Beoordelingen voor Aeropark Charleroi

bij Charleroi Airport -
6.7 , beoordeeld door 518 klanten
Aeropark Charleroi foto 1
Gemiddelde beoordeling 6.7 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 7.3
Prijs/kwaliteit 6.7
6.0 Klantenservice
« Terug naar Aeropark Charleroi

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Melanie U de 10 Geparkeerd van 09/04/2024 tot 11/04/2024

Alles super funktioniert!

Zoltan B nl 5.8 Geparkeerd van 22/03/2024 tot 25/03/2024

Somewhat chaotic, but they manage. The disputable part is that they make you and every one of the passengers pay 5 euros for the one minute 'free' shuttle that they provide.

hubert l fr 10 Geparkeerd van 01/03/2024 tot 17/03/2024

déjà réservé ce parking plusieurs fois et aucun problème 😢

Roland C nl 6.7 Geparkeerd van 08/02/2024 tot 22/02/2024

Bij terugkeer hebben we 30' buiten gewacht op shuttle. Vorige zat vol en er bleek busje in panne te staan. Gelukkig was er alleen heel veel wind en geen regen

Danci A nl 10 Geparkeerd van 11/02/2024 tot 16/02/2024

Best guys y have meet

Danci A nl 10 Geparkeerd van 11/02/2024 tot 16/02/2024

Top

NANCY J nl 6.7 Geparkeerd van 01/02/2024 tot 03/02/2024

bij reserveren uur vertrek + aankomst + vluchtnummer aangegeven. komen aan de gereserveerde parking is gesloten. er mag dan wel een nota op de poort vermeld worden dat je wordt opgehaald met busje om de 10 min . dan bij aankomst lang in de kou moeten wachten als je weet dat er passagiers aankomen zou het ook leuker zijn dat er al vervoer staat. en zou ook handig zijn als er wordt gewerkt met een letter of cijfer of teken in welke rij je geparkeerd staat

Cindy S nl 10 Geparkeerd van 20/01/2024 tot 30/01/2024

Alles tip top merci voor het vertrouwen. Personeel 10/10

A. M nl 5.8 Geparkeerd van 13/12/2023 tot 11/01/2024

Bij aankomst was park I vol en moesten we doorrijden tot park II. Bij terugkomst melden op P27 was een enorm zoekplaatje tgv welk level, 2 blijkt begane grond te zijn. Uiteindelijk achterlangs T1, via een donker pad, aangekomen bij busstation en weer gevraagd waar Aeroparc busjes staan. Vriendelijke buschauffeur heeft ons uiteindelijk afgezet bij het busje richting park II Suggestie; Maak een schetsje van de looproute voor vertrek van de gasten airport naar busje en waar de 2 parking plekken zijn gesitueerd. Vriendelijke groet, Fam. Markerink.

Maria M de 7.5 Geparkeerd van 31/12/2023 tot 08/01/2024

Fahrer waren sehr hilfsbereit und rücksichtsvoll trotz immensen Stress Waren schnell da zur Abholung und auch zum hinbringen

  • ...

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken