Flughafen Shuttle Parkplatz Köln

bij Keulen Airport -

Een goedkope parking nabij Keulen Airport boekt u bij Flughafen Shuttle Parkplatz Köln. Deze aanbieder bevindt zich ten noordwesten van het vliegveld en is eenvoudig te bereiken via de A59. Bij Flughafen Shuttle Parkplatz Köln kunt u altijd gebruikmaken van hun shuttle parking bij Keulen Airport. Nadat u zelf uw auto op hun terrein heeft geparkeerd, brengt een medewerker van Flughafen Shuttle Parkplatz Köln u naar de luchthaven. Na uw reis halen zij u ook weer op en brengen u terug naar uw auto. De rit van de aanbieder naar de vertrekhal duurt slechts 7 minuten. Gedurende uw afwezigheid staat uw auto geparkeerd op een volledig omheind terrein, welke niet overdekt is. Het terrein is voorzien van beveiligingscamera's. Ook wordt deze waargenomen door het aanwezige personeel. Eén van de voordelen van Flughafen Shuttle Parkplatz Köln is dat u uw autosleutel mee op reis kunt nemen. Via onze website boekt u eenvoudig uw ideale parking!

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Beveiligd parkeren
 • Bewaker ter plaatse
 • Asfalt of bestrating
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 7 min naar vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly
 • Voor de shuttlebus geldt dat er per boeking maximaal 6 personen mee kunnen. Elke boeking is inclusief 3 personen. Voor elke extra persoon betaalt u €5,-.
 • Vanaf 30 minuten vertraging betaalt u €15,- extra.
 • Voor SUV's betaalt u €10,- extra. 
 • Voor bestelwagens vanaf €20,- met sleuteloverdracht. 
 • Voor grote bagage vanaf €10,-. 
 • Bent u een dag te vroeg of te laat? Dan betaalt u €15,- extra.
 • Alle eventuele extra kosten kunnen ter plaatse worden betaald.

Adres
Ettore-Bugatti-Straße 29, 51149, Keulen

Bekijk op kaart

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:Geen

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 7.4!

 • Beveiligingscamera's
 • Afgesloten parkeerterrein
 • Geen hoogte restricties
 • Autowasserij beschikbaar

Beoordelingen Flughafen Shuttle Parkplatz Köln Controleer beschikbaarheid

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

7.4
Beoordeeld door 12 klanten
Afstand tot vliegveld 7.7
Prijs/kwaliteit 7.1
Klantenservice 7.3
Totaal 7.4
Johannes Adikti
07-12-2023
After picking up my luggage at the airport i calt the driver many times. On the cell phone, Whatsup nr. No feedback. So i wait 1h at outside at station nr6 ass should. The driver arrived i told hem why doenst anybody pickt up their phone. Dint get any answer. Only staring at me. I have alot off experience arround the airport (parkings) but never i field betray like this parking. The suttle car wasnt ok. The humanity wasnt ok. I better paid 2x times the price and leave my car at the airport than there. Never again!!!
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 2.5
Klantenservice 2.5
Totaal 4.2
Johan De Backer
05-12-2023
De reden waarom ik een strenge recensie geeft is dat ik in april heel content was en vlug bedient . Maar nu van 11 november 2023 Voor 21 dagen opgaan naar luchthaven heb ik 10 € luchthaven parking moeten betalen terwijl, ik nadien zag dat maar 5€ was Maar terugkomst geland om 23,30 uur om 00 waren wij buiten waar de schuttel komen na 3 maal gebeld telefonis kreeg in Engels een bantje zoals vroeger een caset voor opname inspreken . Na 01 uur aan 2 graden Celsius en dat andere schutters reeds met de zelfde persoon al geweest waren . Ik begrijp het ik ga mijn kinderen ook afhalen aan luchthaven in Brussel want ik ben van België ge kunt zien wanneer de vlucht geland is zodat je klaar kunt staan ik ben nog nooit te laat geweest altijd juist voor hen daar .Als ik als vader dat kan dan moet een bedrijf zoals julie zekers weten ten eerste welke personen en hun namen ze moeten halen halen als klant hoeft ik niet te telefoneren julie zien wanneer vlieger is geland . Het spijt Mij maar maar dat is geen referentie voor julie voor goede beoordeling . Terwijl,de bestuurder de bagage niet in laad of uitlaad en er geen woord van uitlegt geeft ik,ben teleurgesteld in julie bedrijf en zekers al 3 maal met julie parking geboekt .
Afstand tot vliegveld 5
Prijs/kwaliteit 2.5
Klantenservice 10
Totaal 5.8
Kurt Hermans
11-09-2023
Good en on time for pickup @airport.
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Simon Sadik
15-08-2023
Waren sehr nett, Autos wurden sogar zum Flughafen gebracht wo wir wieder angereist waren vom Urlaub. Top Service!
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Ben Plessers
02-08-2023
Parking stond veel te vol met auto’s. Het was bijna millimeterwerk om de auto in en uit te parkeren. Volgende keer kiezen we voor een andere parkeerplaats. Het personeel was ook niet vriendelijk.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 5
Klantenservice 5
Totaal 5.8
Pascal Henraat
19-06-2023
zeer zeer slechte ervaring mee. ruim anderhalf uur moeten wachten eer we opgehaald werden van de luchthaven, terwijl er al drie keer n busje van hun was geweest. als we t vroegen kregen we t antwoord u vlucht had vertraging dus eerst de klanten die op de normale uren aankomen, en als t u niet aanstaat pakt u maar n taxi, en dit met bejaarde gehandicapte ouders. leuk is anders.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 2.5
Totaal 5.8
charles drutti
16-06-2023
te veel drukte .bescherming van mijn trekhaak verdwenen .vlekken van bomen op de auto die niet te verwijderen zijn. zal er geen gebruik meer van maken
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 7.5
Wafae El Bejjati
26-05-2023
We hebben gekozen voor deze parking met de bedoeling dat de afstand niet al te ver is. Helaas kregen wij dag ervoor sms dat de locatie werd gewijzigd. Ok dachten we geen probleem ondanks dat de afstand van de luchthaven zo n 20 min was ipv 5min . Had ik telefonisch aangegeven dat ik per vergissing een dag te weinig heb ingegeven en of ik dit gewoon online bijboek aangezien de prijs nog hetzelfde was. Nee zeide ze aan de telefoon, je mag het ter plekke in orde brengen. Bij aankomst heb ik dit dan aangegeven aan 1 van de verantwoordelijke (blonde dame) zij had per direct dit gewijzigd op de documenten en gezegd dat dit geen probleem is en dat we voor die dag gratis krijgen. We dacht oh leuk misschien is dit dan ter compensatie geweest voor de wijziging van de locatie van de Parking. Uiteindelijk na 11 dagen teruggekeerd, stelt de chauffeur vast dat we niet mee op de lijst staan. Ik heb dan aangegeven dat ik inderdaad tot dag ervoor online had gereserveerd maar dat de verantwoordelijk mij heeft doorgegeven en op haar papieren heeft aangepast dat het ok is en dat we die dag extra gratis krijgen. Chauffeur heeft dit dan nagevraagd aan de blonde dame en plots deed ze alsof ze van niets weet en dat we zoiezo de extra dag moeten betalen, dit kwam dan natuurlijk duurder uit dan als we het online hadden aangepast. Ik heb dan gevraagd of de blonde dame naar buiten kon komen en kreeg door dat ze aan het slapen is in haar camper. Aangezien we zo moe waren hebben wij het bedrag uiteindelijk betaald maar dit was echt ongepast en n bewust gedaan door de dame. Mij bewust dit niet online late aanpassen zodat ik bij mijn terugreis duurdere bedrag zou moeten betalen voor een dag meer. Dit noem ik echt ongepast en bestelen van de mensen. Na dat we wilde vertrekken zagen we van ver dat de blonde dame wel uit haar camper kwam, plots lag ze niet meer t slapen nadat we hadden betaald. Laat jullie aub niet bespelen en wijzig best alles officieel online en zeker niet op hun woord geloven!
Afstand tot vliegveld 2.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 5
Totaal 5
Salih Oguz
17-04-2023
Prima service, heel vriendelijk, stipt, goede communicatie!
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 10
Totaal 10
Burhan Akkoç
23-03-2023
very good service and kind people
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 10
Totaal 9.2
Tahir Arslan
28-02-2023
Ik kan adviseren iederen.
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 7.5
MEHMET CELIKTAS
30-12-2022
👌 alles was prima 👌
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 7.5
Gebruik 2 vingers om te scrollen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken