Beoordelingen voor Aeropark

bij Charleroi Airport -
7.8 Goed, beoordeeld door 404 klanten
Aeropark foto 1
Gemiddelde beoordeling 7.8 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 8.6
Prijs/kwaliteit 7.9
7.1 Klantenservice
« Terug naar Aeropark

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Peter Hubertus de 6.7 Geparkeerd van 16/07/2024 tot 16/07/2024

Der Weg von Shuttle zum Terminal ist etwas zu weit

Freddy be 8.3 Geparkeerd van 09/07/2024 tot 14/07/2024

Aeropark was niet beschikbaar op het opgegeven adres en dit is niet de eerste keer.Bij aankomst toch 15 min moeten wachten samen met andere voertuigen.

Patrick be 2.5 Geparkeerd van 05/07/2024 tot 09/07/2024

when I arrived on the adress mentionned in the confirmation mail i was in front of a closed gate with no other indication then a phone number. 2 girls that were waiting inside for a bus told me i had to go to another carpark but there was no adress indicated. when i dialed the phone number they picked up directly but explaining where I had to go was also difficult and once i got there there was no indication what so ever to find the other parking so in total I think i lost nearly 1 hour befor getting into the airport

PAUL be 4.2 Geparkeerd van 28/06/2024 tot 06/07/2024

Wij hebben een 'nooit meer terug' ervaring gehad op verschillende vlakken... 1) Het opgegeven adres van de parkeerplaats was niet de feitelijke parkeerplaats. Bij aankomst op het opgegeven adres was de poort van de parking gesloten en kon je op de rijbaan blijven staan - onveilige situatie. Na een tijdje kwam er wel een busje aan die ons op sleeptouw nam naar een andere "grotere" parking. 2) Bij het inchecken op de parking (om in het busje te mogen instappen) werd ons gevraagd om een extra toeslag van 2€ per persoon (10€ dus in ons geval) te betalen (zogezegd luchthaventaks...) voordat we in het busje mochten stappen. Deze "luchthaventaks" wordt NIET gemeld bij de online-reservering. Bij het inchecken kregen we ook een kaartje toegestopt met "extra" voorwaarden - die ook niet werden opgegeven bij het online reserveren van de parkeerplaats. (verrassing nummer 2 dus). 3) Bij het terugkomen van onze reis had onze vlucht een uur vertraging waardoor we ... na middernacht op het ophaalpunt stonden voor het busje dat ons terug naar de parking zou vervoeren. Blijkt dat we - na middernacht - opnieuw een toeslag mochten betalen van 10€ alvorens we in het busje mochten dat ons terug naar onze auto zou brengen. Conclusie - ipv het opgegeven bedrag bij de online bestelling, waren we 34% extra centen kwijt. Niet weinig. Dit maakt voor ons dat we AEORPARK bij niemand zullen adviseren en er in de toekomst ook geen gebruik meer van zullen maken. Heel jammer dat je als toerist - die rekent op het nodige professionalisme van dergelijke organisatie en ook VOLLEDIGE duidelijkheid zou moeten scheppen naar een klant toe - niet op een correcte manier wordt geinformeerd bij het online boeken.

Jesse be 3.3 Geparkeerd van 18/06/2024 tot 29/06/2024

Wat een dramatische service!!! Bij reservering mijn vluchtgegevens moeten opgeven voor de terugreis die uiteindelijk vertraagd was waarbij ik daarvoor een mail had gestuurd waarbij ik de vertraging meldde. Hier geen reactie op gehad. Bij aankomst op Brussel Charleroi bleken geen shuttlebussen meer te rijden ondanks dat meerdere vluchten vertraagd waren waarbij meerdere personen naar Aeropark Charleroi moesten waarvan dus bekend zou moeten zijn bij de organisatie dat deze vertraging er was. Bij aankomst meerdere keren proberen te bellen naar Aeropark waar niet werd opgenomen en ons dus geen hulp of iets kunnen bieden terwijl in de voucher staat aangegeven dat op de dag van aankomst altijd contact kan worden opgenomen. Hierdoor een taxi moeten nemen naar het parkeerterrein. Al met al echt een dramatische service en zal deze organisatie dus ook nooit meer gebruiken en hoe ik het gister begreep van medereizigers zullen wij niet de enige zijn

Chiel be 7.5 Geparkeerd van 15/06/2024 tot 29/06/2024

Prima plek. Niks bijzonders

Uwe de 10 Geparkeerd van 09/06/2024 tot 21/06/2024

Alles perfekt geklappt

Ronald be 2.5 Geparkeerd van 31/05/2024 tot 15/06/2024

Zeer slechte ervaring eens en nooit weer!! Eerst wordt je na een andere parking gebracht dan op het adres stond. Vervolgens keien waar je met de koffers eindeloos lange parkplaats moet slepen. En afstand afzetten naar vliegveld is 600 meter lopen. Bij terugkomst heeft het 2 uur geduurd voordat wij bij de auto waren. 1 x 7 persoons busje op 60 personen die aan het pendelen is. Grote chaos zodat mensen wandelend naar de P2 parkeerplaats gingen om de auto op te halen, een grote schande en je geld niet waard. En ze spreken alleen Frans de chauffeurs!! Zonde van je geld en levert hoop ergernis en tijdverlies op!!

Petra de 9.2 Geparkeerd van 04/06/2024 tot 13/06/2024

Alles reibungslos geklappt Gerne wieder!!

Walter de 6.7 Geparkeerd van 06/06/2024 tot 13/06/2024

Leider ist der Weg vom Airport zum Wartepunkt für den Bus etwas lang

  • ...

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken