de shuttlebus voor u klaarzetten. Ook kunt u hier de eventuele extra’s boeken.

Stap 3

Stap 3

De shuttlebus brengt u naar de Kiss & Ride voor de luchthaven van Rotterdam, waar u naar uw gate toe kunt lopen. Wanneer u weer terug bent gekomen van uw vliegreis belt u de aanbieder. De aanbieder zal de shuttlebus weer bij de Kiss & Ride klaarzetten om u terug naar de parking te brengen.

Stap 4

Stap 4

U loopt weer naar uw auto toe en kunt uw terugreis vervolgen.

Prijzen Shuttle Parking bij Rotterdam Airport

De prijs van shuttle parking bij Rotterdam Airport staat niet vast en kan verschillen op basis van hoogseizoen, aanbod, een binnen of buiten parking en meer. Hieronder vindt u de actuele prijzen van parkeren bij Rotterdam Airport. Deze prijzen worden dagelijks geüpdatet en laat alle beschikbare aanbieders zien voor shuttle parking. Voor een volledig overzicht van de prijzen van de de aanbieders kunt u kijken naar de prijzen van parkings bij Rotterdam Airport.

Parkeeraanbieder Prijs voor 7 dagen Afstand tot vliegveld Binnen / Buiten Type parkeerplek Openingstijden
Park Air 80,75 12 min Binnen Shuttle Parking 24 uur per dag geopend
Speedparking Rotterdam 89,00 5 min Buiten Shuttle Parking Geopend van 04:00 - 00:00

* De parkeerprijzen voor Rotterdam Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode. De gegevens zijn berekend over de periode van 03/08/2024 t/m 10/08/2024 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder. Lees hier meer over de parking Rotterdam Prijs.

Vergelijk nu de shuttle parkeerplekken bij Rotterdam Airport

Shuttle Parkeeraanbieders Rotterdam Airport

De voor- en nadelen van Shuttle Parking bij Rotterdam Airport

  • Goedkoop: Shuttle parking is de goedkoopste parkeervorm bij Rotterdam Airport.
  • Zelf parkeren: U weet waar uw auto staat.
     
  • Sleutelbehoud: U kunt vaak uw sleutel mee op reis nemen.
  • Ruim aanbod: Shuttle parking is een veel voorkomende parkeervorm. Hierdoor is het aanbod ruim.
  • Langere reistijd: Met shuttle parking bent u iets langer onderweg, dan met valet parking.

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken