Valetparking-DUS

bij Düsseldorf Airport -

Bent u op zoek naar een parking nabij Düsseldorf Airport? Kies dan voor Valetparking-DUS. Deze aanbieder maakt gebruik van valet parking. Bij deze parkeervorm rijdt u direct naar de luchthaven. Hier zal een chauffeur op uw wachten. Na een korte controle zal de chauffeur uw auto naar de parking rijden. Met valet parking bij Düsseldorf parkeert u zelf niet en bespaart u veel tijd.

Valetparking-DUS biedt parkings aan voor zowel binnen als buiten. Het terrein van de aanbieder is verhard, verlicht en omheind. Ook is het terrein erg veilig, omdat er 24/7 camerabewaking en personeel aanwezig is. Naast het comfort van valet parking, biedt de aanbieder ook verschillende extra's aan. Zoals het wassen van de auto en het vullen van de tank. Deze services boekt u bij de aanbieder op locatie. Valetparking-DUS is dag en nacht geopend.

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Autowassen
 • Beveiligd parkeren
 • Camerabewaking
 • Asfalt of bestrating
 • Bewaker ter plaatse
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 0.1km naar vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Adres
Terminal Ring 1, 40474, Düsseldorf

Bekijk op kaart

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 9.0!

 • Autowasserij beschikbaar
 • Afgesloten parkeerterrein
 • Geen hoogte restricties
 • Beveiligingscamera's

Beoordelingen Valetparking-DUS Bekijk alle beoordelingen

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

9.0
Beoordeeld door 108 klanten
Afstand tot vliegveld 9.2
Prijs/kwaliteit 8.9
Klantenservice 9.0
Totaal 9.0
Han be 4.2 Geparkeerd van 05/06/2024 tot 19/06/2024

Op de heenweg werden we verzocht een half uur voor aankomst bij de luchthaven te bellen. Een erg onvriendelijke man stond ons in slecht verstaanbaar Duits te woord. Hij kon onze voucher niet vinden, we moesten maar terug bellen als we bijna op het vliegveld waren. Daar werden we opgewacht door twee mannen die weliswaar vriendelijk waren maar erg gestrest omdat onze auto maar 7 minuten mocht blijven staan op de plek van overgave, waarna het inrij/uitrij ticket zou zijn verlopen. Bij het ophalen van de auto zouden we bellen als we onze koffers hadden ontvangen. Ook hier weer een heel slecht verstaanbare, zeer onvriendelijke man aan de telefoon die ons niet kon uitleggen hoe we bij de plek van de overdacht van onze auto konden komen, terwijl mijn Duits toch niet slecht is. Toen we bij de auto aankwamen werden we boos en zeer onheus aangesproken door de chauffeur. Klantonvriendelijkheid ten top ! Ook hier was er weer stress ivm de zeer beperkte geldigheid van het parkeerticket. Hierdoor een erg onplezierige, haastige overdacht van de auto waarbij een inspectie van de auto niet mogelijk was. Overigens werd de auto, zo bleek op de eerste voorbijkomende parkeerplaats buiten de luchthaven, in prima staat aangeleverd. Bij het uitrijden bleek het zeven-minuten-parkeerticket verlopen en ging de slagboom niet open. De medewerker van Valetparking-DUS was inmiddels met de noorderzon vertrokken. Gelukkig kwam ons een vliegveldmedewerker te hulp en konden we alsnog onze reis na huis beginnen. Dit was eens maar nooit meer ! Het ophaal- en afleversysteem via de kiss and ride faciliteit van de luchthaven zal voordelig zijn voor Valetparking-DUS maar levert, mede door de gebrekkige communicatie ongemak en stress op, waarbij de chauffeurs een gedrag laten zien wat je als betalende klacht niet hoeft te accepteren.

Marinus van be 10 Geparkeerd van 05/06/2024 tot 12/06/2024

Zeer goeie service

Frank be 2.5 Geparkeerd van 27/05/2024 tot 03/06/2024

Verkeerd geboekt. Binnen 2 minuten contact met hun opgenomen. Konden aankoopbedrag niet terugstorten. Schaam jullie diep!

Erik be 10 Geparkeerd van 27/05/2024 tot 29/05/2024

Perfect verzorgd, komen afspraken volledig na. Bellen bij vertrek en aankomst en auto staat netjes klaar, geen wachttijd.Vriendelijke chauffeurs, kom zeker terug. 👍🏻

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken