My-Parkdus

bij Düsseldorf Airport -

Bent u op zoek naar een parkeerplek bij Düsseldorf Airport? Dan is My-Parkdus een goede optie. Deze parking ligt ten zuidoosten van het vliegveld en is makkelijk te bereiken vanaf de A44. My-Parkdus is 24/7 geopend. Dat betekent dat u altijd gebruik kunt maken van hun shuttle service nabij Düsseldorf Airport. U heeft de keuze om uw auto binnen of buiten te parkeren. Wat u ook kiest, uw auto staat veilig geparkeerd. Het terrein is voorzien van beveiligingscamera's. Daarnaast is er altijd iemand aanwezig die het terrein waarneemt. Om optimaal gebruik te kunnen maken van het terrein dient u uw autosleutel in te leveren. Uw sleutel wordt veilig bewaard in een kluis. Via ParkCare boekt u een parkeerplek tegen de laagste prijsgarantie!

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Beveiligd parkeren
 • Camerabewaking
 • Asfalt of bestrating
 • Verlicht terrein
 • Status van de auto
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 1 min naar vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly
 • Aangezien de luchthaven binnen een milieuzone ligt, is een milieuvignet vereist.

Adres
Kieshecker Weg 134, 40468, Düsseldorf

Bekijk op kaart

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:Geen

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 9.2!

 • Afgesloten parkeerterrein
 • Beveiligingscamera's
 • Geen hoogte restricties

Services van My-Parkdus

My-Parkdus biedt een shuttle service aan. Dit houdt in dat u uw auto zelf parkeert op het parkeerterrein. Na een korte controle van uw auto wordt u gratis met de shuttlebus naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst dient uvooraf even contact op te nemen met het bedrijf. Zij zorgen er dan voor dat u wordt opgehaald van het vliegveld. Wilt u toch liever gebruikmaken van een andere parkeervorm? My-Parkdus biedt ook een valet service aan.

Beoordelingen My-Parkdus Bekijk alle beoordelingen

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

9.2
Beoordeeld door 93 klanten
Afstand tot vliegveld 9.6
Prijs/kwaliteit 8.8
Klantenservice 9.2
Totaal 9.2
miranda be 7.5 Geparkeerd van 29/04/2024 tot 06/05/2024

Goed geregeld. Er wordt niet vermeld dat je ter plekke nog 5 euro moet betalen, dit omdat de toegang tot de airport nog moet worden betaald. Dit kan beter in de prijs zitten. Komt wat louche over. Ook als je met meerdere gezinnen tegelijk in 1 auto gaat..

Frieda be 8.3 Geparkeerd van 27/04/2024 tot 03/05/2024

Goed geregeld allemaal

Erica be 5.8 Geparkeerd van 27/04/2024 tot 03/05/2024

We hebben 3 kwartier staan wachten op het vliegveld na ons telefoontje dat we de bagage hadden. Meerdere malen gebeld waar ze bleven. Bleek dat ze een probleem hadden met het personeel. Uiteindelijk gaan lopen richting de parkeerplaats omdat het midden in de nacht was en de kinderen moe waren en het koud hadden, toen we ineens onze auto zagen rijden. Weer teruggelopen naar het afgesproken punt en toen gaf meneer aan dat ze door een personeelstekort nu de auto kwamen brengen ipv met een shuttlebus naar de parkeerplaats te gaan. Was een extra service waar ze geen kosten voor in rekening brachten. We waren wel verbaasd en vonden het jammer dat ze niet aangaven te komen met onze auto.

Jaouad be 7.5 Geparkeerd van 17/04/2024 tot 24/04/2024

Afstand en gemak was goed. Je rijdt naar een dichtbijzijnde locatie en geeft je sleutel af. Vervolgens wordt je gebracht naar de airport. Bij terugkomst staat jouw auto klaar om gelijk mee te nemen. Weet echter wel waar je exact naartoe moet om parkeerkosten te voorkomen. Grote minpunt was bijbetaling omdat mijn bus te groot was. Hier werd op de website bij boeken niets over vermeldt. Betrof bijna verdubbeling van de kosten en stelde mij voor een blok.

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken