Beoordelingen voor Royal Parking Fly Charleroi

bij Charleroi Airport -
5.0 , beoordeeld door 47 klanten
Royal Parking Fly Charleroi foto 1
Gemiddelde beoordeling 5.0 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 5.7
Prijs/kwaliteit 4.9
4.4 Klantenservice
« Terug naar Royal Parking Fly Charleroi

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Fabienne F fr 10 Geparkeerd van 05/04/2024 tot 06/04/2024

👌🏼👍

Alessio Q nl 7.5 Geparkeerd van 29/03/2024 tot 01/04/2024

The service was good and on time. The owner was friendly but hardly speak English. The transport to the airport is supposedly "free" but there is actually a 5€ extra charge to be paid in cash

Christian S fr 7.5 Geparkeerd van 13/02/2024 tot 27/02/2024

Malgré les commentaires précédents qui nous avaient inquiétés nous avons été agréablement surpris par la qualité de la prestation.

Monica t nl 7.5 Geparkeerd van 05/02/2024 tot 08/02/2024

Toen we maandag aankwamen was er niemand op het terrein , poort zat dicht . Ma toe min kwam er iemand aan rijden , en werden we keurig afgeleverd op het vliegveld toen we terug kwamen waren wij zelf even de weg kwijt , maar als snel hadden we het meetingpoint gevonden op aanwijzingen . Top geregeld allemaal!!

Ina B nl 7.5 Geparkeerd van 21/01/2024 tot 28/01/2024

Service was goed. Parking wel wat ver weg gelegen van het vliegveld. Jammer dat de medewerker slecht Frans en Engels sprak. Zeker omdat frans niet mijn moedertaal is. Deed wel zijn best.

Nagette M fr 10 Geparkeerd van 18/01/2024 tot 23/01/2024

Pratique, et sérieux

Francesca B nl 7.5 Geparkeerd van 23/12/2023 tot 06/01/2024

Goed

olivier l fr 5 Geparkeerd van 27/12/2023 tot 02/01/2024

Beaucoup trop d Attente au départ … et changement de parking (plus loin de l aéroport) la veille … chauffeur pas très sympa .. bref à éviter !

Elena Adriana S nl 6.7 Geparkeerd van 11/12/2023 tot 19/12/2023

El servicio de translado puede ser mucho mejor. Un solo conductor no puede con todo. El tiempo de espera es de 20 minutos plus otros 10 minutos que dura el trayecto.

AREZKI M fr 10 Geparkeerd van 12/12/2023 tot 19/12/2023

Très bon service

Betaalmethodes

Logo Mistercash Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo IDeal

Keurmerken