Beoordelingen voor Royal Parking Fly

bij Charleroi Airport -
7.7 Goed, beoordeeld door 31 klanten
Royal Parking Fly foto 1
Gemiddelde beoordeling 7.7 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 7.9
Prijs/kwaliteit 7.7
7.4 Klantenservice
« Terug naar Royal Parking Fly

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Sandrine be 2.5 Geparkeerd van 08/07/2024 tot 11/07/2024

Superslechte service. Mijn vlucht vertrok om 8u30. De avond ervoor krijg ik een sms dat de chauffeur pas om 7u30 de ophaling zou doen. Ik bel hem. Zeer onbeleefde en geirriteerde man aan de lijn die zonder aanleiding begint te roepen in de telefoon dat hij niet vroeger komt. Ik zeg dat op hun website de shuttle dienst vermeld staat tussen 4u en 12u s'nachts. Nee zegt hij, we hebben nooit klanten voor half 8. Jamaar zeg ik dit kan toch niet, mijn vlucht vertrekt om half 9 dan ga ik te laat zijn. Ja das niet mijn probleem antwoord hij. Ik besluit dat ik niet op die manier wil behandeld worden en niet het risico wil lopen om de vlucht met mijn kids te missen en ons verlof door hem te laten verpesten en boekte om 1u s'nachts nog parking P3 met busshuttle om niet in de miserie te moeten zitten door deze eikel. Uiteraard geld voor deze parking ook betaald maar het heeft me s'ochtends een hoop miserie bespaard. Niet boeken dus deze charlatan die dan ook nog plots de sleutels van mijn auto probeerde loskrijgen terwijl dat niet zo geboekt was.

Jan be 7.5 Geparkeerd van 05/06/2024 tot 15/06/2024

Onze chauffeur vroeg 5 euro cash bovenop de vooraf online betaalde som als 'luchthaventax'. Mijn reisgenoot betaalde op een andere parking omstreeks hetzelfde moment 10 euro. Waarom wordt dit vooraf niet vermeld op de website en vanwaar het verschil?

Marius de 7.5 Geparkeerd van 08/06/2024 tot 09/06/2024

Alles reibungslos verlaufen. Nette Fahrer.

Esmat fr 10 Geparkeerd van 23/05/2024 tot 03/06/2024

La bosse est incroyable

petronette be 6.7 Geparkeerd van 28/05/2024 tot 03/06/2024

Ik ben een beetje terughoudend over deze aanbieder. Op de heenweg ging het prima. We belden het opgegeven nummer en kregen een meneer aan de lijn die in rap en voor ons moeilijk verstaanbaar iets zei. Ook zijn matige engels was moeilijk verstaanbaar. Maar aangekomen bij de parkeerplaats was hij er al en verliep de transfer dus supersnel. Dus daar was ik heel blij mee. Toen we op de terugweg weer belden werd er gelijk opgehangen. Na 5 min weer gebeld en toen in onverstaanbaar Frans uiteindelijk begreen dat hij eraan kwam. Er reden de hele tijd transferbusjes heen en weer. Maar niet die van ons. Uiteindelijk na 30 min weer gebeld en in 't engels zei hij na 5 min er te zijn. Dat klopte ongeveer. Uiteindelijk zaten we na ruim 40 min in de auto. De man excuseerde zich wel voor het late arriveren. Het is 10 min rijden van en naar de parkeerplaats, mijn idee is dat hij bij de parkeerplaats gewacht heeft tot er mensen naar het vliegveld moesten, dat scheelde hem een ritje leeg heen. Je kunt in 40 min namelijk wel 2x heen en weer, maar dat gebeurde niet. Toen hij aankwam waren er inderdaad passagiers die uitstappen. Je wordt overigens gebracht in een personenauto, geen busje oid. Bij ons waren het 2x andere auto s de 2de keer best klein dus hou daar rekening mee. Beiden waren niet erg schoon Je betaald niet veel geld dus vind dit is wat je ervoor krijgt. Als je er rekening mee houdt is het prima zo, niet teveel verwachten.

Cristinel de 8.3 Geparkeerd van 27/05/2024 tot 29/05/2024

Alles so wie es sein soll. Merci!

Henk be 10 Geparkeerd van 23/05/2024 tot 27/05/2024

Gemakkelijk te boeken. Goed personeel brengt je naar en van het vliegveld een echte aanrader....

Bart be 9.2 Geparkeerd van 09/05/2024 tot 12/05/2024

Vriendelijk, correct en perfect Franstalig. 30 minuten voor aankomst op parking gebeld en direct beantwoord. Bij aankomst een minuutje moeten wachten tot we iemand vonden, maar zo hadden we nog wat tijd om op het gemak de auto te legen. Bij terugkeer gebeld toen we op de parking luchthaven waren en 25 minuutjes moeten wachten (er was wel veel verkeer en alle parkings van luchthaven waren volzet). Het is ongeveer een kwartier rijden. Voor mij voor die prijs een perfecte service.

Roland fr 10 Geparkeerd van 03/05/2024 tot 10/05/2024

Service correct et sympathique. Prix très correct. Je recommande.

ANDRE PIERRE fr 8.3 Geparkeerd van 22/04/2024 tot 25/04/2024

Avons été prévenus lors de notre appel tel qu il y aurait de l attente car changement d équipe (effectivement 3/4 d heure)

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken