Fly Park

bij Düsseldorf Airport -

Bent u op zoek naar een parkeerplek nabij Düsseldorf Airport? Parkeer uw auto dan bij Fly Park. Fly Park is 24/7 geopend. Dat betekent dat u altijd gebruik kunt maken van hun valet service. Bij Fly Park kunt u zowel binnen als buiten parkeren. De garage heeft een maximale doorrijhoogte van 2 meter. Uw keuze kunt u doorgeven tijdens het reserveren. Wat u ook kiest, uw auto staat veilig geparkeerd. Zowel het terrein als de garage zijn voorzien van beveiligingscamera's. Daarnaast is er altijd een medewerker aanwezig die het terrein waarneemt. Via ParkCare boekt u eenvoudig uw parkeerplek bij Fly Park!

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Beveiligd parkeren
 • Asfalt of bestrating
 • Bewaker ter plaatse
 • Verlicht terrein
 • Toiletten aanwezig
 • Status van de auto
 • Autowassen
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 0.1km naar vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Adres
Flughafenstraße 105, 40474, Düsseldorf

Bekijk op kaart

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:2,05

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 8.6!

 • Afgesloten parkeerterrein
 • Beveiligingscamera's
 • Geen hoogte restricties
 • Autowasserij beschikbaar

Het gemak van Fly Park Düsseldorf

Zoals eerdergenoemd, maakt u bij Fly Park gebruik van hun valet service bij Düsseldorf Airport. Dit houdt in dat u op de dag van uw vertrek direct naar de vertrekhal rijdt. Daar wacht een medewerker van Fly Park u op. Na een korte controle van uw auto overhandigt u uw autosleutel. Deze wordt veilig in een kluis bewaard. Terwijl u de vertrekhal binnenloopt, wordt uw auto voor u geparkeerd. Bij terugkomst dient u vooraf even contact op te nemen met de parkeeraanbieder. Dan hebben zij voldoende tijd om uw auto weer richting het vliegveld te rijden. Eén van de voordelen van valet parkeren is dat uw geen tijd verliest!

Beoordelingen Fly Park Bekijk alle beoordelingen

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

8.6
Beoordeeld door 42 klanten
Afstand tot vliegveld 9.3
Prijs/kwaliteit 8.3
Klantenservice 8.3
Totaal 8.6
Rick be 5.8 Geparkeerd van 30/04/2024 tot 11/05/2024

Ik wilde niet te veel uitgeven voor het parkeren en dan zit je hier goed. Maar ik zal het niet snel nog een keer zo doen. Het is echt low budget. Allereerst zet je je auto neer bij een oud pand aan de weg en zij gaan vervolgens je auto ergens parkeren. In totaal is er 34 km gereden met mijn auto, dus ik weet niet waar hij geparkeerd is, maar in ieder geval niet in de beurt. Daarnaast was de telefonische communicatie lastig, aangezien er niet goed Engels gepraat werd. Hierdoor was communiceren lastig. Het is dus een prima optie als je voor low budget gaat, maar een paar euro duurder en je hebt een beter gevoel als je daarna op het vliegtuig stapt.

Eric be 9.2 Geparkeerd van 01/05/2024 tot 09/05/2024

Great service, exactly as promised. We called after we got our luggage and within 5 minutes our car arrived. Next time I will use the service again.

Marcel be 8.3 Geparkeerd van 29/04/2024 tot 06/05/2024

30 min voor aankomst vliegveld Düsseldorf telefonisch contact gehad met parkcare. Bij aankomst was het even zoeken welke uit/ingang ik moest zijn op departures, maar chauffeur snel gevonden. Na afgifte werd de km-stand en staat van de auto even nagelopen en daarna kon ik snel mijn reis vervolgen. Bij terugkomst op Düsseldorf heb ik nadat ik de bagage van de band haalde wederom parkcare gebeld om mijn auto voor te laten rijden. Ik heb bij departures (uit-/ingang nr.10) misschien 5 minuten gewacht en mijn auto werd keurig voorgereden. Fijne dienst en snelle service. Enige puntje van kritiek is de slechte telefoonverbinding met de centrale. Waarschijnlijk worden alle gesprekken middels speaker gevoerd en is daarom niet altijd goed hoorbaar.

Rianne be 5.8 Geparkeerd van 26/04/2024 tot 06/05/2024

Volgens instructie gebeld 20 minuten voor we op het vliegveld waren. De man sprak half engels / half Duits terug, met heel slecht geluid. Na 15 min aan de lijn te hangen, waarvan hij 1x ophing, bleek dat ze de reservering niet konden vinden op naam / kenteken / reserveringsnummer. Had gewoon een bevestigingsmail. Daardoor wilden ze niet naar de luchthaven komen om de auto te halen zoals afgesproken, we moesten naar hun parkeerplaats komen. Daar was het snel gevonden en werden we met een busje naar de terminal gebracht. Waren nog op tijd, maar je krijgt dus niet wat je reserveert zo. Terugweg belden we weer 20 min voor we er waren. Wederom slechte verbinding met iemand in een auto, was gokken waar we heen moesten. We waren uiteindelijk 2 min later, dat heb ik hen ook nog geappt. Toen we aankwamen bij de auto met kleine kinderen werd de man heel kwaad omdat we niet hadden opgenomen (hij belde 4x in die 2 minuten...), terwijl wij aan het zoeken waren naar de juiste uitgang. Misschien gaat het normaal anders, maar deze ervaring was niet top, super onvriendelijk en onredelijk.

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken