Beoordelingen voor Parkwall

bij Charleroi Airport -
8.7 Erg goed, beoordeeld door 350 klanten
Parkwall foto 1
Gemiddelde beoordeling 8.7 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 8.9
Prijs/kwaliteit 8.6
8.6 Klantenservice
« Terug naar Parkwall

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Serge D nl 10 Geparkeerd van 21/02/2024 tot 25/02/2024

Super , vlot en professioneel .. Dicht bij luchthaven , vlotte service , vriendelijke bediening .

Joel V nl 10 Geparkeerd van 21/02/2024 tot 25/02/2024

Service parfait. A conseiller.

Greet J nl 10 Geparkeerd van 02/02/2024 tot 09/02/2024

Heel correcte service en vriendelijke chauffeur.

Hamid C fr 10 Geparkeerd van 19/01/2024 tot 26/01/2024

Très bon accueil, le personnel était à l heure à l'aller, comme au retour. Quelques mètres séparent le lieu du dépôt jusqu'à l'aeroport mais Très simple.

Nicole P nl 10 Geparkeerd van 10/01/2024 tot 15/01/2024

Zeer vriendelijke afhandeling in perfect Nederlandse taal / Engels. Ondanks dat ikzelf mijn boeking verkeerd had doorgegeven verliep alles heel soepel. Ik werd terug gebeld. Zelfs toen ik heel lang bij de douane moest wachten werd vriendelijk gevraagd waar ik bleef. Naderhand kort gewacht en meteen opgehaald.

Remco S nl 10 Geparkeerd van 03/01/2024 tot 07/01/2024

Goede beveiligde parkeergelegenheid op paar minuten afstand van vliegveld met vervoer van en naar vliegveld met shuttlebus. Klasse geregeld 👊 Fam Strikwerda

MARCEL S fr 10 Geparkeerd van 26/12/2023 tot 31/12/2023

Première expérience avec Parkwall et je ne le regrette pas du tout. Tout était parfait. Je conseil sans hésitation

William D nl 10 Geparkeerd van 22/09/2023 tot 25/09/2023

Geen enkele negatieve opmerking. Gewoon perfekte service

DAVID D fr 10 Geparkeerd van 16/09/2023 tot 23/09/2023

Très sérieux, Rapide, efficace et proche du client. Personnel très attentionné. Parking très proche de l'aéroport, moins de 5 mn. Je recommande les yeux fermés.

Bernard J fr 9.2 Geparkeerd van 03/09/2023 tot 11/09/2023

Très bon service, pas d'attente, assez proche de l'aéroport

  • ...

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken