Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Shuttle Parking Maastricht Airport

Vanaf 3,59 per dag!

Beoordeeld door 5700+ klanten Feedback Company Feedback Company 8.6 / 10

Shuttle Parking bij Maastricht Airport

Shuttle parking bij Maastricht Airport is de meest ideale optie voor het parkeren bij de luchthaven. Met deze parkeermethode rijdt u eerst naar het parkeerterrein van de aanbieder. Daarna neemt u de pendelbus naar het vliegveld. U wordt afgezet bij de Kiss & Ride-zone. De duur van de pendelbus verschilt per parkeeraanbieder en staat aangegeven in de omschrijving.

Maastricht Airport is gemakkelijk bereikbaar, aangezien het direct aan de A2 ligt. Momenteel is shuttle parking de enige mogelijke optie voor parking bij Maastricht Airport.

Hoe werkt Shuttle Parking bij Maastricht Airport?

Stap 1

Stap 1

U vult de vergelijkingstool in. Zo vindt u snel de aanbieder die bij u past. Vervolgens kunt u deze aanbieder ook direct reserveren.

Stap 2

Stap 2

Op de dag van vertrek rijdt u naar het adres van de parkeeraanbieder. Het exacte adres vindt u in de reserveringsbevestiging. Na het parkeren van uw auto wordt u per shuttlebus naar de luchthaven van Maastricht gebracht. De duur van de shuttlebus is afhankelijk van de parkeeraanbieder.

Stap 3

Stap 3

Bij terugkomst dient u vooraf even contact op te nemen met de parkeeraanbieder. U wordt dan ook weer opgehaald van de luchthaven.

Stap 4

Stap 4

U wordt teruggebracht naar het parkeerterrein. Daar kunt u overstappen op uw auto en uw reis naar huis vervolgen.

Prijzen Shuttle Parking bij Maastricht Airport

De prijzen voor shuttle parking bij Maastricht Airport kunnen variëren. Dit komt omdat de prijzen afhangen van het seizoen, het type parkeeroptie en andere factoren. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende parkeeraanbieders voor Maastricht Airport en hun prijzen voor een periode van 7 dagen. Voor de meest actuele prijsinformatie voor uw specifieke parkeerdata kunt u gebruikmaken van onze vergelijkingstool. Daarnaast kunt u ook terecht op de prijzen pagina van Maastricht Airport voor een compleet overzicht van alle beschikbare parkeeraanbieders en hun prijzen.

Vergelijk de shuttle parkings bij Maastricht Airport

De voor- en nadelen van Shuttle Parking bij Maastricht Airport

  • Goedkoop: Shuttle parking is een goedkope parkeervorm.
  • Zelf parkeren: U weet waar uw auto staat.
  • Sleutelbehoud: Meestal kunt u uw autosleutel mee op reis nemen.
  • Ruim aanbod: Over het algemeen is het aanbod van shuttle parkings groot.
  • Langere reistijd: U bent iets langer onderweg.

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken