Charleroi Airport parking prijs

muntgeld op tafel met logo

Een parking boeken nabij Charleroi Airport kan bij verschillende parkeeraanbieders, welke ook allemaal een andere prijs hanteren. We snappen dat het prettig is om vooraf te weten wat u qua kosten moet verwachten. Daarom hebben wij hieronder de verschillende parkeertarieven op een rijtje gezet. U leest in deze tabel onder andere af wat het dagtarief en weektarief is. Ook kan u hier in een oogopslag zien van welke parkeervorm de parking gebruik maakt en of u uw auto binnen kan parkeren.

Goedkoop parkeren nabij Charleroi Airport voor deze prijzen

Goedkoop parkeren nabij Charleroi Airport is zeker goed mogelijk. Vaak is een shuttle parking de voordeligste optie. Dit omdat u enkele kilometers van de Airport van Charleroi parkeert. U wordt bij een shuttle parking vervolgens met een shuttleservice naar de luchthaven gebracht. Ook bij terugkomst zal de parkeeraanbieder zorgen dat u met een shuttlebus weer naar de parking wordt gebracht. Goedkoop willen parkeren betekent overigens niet altijd dat u enkel en alleen gebruik kan maken van shuttle parkings. In sommige gevallen hanteren Park & Walk of valet parkings ook voordelige parkeertarieven.

Hieronder vindt u een tabel met de huidige beschikbare parkings en parkeeraanbieders nabij het vliegveld van Charleroi. U kunt deze parkings snel en eenvoudig boeken via ParkCare, tegen de laagste prijsgarantie.

ParkeeraanbiederDagtariefWeektarief*ParkeervormBinnen parkeren?
Aeropark6,1849,44Shuttle parkingNee
Park & Fly Charleroi6,1849,44Shuttle parkingNee
ACE Parking6,0548,41Shuttle parkingNee


*Het weektarief geldt voor 8 dagen, ofwel 7 nachten.

Aeropark
Aeropark is een shuttle parking die voorzien is van vele faciliteiten en gemakken. Zo is de parkeerplaats omheind door middel van hekken, waardoor u op een afgesloten parkeerterrein parkeert. Ook bevindt deze parking zich binnen 5 minuten afstand van de luchthaven van Charleroi. U hoeft uw sleutel niet af te geven. De veiligheid van uw auto wordt in de gaten gehouden door middel van beveiligingscamera´s. Uw auto laten wassen is ook mogelijk. Dit kan u ter plekke aangeven. Ook gelden hier geen hoogterestricties, waardoor u ook met een hoger voertuig kan parkeren.

Prijs per week: €49,44
Parkeervorm: Shuttle parking

Park & Fly Charleroi
Een andere shuttle parking is Park & Fly Charleroi, waar u buiten parkeert. U hoeft uw sleutel niet af te geven bij deze parking, er zijn beveiligingscamera's aanwezig en het parkeerterrein is afgesloten. Met de shuttleservice staat u in ongeveer 4 minuten op Charleroi Airport en dus ook weer bij uw geparkeerde auto. Ter plekke kan u ook aangeven om uw auto te laten wassen, als u dit graag wilt!

Prijs per week: €49,44
Parkeervorm: Shuttle parking

ACE Parking
Met de shuttlebus staat u in 5 minuten op het vliegveld vanaf ACE Parking. Deze shuttle parkeerplaats heeft beveiligingscamera's, een bewaker en een afgesloten parkeerterrein. Er zijn ook geen hoogterestricties. Het is hierdoor dus ook mogelijk om met een hogere auto of een werk busje te parkeren. Uw autosleutels kan u bij deze parking overigens gewoon zelf bij u houden.

Prijs per week: €48,41
Parkeervorm: Shuttle parking

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe